Berlijn: kosten voor “vluchtelingen” stijgen jaarlijks met 100 miljoen euro

Screenshot_39

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Het dilettantisme van de politici is niet te overtreffen; het sociale stelsel belasten tot het in elkaar stort: jaarlijks stijgen de kosten voor zogenaamde vluchtelingen in Berlijn met 100 miljoen euro. Bijna dagelijks bericht de hofpers waar en hoe de gelden met de schenkkan aan “vluchtelingen” verdeeld worden. Maar het is een feit dat politici er helemaal niet over nadenken waar uiteindelijk de financiën voor de immense kosten steeds vandaan moeten komen. Groeien de bankbiljetten aan de bomen, aan de oevers van de rivieren van melk en honing en de bosjes van suikerspinnen? De rek is er weldra uit, maar de asielwaanzin zal doorgaan.

Het kopen van luxe hotels om “vluchtelingen” in onder te brengen: geen probleem! De koop van grondstukken op fantastische locaties: geen probleem! Compleet nieuwe inrichtingen van woningen, verzorging en nog veel meer: geen probleem! Daarvoor is geld voorhanden! Heel veel geld! Ook de rondom-zorgeloos-industrie wordt met miljarden gevoederd! Daarentegen betekent het voor Duitsers steeds vaker: geen geld! Maatregelen voor de infrastructuur (scholen, autosnelwegen, zwembaden, bibliotheken enz.): geen geld! Afbouwen van veiligheid; meer banen bij de politie: de duur! Je kunt het “vluchtelingen” niet aandoen om in onderkomens voor daklozen te wonen, maar Duitsers wel! Hebt u al eens gehoord/gelezen dat men voor Duitse daklozen luxe hotels heeft gekocht? En wat leert ons dat? Dat het in de eerste plaats Duitsers zijn die Duitsers “in de pan hakken”.

 De “Berliner Zeitung” bericht:

De kosten voor de onderbrenging en verzorging van vluchtelingen in Berlijn nemen razendsnel toe. Senator Sociale Zaken Mario Czaja (CDU) heeft voor de volgende dubbele begroting 690 miljoen euro uitgetrokken. “Daarvan zijn 300 miljoen euro bestemd voor het jaar 2016 en in 2017 zullen 390 miljoen euro nodig zijn”, zei Czaja tegenover de “Berliner Zeitung”.

Screenshot_44

Wooncontainers voor “vluchtelingen” in Berlin-Köpenick

Ter vergelijking: van 2012 tot 2014 stegen de uitgaven op grond van sterk gestegen aantallen vluchtelingen van 36 naar 135 miljoen euro. Voor het jaar 2015 rekent de senator op 200 miljoen euro. Dat zijn slechts de kosten voor vluchtelingen in de lopende asielprocedure. Bovendien gaven de districten verleden jaar nog eens 83 miljoen euro aan sociale uitkeringen voor bijvoorbeeld gedulde asielzoekers uit, zoals blijkt uit een opsomming van de totale uitgaven van de Senaat. Daarbij komen nog eens bijna 29 miljoen euro voor welkomstklassen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Berlijn, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Berlijn: kosten voor “vluchtelingen” stijgen jaarlijks met 100 miljoen euro

 1. Unsere arme und alte zuerst ! Für eine Soziale Volksmarine…. surf nach http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 2. skrheinlandmodell zegt:

  Dit is op My Blog Nordlandia Seminar herblogd.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Het dilettantisme van de politici is niet te overtreffen; het sociale stelsel belasten tot het in elkaar stort. Dat is óók precies de bedoeling van de islamisatie, lekker op weg naar één totalitair systeem waarvan de grondbeginselen sinds de WWII zijn gelegd…

  Like

 4. BertG. zegt:

  Artsen Zonder Grenzen gaat dobberende asielzoekers op de Middellandse Zee helpen. ‘De ergste humanitaire ramp van deze tijd’ is de medische hulporganisatie blijkbaar niet catastrofaal genoeg.
  http://politiek.thepostonline.nl/column/arnold-karskens-misdadige-uitlokking-van-artsen-zonder-grenzen/

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Doe er nog maar wat miljoenen bij, want deze lading is al onderweg.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150411_01625375

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Maar het is een feit dat politici er helemaal niet over nadenken waar uiteindelijk de financiën voor de immense kosten steeds vandaan moeten komen.”

  Politici zijn collectief krankzinnig geworden. Ooit is de rek toch uit de belastingbetaler?

  Momenteel zie ik echter nog volop mensen om me heen die diverse keren per jaar op vakantie gaan, die elke week uit eten gaan, die festivals en pretparken bezoeken, enz.
  En dan hebben ze vaak ook nog dure hobby’s en allerlei tijdschriftabonnementen.
  Bovendien laden ze hun boodschappenkarretjes in de supermarkt boordevol artikelen!

  Dus je zou zeggen dat het, ondanks de ‘asielzoekers’, nog steeds goed gaat in dit land.
  Het is daarom geen wonder dat men niet massaal in opstand komt en alles gewoon blijft pikken.

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: En dan hebben ze vaak ook nog dure hobby’s en allerlei tijdschriftabonnementen. Bovendien laden ze hun boodschappenkarretjes in de supermarkt boordevol artikelen!

   Maar, beste Tistochwat, alles is maar tijdelijk.

   Zij zijn op weg naar de ondergang, hun buik is hun god, in hun schande stellen zij een eer, zij hebben hun zinnen gezet op het aardse.
   Filippenzen 4,19

   En nu gij die rijk zijt; weent en jammert om de rampen die over u komen. U rijkdom is verrot, uw mooie kleren zijn door motten aangetast, uw goud en zilver is verroest. Schatten hebt gij verzameld, terwijl het de laatste dagen zijn.
   Jacobus 5, 2-3

   Like

   • BertG. zegt:

    Toch wel mooi bedacht hé, dat je overal een passend antwoord voor kan vinden, op welke gebeurtenis dan ook. Daar is goed over na gedacht.
    Je hebt dan namelijk altijd gelijk omdat ze dat al eerder bedacht zouden hebben en nu precies in het goede plaatje valt in combinatie met een tekst uit de bijbel.
    Net zo iets als dat boek van Nostradamus, je wil niet weten hoeveel vergelijkingen met deze tijd daarin zijn te vinden. Alles heeft die man voorspelt. Elke oorlog.
    Maar wat is nou de waarheid?

    Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Hebben we dan te maken met mensen die volgens een
   CAO betaald krijgen

   Like

 7. Jean zegt:

  Laten we nu eens stoppen met dat zootje ”vluchtelingen” te noemen, het zijn gewoon ordinaire parasieten, we moeten stoppen met daar nog een eurocent aan te verknoeien wat ze snel van koers zal doen wijzigen.

  Like

  • Jean,u,ik,en nog een paar anderen zien het,willen stoppen!Nu de rest nog;het lijkt een verloren strijd te worden,helaas!Maar als ik ga,zal ik er toch een heleboel meenemen,dat kan ik je verzekeren.Dan is tenminste niet alles voor niets geweest!

   Like

 8. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten, verzameld door Arie Goedhart

 9. De talloze ‘vredelievende’ en ‘hulpeloze’ vreemdelingen nemen bijvoorbeeld hun ongekende Jodenhaat ook mee!???

  Like

 10. Vrijheid en Vrede

  Er zijn veel landen
  waar geen vrijheid is
  en dus ook geen vrede.
  Laat je vrijheid niet
  afpakken in je land
  want anders ben je
  ook je vrede kwijt.
  Zorg dat je altijd vrijheid
  houdt in je land
  en zo ook de vrede!!!

  Jack Terrible

  Like

 11. fransLdewit zegt:

  Ben echt bang waar het schip kom te stranden, dit kan toch niet langer zo, ofwel? Waar doen ze het toch allemaal van? En al die hotels die opgekocht worden, dat kost toch werkgelegenheid en inkomsten, die ze normaal zouden verkrijgen van vakantiegangers. Snap echt, echt niet waar we allemaal mee bezig zijn hoor…. Alles gaat naar de klote.

  Like

 12. windwens zegt:

  Nog twee jaren en heel Europa heeft de derde wereld status. Omdat deze is leeg gevreten door gelukszoekers die Europa volledig op zijn gat leggen. Je kan geen miljoenen blijven toevoegen die door een paar onderhouden moeten worden.
  Krijgen wij uit Afrika dan geld voor voedselhulp en zakken rijst om een maand van te leven per gezin. Pas wanneer wij deze status hebben bereikt, stoppen deze opvreters met naar hier komen. Wanneer dringt het nu eens door dat dit geen hulp is maar langzame zelfmoord.

  Like

 13. koloth zegt:

  We kunnen alvast beginnen met lijsten met namen te maken van de schuldigen.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Het is geen dilettantisme waar onze leiders ons mee opzadelen, maar handelen uit puur eigen belang.

  Zo achterlijk zijn ze niet dat zij niet kunnen weten dat de gevolgen van hun rampzalig beleid desastreus zijn.

  Als politicus kun je maar beter luisteren naar wat de EU voorschrijft en doen wat zij zegt

  Dat levert je, na je politieke carrière, alleen maar voorspoed op; door middel van een baan bij de EU of in het bedrijfsleven.

  Een aantal jaren ja knikken is dus alleen maar winst voor onze politici.
  .

  Like

 15. Driek zegt:

  BertG. Ik heb de Profetieën (Nostradamus in verscheidene uitvoeringen gelezen, doch ik kan er – zoals velen – geen kant mee op. Ik vind die Bijbelteksten nog altijd veel toepasselijker. Ik vind het mooie teksten. Maar ik jaag u ermee in de gordijnen, merk ik. Ik zal me voorlopig inhouden.

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  Elke keer als er een nieuw kabinet kwam was het eerste wat er gezegd werd: we moeten bezuinigen. Ach, we kennen die kreten wel van, de sterkste schouders moeten de zwaarste lasten dragen, en we moeten solidaire zijn met de laagste inkomens, etc.
  Er was – en is – nooit geld voor de al zwaar geplunderde belastingbetaler.

  Maar wat zien we nu? Er is geld zat, want er worden miljarden en miljarden weggegeven aan terroristische groeperingen, aan bonussen, gouden handdrukken, etc.
  En er worden miljarden en miljarden uitgegeven aan wereldvreemde volksstammen die – zonder ooit een poot te hebben hoeven uitsteken – alles gratis krijgen,’ zorg, inrichting, abonnementen, ov, vakanties, fiets/brei/kickbox/dans/zwemcursus, kleding, fietsen, energie, etc, etc, etc.

  Decennialang zijn wij belazerd en voorgelogen geworden door die gewetenloze narcistische vuile Haagse ratten.

  Dat Haagse torentje is gevuld met kwaadaardigheid, onverschilligheid, gluiperigheid, leugens en bedrog.
  Ik wil lussen zien, heel veel lussen.

  Like

 17. Hendrik Morren zegt:

  Ze noemen zich vluchtelingen en zijn gevlucht voor de islam terreur.
  Je zou toch mogen verwachten en zelfs eisen dat ze hier de-islamiseren.
  Helaas doen ze dat niet, integendeel, ze eisen hier ijskoud moskeen en islamietjes scholen.
  En wij, als idioten, geven die lieden die ons vanuit de islam haten dit ook nog…
  Dit dankzij de goedmensen die dit faciliteren met gemeenschapsgeld.
  Nu is het ongeveer zo ver dat iedere werkende Nederlander betaald voor een werloze en/of AOWer en een asiel geval.
  Denk dat het tijd word voor een revolutie!

  Like

 18. Qvic zegt:

  Het wordt tijd dat iedere autochtoon een veilig heen komen zoekt buiten Europa, nu het nog kan. Want met het huidige beleid wordt alles vernietigd, wat ooit is opgebouwd door de west Europeaan. In elk E.U. land zal de economie weggevaagd worden, door deze ongebreidelde massa immigratie. Tegenhouden lukt niet meer. De politici gaan net zo lang door tot dat iedere autochtoon tot bedelstaf is gedegradeerd en geen cent te makken meer heeft. De politici zelf worden langzamerhand ook vervangen door de allochtoon die enkel hun eigen volk vertegenwoordigen.
  Dit is een invasie zonder wapen gekletter, Europa wordt letterlijk onder de voet gelopen met dank aan onze eigen hersenloze politici, die dit mogelijk hebben gemaakt. Want als de geld stroom stokt, zullen er onlusten uitbreken en de totale anarchie uitbreken in heel de E.U. en zullen de overgebleven autochtonen het zelfde lot ondergaan wat nu in o.a. Syrië/Irak gebeurt met de christelijke bevolking. Cynische ? Nee, dit wordt werkelijkheid over enkele jaren.

  Like

 19. luckybee zegt:

  Ik krijgeen duitse pemsieoen; waarschijn lijk oet ik ook hier helpen meebetalen . Kut is dat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s