Oekraïners verspreiden ‘westerse waarden’ met vuilniscontainer

Screenshot_4

Waar doet me die kleurencombinatie toch aan denken. . .?

(Door: Wierd Duk)

Neonazisme van Dmitri Jarosj gebagatelliseerd door Westen

Radicale Oekraïners vernederen steeds vaker hun tegenstanders door hen in vuilniscontainers te gooien en met hun slachtoffer rond te paraderen. Dit overkwam een hoge justitieambtenaar in de regio Ivano-Frankivsk in West-Oekraïne.

Tientallen – vaak gemaskerde – ‘activisten’, onder wie aanhangers van de neonazi-groepering Pravy Sektor (‘Rechtse Sector’), duwden Vasyl Kavatsjoek in een vuilnisbak, omdat de man ‘corrupt’ zou zijn.

Andere bronnen meldden dat Kavatsjoek een oppositionele partij – sympathiserend met de verdreven Oekraïense president Janoekovitsj – toestemming zou hebben gegeven om zich officieel te registreren, wat de woede van de nationalisten zou hebben gewekt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, nazisme, Oekraïne, Rotzakken, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oekraïners verspreiden ‘westerse waarden’ met vuilniscontainer

 1. luckybee zegt:

  Ook de Oekrainers weten niet wat democratie is,ze waren altijd door het communisme geregeerd .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet ‘altijd, Lucky,’ maar wel over een periode van ruim 70 jaar. En daarvóór, inderdaad, eeuwenlang door anderssoortige tirannen!
   Net als de Russen: Voor hen geldt precies hetzelfde.

   Like

 2. Edjan zegt:

  Ergens begin 2005 werden uit een West-Fries museum een aantal waardevolle schilderijen uit de Gouden Eeuw gestolen. Na lang speurwerk zijn deze teruggevonden in Oost-Oekraïne. Ze zijn in handen van milities met een pro-nazi en pro-SS achtergrond. Deze milities bestrijden de pro-Russische milities. Ik krijg de indruk dat de Oekraïense regering noch haar geheime dienst ook maar enige interesse heeft in het teruggeven van de werken. De milities proberen de werken voor veel (teveel) geld in het criminele circuit te verkopen hoewel ze inmiddels in slechte staat zijn. Ze beweren dat de stukken door het verslagen pro-Russische regime gestolen zijn en eisen een absurd vindersloon.

  De Oekraïense ambassadeur reageerde geschokt vanwege de negatieve publiciteit. De diefstal zelf kon hem dus geen ene ruk schelen.

  Ik heb tot nu toe geloofd dat Russische rebellen de MH17 hebben neergeschoten maar dit alles lezende begin ik te twijfelen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24841654/__Schrik_om_publiciteit_roofkunst__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s