Professor uit Kassel: mensen zonder kinderen moeten opleiding voor immigranten betalen

Screenshot_46

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

The Nutty Professor? Nee, het gaat niet om de filmkomedie uit het jaar 1963, het gaat om de Duitse professor Dr. Hermann Heußner uit Kassel, wiens opvattingen in een interview over immigratie aan satire grenzen als je het lollig opvat. Net zoals de dagelijkse politieke en mediale propaganda over de dringend noodzakelijke immigratie oreert, vertegenwoordigt ook de sluwe professor dezelfde opvattingen om het dreigende demografische infarct tegen te gaan. Hij stelt vooral voor om “vakmensen” uit de Derde Wereld te importeren, bijvoorbeeld uit Ethiopië of uit de vluchtelingenkampen in Syrië of Jordanië.

Er is echter één probleem, de “vakmensen” moeten eerst tot “vakmensen” worden opgeleid. Dat wil zeggen: Duits leren, een schooldiploma halen om daarna eventueel een opleiding te krijgen. En wie moet dat betalen? Daarvoor heeft de professor ook onmiddellijk een voorbeeld paraat: de mensen zonder kinderen. En omdat graaien zo provocerend klinkt, zou het “demografie-heffing” genoemd moeten worden.

Passage uit het interview op “HNA.de”:

Hoe moeten de jonge mensen uit de Derde Wereld fit gemaakt worden voor de Duitse arbeidsmarkt?

Heußner: Ze moeten hier eerst Duits leren en een schooldiploma halen. Bovendien moeten ze in de samenleving geïntegreerd en door sociaal werkers begeleid worden. Per slot van rekening heeft dat effecten op onze hele maatschappijstructuur.

En wie moet dat betalen?

Heußner: De mensen zonder kinderen of met maar één kind. Wie geen kinderen heeft, bespaart per kind per jaar ongeveer € 4.500,- Ik zie dat als een soort demografie-heffing.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Academici, Allochtonen, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Professor uit Kassel: mensen zonder kinderen moeten opleiding voor immigranten betalen

 1. Wachteres zegt:

  Ben ik even blij dat ik drie kinderen heb en 8 kleinkinderen…

  E.J., jij ontspringt de dans ook.

  Like

 2. Frerik zegt:

  Het wordt steeds krankzinniger. wanneer houdt die idioterie eindelijk eens op?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik zie er het lollige bepaald niet van in……Geen wóórden voor!
  Denkt die man soms, dat alle kinderloosheid tegenwoordig vrijwillig is?! Je zult ook nog eens financieel gestraft worden voor púúr gemis!
  Godverdomme, wat een gebrek aan inlevingsvermogen!

  Like

  • Driek zegt:

   Maar blijkbaar hebben die Duitse burgers net als hier in Holland, op de partijen gestemd die deze waanzin mogelijk maken. En volgende keer stemmen ze er weer op.

   Like

 4. Sjaak uit Dordt zegt:

  Zo die is van het padje zeg.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Zal alle kinderloze mensen die op Die Linke, Die Grünen en S.P.D. stemmen vast als muziek in de oren klinken.

  Like

 6. Marc zegt:

  Uitspraken die de natie aantoonbare schade berokkenen zouden strafbaar gesteld moeten worden, met een minimum van drie jaar cel.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Die is wérkelijk totaal geschift!! Kan het nóg gekker eigenlijk? En dat heerschap noemt zich “professor”? Als onze Duitse buren dit voorstel van hem voor zoete koek slikken en er ook nog begrip voor kunnen opbrengen, dan ga ik echt geloven in een kwaadaardig complot. Mensen lijken wel gedrogeerd!
  Het valt me de laatste tijd trouwens steeds meer op hoe de meest vreemde voorstellen en dwingende maatregelen vanuit Brussel elkaar in snel tempo opvolgen. Het lijkt wel alsof men de bevolkingen murw wil maken. Ze wachten natuurlijk op het moment dat we het met ons verstand niet meer kunnen volgen, en dat we daarom het hoofd maar in de schoot leggen. Als er dan een soort gelatenheid optreedt en de weerstand van de burgers is gebroken, slaan ze toe. De rotzakken!!

  Laten we hopen dat deze “professor” zijn zin niet zal krijgen.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Het is heel vervelend, maar ik kan geen 375,- euro per maand missen en dat gaat ‘m ook echt niet worden. Ik steek het nog net zo lief in de brand!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Het einige antwoord dat ik hier op heb !
  Vuile smerige linkse landverraders,
  jullie willen een burgeroorlog ?
  Jullie krijgen een burgeroorlog !

  Like

 10. Tistochwat zegt:


  Het wordt toch gloeiende gloeiende alsmaar gekker!
  Wij zijn nog minder dan de slaven van die ‘immigranten’!

  Ik ken mensen die geen kinderen kunnen krijgen en die daaraan kapot gingen.
  Als dergelijke mensen die moeiteloos fokkende import-zooi zouden moeten gaan bekostigen, is dat de meest afgrijselijke kwelling die zij zouden moeten ondergaan.
  Meebetalen aan de ‘opleiding’ van een domme negert met wie wij niets te maken hebben.
  Er wordt totaal geen rekening meer gehouden met de gevoelens van de westerse bevolking; iedereen moet door het stof kruipen voor de moslim!
  Zo wil de ‘socialist’ het nu eenmaal en dan gebeurt het ook!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Ik woon zelf niet in Duitsland of in Kassel en ik heb inderdaad GEEN kinderen hoewel ik die in mijn jeugd niettemin graag had gewild. Door een geestelijke beperking is het voor mij zeker niet erg verstandig om daar aan te beginnen en ik heb genoeg verhalen vernomen over mensen die wel aan kinderen begonnen wat voor hen soms een nachtmerrie werd!
  Na zou deze “professor” Hermann Heußner alleen NIET het lef gehad hebben, als hij bij mij in mijn woonplaats ‘s-Hertogenbosch aan de deur was geweest, om mij te verplichten de opleidingen van immigranten te gaan betalen! Want als hij erachteraan zou zeggen dat ik dat MOET doen dan had deze akelige nep-professor van mij een ferme schop onder zijn immigranten-liefhebbende kont gekregen om desnoods in Timboektoe te belanden! Laat hij anders gewoon zelf de opleidingen van deze lui uit zijn EIGEN zak betalen om hen te kunnen intergreren en GEEN mensen die hij daar toch nooit van kan verplichten.
  Niettemin weet ik beslist dat Hermann Heußner, als hij tijdens WO II zulke plannen had gekakeld in nazi-Duitsland of kritische opmerkingen over het nazi-regime had gemaakt, door zijn vijanden was aangegeven bij de Gestapo! Hij kreeg dan meteen een enkele reis richting Berlijn naar het Volksgerichtshof waar hij voor nazi-rechter Roland Freisler, deze had vroeger ooit in Kassel gewoond en rechten gestudeerd in Jena, had moeten terechtstaan. Freisler had een razende bloedhekel aan professoren, geleerden, advocaten, priesters en andere hoge intellectuelen die hun standpunten tegen het nazi-regime verkondigden en ik had precies kunnen raden wat voor een soort discussie hij zou hebben gevoerd tegen die Heußner:

  Heußner: “Meneer de president, ik ben erg dol op moslims, vreemdelingen, asielzoekers en buitenstaanders en verkies hen boven autochtoonse Duitsers. Ik vind, als gediplomeerde geleerde, dat alle Duitsers, die daar tegen zijn, gevaarlijke nazi’s en dus uit Duitsland moeten verdwijnen!”

  Freisler: “Zo, vindt u dat? U bent helemaal GEEN Duitser of een geleerde maar een hersenloze stomkop die niet eens op een universiteit mocht worden toegelaten! Bovendien bent u ook een weerzinwekkende schoft (Schäbiger Lump!) die Duitsland graag ten gronde wil zien! Hierbij veroordeel ik u ter dood en moet u de kosten van het proces en het verblijf in d cel meteen uit EIGEN zak betalen!”

  En reken maar dat Hermann Heußner hierna inderdaad was terechtgesteld in de Plötzensee-gevangenis van Berlijn en oftewel zijn hoofd had verloren onder de guillotine of was opgehangen aan een vleeshaak met een strop van pianosnaar om zijn nek heen!

  Like

 12. Lieve MedeCommentatoren, Dit is nu het gevolg van een regeringsdaad die door de Duitse overheid als onomkeerbaar wordt voorgesteld. De duitse mentaliteit is dan zo dat er gedaan wordt wat door de overheid als gangbaar wordt gedicteerd.Heb je je ooit afgevraagd hoe Hitler de duitser achter zich kreeg? Mevrouw Merkel doet het op PRECIES dezelfde wijze.

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  Dus als je kinderen neemt, neemt het aantal asielzoekers af, want niet genoeg geld om alle opleidingen te betalen. Dat geld kun je ook beter in je eigen kinderen investeren dan in buitenlanders. Als alle vrouwen drie kinderen nemen is het asielzoekers probleem opgelost. Vol is vol.
  Ook president Erdogan van Turkije pleit voor minstens drie kinderen voor elke Turkse moeder, want zonder deze aantallen zijn er in de toekomst te weinig echte Turken om de arbeidsmarkt te vullen. En illegale werknemers komen dan toch wel binnen, ondernemers zijn altijd creatief en innovatief. Dan lijkt het toch wel dat emancipatie en zelfbeschikking van de vrouw ons nu de kop gaat kosten? We hebben te weinig kinderen gemaakt.

  Like

 14. Doornroosje zegt:

  Die man heeft ze niet allemaal op een rijtje . En dat is professor. Hoe is het mogelijk.

  Like

 15. Jade zegt:

  Daar ben ik dan mooi klaar mee,
  ik heb slechts één kind…

  Like

 16. pieter zegt:

  regeren is vooruit zien… mn vrouw had er al 2, samen nog 1 en….. 1 onderweg… ik betaal al genoeg steuer in Deutschland hahaha

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Hij stelt vooral voor om “vakmensen” uit de Derde Wereld te importeren, bijvoorbeeld uit Ethiopië of uit de vluchtelingenkampen in Syrië of Jordanië. Hij bedoelt; Maar dan ook ECHTE vakmensen zoals; Verkrachters, dieven, moordenaars, oplichters, overvallers en inbrekers. Dergelijke – vakmensen – zijn er in zeer grote getale aanwezig. En zou die professor zelf wel of geen kinderen hebben ? En zo ja, dan worden zijn dochters verkracht door de Muzelmannen. En zo nee, dan moet hij net als iedereen ook dhimmy geld betalen. Geld naar de belastingdienst, geld naar Brussel, en geld naar de Islam. Niemand kan twee heren dienen, maar het zijn er al drie geworden. Drie kapiteins op hetzelfde schip. Dat kan nooit lang goed gaan !

  Like

 18. Een prof met hersenletsel???

  Like

  • Annamaria zegt:

   Dat moet wel of erg geniepig want hoe ver gaat dat ? Als je kinderen uit huis zijn en je hebt geen kosten voor ze meer, want ze studeren ook niet meer en/of zijn getrouwd met eigen kinderen?
   Of bejaarden ? De grootse groep ? ze hebben ook geen kosten voor kinderen( meer) toch ?
   Of jonge verdieners met of zonder partner want zoveel kosten hebben ze niet dan ? en dan twee verdieners ? Hoe durven ze al dat geld uit te geven of te sparen in de hoop ze op een mooie droom- dag een huis kunnen kopen ? Terwil het ” beter besteed ” kan worden voor de ” wereld burgers” bv de zielige Afrikaners zonder hoop ?
   Om niet te spreken van studenten !
   Goed, maar zolang burgers uiteindelijk gaan vechten tegen burgers is alles volgens plan.
   Hitler deed dat ook:
   Verdeel en heersen

   Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv is IEDEREEN KNETTERGEK GEWORDEN?Prof.uit Kassel: mensen zdr kids moeten opl vr immigranten betalen
  Wanneer maken wij, het VOLK, een einde aan deze idioterie? Want wij zullen dat toch beslist zelf moeten doen, we blijven toch niet zo zitten als eenden op een rij om afgeschoten te worden?

  Like

 20. Jaantje zegt:

  Wat hij eigenlijk zegt is de Duitsers voldoen niet.
  Geen vakmensen kunnen niet leren die Duitsers vandaar de import uit derde wereldlanden.

  Like

 21. keizer zegt:

  Dr. Hermann Heußner uit Kassel
  Jan Peter balkenende
  en ene Mark Rutte

  Tot zo ver de lijst van: Run boy, run…..

  Like

 22. Qvic zegt:

  Het is de bekende slogan van: Inspraak zonder inzicht is uitspraak zonder uitzicht. Daar lijden alle correcte politieke mensen aan.

  Like

 23. sjun zegt:

  Asylanten, Migranten, Multi-Kulti… – Strömt herein, ihr Völkerscharen! http://bit.ly/1GYd5zM

  Like

 24. Jules Vismale zegt:

  In een boek van de Duitse onderzoeksjournalist Helmut Ortner schreef deze een biografie over Roland Freisler met daarin de doodvonnissen van 10 onbekende Duitsers die hun kritiek, grappen, matigingen en scheldpartijen op het nazi-regime (waar de linkse politici en moslimextremisten zich tot dan toe nog net niet schuldig aan maken) met de dood bekochten! Daar zitten zelfs een aantal intellectuelen en priesters onder en zij lijken me VEEL betere mensen dan Hermann Heußner.
  Dit zijn de desbetreffende personen die Freisler veroordeelde tot de guillotine:

  1. Dietrich Tembergen (1887-1943), mijnwerker. Hij riep op om via Engelse vluchtschriften een Duitse revolutie in nazi-Duitsland uit te roepen.

  2. Wilhelm Alich (1886-1943), bedrijfsleider. Hij wilde dat Adolf Hitler zou aftreden of wilde hem anders persoonlijk doodschieten.

  3. Bernard Firsching (1894-1943), meester-kapper. Hij praatte zijn klanten defaitisme aan in zijn kapperszaak en verheerlijkte Russische tanks, Russische cultuur en Jozef Stalin.

  4. Georg Jurkowski (1891-1943), postbeambte. Hij wenste dat het Hitler zoals Mussolini verging en werd verraden door een Gestapo-agente.

  5. Max Jozef Metzger (1887-1943), priester. Hij wilde de Duitse katholieke en evangelische kerken
  verenigen via een beweging die Una Santca heette.

  6. Johanna Kirchner (1889-1944), SPD-employee, Zij bood hulp aan sommige nazi-slachtoffers en verspreidde ophitsende propaganda tegen het regime.

  7. Walter Arndt (1891-1944), professor en curator. Hij vond Duitsland schuldig aan WO II en riep op tot defaitisme.

  8. Josef Müller (1893-1944), pastoor. Hij dreef de spot met Hitler door een grap te verkondigen waarin een (op sterven liggende) boer tussen de portretten van Adolf Hitler en Hermann Göring werd gelegd. De boer zou uitgeroepen hebben: “Nou sterf ik, net als Jezus Christus, tussen twee misdadigers!”

  9. Emma Hölterhoff – Maass (1904-1944), echtgenote van een kraanbestuurder. Zij wilde dat de soldaten van de Wehrmacht hun wapens op het slagveld wegwierpen en beledigde Hitler.

  10. Ehrengard Frank-Schultz – Besser (1885-1944), hulpverleenster. Zij vond het vreselijk dat de aanslag op Hitler door Claus von Stauffenberg op 20 juli 1944 was mislukt, verheerlijkte de samenzweerders en wilde liever leven onder de Angelsaksische heerschappij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s