Geert Wilders in Dresden

Screenshot_20

“Voor mij zijn jullie allemaal helden. Er is niets verkeerds aan om patriotten te zijn. Het is onze plicht om de joods-christelijke cultuur te verdedigen.”

Geert Wilders bij PEGIDA, 13-04-2015 in Dresden

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, Duitsland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geert Wilders in Dresden

 1. The Patriot zegt:

  Deze reactie heb ik al geplaatst bij een ander artikel maar het past beter bij deze.

  Revolutie is nodig in Nederland / EU, we hebben het al eerder gedaan en de tijd is daar, het was toen al zo dat de elite er alleen zit voor eigen belang en de geschiedenis herhaald zich.
  ———————————————————————————————————————————
  In de nacht van 25 op 26 september 1781 werd overal in het land een anoniem pamflet verspreid. Het was gericht ‘Aan het Volk van Nederland’ en riep de burgers op om hun rechtmatige aandeel in het bestuur van stad en land op te eisen. De schrijver was de Overijsselse edelman Joan Derk van der Capellen tot den Pol, maar dat zou later pas duidelijk worden. Deze oproep was het startsein voor de revolutie van de patriotten tegen corruptie, vriendjespolitiek en andere misstanden. Een van hun leiders was Cornelis (Kees) de Gijselaar uit Dordrecht en naar hem werden de patriotten ook wel ‘Kezen’ genoemd. De ‘Keeshond’ werd hun beeldmerk, dat ook als sieraad gedragen werd. Ze werden bespot door hun tegenstanders: ’In onze Eeuw der dolle Keezen, is ’t een Eer een Zot te weezen

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, op de speech viel weer niets af te dingen! En wat een prachtig citaat is dit!
  Ik ben benieuwd welke draai de pers er morgen aan geeft……àls ze dat al doen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Theresa 22:14

   Op NPO 2 viel het mee. Er werd gezegd dat de demonstraties zonder problemen waren verlopen. Men had wel op meer demonstranten verwacht. Er werd een klein stukje van de demonstratie uitgezonden; dat was meer dan ik had verwacht.
   Gelukkig is Geert niets overkomen.

   Like

   • Cathja zegt:

    ….men had wel meer demonstranten verwacht….. Het woordje ‘op’ moet daar niet staan.

    Like

   • Ahava zegt:

    In Duitse Bild vandaag slechts een ‘Verlierer’ mini-column over ‘der niederländische Rechts-populist’ Geert Wilders, die zich ‘voor het karretje van de organisatoren van “der dumpfen” Anti-Islam-Bewegung Pegida liet spannen en de aanhangers daarvan prees als Helden’ (einde citaat). Bild meint: Geh nach Hause! (slotcitaat).
    Niks verslag, niks beelden (..) niks uitspraken die de waarheid onverhuld laten. Typisch politiek-‘correcte’ Duitse flutkrant. Koop ik nooit meer.

    Like

 3. Fockewulf190 zegt:

  Voor die genen die het gemist hebben, de speech in 3 delen:
  deel1:

  deel2:

  deel3:

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Heb het op You Tube moeten kijken. Daar hebben iets meer dan 53.000 andere mensen ook gekeken. Niet slecht, kon beter. Natuurlijk liep de stream ook bij PI, die kon ik niet meetellen.
  Met Dank aan het Russische Ruptly 😀 kunnen we deze demo’s toch steeds weer zien, Niet alleen de demo’s, ze filmen ook de “brulkikkers”en dat is goed zo. Kun je zien wat een zooitje dat is.

  Like

 5. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 6. megafritz zegt:

  Geert’s Rede mit englischen Untertiteln gibt’s hier:

  Like

 7. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De telegraaf:

  Duitse minister: meer migranten nodig
  BERLIJN –
  Duitsland moet in het buitenland meer reclame voor zichzelf maken, zodat meer migranten naar het land komen. Dat vindt minister Thomas de Maizière van Binnenlandse Zaken. „Wij moeten gericht reclame voor ons land maken, want wij willen dat mensen naar ons toe komen”, zei hij dinsdag tijdens een bijeenkomst in Berlijn.

  De minister riep het bedrijfsleven op meer vakkrachten te zoeken in het buitenland. Hij is bezorgd over de agressie en dreigementen tegen asielzoekers in zijn land. In het land bestaat steeds meer weerstand tegen de vele asielzoekers die naar het land komen. Maandag sprak PVV-leider Geert Wilders nog op een bijeenkomst in Dresden van Pegida, een organisatie die tegen wat zij noemt de islamisering van Duitsland strijdt.
  Vergrijzing
  De minister sprak tijdens de bijeenkomst met vertegenwoordigers uit de wetenschap, de economie, de kerken, de gemeenten, de vakbonden en organisaties van migranten. Duitsland heeft door de vergrijzing meer buitenlanders nodig om de economie goed te laten draaien.
  Anders dan de minister het graag zou zien, bestaat ook al jaren een omgekeerde beweging. Aangetrokken door relatief hoge lonen vertrekken ieder jaar duizenden veelal jonge en goedopgeleide Duitsers naar buurland Zwitserland. Daar wonen inmiddels tegen de 300.000 Duitsers, tot zorg van een aanzienlijk deel van de Zwitsers.
  Zij stemden vorig jaar tijdens een referendum in meerderheid voor het beperken van de ‘massale immigratie’ van voornamelijk EU-burgers naar hun land.

  Het helpt allemaal niks, geen honderd Geert Wilders kunnen daar iets aan veranderen. Ze gaan gewoon door van Europa een derde wereldland te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s