Tillich heet Geert Wilders van harte welkom: “Wij zijn een buitenlander-vriendelijke deelstaat”

Screenshot_61

Geert Wilders en Stanislaw Tillich

(Vertaling: E.J. Bron)

Voorafgaand aan het bezoek van Geert Wilders morgen in Dresden heeft de minister-president van de Duitse deelstaat Sachsen, Stanislaw Tillich, de Nederlandse toppoliticus van harte welkom geheten. “Ook al ben ik het inhoudelijk niet eens met alles wat Wilders zegt, wil ik graag benadrukken dat Sachsen een buitenlandervriendelijke, tolerante en internationaal ingestelde deelstaat is”, aldus Tillich in een persmededeling. Daarom zou hij het een grote eer vinden om de beroemde vrijheidsstrijder Wilders tijdens zijn verblijf in Dresden persoonlijk te mogen begroeten, staat er verder in het schrijven. (En hieronder wat Tillich voorafgaand aan het bezoek van Wilders aan Dresden ten beste gaf):

Omstreden gastspreker: minister-president Tillich dreigt PEGIDA vanwege optreden Wilders

De islamvijand Geert Wilders is maandag de ster bij van de PEGIDA-beweging, nu wordt hij onderhanden genomen door de regeringschef van Sachsen: mocht er tijdens zijn optreden sprake zijn van ontsporingen, dan zou er consequent worden opgetreden tegen de verantwoordelijken.

Morgenavond zal de Nederlandse “rechts-populist” [aanhalingen door vertaler] Geert Wilders te gast zijn bij de anti-islam beweging PEGIDA in Dresden – de minister-president van Sachsen, Stanislaw Tillich, waarschuwt al van tevoren voor ontsporingen: “Wij zullen geen buitenlander-vijandige of racistische uitvallen door sprekers dulden en consequent optreden tegen de organisatoren”, zei de CDU-politicus.

Morgen zal Geert Wilders de PEGIDA-aanhangers in Dresden toespreken. Organisator Lutz Bachmann hoopt op tot 30.000 deelnemers – net zoals in de toptijden van de beweging. Talrijke partijen, verenigingen en initiatieven hebben opgeroepen tot een tegendemonstratie. Het bondgenootschap “Dresden nazivrij” heeft tot blokkades opgeroepen.

De grote meerderheid van de burgers van Sachsen zou internationaal ingesteld en open tegenover buitenlanders zijn, zei Tillich. “We zullen ons er ook door rechts-populistische gastsprekers niet vanaf laten brengen dit ook steeds opnieuw duidelijk te maken.”

De minister-president richtte manende woorden tot de organisatoren van de verschillende manifestaties. Iedereen zou in Sachsen voor zijn bedoelingen kunnen demonstreren. “De organisatoren zijn er verantwoordelijk voor dat hun demonstraties vreedzaam blijven.” De politie zou alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de demonstraties kunnen doorgaan. De politie van Dresden wordt maandag opnieuw ondersteund door politieagenten uit andere deelstaten.

De zelfverklaarde “Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland” gaan al maandenlang tekeer tegen o.a. “islamitische begraafplaatsen”, de “islamisering van justitie” – en zelfs tegen “de islamisering van het land”. De meeste deelnemers aan de zogenaamde avondwandeltochten trok de beweging begin januari, toen er 25.000 mensen kwamen. De laatste keer gingen er 7.100 mensen in Dresden de straat op [vertaler: PEGIDA sprak zelf van 14.0000 deelnemers!] om hun protest tegen de zogenaamde ontwikkeling te laten zien.

Sinds de ruzie in de leiding van PEGIDA, toen de helft van het organisatieteam vanwege Bachmann´s “Hitler-selfies” en buitenlander-vijandige uitlatingen vertrok – is de rest van de beweging uit Dresden merkbaar naar rechts opgeschoven.

(Bron: www.spiegel.de)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Populisme", burgermoed, demoniseren, Duitsland, Geert Wilders, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tillich heet Geert Wilders van harte welkom: “Wij zijn een buitenlander-vriendelijke deelstaat”

 1. peterk2014 zegt:

  Zekerlijk zijn de Duitsers in Dresden heel gelukkig met al die vreemdelingen. Want dat is voor hen een grote verrijking. Want het Duitse volk is maar saai en met al die zwartjes uit Afrika, word het een vrolijke bende. En al die moslims, hoera, allah akbar roepen nu allemaal.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als het goed is, wordt er morgen voornamelijk geroepen: “Wir sind das Volk!”
   Verdómd mooie kreet ben ik dat gaan vinden!
   En by the way: Die Tillich doet er goed aan, een logopedist te bezoeken: Hij spreekt met twee tongen!

   Like

 2. Marc zegt:

  Ik ben het eens met ‘Dresden nazivrij’: alle islamo-fascisten enkele reis naar land van oorsprong.

  Like

 3. Wans Horst zegt:

  De waarheid wordt niet getolereerd?

  Hoe je het ook draait, wendt of keert, mensen die komen parasiteren van samenlevingen waaraan zij noch hun voorouders hebben meegewerkt is dubbelfout. Ten eerste betekend parasiteren dat zij in het heden niet bijdragen aan een samenleving waarvan men wel vruchten wenst te plukken. Ten tweede is en blijft het een rare gedachtenkronkel van links dat zij ervan uitgaan dat vreemdelingen bijna direct dezelfde rechten moeten hebben als autochtonen, zonder dit ooit verdiend te hebben. Er moet dus in het verleden (een verleden kan je ook opbouwen) gebleken zijn dat je een feitelijke aanwinst bent voor de samenleving waarin je te gast bent.

  Pegida ageert daartegen en Geert ook, waar haalt premier van de Duitse deelstaat Saksen Stanislaw Tillich het gore left vandaan onze Geert de mond te snoeren?

  Vanwege hetgeen gebeurt is in de Tweede Wereldoorlog (wat uiteraard nooit meer mag plaatsvinden) schamen politiek correcte Duitsers zich dermate dat ze bereid zijn om het andere uiterste op te zoeken, namelijk complete appeasement. Politiek correcte Duitsers zijn net zo fout in mijn ogen als D66’ers.

  De premier zegt ook dat “we” ons niet “zullen laten overreden door gastsprekers”. Meneer heeft bepaald dat er niet naar Wilders geluisterd dient te worden ongeacht welke argumenten hij zal inbrengen. Een groot deel van de Duitsers is het minstens net zo zat als de PVV’ers in Nederland. Maar dat mag niet gezegd worden. Politieke correctheid is als een soort Aids, het schakelt namelijk de natuurlijke afweer tegen kwalijke invloeden geheel uit.

  Het is ongeloofwaardig da de premier nu Geert Wilders van harte welkom heet, maar reeds zijn plasje over het debat gedaan heeft.

  Like

  • Jaan zegt:

   Het heeft niks met schuldgevoelens van Duitsers over de Tweede Wereldoorlog te maken. De zwakzinnigheid zit bij de linkse Europeanen in hun hersenen. De Engelsen zijn net zo erg als de Duitsers en die hebben deze oorlog gewonnen. Het heeft niks met de Tweede Wereldoorlog te maken, maar alles met aangetaste hersenen door vervuiling aangepraat door links.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Men heeft de Duitsers dus net zo behandeld als de Nederlanders? Misschien om in deze onconvensionele “oorlog”, bekroont met de nobelprijs voor de vrede, van de regenten tegen het volk de afzonderlijke Duitser, Belg, Nederlander, Roemeen, Italiaan, Fransman, Portugees en Spanjaard (en al die welke ik niet heb genoemd en/of inwoners die op het lijstje van Merkel staan van te annexeren landen) om te smeeden tot 1 Europees volk.

    Natuurlijk probeert men er alles aan te doen om Wilders af te schilderen als een rariteitenkabinet waarmee geen weldenkend mens iets te maken wil hebben. Door zijn verhelderende inzichten bestaat namelijk de kans dat het plannetje van de Eurofielen, één Europa onder Allah, in het water valt.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Men heeft de Duitsers dus net zo behandeld als de Nederlanders? Misschien om in deze onconventionele oorlog van de regenten tegen het volk de Duitser, Belg, Nederlander, Roemeen, Italiaan, Fransman, Portugees en Spanjaard (en al die welke ik niet heb genoemd en/of zij die op het lijstje staan van te annexeren landen van Merkel staan) om te smeden tot 1 Europees volk.

    Natuurlijk probeert men er alles aan te doen om Wilders af te schilderen als een rariteitenkabinet waarmee geen weldenkend mens iets te maken wil hebben. Door zijn verhelderende inzichten bestaat namelijk de kans dat het plannetje van de Eurofielen, één Europa onder Allah, in het water valt.

    Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Moge Geerts woorden morgen ieder treffen als een dolk
  want hij IS ONS VOLK… !
  .

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Moge Geerts woorden morgen treffen als een dolk
  want hij IS HET NEDERLANDSE VOLK !!!
  .

  Like

 6. rakkertje zegt:

  Laten we hopen dat ze van Geert Wilders zijn woorden (eindelijk) wijzer gaan worden
  en dat hun ogen nu open zullen gaan ………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s