Kritiek in PvdA zwelt aan: manifest pleit voor linksere koers

Screenshot_7

(Door: Anne Vader)

Nu de evaluatie van de Provinciale Statenverkiezingen voor de deur staat, laten ontevreden PvdA’ers van zich horen. Lukt het partijleider Diederik Samsom om zaterdag tijdens de ledenraad de interne onrust te bezweren?

De PvdA moet een meer progressieve en linkse koers gaan varen, schrijft een groep bezorgde partijleden in het manifest Met vertrouwen linksom! Daarmee willen ze de ‘zwijgende en afwachtende ontevredenheid in de partij mobiliseren ten gunste van  noodzakelijke verandering’.

Het manifest zal worden ingebracht op de politieke ledenraad van de PvdA, die zaterdag plaatsheeft in Nieuwegein. Belangrijkste agendapunt: een terugblik op de campagne en de derde verkiezingsnederlaag op rij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kritiek in PvdA zwelt aan: manifest pleit voor linksere koers

 1. Theodoor zegt:

  Laat de PvdArabieren maar doodbloeden.
  Juist zij zijn de Partij die ons land heeft laten overspoelen met Islamieten.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  http://www.nu.nl/politiek/4027416/pvda-wil-plan-kabinet-weerbare-samenleving.html

  PvdA wil plan kabinet voor weerbare samenleving

  Citaat: “In de Kamer lijkt nu een meerderheid te ontstaan voor het grondwettelijk verbieden van partijen die een bedreiging vormen voor de democratie, maar volgens Van Dam is het veel belangrijker om de samenleving weerbaarder te maken tegen dergelijke opvattingen.”

  We zien de bui al hangen…………..aanval op de PVV dus aanval op de democratie…………..kunnen ze de stemmen niet goedschiks binnenhalen dan maar kwaadschiks…….zoiets??!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ jowitteroos 13:38

   Zie ook het artikel in De Telegraaf van vandaag, waar de hr. Slegers van de CU ook al iets in die richting heeft gezegd.
   Democratie? Over een paar jaar weet niemand meer wat dat is.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Weer zo’n laffe kreet; Linksere koers. Ook de VVD profiteert van het feit dat er nog massa’s domme kiezers rondhuppelen, door met veelbelovende maar leugenachtige verkiezingsretoriek te komen. De domme Nederlandse kiezer kennende, laat zich alles wijsmaken door de VVD en ander links gespuis, zal deze de komende tweede Kamerverkiezingen weer volop gaan stemmen op die politieke slappe hap. De intelligente kiezer kiest voor de PVV. Maar hoe velen zijn er dat ? Helaas nooit genoeg voor 78 Kamerzetels, en met tegenwerking van een totaal verlinkst Nederland. Bovendien gaat die slappe linkse hap eindeloos verder met het bashen cq uitsluiten van de PVV voor regeringsdeelname. Zelfs al zou de PPVV stemmen halen voor 50 Kamerzetels, dan nog zal die slappe linkse hap blijven proberen de PVV onmogelijk te maken. Het begon nu al (door de VVD) tijdens de statenverkiezingen. Rutte zou de grenzen willen sluiten en Jihad strijders niet meer terug willen laten komen. Onhaalbaar, maar de domme kiezer trapte er weer in, ten koste van de PVV !

  Like

 4. luckybee zegt:

  Een linksere koers van de PvdA betekent wel het einde voor Alle Marxisten.neem ik aan.

  Like

 5. Ze willen de weggelopen Rode Kwabjes weer terughalen. Strategische beweging. Hij kan zo maar vallen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s