Vlaams Belang dient strafklacht in tegen Abou Jahjah, nadat die op Facebook schrijft: “Zionisten: de koffer of de doodskist!”

Screenshot_24

Abou Jahjah

(Door: Wouter Verschelden)

Dyab Abou Jahjah heeft een zoveelste relletje beet. Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken stapt naar het parket om daar aangifte te doen van “aanzetten tot moord en terrorisme”. Dat is strafbaar, het parket moet de zaak dus onderzoeken. Aanleiding is een Facebook-conversatie waarin Abou Jahjah schrijft: “I have only one phrase to all the Zionist invaders in Palestine: la valise ou le cerceuil.” Letterlijk: de koffer of de doodskist. 

Screenshot_26

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, antizionisme, Barbarisme, België, demoniseren, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Vlaams Belang dient strafklacht in tegen Abou Jahjah, nadat die op Facebook schrijft: “Zionisten: de koffer of de doodskist!”

 1. Erik Bink zegt:

  Dit is de pendant van de aangifte die Afshin Ellian een paar dagen geleden tegen Burhani heeft gedaan. Gaat de hiermee de juridische strijd tegen de islam eindelijk van de grond komen?
  Bij Burhani ligt het verband met de islam duidelijker: “Homoseksuelen moeten van hoge gebouwen gegooid worden.” Bij Abou NeeNee is dat meer verhuld. Maar hier speelt toch ook: “De Arabieren (lees: islamieten) willen de de Joden doden”, want het dreigement “pak je koffers want anders staan jullie doodkisten al klaar” spreekt duidelijke, terroristische taal.
  Beide heren vertonen, zoals ’t bij “bullies” gebruikelijk is, voortdurend imponeergedrag – “vervult de harten van de ongelovigen met angst” (koran: 3, 151) -, maar zodra ze een tegenstander tegenover zich krijgen die zich niet laat imponeren, dan laten ze als een verschrikte vogel van angst hun uitwerpselen vallen.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Islamitische terroristen Spanje wilden iemand ontvoeren en onthoofden.
  De jihadisten die afgelopen woensdag in Catalonië zijn opgepakt, beraamden volgens justitie de onthoofding van een in Spanje te ontvoeren slachtoffer. De krant El País meldde vrijdag dat zeven van de elf gearresteerde verdachten gevangen zijn gezet.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2015/04/10/islamitische-terroristen-spanje-wilden-iemand-ontvoeren-en-onthoofden/

  Like

 3. toestroom zegt:

  Wacht duit-land nog even af als wilders daar gesproken heeft, de volgende aanklacht voor wilders is in de maak en zij mogen alles zeggen.

  Like

 4. Leo zegt:

  ……….PANG !!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wat Vlaamse belang betreft, is dat niet de partij van Fillips de Winter?Ze hebben de zelfde interessen als wij Wij willen ook de islam kwijt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goh, hé, dat je het zowaar nog eens dóór krijgt…..! (LOL!)

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het Vlaams Belang, beste Lucky, is niet de partij van Filip Dewinter!
   Ons Vlaams Belang is de enige politieke partij in België die al decennia lang àlles wat in haar vermogen ligt doet om van Vlaanderen een onafhankelijke republiek te maken en die de oprukkende verderfelijke islam in Vlaanderen tot staan wil brengen!
   Het bestuur en de parlementariërs van het Vlaams Belang zijn in heel België de enige politici die idealistisch, onbaatzuchtig en alléén voor het volk hun werk doen.
   Het bestuur van het Vlaams Belang bestaat niet uit Filip Dewinter, maar uit een AANTAL
   deskundige experts op politiek en sociaal niveau.
   Zo Lucky, als je ècht belangstelling hebt bezoek dan eens ’n bijeenkomst van het VB. Je zult

   Like

 6. Jean zegt:

  Ik hoop dat die moslim uit Libanon uit ons land gezet wordt en als het effen kan ”zeer snel” want die haatsmoel tegen alles wat westers is behalve het geld zijn wij kosbeu en spuugzat.
  Nu een verbod opleggen voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij en alle aanhangers het land uit zetten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, Jean, ‘die moslim uit Libanon,’ want al noemt-ie zich geen ‘moslim,’ maar ‘socialist,,’ dat is overduidelijk een soort dekmantel, oftewel een rótsmoes, want het is niets dan moslim, waarvoor hij op de bres gaat! En daarnaast nog eens regelmatig de Belgische bevolking schofferen en een Belgische vrouw misbruiken om zó de nationaltiteit te verkrijgen…..Ze hadden de etter al de tweede keer, dat-ie terug kwam, de toegang moeten weigeren!
   Nu kunnen jullie in België op TV tegen die rotkop aankijken en z’n aanmatigende columns in de pers lezen! Echt vreselijk! Hopelijk heeft het VB nu eens een keer succes; ik hoop het echt voor jullie!

   Like

 7. Tempelier zegt:

  Kunnen ze hem niet gebruiken voor vivisectie ?

  Like

 8. E. Janssens zegt:

  Abou Jahjah doet alle moeite van de wereld om dermate bekend te worden dat hij tegen 2019, de volgende verkiezingsronde in België, een moslimpartij uit de grond kan stampen. Het weze hem gegund, zo zal hij de linkse partijen kunnen leegzuigen. Misschien halen dan noch de groenen, noch de communisten, noch de socialisten de kiesdrempel, want ten slotte stemmen moslims enkel op die partijen vanuit opportunistische, niet vanuit ideologische redenen. De enige partij die ter linkerzijde overblijft zal die van Jahjah zijn . Want veel autochtone linksen lopen er in Vlaanderen niet meer rond. Links wordt dan vervangen door Islamitisch, de hypocrisie valt weg en de keuze wordt duidelijk. Aan dit scenario valt de voorkeur te geven boven de huidige, ambivalente taqiyya-situatie.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Abou Jahjah verdient een k…l geen woorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s