NOS Journaal vergeet één belangrijk ding te benoemen bij verhaal over vermoorde christenen in Syrië. Kun je raden wat het is?

Screenshot_4

(Door: Frank Verhoef)

Kijkers klagen: “Kan dat niet specifieker?”

Gisteren bracht het NOS Journaal een reportage over de dramatische situatie in Syrië, meer specifiek Aleppo, waar christenen worden uitgemoord door radicale moslims van islamitische terreurgroepen als al-Nusra en ISIS.

Een verslaggever van Nieuwsuur kon het hoofd van de Armeens-christelijke kerk interviewen over de snel slinkende christelijke gemeenschap in Aleppo en het hele land. Een belangrijk onderwerp dat op de juiste manier moet worden gebracht.

En daar ging het mis. De NOS noemde de aanvallers van de Syrische christenen “extremistische strijdgroepen”. Volledig citaat:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, NOS, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op NOS Journaal vergeet één belangrijk ding te benoemen bij verhaal over vermoorde christenen in Syrië. Kun je raden wat het is?

 1. windwens zegt:

  Bij elk NOS journaal moet je zelf de plaatjes verder in kleuren omdat ze altijd halve waarheden vertellen. Of er een dekentje overheen leggen met een zweem van mystiek. Niets maar dan ook niets wordt waarheidsgetrouw benoemd of genoemd. Het is de meest grote propaganda machine van ons land, en we betalen onze eigen beulen ook nog eens. De mond vol hebben van Putin en zijn propaganda plegen maar stiekem niets anders doen. Hoe harder er geschreeuwd wordt en gewezen naar anderen des te meer je de berichten moet uitpluizen hoe zit het hier eigenlijk. Dagelijks zelf het kaf van het koren scheiden. Dan durft men zich ook nog top journalisten te noemen.
  Weet u nog de stroomstoring vorige week geheel Noord Holland zowat zonder stroom, toen het zelfde was gebeurd in Engeland een paar dagen later werd er hier met geen woord over gerept. U mocht maar eens een verband ontdekken en er een wiskundige kansberekening erop los laten. Mogelijk kom je er dan achter dat dit veel te toevallig is.

  Like

  • Hendrick M. zegt:

   Gisteren, in datzelfde journaal, was het een hot-item dat binnen het Front National een twist was uitgebroken. Uitgebreid werden de huidige en vroegere uitspraken van papa LePen breed uitgemeten. Dat was alles, volgende onderwerp.
   Op geen enkele wijze werd medegedeeld dat dochter Marine zich sterk had gedistancieerd van deze uitspraken. Je zou eens kunnen gaan denken dat het misschien toch wel een fatsoenlijke partij is, met uiteraard de schurft aan links …

   Like

 2. Wachteres zegt:

  Ach ja, van de islam niets dan goeds is het LINKSE CREDO.

  De islam zal en moet hier ingang vinden en niet in het klein, maar in het groot.

  De linksen hopen op die manier hun multicultidroom te verwezenlijken:

  Een nieuwe maatschappij, waarin de ‘oudgedienden’, de autochtone bevolking, geen zeggenschap meer hebben.

  Helaas voor ons land en voor Europa stemt rechts hiermee in, omdat het bedrijfsleven niet vies is van werknemers die voor weinig geld de klusjes op willen knappen.

  O Nederland, let op u saeck,
  de tyt en stont is daer,
  op dat nu inden hoeck niet raeck
  u vryheyt, die, voorwaer,
  u ouders hebben dier gecocht
  met goet en bloet en leven;
  want sy werd nu gantsch en t’eenemael gesocht
  tot niet te zyn verdreven.

  Like

 3. Mike zegt:

  NOS journaal. Een gecensureerde hobby club van links. Wie gelooft daar nog in?

  Like

 4. BertG. zegt:

  Je kan net zo goed een brief naar sesamstraat sturen met het verzoek of het koekie monster niet zo wil schrokken als hij koekies ziet of afpakt.
  Wat is nut nog om het journaal te bekijken als je van te voren al weet dat ze zo gekleurd zijn als de pest. Ik stop daar echt geen tijd meer in om dat ooit nog te gaan bekijken.
  Hopen al die klagers dat het de volgende keer niet meer zo zal zijn en dat schrijven helpt.
  Je weet het toch van te voren dat het altijd zo is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou ja, wees blij, dat er überhaupt nog klagers ZIJN……..

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik vind het veel erger nog dat er mensen zijn die het journaal als een serieus nieuws medium zien en denken dat het klopt omdat het het journaal is.
    En nu zijn ze wat teleurgesteld hierin. Zal het vanavond anders zijn?
    We hebben het hier wel over de Nederlandse Propaganda Omroep.
    Wat verwachten ze dan?

    Like

 5. Jaantje zegt:

  Men vermelde gisteren ook nog even dat Assad/regeringstroepen chemische wapens heeft ingezet….
  Spelletje begint weer ik krijg zo genoeg van dat hele gebeuren waarom word de EU en Amerika geen halt toegeroepen???
  Zoveel leed en het kost ons nog bakken met poen ook en een stroom moslim immigranten die zijn weerga niet kent.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Extremistische strijdgroepen. Ieder weldenkend mens in Nederland weet allang dat hier Islamieten mee bedoeld worden. Maar het NOS journaal denkt dat ze als kijkers met een stelletje zwakbegaafde kleuters te maken hebben. Het NOS journaal maakt al vele jaren lang zichzelf belachelijk, en vroeg of laat zal dat wel eens kunnen uitmonden tot protesten uit de samenleving. Vadertje Staat en de MSM media willen hun methoden ons dwingend opleggen. Maar dit alles blijft niet tot in lengte van jaren mooi staan !

  Like

 8. sjun zegt:

  Extremistische strijdgroep is synoniem voor militante groep moslims. Vergelijk het maar met termen als kansenwijk, multicultureel, verrijking en Nederlander (in een bericht over aanslagen). Zo onderhand iedereen prikt door die versluierende nieuwspraak heen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s