Omstreden Utrechtse stichting alFithra is erkend leerbedrijf

Screenshot_1

(Door: Bas Paternotte)

SP wil opheldering over samenwerking met universiteiten en hogescholen

De Utrechtse stichting alFitrah is een officieel door de ECABO erkend leerbedrijf. Ook werkt de stichting naar eigen zeggen samen met onder meer de Universiteit Utrecht, de Vrije Universiteit en de hogescholen van Utrecht en Amsterdam. In de Domstad is onrust ontstaan over de komst van omstreden radicale moslims donderdag naar een evenement van alFitrah. SP-Kamerlid Ronald van Raak wil donderdag opheldering van minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA). Van Raak: “Ik maak mij al jaren zorgen over de naïeve omgang met dit soort salafistische organisaties. “

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, SP, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Omstreden Utrechtse stichting alFithra is erkend leerbedrijf

 1. leefbarbaar zegt:

  De SP doet altijd kritisch, maar kiest altijd de kant van de islam. En als ze niet kunnen winnen sturen ze hun AFA-tuig erop af.
  Het zou me niks verbazen als de SP zelf ook een leerbedrijf is. Want onderwijs is in handen van de linxe kerk. Zo roepen ze wel eens wat maar werken al dertig jaar actief mee aan de islamisatie van ons land.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Die ongelofelijke naïviteit hier in Nederland zal ons nog eens duur komen te staan!! Maar als men er achter komt wat men jarenlang heeft toegelaten, is het te laat. De schade is nu al groot, gezien de enorme aantallen jongeren die warm lopen voor het salafisme.

  Maar, overheid, ga lekker door zo. Offer de bevolking maar op aan die achterlijke middeleeuwse ideeën, maar als de pleuris uitbreekt, beloof dan dat jullie met z’n allen dan ook de ‘zegeningen’ mee gaan maken die ons aller deel zullen zijn. En smeer ‘m niet naar ‘veiliger oorden’, want dat onderstreept alleen jullie lafheid.

  Kom op voor ons volk en vaderland. Sodemieter die haat-imams het land uit, en zorg voor een gedegen zuivering! Ons land mag niet ten onder gaan aan middeleeuwse barbarij. Nederland moet weer Nederlands worden. Geen smeltkroes van allerlei vreemde lieden met hun ‘religies’ en bijbehorende eisen. We hebben wel genoeg kennis genomen van de multiculturele samenleving, en dat bevalt ons niet.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Onze regeringspartijen en hun gedogers moeten de autochtone kiezers toch wel vreselijk haten of ze zijn volslagen achterlijk.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik dacht dat wanneer je hier erkend wordt als leerbedrijf, dan kan je mensen aannemen die hulp/ondersteuning nodig hebben. En dit kan je weer koppelen aan allerlei PGB (rugzakjes) bedragen.
  Omdat er apart tijd gemaakt moet worden voor de begeleiding. Anders kom je daar niet.
  Zoiets wilde een bedrijf mij namelijk een keer flikken. Door me aan te nemen en tegelijk een PGB aan te vragen, en dit zou dan helemaal kloppend zijn als leerbedrijf.
  Uiteraard ben ik hier niet mee akkoord gegaan. Maar het zou zomaar net zo’n truc kunnen wezen.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Zo ’n van Raak zegt hier: “Ik maak mij al jaren zorgen over de naïeve omgang met dit soort salafistische organisaties.”
  Klinkt realistisch, op het eerste gezicht, maar het ligt er niettemin weer dik bovenop, dat hijzelf, eveneens naief, het fictieve onderscheid blijft maken tussen extreme/fundamentalistische- en ‘gematigde’ islam.
  Als het er op aankomt wil de SP die ‘gematigde’ islam toch net zo min ‘wegzetten’ als de rest van Links en kom je met hun stoere praat richting de ‘extremen’ toch ook niet verder.
  Heel Links b l i j f t maar denken, dat de islam op zichzelf een religie is als alle andere, waarvan ze zich niets hoeven aantrekken; dat verkeerde denkbeeld krijg je er níet uit!

  Like

 6. Mijn vraag is ;Waarom maken politieke partijen zich zo God vergetens druk over een z.g. religie die niet in nederland thuis hoord,terwijl het merendeel van het gezappige volkje het allemaal best schijnt te vinden.Ik als ”buitengaats” wonend,weet waarschijnlijk mèèr van deze ideologie,dan Henk en Ingrid die het allemaal best schijnen te vinden.Straks niet huilen, zoals jullie oosterburen in 1945,
  Wir haben das niegt gewust.Jammer, jammer, jammer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s