“Negenjarige in verwachting” nadat ze door tenminste 10 ISIS-pedofielen werd verkracht

Screenshot_58

(Vertaling: “delamontagne”)

Meisjes van amper 9 jaar worden door de militanten van de Islamitische Staat verkracht en gemarteld, aldus hulpverleners in Irak. Honderden Jazidische vrouwen en kinderen werden afgelopen week vrijgelaten nadat ze meer dan 8 maanden gevangen werden gehouden door dit wrede regime. Vrijwilligers, die werken in geïmproviseerde vluchtelingenkampen, vertelden een verontrustend traumatisch verhaal over misbruik door Jihadisten, die doorgaan met hun bloedige oorlog in de regio. De humanitaire hulpverleners beschreven een verhaal van een meisje van negen jaar oud, dat hulpeloos en in verwachting was achtergelaten nadat het door 10 verschillende mannen was verkracht. Ze is zo jong en zwak dat ze waarschijnlijk zal sterven tijdens de bevalling.

Zelfs een “keizersnede”kan dodelijk zijn, aldus Yousif Daoud, een hulpverlener uit Canada, die recentelijk is teruggekeerd uit het gebied. Het misbruik dat ze heeft moeten ondergaan, heeft haar lichamelijk en geestelijk getraumatiseerd. De vrijgelaten groep van 200 vrouwen en meisjes was vorige zomer gijzelaar gemaakt na hevige gevechten in Noord Irak. Tienduizenden Jazidi´s, een minderheidsgroepering die voornamelijk in de Koerdische regio van het land woont, werden in augustus 2014 aangevallen op een berg in Noord-Irak. Honderden werden gedood tijdens de gevechten en de geschatte aantallen meisjes die gevangen werden gehouden liepen tot 4000 op.

Hulpverleners zeiden dat het vrijlaten van de groep van 200 meisjes waarschijnlijk was gedaan om hen te schande te zetten als ze bij hun familie terugkwamen. Het terugsturen van deze vrouwen en meisjes is een manier om de hele gemeenschap te schande te zetten.

Ik weet niet wat de toekomst zal brengen voor hun baby’s. De meisjes en vrouwen willen hen  niet. Ze hebben zoveel geleden en willen slechts vergeten. “Als ze al getrouwd waren, zullen hun mannen hen niet terug willen als ze in verwachting zijn. Het is dus zondermeer duidelijk dat hun baby’s nooit geaccepteerd zullen worden. Men vreest dat veel vrouwen een abortus willen, maar de gezondheidsvoorzieningen zijn zo gebrekkig dat velen van hen zullen sterven als ze die ondergaan.

 

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Seks, Slavernij, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Negenjarige in verwachting” nadat ze door tenminste 10 ISIS-pedofielen werd verkracht

 1. marcelvl1976 zegt:

  Gewoon een handgranaat tussen dat stelletje pedo’s gooien. Btw groet ik nog Koloth een best jong verder, ik ken hem van Xandernieuws alwaar ik niet (meer) reageer en waar nu moslims “insallah” ongemodereerd kunnen typen en “allah akhbar”. Dat bedoel ik dus met een mes tussen je ribben, vandaar dat ik gisteren wat opgefokt reageerde. Hier blijkt men volgens mij minder hypocriet.

  Like

  • koloth zegt:

   Bedankt marcel, idd. hier is het veel leuker 🙂
   Er is al zoveel ellende, dus een beetje humor moet kunnen.
   Maar als bij xandernieuws de moslims het over hebben genomen ga ik daar toch maar weer eens kijken, ff de kachel opstoken.

   Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Hahaha koloth doe je best maar, in principe volgen ze wél het voorbeeld van hun profeet Mohammed die toch Aïsja op zes jarige leeftijd trouwde en op negende jaar later ook voor sexuele consumptie geschikt achtte? Ik moet het hier nog met een moslim eens over hebben hoe zij dit eigenlijk verdedigen, maar de grens tussen normaal een discussie voeren en of mogelijk nadien bedreigd worden of gestalkt is aanwezig dus eigenlijk nooit gevraagd. Ze zullen dan wel over Rooms Katholieke geestelijken beginnen waarvan sommige ook niet vies van kinderkens ware. Misschien dat daarom dat Roomse grut over het algemeen redelijk met de Islamisten kan opschieten?

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Roei het IS schorem tot de laatste man/vrouw uit !!!

  Like

 3. fransLdewit zegt:

  Flinke mensen hoor, hoop dat ze de ergste ziekte op mogen lopen die er bestaat, pikrot ofzo

  Like

 4. Eline zegt:

  Te walgelijk,te goor en te smerig voor woorden.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Een negen jarige meisje is voor moslims volwassen.Voor al daar waar de Sharia heerst.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  De profeet keek toe en zag dat het goed was.
  Alles volgens de letter van Allah’s boek.

  Like

 7. koloth zegt:

  Tja wat moet je er van zeggen, verschrikkelijk natuurlijk.
  maar 1000 jaar geleden was dat hier ook zo volgens mij, het beste is om gewoon die hele zooi te boycotten en niet mee bemoeien.
  Maar de westerse leiders denken daar anders over.

  Like

 8. Driek zegt:

  Ik vind dit wel zo verschrikkelijk zielig, mijn haat tegen de islam wordt met de dag erger, er moet toch eens een einde aan komen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  In het oorspronkelijke artikel stond ook dat men uit het Arabisch accent van dat moslim-gespuis kon
  op maken
  dat ze van Saoudische afkomst waren.
  Het hartland van de islam dus. Maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat zulke viez……., ik bedoel hoogstaande H.K.Z.H Keuninklijke heden, die Wim Alex ontmoette bij zijn bezoek aan S.A. dat ook in die bewoordingen zouden zeggen.
  Maar hoe ze er over denken is hetzelfde…………….

  Like

 10. Dot zegt:

  Waarschijnlijk waren de andere kleine verkrachte meisjes nog te jong om zwanger te worden. Godsdienst van pedofielen en seksmaniakken !

  Like

 11. Dot zegt:

  De Amerikanen hebben wel geld, bommen, schepen en wapens om hun Saoedi vriendjes tegen de Shiites in Jemen te vechten maar toevallig niets tegen Isis.

  Like

 12. Dot zegt:

  Muslim call to prayer in Hamburg – Germany (Deutschland)

  Like

 13. Cathja zegt:

  Zeer triest voor al die onschuldige vrouwen en meisjes, die op zo’n barbaarse manier zijn misbruikt! Zij hebben een trauma voor de rest van hun leven opgelopen. Ik denk niet dat wij kunnen inschatten welke vernedering en vreselijke pijn deze vrouwen en meisjes hebben moeten ondergaan.
  Konden we dat IS-tuig maar definitief uitschakelen! Ik begrijp niet dat terugkerende jongeren gewoon weer tot ons land worden toegelaten. Als je zó fout geweest bent mag er helemaal geen plaats meer voor jou zijn in onze samenleving! Als je vergiftigd bent met het IS-gif zul je nooit meer onbevangen in de maatschappij kunnen functioneren. De foute jongeren én hun families zouden uitgezet moeten worden. Die smoesjes dat de ouders het allemaal niet zagen aankomen zouden we niet moeten accepteren.
  Het beleid in dezen moet dan ook flink worden aangescherpt, in het belang van onze eigen bevolking.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Ja, die IS zijn monsters, perverselingen en addergebroed, daarover is iedereen het wel eens Toch ontkom je niet aan de indruk, dat de Oosterse cultuur in het algemeen -en dús de islam in het algemeen- óók weer bijdraagt aan de ellende:
  Ook hier weer: Mànnen willen ze niet meer, families willen ze niet meer…..Niet één sterveling die zegt: “Je kon er niets aan doen; ik ben allang blij, dat je er weer bènt,” Néé, het ‘eigendom’ is bezoedeld en kan op de schroothoop, dat is de enige gevolgtrekking. Het is dan ook niet voor niets, dat IS deze vrouwen en kinderen gebruikt om ‘schande’ over hun naasten te brengen: Ze weten donders goed, dat die naasten het begrip ‘schande’ maar al te gretig oppikken, dat ze daar, zogezegd, ‘vatbaar’ voor zijn.
  Hoe je het ook bekijkt: Al is IS het ergste van alles, dat hele Midden-Oosten is zo rot als een mispel! En allemaal door de islam!

  Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN ONZE REGERING BLIJFT HUN UITKERING BETALEN EN LAAT ZE HIER WEER BINNENKOMEN! WIE ZIJN DE ECHTE CRIMINELEN?

  Like

 16. Pingback: “Negenjarige in verwachting” nadat ze door tenminste 10 ISIS-pedofielen werd verkracht |

 17. vanhetgoor zegt:

  Stuitend! Vooral ook dat filmpje (in de comments) van islam.net waarin een Chinees alleen met een verhaal begint en het niet afmaakt. Aïsha werd als kind misbruikt door Mohammed. Wat veel mensen niet weten is dat Mohammed vergelijkbaar is met Pablo Escobar èn Osama Bin Laden. Oftwel miljarden aan cash en een intense slechtheid, dus alle mogelijkheden om uit te blinken in het kwaad en er nog mee weg komen ook.

  De heilige profeet van Allah neukte kinderen, hij kon dit onder meer doen omdat de vader van Aïsha in zijn zak had. Aïsha moest wel de profeet van Allah in alles zijn zin geven, dat wist ze heel erg goed. Ook een kind van negen kan begrijpen dat als er iemand is die zoveel geld heeft dat hij de ultieme macht heeft om alles en iedereen te breken, ook de vader van Aïsha.

  Toen Aïsha 18 jaar was werd ze weduwe, het was de gelukkigste dag van haar leven want Mohammed lag stuiptrekkende en kotsend op de grond, vergiftigd! Die Chinees mag dan willen verzwijgen dat Aïsha keer op keer verkracht werd, maar de waarheid over het leven en de dood van Mohammed staan op papier en zijn niet te ontkennen. Aïsha werd gedwongen met Mohammed te gaan, zij deed dit omdat haar vader een medemisdadiger van Mohammed was. En deze wist hoe gevaarlijk en psychotish hij kon zijn. Een kwaadaardige gek die eigenhandig velen de dood in heeft geholpen en vele anderen het leven tot een hel gemaakt heeft.

  Het blijft telkens weer een wonder hoe de moslims de waarheid blijven ontkennen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s