Fatwa: “U mag uw vrouw opeten”

Screenshot_20

De groot-moefti van Saoedi-Arabië

(Door: A. Gijsberts)

De Moefti van Saoedi-Arabië, Sheikh Abdul Aziz Al-Sheikh, heeft een fatwa uitgesproken waarin staat dat een man in ernstige hongersnood delen van zijn vrouw mag opeten.

Volgens de Moefti is dit het symbool van opoffering van de vrouw, haar gehoorzaamheid aan haar man en “de wens om een te worden met zijn lichaam”. Op sociale media wordt door Saoedi’s geschokt gereageerd. Velen noemen de nieuwe fatwa een geval van kannibalisme.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

54 reacties op Fatwa: “U mag uw vrouw opeten”

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Mooi, dat scheelt weer een moestuin 😉

  Like

  • Driek zegt:

   Steeds denk je dat het niet erger kan, maar nee hoor. Als je alleen al die tanden ziet van Sheikh Abdul Aziz Al-Sheikh, dan weet je al dat het een griezel het is. Een soort van Dracula figuur. Vorige keer was het de aankondiging van zo’n mongool, dat je een uur na het overlijden van je vrouw nog seks met haar mocht hebben, en nu mag je haar ook nog opeten. Ja, seks maakt hongerig. Je kunt je vrouw nu meteen barbecueën. En je spaart de begrafeniskosten uit.
   Een normaal mens – maar ja, wat is normaal in die kringen – kan zoiets niet bedenken, alleen in horrorfilms. En hun medebroeders, die komen hier asiel aanvragen, die komen straks naast je wonen. Het gaat hier met de dag leuker worden.
   ‘Wat heeft u op de barbecue, buurman?’
   ‘Oh, ik eet vanavond een stukje Fatima, ik had nog over van gisteren. wilt je ook een stukje, ik heb nog een mooi ribstuk liggen.’
   Want zo gaat dat, in die mohammedaanse kringen.

   Like

 2. Abeja zegt:

  Smakelijk!

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ziet dan NIEMAND dat deze geciviliseerde wereld bezig is te DEVOLUEREN naar het begin van het eencellige Primatentijdperk?

  Like

 4. BertG. zegt:

  Vrouwen hebben net zoveel waarde als vee. Minder dan een kakkerlak.
  Dus hij meent het ook nog. Als je honger heb en nood komt aan de man, dan moet het maar.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Dat volk is echt knettergek.

  Like

 6. Pingback: Fatwa: “U mag uw vrouw opeten” |

 7. Thoth zegt:

  Moefti is een krankzinnig, kannibaal en barbaar. Ook in Nederland zal er moslims zijn die nu hun vrouw gaan opeten. Vooral de ISIS, de sekte, islam, heeft dat nl. gezegd… Wanneer gaan wij deze mensen er eens uitgooien? Deze sekte moet verboden worden in Europa en te beginnen, hier.
  .

  Like

 8. Jean zegt:

  Bekijk de smoel van die rotkop en je ziet een perverseling, dergelijke vuiligheid moet opgeruimd worden.
  Kanibalisme, barbarij en islam is een en dezelfde rotzooi.

  Like

 9. Alsof het nog niet genoeg is dat vrouwen worden gestenigd en verbrand, kinderen worden verminkt en verkracht en miljoenen dieren onverdoofd worden geslacht! Hoe durven jullie het woord civilisatie nog in de mond te nemen???

  Like

 10. Ildiko zegt:

  is mogelijk om over mijn kont een Twitter naar deze imbeciel te sturen?

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Volgens de Moefti is dit het symbool van opoffering van de vrouw, haar gehoorzaamheid aan haar man en “de wens om een te worden met zijn lichaam”.

  Wel jammer dat hij haar de volgende dag dan weer uitkakt.

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Aan zijn kop te zien heeft hij het laatste stadium van dementie.

  Like

 13. harry zegt:

  Nou mensen , laten we eerlijk zijn , hadden we vroeger allemaal niet een vriendin die “om op te vreten was ” ?

  En zijn we inmiddels niet allemaal zo ver dat we nu wensten dat we dat toen maar gedaan hadden ?

  t’Is alleen zo irritant om dat van zo’n kutmoslim te horen .

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Oe gut, het kan dus nóg steeds gekker bij die lui!
  Mag een vrouw tijdens een hongersnood de worst van haar man ook opeten? Ik bedoel maar, tijdens een hongersnood plant je je tóch niet voort.

  Die kop van die groot-boeftie… wát een demonische uitstraling; wát een ouwe vieze gek!!!

  Like

 15. Thoth zegt:

  Trouwens,in de tijd dat het Moslimbroederschap in Egypte aan de macht was, werd er een wet voorbereid in het parlement, dat je 6 uur dat je vrouw overlijdt, ook met haar seks kon hebben. Ook voor opoffering en ter voorbereiding van ook de gehoorzaamheid aan de man…

  Gelukkig hadden we nog een Sisi daar…

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Eerst een potje lekker neuken op een lijk en daarna de lekkerste delen opeten. Necrofilie en kannibalisme door de sharia van de perversiteit ontdaan.
   Uh Akbar?

   Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  De eerste reactie op Powned was, dat het een hoax moest zijn. “Maar, ” voegde de reaguurder er aan toe, “met de islam weet je het maar nooit.” En zo is dat, natuurlijk.
  SA zou hierover uitsluitsel kunnen geven, door deze onbestaanbare perverseling onmiddellijk zijn positie te ontnemen, wegens ontheiliging van de islam, voor mijn part. Gebeurt dat niet….tja, dan weten we helemáál definitief hoe de islam tegenover de positie van de vrouw staat en hoeven ze van nu af aan niet meer aan te komen met kutsmoesjes, dat vrouwen in de islam zo hóóg geacht worden!
  Nee, ook niet beginnen van: “Dit is maar een interpretatie van de Grootmoefti;” die Grootmoefti moet teruggefloten èn afgezet worden, niets minder!
  We wísten al genoeg, maar als dat niet gebeurt, dàn helemáál!

  Like

 17. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #pvv kijk ns morons aka @MinPres @APechtold @LodewijkA PowNed:Fatwa:’U mag uw vrouw eten’ – http://bit.ly/1cd8K0b #Fatwa

  De Moefti van Saudi-Arabië Sheikh Abdul Aziz Al-Sheikh heeft een fatwa uitgesproken waarin staat dat een man in ernstige hongersnood delen van zijn vrouw mag opeten.

  Volgens de Moefti is dit het symbool van opoffering van de vrouw, haar gehoorzaamheid aan haar man en “de wens om een te worden met zijn lichaam”.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Die bek van die vent lijkt op die van een ezel:

  Met excuses aan de echte ezel.

  Hoe gaat dat opeten van je vrouw eigenlijk in zijn werk? Wordt bijv. haar poot zonder verdoving afgehakt en gebraden? Mag ze er zelf ook van eten?
  Is dat vlees wel ‘halal’? Is het afkomstig van een ‘rein’ wezen?
  Zou die verlopen vieze, wellicht naar geiten stinkende, idioot op die foto trouwens nou écht mogen bepalen wat ‘rein’ en ‘onrein’ is?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Geen idee. Ik zei het al: Aan SA om daar uitsluitsel over te geven.
   Laten ze dit passeren en die vent zitten waar hij zit, dan zegt dat definitief àlles over de islam.

   Like

 19. koddebeier zegt:

  Kan je nagaan wat een achterlijke indoctrine en inteelt veroorzaken !!

  Like

 20. Cathja zegt:

  We kunnen aan zijn uitspraken zien dat hij tot de meest primitieve soort ‘mens’ op aarde behoort die men ooit heeft ontdekt.
  Walgelijk!

  Like

 21. Armani zegt:

  Je kan aan die mismaakte kop zien dat ie niet goed wijs is , wat een lelijk besneden monster

  Like

 22. alex zegt:

  Fucking idiots,trow a nuke on those moron

  Like

 23. luckybee zegt:

  Is dat niet kanibalisme?

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Neen. Er zijn ook apen die apen van een andere soort eten. Chimpansees bijvoorbeeld, die eten echt niet alleen maar fruit of insecten. Geen zoöloog die daar misbaar over maakt. So what ? Dat de mens mens eet, who gives a shit ? 🙂

   Ik haal daar mijn schouders bij op. 😀 En van zand eten kan je niet leven, daar wordt je volgens mij goed ziek van. Het zal op zijn minst al zwaar op de maag liggen, om mee te beginnen. Dus mensen eten, dat lijkt me het minste van 2 kwaden in Saoedi Arabië. 😀

   Niets om je druk over te maken, dus. 🙂

   Like

 24. Ad de Koning zegt:

  Als sommigen misschien nog twijfelden, deze zieke geest hoort in een krankzinnigengesticht, hoe kan iemand ter wereld het opnemen voor de islam, al die PVDA-ers en D”66-ers en ook stemmers op andere partijen(behalve de PVV) zijn niet helemaal goed bij hun hoofd, het ziet er wel treurig uit voor de toekomst als zoveel mensen rustig op die partijen stemmen en zich helemaal niet realiseren wat hun mogelijk te wachten staat. Schrikbarend. Ik hoop dat er naast Geert Wilders uiteindelijk ook anderen opstaan die actie gaan ondernemen tegen deze perverse ideologie, anders staat ons wat te wachten. En dan vooral jongeren, het is tenslotte belangrijk voor hun toekomst.

  Like

 25. Wachteres zegt:

  Een paar jaar geleden kwam een van die gekken, misschien wel dezelfde, op het idee dat een vrouw geen komkommer mag snijden, want dat doet haar denken aan….

  Dat was groot feest, ik meen op Amsterdam Post. De meest gekke ideeën kwamen naar boven wat ze nog meer niet mocht snijden.

  Like

  • Aafke zegt:

   ‘komkommer doet haar denken aan …” OPETEN NATUURLIJK!!!

   Wat hebben die mannetjes toch een groot ego over dat miniscule ratje van hen
   getsiee

   Like

 26. baksteen zegt:

  Er staat “a husband can EAT his dead wife” dus als ze DOOD is! dat soort kannibalisme is wel vaker gebeurd. Overigens mag het ook een “Wife special” zijn want het is ook toegestaan om, ik meen 6 uur, na het overlijden gemeenschap met je vrouw te hebben. Afscheid nemen noemen ze dat neem ik aan.

  Like

 27. leefbarbaar zegt:

  Broodje – aap verhaal.

  Like

 28. Thomasson zegt:

  DE VIEZERIKEN VAN DE EUROPESE POLITIEKE ECHELON (ze zijn het allemaal) willen het niet graag toegeven ..Maar hun geweldige islamitische vrienden …de pure lieve mensen uit de Derde Wereld zijn ….KANNIBALEN!!!! En ze zijn pedofielen! …En zij moorden graag voor vertier in de naam van hun god Allah. Maar WIJ HET DOMME VOETVOLK MOGEN GEEN VRAGEN STELLEN…hoor!!!!….Wij hoeven niet alles te weten. Alles weten maakt niet gelukkig. Vooral als het om gevaarlijk geïmporteerde zielige mensen gaat, van wie COA, NEDERLAND BEKEND KLEUR (en vooral geur), FORUM, Joop.nl, GL, PvdA, D66, VVD, CU, CDA enz. zoveel van houden.

  Like

 29. Avidia zegt:

  mijn haren rijzen te berge!!!!

  Like

 30. pipo zegt:

  Zolang wij,de originele Europeanen , niet met z’n allen op straat komen en debiel afbreken………moeten we niet verder lullen. Met woorden en sterke uitspraken bereiken we niks . Er Europa pleegt geweld naar ons toe en geweld naar hun toe is de enige taal die ze zullen verstaan.

  Like

  • BertG. zegt:

   En aan welke kant zou de zwaar bewapende politie/leger dan staan waar we mee te maken krijgen. Die zullen er echt niet voor terug deinzen om de echte Nederlanders dan maar flink aan te pakken. Neer schieten desnoods.
   We zijn zijn niet voor niks ontwapend.
   De overmacht qua bevolking die moet dan wel zo ontzettend groot zijn dat ze niets meer kunnen aanrichten. Anders is het bij voorbaat een verloren strijd.
   En dat heb niks met lafheid te maken.

   Like

 31. pipo zegt:

  De boel afbreken

  Like

 32. BertG. zegt:

  Een moslimman mag niet zijn vrouw of een deel van haar opeten in geval van een hongersnood of om zijn eigen leven te redden.
  De Saudische grootmoefti Sjeik Abdulaziz al-Sheikh ontkende vandaag volgens nieuwszender al-Arabiya meerdere berichten daarover in internationale media, die de afgelopen week de kop opstaken.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/04/vrouwopetenfatwa_is_toch_niet.html

  Like

 33. Jaantje zegt:

  Die man met die haakneus en zijn fatwa zie ik hier elk jaar op de site.
  geen nieuws.

  Like

 34. Tistochwat zegt:

  @ Jaantje 10 april 2015 om 14:37

  Like

 35. Joost Visser zegt:

  Hij is wel recht in de leer. Kun je van politici niet zeggen.

  Like

 36. Jade zegt:

  Sambal bij?

  Like

 37. Hamidos zegt:

  Broodje vagina??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s