Wilders betoogt tegen ‘haatimams’

Screenshot_5

UTRECHT – PVV-leider Geert Wilders en twee Tweede Kamerleden van zijn partij hebben donderdag korte tijd voor de deur van een islamitische conferentie in Utrecht gedemonstreerd. Volgens de PVV komen daar radicale moslims prediken.

Met de demonstratie wilden Wilders en de Kamerleden Sietse Fritsma en Machiel de Graaf het signaal afgeven „dat we geen haatimams in Nederland willen”, zei Wilders woensdag al. De PVV-voorman droeg donderdag een bord bij zich met daarop de tekst: „Geen haatimams in Nederland”.

„Wat wij hier willen doen is een tegengeluid laten horen”, motiveerde Wilders zijn protest tegen de conferentie. Hij benadrukte wel dat hij voor de vrijheid van meningsuiting is.

PVV normale grootteLees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wilders betoogt tegen ‘haatimams’

 1. rs zegt:

  Moesten MEER MEER MEER politici doen……………. maar die lafbekken durven NIET!!!!!!!!!

  Like

 2. windwens zegt:

  Dat walgelijke ondertoontje van de presentator was nog wel het meest storende geen tijd voor thee maar wel voor de journalisten.
  Weer zo’n on uitgesproken griezel die afkeer laat door klinken maar zogenaamd zo neuraal is als maar kan.
  Tijd voor een machtswisseling in ons land dit kabinet heeft nog steeds veel teveel te vertellen hoe wij moeten leven en hoe wij anderen moeten zien.
  Zou het liefst zien dat zo haat imam naast Rutte ging wonen en zijn moeder dagelijks zou beschimpen omdat ze geen hoofddoek draag. Dan vragen we hem na een jaar of wat hoe geweldig hij zijn buurman vindt en hoeveel respect hij er nog voor heeft.

  Like

 3. Thoth zegt:

  Hij had moeten zeggen : “geen imams en de sekte islam moet verboden worden in Nederland en Europa”. Maar goed, ik denk dat er eerst een ongelooflijke aanslag moet plaatsvinden door de moslims in Nederland, met weet veel hoeveel doden. Misschien dan laten het publiek, m.n. D’66, PvdA, CHU en GL-kiezers en de politici, zich dan wel overtuigen. Maar helaas, het is dan wel erg jammer voor degene die zijn omgekomen…
  .

  Like

 4. Mike zegt:

  En wat doen die andere Pinokkio’s van D66/VVD/PvdA enz…..? Juist….niets!!

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Terecht ageert de PVV, als enige partij, om tegen de vernietiging van niet moslims te demonstreren.
  Veel mensen, ik mag aannemen iedereen herinnert zich de moordpartij in Kenya nog wel van nog maar even geleden.

  We weten inmiddels dat de rood/groene partijen in Nederland, bij gebrek aan inzicht, niet bang zijn om overruled te worden door de Islam, dommigheid en of lafheid, u mag het zeggen.
  Elke wakkere Nederlander is als de dood voor de haatimams, zie IS-gedrag in het Midden Oosten.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Behalve de PVV zijn er weinig verontrustende geluiden vanuit de Tweede Kamer te horen. Goed dat Geert persoonlijk zijn afkeer heeft laten horen. Uiteraard bemoeide zich er meteen weer zo’n soepjurk mee, die Geert uitnodigde voor koffie of thee, maar logisch dat Geert bedankte. Geert is niet dezelfde halfzachte koekwaus als Job Cohen. Het heeft geen zin om in discussie te gaan met lieden die zich boven alles en iedereen verheven voelen.

  Een ander geluid kwam uit de hoek van de Christen Unie. Gert-Jan Slegers wil de grondwet wijzigen, zodat via de rechter “IS-achtige partijen” verboden kunnen worden. Partijen die er op uit zouden zijn om in NL een kalifaat te stichten. Volgens Slegers bevindt de PVV zich in een ‘schemergebied’, maar dat zou de rechter moeten beoordelen. Welja, gooit de haat er maar uit. De CU kan wat mij betreft op de zelfde vuilnisbelt gegooid worden als alle moslimpartijen. Welke kronkel zit er in die man z’n hoofd? Hij is echt niet goed wijs! Dus als je opkomt voor je eigen bevolking, dan ben je op dezelfde manier bezig als de IS? Dus……………….., Geert wil misschien ook een ‘kalifaat’ stichten? Ik zou zeggen: DOEN! Maar dan alleen voor de Nederlanders die hun wortels hier hebben liggen! Ik ben voor.

  Maar even serieus.
  Zeg ‘heer’ Slegers, heeft u soms ook van die foute drugs gekocht en gebruikt? Dat zou uw idiote uitspraken kunnen verklaren. Oppassen met die troep hoor!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Zie:
  Anti-democratische partijen moeten
  verboden worden.Dat zullen CDA,VVD,SGP
  en ChristenUnie vandaag zeggen tijdens
  een Kamerdebat.Ze willen de grondwet
  wijzigen om te voorkomen dat IS-achtige
  groepen de democratie omverwerpen.

  CDA-Kamerlid Heerma vindt het vreemd
  dat in Nederland een pedofielenpartij
  wel kan worden verboden,maar een partij
  die de democratie wil afschaffen niet.
  Hij wijst erop dat dat in België,Spanje
  en Duitsland wel mogelijk is.

  De initiatiefnemers hebben in de Kamer
  geen meerderheid.De PvdA ziet niets in
  een verbod,omdat radicale opvattingen
  daardoor niet verdwijnen.
  Veeg teken.
  We hebben Alexander er niet bij staan!
  Zou die andere doelen hebben?

  Like

  • Pechtold heeft heeeeel andere doelen;een voor ons inktzwart scenario!En een wijziging in de grondwet duurt 2 jaar!!!Vraag me niet waarom.want als ze willen jassen ze hem er binnen 24 uur doorheen:deden ze ook met het gratis id:binnen 24 uur terug gedraaid!

   Like

 8. Wat een held!Blij dat hij er heelhuids vandaan is gekomen!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  En dan bekijk je zo ’n filmpje en je weegt een ogenblik af: Had Geert nou op dat aanbod in moeten gaan, maar het volgende ogenblik weet je: Nee. Zijn argumentatie was goed: Met mensen van dat soort ga je al lang niet meer in discussie; die probeer je weg te krijgen, als ongedierte.
  Die presentator dacht slim te zijn met zijn “Wilders kwam, zag…..en vertrok,” aldus suggererend, dat Wilders met hangende pootjes afdroop, maar zo was het natuurlijk niet: Dat die bende Imams, die per slot van rekening toestemming had voor deze conferentie, niet weg te krijgen was, was duidelijk. Wat had hij meer kunnen doen, dan zijn stem ertegen verheffen, zoals hij bij deze deed?
  In géén geval ermee gaan discussiëren: Dat was té veel een stap in hún richting geweest!

  Like

 10. Aafke zegt:

  En wat doen wij terwijl we gisteren al hoorden dat Wilders er zou staan? Juist, helemaal niets … niet eens achter Wilders staan.
  Terwijl met Prinsjesdag mensen bij nacht en ontij al vooraan willen staan om die overbodige boel te bekijken

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Aafke 15:52

   Uw reactie is deels terecht.
   Het verschil tussen Prinsjesdag en een vrij onverwachts ‘optreden’ van Geert zit ‘m hierin: op Prinsjesdag weten we vrij nauwkeurig wanneer de stoet voorbij raast; uit veiligheidsoverwegingen worden er geen mededelingen gedaan hoe laat Geert ergens opduikt.
   Het is niet voor iedereen te doen om ergens urenlang te wachten, hoe graag we hem allemaal zouden willen steunen.
   U kunt hem een bericht sturen per mail, en uw waardering voor zijn optreden uitspreken.
   Dat waardeert hij echt!

   Like

 11. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Mee eens Aafke, Het is veiliger achter het machientje. Ik ben ook niet geweest. En ik heb geen reden om me achter te verschuilen. Waren er veel mensen die in Utrecht wonen?

  Like

  • Um Shmum zegt:

   Ik ben van Rotterdam en fysiek niet in staat om maar iets te doen, helaas. Niet om te veroordelen maar constateerde alleen dat er totaal geen ondersteuning is vanuit de lamgeslagen bevolking. Hier geen pegida wandelingen.
   Viva Wilders!

   Like

 13. Doornroosje zegt:

  Heb nu even het filmpje gezien, en ik ben trots dat ik op Geert Wilders de PVV stem.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Met z’n drietjes? is dat niet een beetje mager?

  Like

 15. Teunis zegt:

  Op de foto’s is te zien dat het puur een showtje was voor de pers, die uit Wilders’ hand eet.
  http://politiek.thepostonline.nl/2015/04/09/beeld-wilders-voert-actie-utrecht-tegen-haatimams/
  Verder heeft, afgezien van wat obligate commies en een paar omwonenden, niemand belangstelling voor zijn bezoek.

  Like

  • Hendrick M. zegt:

   @Teunis: “Verder heeft, afgezien van wat obligate commies en een paar omwonenden, niemand belangstelling voor zijn bezoek”.
   Is dit serieus bedoeld ? Zo ja, lees dan de reacties hierboven eens.
   Maar helaas is het net zo als met de laatste verkiezing; met de mond van alles beleiden, maar als het erop aan komt, ho maar !

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Teunis 10:36

   De demonstratie van Wilders was bewust niet groots aangekondigd. Het belangrijkst is dat Wilders laat zien en horen dat hij het oneens is met het besluit om deze haat-imams hun gang te laten gaan.
   In elk geval heeft De Telegraaf dit bericht op de voorpagina gezet, zodat iedereen kon zien dat de PVV het niet uitsluitend bij woorden laat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s