Güntersberge: onderkomen gepland voor 600 asielzoekers in gemeente met 700 zielen

Screenshot_49

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Het kinder- en recreatiecentrum in de idyllische Harz-gemeente Güntersberge in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt moet met ongeveer 600 cultuurverrijkers – sorry: hoog gekwalificeerde en dringend noodzakelijke vakmensen – bezet worden. Dat zou het einde van het toerisme betekenen en dat weten de ongeveer 700 inwoners! Na Tröglitz en Kittlitz ontstaat er nu verzet tegen de zogenaamde vluchtelingen in Güntersberge. Ook hier zijn de burgers bang voor inbraken. Men denkt erover na een hond aan te schaffen of zijn grondstuk met prikkeldraad te omheinen. En zelfs de plaatselijke burgemeester zegt: “Hier heeft niemand iets tegen buitenlanders. Maar die horen hier gewoon niet.”

Volksstimme.de” bericht:

De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen-Anhalt, Holger Stahlknecht (CDU), plant een tweede opvangcentrum voor asielzoekers in de deelstaat. De komende maanden zullen er duizenden vluchtelingen in Sachsen-Anhalt aankomen. Omdat het eerste opvangcentrum in Halberstadt overvol is, zouden enkele asielzoekers een onderkomen kunnen vinden in het kinder- en recreatiecentrum in Güntersberge. De verantwoordelijke vereniging van het recreatiecentrum had begin van dit jaar haar faillissement ingediend – het ministerie van Binnenlandse Zaken onderzoekt nu of er vluchtelingen in ondergebracht kunnen worden.

“Dat zou een catastrofe zijn”, zegt Horst Wicht. “We leven hier van het toerisme. Hier komt toch geen mens meer naartoe als hier honderden asielzoekers zijn”, zegt hij. Horst Wichtert is bang dat ze bij hem inbreken of dat ze na 18.00 uur nog in de waterplas gaan zwemmen, terwijl die eigenlijk al gesloten is. En bovendien zou het gaan om “evenredigheid”. Güntersberge zou niet eens meer 700 inwoners hebben. “Hoe moet dat dan met 600 asielzoekers?”

Verder lezen en wat de burgers van het geplande asielonderkomen vinden.

Screenshot_48

Het idyllische Güntersberge in de Harz

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Güntersberge: onderkomen gepland voor 600 asielzoekers in gemeente met 700 zielen

 1. Fred zegt:

  Ik heb ook niks tegen buitenlanders. Wél tegen de onstuitbare vloed van parasitaire luizen.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  En het gaat maar door…
  Het spreekt voor zich dat die 700 inwoners in een mum van tijd ver in de minderheid zullen zijn vanwege de snelle voortplanting van de ‘asielzoeker’.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Wat de Duitse regering wil, of haar vazallen in het kleine Guntersberge willen, is nog lang niet wat de bewoners zouden tolereren. Als de mensen daar zouden zien dat de boel verkeerd gaat, zouden ze geen moment aarzelen om de hele boel in de hens te fikken. Mensen uit de voormalige DDR hebben het al eerder gedaan.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  De volgende zijn ook al gisteren aan gekomen !
  EINER GEHT NOCH !
  EINER GEHT NOCH REIN !

  Like

 5. fransLdewit zegt:

  Dat staat toch niet meer in verhouding zeg! Er zijn dalijk meer van die gasten dan dat er inwoners zijn. Dat kan economisch toch ook niet standhouden, waar zadelen ze ons toch allemaal mee op zeg.

  Like

 6. Je zou het bijna opgeven,pffff.Er komt geen einde aan!Wanneer staan we op?Wanneer vegen we het binnenhof schoon?Want dat gaat hier ook gebeuren en ik ben niet van plan dat af te wachten!U wel?

  Like

  • keizer zegt:

   Dat zullen de Patriotten toch doen.

   Like

   • Weet ik,maar is dat een reden om aan de kant te blijven staan en anderen het vuile werk op te laten knappen?Sluit je aan,in plaats van aan de zijlijn af te blijven wachten!Verdorie:we zijn mer ca 15 miljoen Nederlanders en ca 30 mensen moeten het doen????Walgelijk!

    Like

 7. bigljohn zegt:

  Het is met die gelukszoekers hetzelfde als wat de gevangenis directeur zegt als er weer een nieuwe gevangene bij hem aangemeld wordt; En ze blijven maar komen !

  Like

 8. Nagenoeg hetzelfde is aan de gang in Balk in Friesland. Daar willen ze 500 asieljoekels opslaan. Leuk voor de mensen uit Güntersberge die daar met de vakantie even een bootje gaan huren of op de camping gaan staan om af te kicken van al die lui(zen) daar bij hullie zu Hause.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Is het niet veel beter om die negers in hun eigen werelddeel te laten zitten zodat de natuur(lijke selectie) haar werk kan doen?

  Like

  • keizer zegt:

   Ja maar het westen heeft daar die opstanden gecreëerd dus nou moeten ze die zgn. vluchtelingen ook maar opnemen.
   Het hoort tenslotte bij het grote plan NWO

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s