Duitsland: aantal asielaanvragen verdrievoudigd

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) meedeelt, is het aantal asielaanvragen in maart, in vergelijking met maart vorig jaar, verdrievoudigd. Volgens het BAMF zouden er in totaal 32.054 asielaanvragen zijn ingediend, terwijl dit in dezelfde periode vorig jaar “slechts” iets meer dan 11.000 waren.

De meeste asielaanvragen (meer dan 60%) komen op dit moment van Kosovaren. In maart waren dit er 11.729; gevolgd door personen uit Syrië, Albanië, Servië en Irak. In totaal vroegen alleen al in de eerste drie maanden van dit jaar 85.394 , mensen asiel aan in Duitsland, slechts 21.002 asielaanvragen werden afgewezen.

Eind maart 2015 was er over 199.831 aanvragen, waarvan 178.249 eerste asielaanvragen, nog niet beslist. We zijn benieuwd hoeveel aanvragers daarvan een verblijfsrecht zullen krijgen, omdat men bij gebrek aan documenten niet kan vaststellen waar naartoe ze uitgezet moeten worden of omdat ze ziek zijn en wij kennelijk de verplichting hebben de zieken van de wereld te verplegen.

Bron
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duitsland: aantal asielaanvragen verdrievoudigd

 1. Tistochwat zegt:

  “en wij kennelijk de verplichting hebben de zieken van de wereld te verplegen.”

  Deze ziekelijke ‘hulpverlenings-drang’ bij de ‘socialisten’ komt niet tot uiting als het gaat om het veraangenamen van het bestaan van de zieke ‘eigen’ (bejaarde) bevolking.
  Wanneer gaat de slaafse volger van de ‘inzichten’ van de elitaire ‘Gutmensch’ nou eindelijk eens inzien dat geld maar één keer kan worden besteed: OF aan de ‘asielzoeker’ OF aan de eigen bevolking?
  En wanneer gaat hij inzien dat het helemaal geen schande is om ‘eigen volk eerst’ te roepen?!

  Elk verzorgingstehuis voor bejaarden lijkt wel een soort ‘fabriek’; voor menselijkheid is geen tijd/geld. Bijna alles draait verdorie op vrijwilligers en op schooien om geld…
  Ik ben het toch zó ontzettend beu…

  Nooit kun je in je eigen omgeving in real life praten over je eigen voorkeuren; altijd moet je jezelf verloochenen om te voorkomen dat je te veel vijanden ‘maakt’ door je overtuiging.
  Zoiets is frustrerend…

  Vanmiddag lagen er in diverse winkels alweer allerlei ‘feestelijke’ spullen klaar voor de verjaardag van ‘zijne majes’; kan het klootjesvolk weer lekker los gaan met vlaggetjes en toetertjes!

  Like

 2. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijd-gerelateerde nieuwsberichten, verzameld door Arie Goedhart

 3. Jean zegt:

  Duitsland wordt de ondergang van Europa, niet zoals wij het wensen betreffende de EU maar door die massa barbaren die onze veiligheid onder gigantische druk zetten. Wij leven nu al in een gigantische angst en wat gaat dat worden in de zomer als die de ”open” grenzen over zwaaien?
  Grenzen NU potdicht en alles controleren zowel naar binnen als naar buiten. Werkgelegenheid voor duizenden van onze mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s