Geweld tegen Nederlandse meisjes en vrouwen

Screenshot_4

(Door: Dr. Gert Jan Mulder)

Er is een onophoudelijke stroom berichten op sociaal media en in mainstream media over geweld tegen autochtone – Nederlandse meisjes en vrouwen – altijd gepleegd door immigranten, 95% van de keren door moslims, 95% van de keren door moslimjongeren en 95% van die keren door moslimjongeren met een Marokkaanse achtergrond.

Telkens weer regent het van de verontwaardigde berichten, dat ze snel moeten worden opgespoord door de autoriteiten (politie en justitie), en dat ze zwaar gestraft moeten worden. Allemaal loze, laffe, politiek correcte van krokodillen tranen voorziene plichtplegingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Geweld tegen Nederlandse meisjes en vrouwen

 1. Thoth zegt:

  (..)Allemaal loze, laffe, politiek correcte van krokodillen tranen voorziene plichtplegingen.

  Dat krijg je met de gevestigde partijen. Zij hebben op het ogenblik de macht en die willen ze behouden. Helaas, daarom stem ik automatisch op de PVV. In ieder geval zij in verloop van de tijd de fascistische islam, de sekte, in Nederland gaan verbieden. Geen koran, mo, sharia, hoofddoeken, woestijnkleding, vrijdag naar de moskee, overdag niet eten, suikerfeest, de jihad wordt afgeschaft. Dat de haathuizen, moskeeën worden afgebroken. En de mensen die toch deze sekte willen belijden, helaas, die moeten naar hun thuisland gaan of naar Saoedie-Arabië, etc. gaan. Daar kunnen ze hun mo gaan aanhangen. Niet hier…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik geloof best dat er genoeg mannen zijn wiens handen jeuken om er eens flink op los te timmeren hoor! Maar de meeste mannen hebben gezinnen, en dus verantwoordelijkheden en verplichtingen. Als zij worden opgepakt, krijgen ze onherroepelijk een strafblad, waarvan ze nooit meer af komen.

  Hoe anders is dit in de moslimwereld. Het merendeel is hand-ophouder. Ze hebben niets te verliezen. Ze worden bij rellen wel eens opgepakt, maar lopen binnen no time weer vrij rond. Een strafblad krijgen ze niet; sterker nog, ze worden aangemoedigd om een cursus te volgen zodat ze een grotere kans maken op de arbeidsmarkt. De subsidies daarvoor worden hen bij wijze van spreken op een presenteerblaadje aangeboden.

  Ik geloof dan ook niet dat de Nederlandse man niet WIL optreden, maar ik geloof dat zijn eigen belangen en die van zijn dierbaren het zwaarst wegen. M.a.w.: hij wil zijn handen niet aan moslims branden. Daarom zal het wel blijven bij het doen van aangifte als er iets gebeurt. De politie en onze overheid lopen alleen niet hard als het om autochtonen gaat, en dat is dan meteen de grootste frustratie van ons Nederlanders.
  We worden gediscrimineerd en uitgebuit. Dat is mijn stellige overtuiging.

  Kijk eens hoe Wilders wordt behandeld. Oh wee als hij ‘racistische uitspraken’ doet! Er liggen meer dan 5000 aanklachten tegen hem (allemaal over hetzelfde onderwerp, dus eigenlijk is het er maar 1, maar het geeft aan hoeveel mensen niets van hem moeten hebben), en zelfs in Oostenrijk is er een simpele ziel opgestaan om te proberen hem voor het gerecht te slepen.
  Vanavond is Wilders in Dresden. Er is hem nu al te verstaan gegeven wat hij wel en niet mag zeggen, en dat niet alles gepikt wordt.

  En wat doet men hier met haatpredikers? Van hen is bekend dat zij walgelijke taal uitslaan, die met name jonge moslims ophitsen tegen het westen. Toch ziet men geen reden om hen de toegang tot Nederland te weigeren.
  Het verschil tussen hoe men Wilders in ons land behandelt en hoe men zich opstelt tegenover die vreemde haat-imams is overduidelijk zichtbaar! Als dit geen zuivere vorm van discriminatie is, dan weet ik het ook niet meer.

  Wat uiteindelijk de oorzaak is van ‘onze’ islam-vriendelijke houding is ANGST! Ze zijn als de dood voor moslims, en vrezen de dag dat er grote onlusten uitbreken die ze niet meer in de hand kunnen houden.
  En zover gaat het inderdaad een keer komen! De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst.

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:
   Terroristische aanslag IS op Nederland verijdeld

   AMSTERDAM –
   Een terreurcel van IS (Islamitische Staat) wilde aanslagen plegen in Marokko en Nederland. De Marokkaanse en Nederlandse autoriteiten wisten dat echter te voorkomen. Vijf leden van de terreurcel werden in Marokko opgepakt, een zesde in Nederland, aldus het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken maandag.
   Vijf leden van de groep zouden geweld hebben gepland in Marokko, een zesde lid zou bommen en vuurwapens hebben willen gebruiken tegen veiligheidsbeambten in Nederland.

   Het wordt hier steeds fijner, binnen afzienbare tijd hebben we hier ook aanslagen. Maar de gelukszoekers hebben nu de vluchtgarage verlaten, ik zag een video van de lokalen waarin ze verblijf hebben gehouden, de uitwerpselen zaten op de muren. En die lieden krijgen we straks als buurman. Ja, zij een mevrouw, “ze weten niet waar ze naartoe moeten, ze staan op straat.” Nou, ik vind dat ze na al die verloren processen, en dat heeft ons handenvol geld heeft gekost, dienen ze terug te keren naar het land van herkomst, het is nu mooi geweest. Maar nee hoor, de burgemeester gaat met ze in gesprek. Het is niet te geloven. Wat een land.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Aanslagen? Nou, Driek, het zal niet leuk klinken, maar aan één kant moeten we tóch bijna hopen, dat het inderdaad zo ver komt, anders neemt de domme massa de dreiging nooit serieus en verandert het stemgedrag ook niet, laat staan de neiging tot goedmensisme en dhimmitude.
    Als de samenleving met normale middelen niet wakker te schudden is, tja, dan zal het met behulp van paardenmiddelen moeten.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek 14:37

    De burgemeester wil dus met de illegalen in gesprek gaan. Wel, dat is een prima zaak. Onder één voorwaarde, en dat is dat hij ze onomwonden vertelt dat hun verblijf in dit land er nu DEFINITIEF op zit!! Dat hun geprocedeer ons enorm veel geld heeft gekost, en dat wij NIET VERANTWOORDELIJK ZIJN voor hun welzijn of hun ongeluk. Ze zijn allemaal volwassen, en horen hun vaderland te dienen, in plaats van hun handen hier op te houden en hun leven met niks doen te vullen!
    Ik kan @ Theresa’s reactie wel begrijpen; er moet eerst iets vreselijks gebeuren eer men bij zinnen komt. Waarschuwingen helpen niet meer. Het lijkt er bijna op dat de mensen gewoon geconfronteerd WILLEN worden met een vreselijke aanslag! Maar zolang het ver over de grens gebeurt, gaat men na dit soort berichten meestal weer snel over tot de orde van de dag. Het ráákt de meesten niet echt en niet direct.
    Laten we hopen dat men alleen al door deze dreiging eens het verstand gaat gebruiken, en nadenken over wat ons te wachten staat als ‘we’ zo lauw blijven als nu.
    Maar de zorgen blijven wel. Het zal maar één van onze dierbaren zijn die omkomt tijdens een aanslag in de trein o.i.d.!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 13 april 2015 om 14:37

    Een heel grote aanslag hier is absoluut noodzakelijk!
    De domme linkse massa komt anders NOOIT in actie!
    Of de ‘Gutmensch’ daarna wél in actie zal komen door zijn ‘leiders’ te verjagen, is de vraag, maar heel misschien is hij dan uit zijn comateuze toestand ontwaakt.

    Maar eerlijk gezegd, denk ik dat niet… 😦

    Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Cathja, er zijn veel vaders waarvan de handen jeuken. Echter, zij zijn nog te jong om voor jaren in de gevangenis te belanden. Die tijd komt echter wel. Zodra ze de leeftijd hebben zal een gevangenis prettiger verpozen zijn dan een bejaardenhuis. Zie het maar als uitgestelde executies.

   Like

 3. Jean zegt:

  Wij zullen het recht in eigen handen moeten nemen willen we verlost worden van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen want ”het gerecht” laat ons in de steek.
  Heel die moslimrotzooi moet eruit richting grote zandbak in noord Afrika of eender waar in Afrika, met dat continent wimlen wij niets te maken hebben het intrresseertbons geen bal.

  Like

 4. luckybee zegt:

  En denk er aan Mokro en Ottomanen, ale Holladse meisjes staan onder mijn bescherming, dus poten weg van ze.Julie zijn gewaarschuwd, ik help de Goeie herder julie naae de verdommenis te sturen als je ze aanraakt.

  Like

 5. koloth zegt:

  Even een niet leuke opmerking: Ik zou graag demonstreren en/of andere geweldadige actie’s ondernemen tegen al dat onrecht.
  Maar als zzp er heb je daar de tijd niet voor, er moet gewerkt worden om al die rekeningen en de hypotheek te betalen.
  En dan nog het risico als ik gepakt wordt kom ik in de gevangenis, kan ik de hypotheek niet meer betalen, huis kwijt en schulden als resultaat.

  Maar wat ik regematig zie: is dat de meeste reageerders hier de hele dag door reageren oftewel: julllie zijn AOW ers of genieten een andere uitkering en hoeven niet te werken.
  Dus jullie hebben wel tijd om actie te ondernemen en zonder financiele risico’s, die uitkering loopt wel door.
  Dus kom op massaaal demonstreren en slopen die handel, wat let je….
  En niet meer jammeren maar doen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Yvonne van Cleef heeft al een paar oproepen gedaan. En ik recentelijk ook.
   Maar dan krijg je de tegenargumenten: Martien, bijvoorbeeld, had al bezoek gehad van de wijkagente…..
   De wil is er wel, bij sommigen, maar met één of twee begin je toch ook niets.

   Like

   • koloth zegt:

    Ik zag dat ook al bij de patriotten, ze willen allemaal lid worden , maar dan houdt het op.
    Het is nog te goed in Nederland.

    Like

   • BertG. zegt:

    Omdat het een zeer selectief groepje is die mekaar op de hoogte houd.
    Die wil die was er wel maar daar blijft steeds minder van over.
    In al die jaren dat ik hier op de site zit en hier hiervoor probeer te strijden, heb ik tot op heden 1 mail adres verzameld.
    Voor de rest wat er ergens zou gaan gebeuren eventueel, dat moet ik maar ergens op internet zien te vinden.
    Dus het vertrouwen onderling is minimaal aanwezig en dat gaat natuurlijk nooit opschieten zo.
    En op een gegeven moment boeit het je dan ook niet meer.
    Zoek het dan maar zelf uit als je nooit ergens wat over hoort.
    Of is dat raar zo’n conclusie om na jaren geprobeerd te hebben het ergens voor te doen met een gezamenlijk doel. Dat is er namelijk niet. Alleen op papier en internet bestaat dit doel maar het leeft niet onder de mensen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ergens begrijp ik het wel, want de verrader slaapt nooit.
    Dat is iets wat ik wel geleerd heb. En het klopt.

    Like

  • Robby E. zegt:

   Dan zullen de barricaden toch eerst rollator en rolstoelvriendelijk gebouwd moeten worden koloth en een flink aantal zorgverleners hun medewerking moeten verlenen om de nog redelijk vlotte aowers die barricades op en af te helpen.
   Vroeger begon het verzet bij de studenten en intelligentsia maar die zijn tegenwoordig zo gehersenspoeld door dat geweldige Nederlandse onderwijs dat ze precies aan de verkeerde kant staan!

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Toch gebeurt er zo af en toe wel degelijk wat. In een wijk in Maastricht hebben een aantal vaders een pleintje schoongeveegd van overgepigmenteerden. Actie was goed gelukt. Toen ze al een kwartier achter de koffie zaten arriveerde de politie pas. Geen mens meer te bekennen natuurlijk. Er gebeuren wel meer van dat soort acties. De krant halen ze echter nooit, helaas. Je zou de rest van Nederland eens wakker kunnen schudden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s