‘Oma Toni’ (96), slachtoffer van steekpartij, is overleden

Screenshot_60

De 96-jarige Amsterdamse vrouw die vorige maand werd neergestoken op straat, is overleden. Dat bevestigde de politie zondag. Sectie op haar lichaam moet uitwijzen of er een verband is tussen de aanval vorige maand en haar dood.

De vrouw werd aangevallen toen ze achter haar rollator liep in de Govert Flinckstraat in de Amsterdamse Pijp. Vino H., een 24-jarige Irakees uit Arnhem, stak haar meerdere malen onder in haar buik en sloeg haar enkele keren. Het slachtoffer wist naar haar woning te vluchten en belde daar de politie. Een uur na de steekpartij meldde Vino H. zich bij agenten op de Dam. Hij had een mes bij zich.

Lees verder>>>
(h/t “Peterselie1”)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Allochtonen, Amsterdam, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op ‘Oma Toni’ (96), slachtoffer van steekpartij, is overleden

 1. Zrast zegt:

  Dat wordt dan minimaal 40 uur schoffelen voor Pino.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ach, wat triest! Zó oud, en dan op zo’n rot manier uiteindelijk aan je eind komen! Voor mij staat het vast dat dit misdrijf uiteindelijk tot haar levenseinde heeft geleid. Ze kwam er niet echt meer bovenop. Niet verwonderlijk, als je al zo oud bent. Toen ze nog op de I.C. lag heb ik haar nog een mooie kaart gestuurd. Ik hoop dat alle blijken van medeleven haar goed hebben gedaan. Het was een door-en-door goed mens, die nooit ook maar een vlieg kwaad zou doen!

  Lieve oma Toni, rust zacht!
  Veel sterkte voor alle nabestaanden.

  Like

 3. fransLdewit zegt:

  Heeft nog lang mogen duren, want als je darmen toch meerdere malen wordt doorboord dan is er meestal geen redden meer aan hoor. Bij een kijkoperatie van een kennis is het n.l. ook mis gegaan met een kijkoperatie, ze hielden hem toen in coma om u.e. te sterven. Hoop dat die gozer voor moord wordt veroordeeld.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Laffer kan het welniet zijn; een 96 jarige oma met een mes aan te vallen is het toppunt van Lafheid.

  Like

 5. Doornroosje zegt:

  Wat een triest einde van oma Toni. Heeft ze daarvoor 94 jaar geleefd om door een idioot vermoord te worden? Terug naar Irak en daar de gevangenis in.

  Like

  • Willie zegt:

   Terug naar Irak ???? Ben je op je hoofd gevallen soms ? Direkt tegen de muur en laat t fire squad zn werk doen : PANG !!!!! Justice is done dan

   Like

 6. Ik heb hier geen woorden voor!Triest!Hopelijk wordt dat gestoorde figuur veroordeeld om jaren in zijn thuisland de bak in te draaien,maar het zal wel weer een rondje schoffelen worden en een leger hulpverleners!

  Like

 7. Thoth zegt:

  [PvdAD66GLetc]
  Nou, Vino H. had een boel van problemen, hoor… en hij was nog maar net in Nederland.
  [PvdAD66GLetc-off]

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “Sectie op haar lichaam moet uitwijzen of er een verband is tussen de aanval vorige maand en haar dood.”

  Nee hoor, ze is vast van ouderdom overleden!
  Smerige stinkmoslim! Het ís toch een moslim of mag dit niet gevraagd worden?
  Laffe hond; kun je wel, een onschuldige weerloze oude vrouw neersteken?
  Kon je je smerige agressieve driften niet beheersen?

  Het zal je moeder/oma maar zijn…

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het is tijd om onze dank te betuigen. Dank aan COA en soortgelijke SOA. Hartelijk Dank aan de farizeeërs van de politieke top en organisaties zoals “Nederland bekend kleur”..”Forum”, Pax Christi, IKV en andere onzaligheden. In deze gelegenheid mogen wij ook niet de “Anne Frankstichting” vergeten. Vlijtige geweldige mensen die in de naam van het meisje Anne Frank, er alles in werk stellen om aan dit gruweltheater te mogen meedoen. ‘Samen zijn wij Sterk’ luidt een bekende slagzin. Dat is een schoolvoorbeeld hoe gezamenlijke inspanningen zorgen ervoor dat de JIHAD OORLOG met succes Nederlandse bodem heeft bereikt. Een geweldige prestatie!!!. Straks, krijgen wij TV spotjes met 4 – 5 mei fratsen over “VRIJHEID DOEN WIJ MET ZIJN ALLEN” en “VRIJHEID IS VOOR IEDEREEN”. Iedereen? ..Ja! ..Maar niet het Nederlandse volk. Het arme volk mag, in de naam van de Tweede Wereldoorlog weer slachtoffer worden; al heeft de Tweede Wereldoorlog nu er niets mee te maken. Autochtone Nederlanders en niet Moslims mogen anno 2015 van de politiek en farizeeërs vrede- en mensenrechten organisaties onderworpen worden aan etnische zuiveringen gepleegd door “arme stakkers uit de Derde Wereld”. Ze doen het in de naam van hun god Allah of ze volgens hun beesteninstincten. De 96 jarige Oma Toni uit Amsterdam is EEN SLACHTOFFER VAN DE JIHAD OORLOG die NU al op Nederlandse bodem plaats vindt. De Irakees die haar in de naam van zijn smerige god Allah heeft aangevallen, gaat een zonnige toekomst tegemoet: met koosjere hallal maaltijden in de bak, fitness en Imam die voor hem zorgt. Hij hoeft geen zorgen te maken. WIE WEL MOET ZORGEN MAKEN DAT ZIJN WIJ: IEDERE DAG KOMT EEN TSUNAMIGOLF VAN DUIZENDEN VAN SOORTGELIJKE MEEVRETENDE JIHAD STRIJDERS UIT SYRIE, IRAK (zijn landgenoten) en AFRIKAANSE LANDEN.

  ONZE REGERING EN DE EU MAKEN ZICH EROVER GEEN ZORGEN. DAT MOETEN WIJ WEL DOEN!!!.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo is het Theresa. Direct, niet indirect, zijn alle politici, die zich ingelaten hebben met de heersende massa-migratie, schuldig aan de dood van deze vrouw!
   Ik hoop dat de dag zal aanbreken dat ze allemaal door God gestraft zullen worden!

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Liever rechtstreeks door de valbijl eigenlijk, als ik u niet ontrief. . . 😦

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eh…..Paul: Dat ben ik niet, hoor: Aan Thomasson de eer!
    Heel oprecht gezegd wist ik éven niet, hóe te reageren op zoveel stompzinnige bloeddorstigheid:
    “Iemand neersteken om z’n vader te straffen…..” Wat móet je daar nu mee…..?!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Excuses Theresa! Ik leg je woorden in de mond die niet van jou waren. Zo zie je maar waar het hart vol van is… En ik vind het een uitstekend voorstel van Heer Bron.

    Like

  • Driek zegt:

   Thomasson zegt: met koosjere hallal maaltijden in de bak.

   Ho ho, beste Thomasson, koosjere halal maaltijden bestaan niet hoor, het is het één of het ander. En ik zeg het hier voor de zoveelste keer: Er is een groot verschil tussen koosjer en halal. Het is maar dat u het weet.
   Tot uw dienst.

   Like

  • Thoth zegt:

   Dank aan COA en soortgelijke SOA…(..)
   .
   COA, de asielopvang. Deze gasten hebben inmiddels een fabelachtig salaris opgebouwd, zie o.a. http://politiek.thepostonline.nl/2014/12/06/het-coa-big-business-big-big-big-business/

   Like

   • En mede daarom zal er geen einde komen aan de eindeloze stroom zogenaamde vluchtelingen naar ons land.Vluchtelingenwerk,Coa,asiel-advocaten en nog veel meer mensen verdienen daar een ontzettend dik belegde boterham aan!En wij,arme donders,moeten dat ook ophoesten,bovenop al het andere waarvoor onze knip leeg geroofd wordt!

    Like

 10. koloth zegt:

  Wat hebben we toch al een ellende meegemaakt met al die Islam import, het loopt de spuigaten uit.
  En onze regering telkens weer heel verbaast reageren dat ze weer eens diep geschokt zijn.

  Patriotten wanneer doen jullie nou eens wat ?

  Ik hoor of zie niets van jullie, ja 1x per week een artikeltje van MAL.Sion, maar dan heb je het ook wel gehad.

  Like

  • Willie zegt:

   koloth , de gevangenis bestormen en die kerel lynchen , lijkt je dat een goed idee? Je zal je wel mogen verwachten aan de dieners die je dat niet willen gunnen , onder t mom van” de justitie doet zn werk wel”

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Geboren net na de eerste wereldoorlog, de twee wereldoorlog meegemaakt en tenslotte vermoord door een moslim die deelneemt aan de (toekomstige) derde wereldoorlog…

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Ze hebben een begin gemaakt met de weerlozen..
  Daarna, omdat er geen weerstand komt van hogerhand zijn wij aan de beurt.
  Willen wat dat, nou ik niet maar met slechts een handvol gelijkgestemden bereiken we niet veel.

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  Laten we bij wijze van hypothese de zaak eens omdraaien . Hoe zou de moslim gemeenschap in NL reageren wanneer plots “anders denkenden en anders gelovigen , de moslim vrouwen en bejaarden gingen lastig vallen , beroven , verkrachten enz enz….Ben verdomd benieuwd naar HUN reacties….!! ?? Zouden ze dan ook te horen krijgen dat het NIETS met islam-angst/haat te maken heeft , en dat men het maar moet accepteren ? Zouden de heren en dames politici (althans die zich daar voor uitgeven en denken dat ze zulk een geweldige visie hebben omtrent het multi-culti gebeuren enz enz) dan ook zo soft reageren ? Of zouden de politici de politie oproepen om hard en kordaat op te treden TEGEN de anders denkenden-/gelovigen ? Indien ja , waarom gebeurd dit andersom dan niet ? Zou de moslim gemeenschap een soort van “burgerwachten” (zoals nu sharia-politie) opzetten om dit soort zaken zoveel mogelijk te voorkomen ? Zo ja , waarom doet de NIET moslim gemeenschap dan niet hetzelfde ? Iedere stadswijk , enz enz…. Puur en alleen om de moslim gemeenschap duidelijk te maken , dat dit NL is …ONS NL ….en dat hier ONZE wet-/regelgeving heerst , ONZE normen en waarden gelden ….en dat die GERESPECTEERD dienen te worden door WIE dan ook . ZEKER door nieuwkomelingen en hun 1e , 2e , 3e en volgende generaties …..ONGEACHT GELOOF , RAS , STAND , HUIDSKLEUR , POLITIEKE OVERTUIGING , SEXUELE GEAARDHEID bla bla bla….is het nou werkelijk ZO moeilijk voor anderen om zich in NL aan te passen ? Kijk naar de Indischen , Molukkers , Surinamers , Antillianen …….de meesten van hen HEBBEN ZICH AANGEPAST , zonder al te veel problemen en in NL een nieuw “thuis” gevonden . Ondanks het feit dat het NLse Koningshuis hen ettelijke eeuwen heeft uitgebuit , als slaaf en minderwaardige heeft behandeld enz enz……TOCH voelden en voelen ze zich NLers . Ook andere Aziaten zoals de Vietnamezen , Philippino’s , Thai ……..zelden of nooit problemen . Christelijke Afrikanen uit Ghana , Nigeria enz enz….zelden of nooit problemen . Anderen uit zuidelijk Europa , voormalig Oostblok , die al enkele decennia in NL wonen en volledig zijn geintegreerd …..WAT is er zo moeilijk om je AAN TE PASSEN IN NL ?

  Like

  • Is pure onwil!Plus dat het voor hen niet nodig is zich aan te passen;ze worden toch wel van alle gemakken voorzien!

   Like

  • Driek zegt:

   oud-marinier zegt: WAT is er zo moeilijk om je AAN TE PASSEN IN NL ?

   Dat moet u toch wel weten, beste marinier, dat niet kunnen aanpassen komt door die verschrikkelijke islam. Die volgelingen van Mohammed passen zich nergens aan.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Geachte Driek , ……Het is dus een kwestie van ONWIL …!!! Ja toch ? Tja…laten WIJ dan ook maar ONWILLIG zijn jegens DIE mensen , die het verrekken om zich aan NL aan te passen. ERUIT ermee…..!!! Bent u het hier mee eens ? Hahaha…overbodige vraag ….( Einde modus sarcasme)

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Beste oud-marinier de islam is 1400 jaar onveranderd en dat blijf zo tot dat er een reformatie de boel op zijn kop zet, dat laatste zie ik niet gebeuren. De islamisatie van Europa is beoogd en expres in gang gezet door het nazi experiment de EU. Er is geen ontkomen aan voor het gewone volk wat op zich zelf óók nog eens verdeeld tot op het bot is.

   Begrijp u redenatie hierboven volkomen, en de imams zouden gelijk de Nederlandse regering dwingend ter verantwoording roepen wanneer er zo’n oude moslim teef verkracht wordt door een autochtoon, dat is het verschil tussen de Joods christelijke geloof en de veroveringsideologie de islam….

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Beste peterselie1 ,…ik weet het….het is gewoon diep en diep en diep treurig…..Verder zie ik met lede ogen tegemoet …wat moet er van mijn geliefde NL terecht komen in de toekomst ..als dit zo doorgaat ? Moeten de NLers zich dan verdorie daadwerkelijk gaan bewapenen ? Begrijp me niet verkeerd , enerzijds ben ik VOOR bewapening …maar onder bepaalde voorwaarden . Anderzijds …het is in NL heel lang goed gegaan zonder dat de bevolking zich moest bewapenen…daar het gezag (in de vorm van politie) inderdaad haar werk deed. Er was ooit een tijd , dat je met RESPECT tegen een agent sprak en je het niet in je hoofd haalde om een agent voor wat dan ook uit te maken enz enz…laat staan op ze te schieten. Maar tegenwoordig ….ach ….ik zeg maar niets meer ,…u weet wel wat ik bedoel….Moedeloos wordt je hiervan ….totdat straks de bom barst. En dat zie ik binnen 1 jaar en nu gebeuren.

    Liked by 1 persoon

   • U heeft volkomen gelijk,maar ik denk dat bewapening[onder deskundige leiding]niet te vermijden zal zijn in de zeer nabije toekomst:politie en roverheid doen niets om ons te beschermen/helpen,maar dan ook helemaal niets!En de tegenpartij is veelal wel gewapend,dus wat kunnen wij dan nog zonder wapens?Wordt er van ons verwacht dat we het redden in bepaalde situaties door hen de ogen dicht te spugen?Tot nu toe heb ik het altijd nog gered met een grote bek,maar dat heeft er ook wel eens om gekruld!En dan staan er een stuk of 10 nederlanders op veilige afstand met open mond te kijken,en dat was het dan!Geen boe of bah,laat staan een beetje hulp!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Hoi Yvonne , mijn oude kung fu leraar , heeft me vroeger aardig wat tips gegeven… Bijv. neem altijd een behoorlijk “hand vol schelpenzand ” mee in je zak. Of zout en peper gemengd ….klaar om in hun ogen te strooien. In geval van schelpenzand ( wat men meestal in vogelkooien gebruikt) indien dit in je ogen terecht komt , en je begint in je ogen te wrijven heb je een probleem ….Dit zand is vlijmscherp en is net als enorm kleine glassplinters en snijden je hoornvlies kapot…enkele dagen later ben je blijvend blind. Zout en peper heeft een “brandende werking , net zoals de pitjes en vocht geperst uit chillie pepers . Is maar een tip . Ook zijn er andere wapenmogelijkheden , waar ik je al eerder eens iets over heb geschreven .

    Like

   • Waardevol advies!Waarvoor mijn dank!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Beste oud-marinier de ‘nationale’ politie en het leger heeft het monopolie op het gebruik van geweld, iedere staat of natie heeft als primaire doelstelling, de bescherming van haar burgers. Zo zal het eigenlijk altijd 100% moeten zijn, maar deze belangrijke taak van de overheid begint hier en daar scheurtjes te vertonen, men kan niet voor de volle honderd procent de veiligheid van de burgers garanderen, de Staatsliedenbuurt als één voorbeeld hiervan. Tsa wat moet er van mijn geliefde Nederland terecht komen? Wat is er met de normen en waarden gebeurt? Alles is op een glijdende schaal, alle ethiek en moraal moeten wijken voor economische groei en de massa immigratie van het islamitische tuig wat door de ratificatie van de resolutie van Straatsburg nog stééds naar de geest en de letter uitgevoerd wordt. Er is geen houden meer aan, bijna iedereen met een behoorlijke levens ervaring zag dit allemaal de revue passeren, zonder dat er passende politieke oplossingen voor deze problemen voor handen zijn (moedwillig of niet). Verder ben ik het eens met jouw toekomst visie beste oud-marinier, het is onvermijdelijk en het beste is dat men zich niet druk maakt over dingen die men zelf niet in de hand heeft.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Beste peterselie1 , 14 April 2015 , 10.35uur : Dat weet ik , dat het de taak van politie en krijgsmacht is om de veiligeheid van de burgers te garanderen… Helaas zie ik het NIET meer als “scheurtjes” die zijn ontstaan. Het probleem is volgens mij dat er bij politie en krijgsmacht ook zeer veel ontevredenheid heerst . (althans in de lagere rangen) En dat ook zij graag de burger van goede dienst willen zijn. Het probleem is echter , hun budget en manpower en daarnaast ook uitrusting / bewapening. Even voor alle eerlijkheid ….wat stelt de NLse krijgsmacht tegenwoordig nog voor qua aantallen ? Geen REET. Wat stelt de NLse politiemacht tegenwoordig nog voor qua aantallen en bevoegdheden ? In vergelijking met andere EU lidstaten en of andere landen waar de politie KEIHARD optreedt tegen geweldsovertreders enz enz. Geen REET . Er komt een tijd aan waarin agenten en militairen toch “PARTIJ” moeten kiezen . OF voor de regering …OF voor het gewone VOLK ….En ik weet bijna zeker , dat ook vele agenten en militairen heel veel lijden onder de “BEZUINIGINGSDRIFT” van aardig wat politici in Den Haag als ook EU. En ik heb het gevoel , dat men dan toch voor het VOLK kiest. Ik kan me NIET voorstellen dat agenten cq militairen op EIGEN volk het vuur zullen openen indien er een volksopstand komt. Want hoeveel wapens men ook heeft, ze zullen NOOIT alle NLers kunnen doden….en dan zou ik toch NIET graag in hun schoenen staan waneer het tot een volkstribunaal komt. Ja toch ?

    Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ oud-marinier 13 april 2015 om 17:51

    U schrijft:

    “Dit zand is vlijmscherp en is net als enorm kleine glassplinters en snijden je hoornvlies kapot…enkele dagen later ben je blijvend blind.”

    Maar wat dan te doen als je tijdens het werpen van dat schelpenzand, zélf óók wat van dat zand in je ogen krijgt?
    Ik zou best een handvuurwapen willen hebben maar ik ben bang voor de terugslag van zo’n wapen.

    Ik weet niet hoe oud u bent, maar misschien heeft u een oom van mij gekend, die vroeger ook bij de mariniers zat; in Doorn.

    Liked by 1 persoon

   • oud-marinier zegt:

    @Tistochwat 14 April 2015 , 18.41uur . Een bril doet wonderen , veiligheids bril nog meer . En tegenwoordig heb je best mooie modellen doorlopende veiligheidsbrillen met zonwerend (geel , oranje , blauw , bruin , groen , donkergrijs , zwart glas die best voor zonnebril door kunnen gaan. Ook zijn er brillen verkrijgbaar die voor de helft kleuren of gekleurd zijn . Net als gewone lees-/kijk brillen enz enz…Tja , als je zelf van dat schelpenzand in je ogen krijgt …ZEKER NIET in wrijven…Zsm medische hulp inroepen of naar EHBO in ziekenhuis , en zo goe mogelijk verslag doen van het gebeurde. Verder , wat mijn leeftijd betreft …a.s. Vrijdag , wordt ik 48 jaar jong. Dus ik denk NIET dat ik uw oom persoonlijk gekend zal hebben. Natuurlijk ook weer afhankelijk van hoe oud u zelf bent en hoe oud uw oom nu is/ zou zijn. Ik heb van “85 t/m “88 gediend. Daarnaast zou het helpen om te weten hoe uw oom heet en van welk jaar t/m welk jaar hij heeft gediend ?

    Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  het zal wel weinig response opleveren….ach, wat moet je ook nog met die ouwe taarten ?
  toch ?……

  Like

 15. JCC zegt:

  Kapo Rutte lacht zich een ongeluk, weer een economisch onrendabele het graf ingewerkt. Kapo Samsom & Kapo Pechtold lachen zich een ongeluk, weer een niet-moslim afgemaakt.

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Oud-Marinier en Yvonne. Graag zou ik wat legale en waardevolle tips inzake zelfverdediging met jullie delen. Jammer dat er geen besloten gedeelte is voor vaste reageerders. De vijand, inclusief
  hun linkse dhimmies lezen helaas echter ook mee. Vandaar dat ik voorlopig in ons eigen belang niets hierover toevoeg.

  Like

 17. oud-marinier zegt:

  @Tistochwat , 14 April 2015, 18.41uur, was nog vergeten….mijn email adres kunt u opvragen bij dhr. E.J. Bron

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ oud-marinier 14 april 2015 om 20:40

   Ik lees deze reactie (bij toeval) nu pas; het notificatiesysteem werkt al heel lang niet meer.
   Mijn oom, die vroeger marinier was, zou nu ongeveer 90 jaar zijn geweest dus ik denk inderdaad dat u hem niet heeft gekend. Ik weet niet van wanneer tot wanneer hij heeft gediend. Het enige wat ik me van zijn mariniers periode herinner, is dat hij breed lachend thuiskwam in een blauw uniform. Ik was toen 14.
   Dank u dat ik uw e-mailadres mag opvragen bij heer Bron.

   Like

 18. Erik zegt:

  Onlangs is in de Amsterdamse Pijp ene mevrouw Heereman (Oma Toni, 96 jaar) door een jonge Irakees, Vino Hamarachid uit Arnhem, neergestoken. Ze is inmiddels overleden. De dader heeft zich kort na zijn daad bij de politie gemeld en verklaard dat hij zo zijn vader wilde straffen, omdat die hem niet goed behandelde.

  Mijn eerste reactie was “verwarde jongere, door de cultuurschok van het padje geraakt”, want het motief was ronduit bizar. Op een Duitse site vond ik intussen een verklaring die aannemelijk maakt, dat deze jongeman volstrekt rationeel handelde, vooropgesteld dat men zijn achtergrond in aanmerking neemt.

  Dat hij met deze daad zijn vader wilde straffen, mogen we serieus nemen. De man zelf overhoop steken, ging echter niet, want dan zou hij een mede-moslim van het leven hebben beroofd. Een wildvreemde niet-gelovige zou zijn zielenheil evenwel niet belasten. Tegelijk zou het voor pa’s eer een deuk zijn als zoonlief in de gevangenis belandde, en dat nog met veel publiciteit. Vandaar dat hij zich ook bij de politie aangaf, terwijl hij toch makkelijk ongemerkt weer op de trein naar Arnhem had kunnen stappen. Dat hij aangaf, zijn vader te willen straffen, moet voor deze ouder extra belastend zijn.

  Een plausibele verklaring. Jammer dat een Duitser daar op moet komen.

  Like

 19. Jan zegt:

  Vino H., de man die in maart van dit jaar de 96-jarige Toni Heeremans-de Jong neerstak waarna ze weken later overleed, stond vanmorgen in Amsterdam voor de rechter. Tijdens de verhoren had hij gezegd dat hij het zo weer zou doen.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4077957/2015/06/16/Verdachte-van-moord-op-oma-Toni-zou-het-weer-doen.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s