Spanje: radicale islamieten planden aanslagen samen met neonazi

Screenshot_45

De Spaanse politie brengt de terreurverdachten naar het Nationaal Gerechtshof in Madrid

(Vertaling: E.J. Bron)

De Spaanse autoriteiten hebben een radicaalislamitische terreurcel opgerold, die in samenwerking met een neonazi minstens een ontvoering en een openbare onthoofding gepland zou hebben. Tien van de elf in de regio Barcelona gearresteerde groepsleden, waaronder een vrouw en een minderjarige, werden volgens informatie van Justitie vrijdag beschuldigd van lidmaatschap van een terroristische organisatie. De neonazi worden handlangerschap en illegaal bezit van een wapenarsenaal met springstof ten laste gelegd. Acht verdachten bevinden zich in voorarrest.

De terroristen zouden o.a. van plan zijn geweest om een slachtoffer – net zoals de islamitische terreurbeweging IS dat doet bij onthoofdingen in Syrië en Irak – in een oranje overall te steken en voor draaiende camera´s te vermoorden, berichtten het persbureau Efe en andere media onder verwijzing naar het openbaar ministerie aan het Nationaal Gerechtshof. Het voorbeeld van de terroristen zou de aanslag in Londen in 2013 geweest zijn. Destijds hadden radicale islamieten een Britse soldaat op straat met een machete onthoofd.

De chef van de groepering, een tot de salafistische islam bekeerde Spaanse kapper, zou samen met de neonazi een aanval op een joodse boekwinkel in Barcelona overwogen en andere aanslagen op synagogen, het parlement van Catalonië of politiebureaus voorgesteld hebben. Voor de groepering “Islamitische Broederschap voor de Verkondiging van de Jihad”, met contacten met de terreurbeweging IS, zouden strijders gerekruteerd moeten worden.

Elf vermoedelijke Jihadisten waren woensdag in verschillende steden in Catalonië gearresteerd. Bij razzia´s werden granaten, vuurwapens, messen en materiaal om bommen mee te maken in beslag genomen. Zeven van de gearresteerden werden vrijdag in voorarrest genomen, drie op bepaalde voorwaarden op vrije voeten gesteld en een 17-jarige kwam in de jeugdgevangenis terecht. Het zou gaan om Spanjaarden, Marokkanen en iemand uit Paraguay, deelde de Catalaanse politie mee.

Bron:
www.zeit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, Rotzakken, Spanje, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Spanje: radicale islamieten planden aanslagen samen met neonazi

 1. windwens zegt:

  Deze trent is al jaren te zien als je de Neo Nazi’s een beetje in de gaten hou. Moslims hebben vele malen meer gemeen met deze anti joodse/zionisten groepjes dan met de buurman. Ook onze fijn veiligheidsdienst weten dit feilloos want als ik het weet weten zij het zeker. Er wordt gewoon met mensen binnen Europa gesold en met heel veel liefde onderdrukt de schijnveiligheid wordt graag gepromoot.

  Like

 2. koloth zegt:

  Hup zo de (takken)versnipperaar in, kost niets en levert allemaal kunstmest op.
  Terug in de natuur, we moeten tenslotte de CO2 norm halen.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ja, de islam brengt ons niets dan goeds, dat schorem staat al aan de poorten van onze Joods christelijke wereld om ons hun rijke cultuur over te dragen. Maar, geachte regeringslieden,
  nog kunnen jullie de islamitische beulen ontlopen – , en nog zitten jullie niet opgesloten in gloeiend hete ijzeren kooien, in afwachting van het moment dat jullie het kille staal van botte messen in jullie dikke witte vreetnek voelen. Doch die dag is niet veraf. En ook de Gouden Koets der koninklijke lieden zal worden omgesmolten. De dag nadert alras dat de Machtigen der Aarde van hun troon worden gestoten. Nog eeuwen daarna zal men deze verbijsterde gebeurtenissen in de geschiedenisboeken kunnen lezen.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ze waren tijdens Hitlers bewind dikke vrienden maar zo te zien ook in de toekomst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s