‘Meeste IS-vlaggen besteld vanuit Nederland’

Screenshot_3

(Door: Elena van Doorn)

De meeste vlaggen van Islamitische Staat worden besteld vanuit Nederland. Dat zeggen de verkopers van een online website die IS-vlaggen verkoopt in een reportage uitgezonden door het NPO-programma Zembla op woensdagavond.

De internationale reportage genaamd ‘Jong, Frans en jihadist’ gemaakt door Franse journalisten laat zien hoe de medewerkers van de website aan de journalisten vertellen dat de meeste vlaggen besteld worden vanuit Nederland. Verder liet de onthullende reportage zien hoe makkelijk het is om naar Syrië af te reizen om aan te sluiten bij IS.

Lees verder>>>
(h/t “Republikein”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

22 reacties op ‘Meeste IS-vlaggen besteld vanuit Nederland’

 1. Cathja zegt:

  Maar we houden alles scherp in de gaten………!

  Ja, ja….!!

  Like

  • Avantasia zegt:

   En net als bij de MH17, de onderste steen komt boven !!! Ja we hebben een daadkrachtige regering oftewel een regering om trots op te zijn…

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Laat zien hoe de medewerkers van de website aan de journalisten vertellen dat de meeste vlaggen besteld worden vanuit Nederland. Tsa misschien verkopen zij óók het touw aan de Islamistische Staat waarmee de verkopers later opgeknoopt worden, echter de IS heeft een sterke voorkeur voor hals afsnijding.

  Begin toch langzaam maar zeker te balen van deze Nederlandse nederigheid tegen over de islam, vooral deze lui die zich met deze smerige commercie zich bezig houden. In de WWII waren dat de NSB’ers die zijn volgens mij nóóit helemaal weggeweest en hielden zich latent op de achtergrond, maar nu komen deze smerige praktijken aan het licht zoals altijd, niets blijft verborgen voor het volk, het volk wéét altijd alles…

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Kan onze rood/groene regering, de VVD waait met alle winden mee, met veel tam tam, daar zijn ze zo goed in, ook een actie opzetten om zoveel mogelijk complete Islamitische families, hereniging hoeft daarna dan niet meer, de nieuwe I-Staat bevoorraden met zoveel mogelijk mensen uit Nederland. De grote weggeefminister van geld van het volk, Ploumen kan daarin de eerste viool spelen, dat doet ze zo graag en met name de Partij vd Arabieren kan dan weer eens een keertje scoren.

  Like

  • Theodoor zegt:

   IS-vlaggen besteld met Nederlands belastinggeld, daar waar de Nederlander hard voor moeten werken.
   Zeg sukkels van de rood/groene regering, vraag eens, dmv een volksraadpleging, wat de Nederlander daarvan vindt.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  GROOTHEIDS-WAANZIN BIJ DE MOSLIMS IN FRANKRIJK……………..
  De “moslim-broeders van Frankrijk eisen Moskeeën, die zo groot zijn als de (middeleeuwse Fr ) Kathedralen.
  http://www.kingsacademy.com/mhodges/11_Western-Art/12_High-Medieval/Cathedral-Notre-Dame_Paris.jpg……………..
  Amar Lasfar, voorzitter van de islamitische organisatie van Frankrijk ( UOIF), dat binnen de infrastructuur van de moslim-broederschap valt: ” Er moeten moskeeën komen met imposante voorgevels en grootse ruimten, WAAROM eigenlijk niet “Moskee-Kathedralen !”.
  Dit zei hij afgelopen woensdag op de Franse TV-zender Europe 1.

  http://www.postedeveille.ca/

  Like

 5. fransLdewit zegt:

  Als ze nu slim zijn verwerken ze er een dodelijke stof in.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dat verwonderd me niets met die slappe hap in Den Haag !!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Omdat hier nou eenmaal alles is toegestaan en je mag ‘m nog voor je raam plakken ook om je sympathie te betuigen. Niets is hier nog strafbaar.
  Boetes en wetten zijn er alleen nog voor de echte Nederlanders, die dienen zich overal aan te houden en worden geacht alle wetten te kennen en na te leven. Want anders…………
  Het verbaasd mij nog dat ze er geen subsidie voor krijgen. Maar eigenlijk, wat Theodoor zegt, hebben we ze al betaald.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Nogmaals, deze sekte, islam MOET verboden worden in Nederland, anders gaan wij ook ten onder…

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ik vind echt vlink van Wilders dat ze daar willen protesteren tegen de haat zaaiers van Imams die daar hun haat predikten.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Van: Jan Gajentaan
  Ik ben niet onder de indruk van de opmerkingen van de PvdA-burgemeester.
  De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb oogstte wereldwijd bewondering voor zijn krachtdadig overkomende “dan rot je maar op”-uitspraken aan het adres van jihadisten, kort na de aanslagen in Parijs. Zelf ben ik niet echt onder de indruk. Natuurlijk, het klinkt mooi; een burgemeester die zelf moslim-immigrant is en radicalen onverbloemd voor de keuze stelt: als je de westerse normen en waarden niet accepteert, dan gá je maar. Aboutaleb oogstte er wereldwijd bewondering mee. Inhoudelijk is er ook weinig op aan te merken.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/04/rot-maar-op-van-burgemeester-aboutaleb-mist-substantie/

  Like

 11. Ildiko zegt:

  Onze regering is schuldig aan zelfmoord van onze zo mooi, netjes, democratisch opgebouwd Nederland.Onze regering beschermd en onderdak verleent aan deze islam beesachtige kwaadaardige fascistische ideologie.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  AANSTEKEN DIE VLAGGENFABRIEKEN

  Like

  • delamontagne zegt:

   Pakistan: Brisk business in flammable American flags; production hits 500 per hour


   (AGI) Islamabad – In Pakistan, the US flags are a hot item. In fact, they are burned by the thousands in protest against the movie on Mohammed. The student wing of the Shiite party Majlis-e-Wahadatul Muslimeen, for example, has stated that in the most active days of protest reached a pick [sic] production of 500 per hour.

   Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dat is fijn! Het lijkt er steeds meer op, dat de theorie, die laatst de ronde deed, klopt, en dat Nederland qua aanslagen zoveel mogelijk wordt ontzien omdat het stilzwijgend wordt bestemd tot ‘thuisbasis,’van waaruit de IS doeltreffend naar andere West-Europese landen toe kan opereren!
  Een kwalijke zaak! In meerdere opzichten, want zo voelt de goedmensch zich ten onrechte gestijfd in zijn waanvoorstelling, dat er immers niets aan de hand is! En wek op deze manier ook die hele slapende meute maar eens!

  Like

  • BertG. zegt:

   Als dat zo zijn dan zouden ze dit ook nog gebruiken als argument dat dit een bewijs is dat hun beleid dus zeer goed uitpakt omdat hier geen aanslagen zijn.
   Dus werkt het beleid en dat komt dan omdat ze zo tolerant hier zijn en dat moslims zich hierdoor zich dus thuis voelen. Anders waren er wel aanslagen.
   Zou me niet eens verbazen als ze dit zouden gebruiken om het verder uit te breiden.

   Like

 14. Dat schorem krijgt alle rechten toebedeeld;wij alle plichten!Wat een wan-regering!Naar huis met die landverraders,en snel alstublieft!

  Like

 15. Pingback: BOINNK!!! | Nieuwsfeiten aangeleverd door Arie Goedhart

 16. muppet zegt:

  ze kregen een vinger ……………………………..nu zijn we ons halve lichaam al kwijt , waar blijft de opstand ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s