Hoe blankenhaat de Nederlandse media motiveert

Screenshot_3

(Door: Joost Niemöller)

Zojuist weer bij het NOS Journaal. Twee berichten. Duitsers in Rennesse vielen politie aan bij arrestatie van een van hen. Een blanke agent schoot een zwarte verdachte neer.

Is het vermelden van nationaliteit dan wel etniciteit hier van enig belang? Het wordt er niet bij gezegd waarom. In het geval van die Duitsers in Renesse gaat het toch, zou je denken, in de eerste plaats om toeristen. Het waren er bovendien nogal veel. Zouden het echt allemaal Duitsers zijn geweest? Waren er misschien geen Nederlanders bij betrokken? Of Belgen? Is dat allemaal wel zorgvuldig uitgezocht?

En dan die blanke agent in de VS. Waarom is het van belang om te weten dat het hij blank was? Weten we al iets over zijn motieven? Had hij een voortvluchtige blanke niet ook neergeschoten? Had een zwarte agent niet ook een voortvluchtige zwarte neergeschoten?Waarom zijn de media hier ineens zo voorbarig, en wordt er in de berichtgeving impliciet al uitgegaan van een racistisch motief door het benoemen van de etniciteit van de dader en het slachtoffer?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoe blankenhaat de Nederlandse media motiveert

 1. Jade zegt:

  Blankenhaat, juist!!!
  Op geenstijl stond ook weer zo`n sappig verhaal…
  Gewoon doodziek wordt je ervan.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/ah_kanaleneiland_kopschopt_man_tot_moestuintje.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach grappig…..Eerder onvolledig en schimmig: Er was geen touw aan vast te knopen!
   Over dat soort berichten oordeel ik niet: Eérst maar eens een geloofwaardiger en in ieder geval duidelijker lezing.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ach, nieuwsberichten zijn toch al lange tijd ‘gekleurd’? Wanneer een Nederlander iets uitvreet, wordt er vaak nadrukkelijk bij gezegd dat het een (blanke) Néderlander was. Als het een zwart persoon of iemand uit het Midden-Oosten betreft is men niet bereid dit erbij te vermelden. Zwarten en moslims worden buitengewoon zorgvuldig beschermd.
  Je reinste discriminatie in een land waar politici de mond vol hebben van ‘racisme’, als de autochtone Nederlander ‘zijn boekje te buiten gaat’, maar waar de immigrant zijn gang kan gaan!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  We bevinden ons in een neerwaartse spiraal. Binnen 10 jaar na dato is de status van de Nederlander gelijk als die van de Joden in de tweede wereldoorlog. Het bewijs hiervoor werd al geleverd door het verhaal van Joost Niemoller hierboven, alsmede door de url van reageerder Manna. Van gastarbeider tot slavenhandelaar. Je zou er haast een boek over kunnen schrijven. In dat verdrag van Straatsburg (olie voor immigratie) moet veel meer gestaan hebben. Zoiets als het onderdrukken van de bevolkingen van het gastland, met medewerking van de autoriteiten van die landen, en dient te eindigen in slavernij voor die volkeren voor de Islam !!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik ken het hele verhaal uiteraard niet, maar een man van 63 jaar die een (moslim-)meisje van 12 jaar mishandelt?? Ik heb mijn twijfels.
  Ik herinner me nog een voorval van een jaartje geleden. Toen was een jonge moslima ook ‘mishandeld’ door een stel blanke jonge heren. Die ‘mishandeling’ bestond eigenlijk alleen uit het afrukken van haar hoofddoek. Volgens mij doet dat geen pijn, maar misschien voelt het voor een moslima alsof ze in haar nakie staat…?
  Ik ben ervan overtuigd dat moslims alles wat hen wordt aangedaan -zelfs al stelt het totaal niks voor- enorm aandikken/uitvergroten! Hun verhaal is altijd 10x erger dan wanneer een Nederlander z’n verhaal doet.

  Albert Heijn moet goed op zijn tellen passen. Als ze doorgaan met positieve discriminatie richting de moslims, dan zal hun klantenbestand op termijn alléén nog maar uit moslims bestaan.

  Dag, Zaanse grutter. Het is dan over en uit met dat typisch Hollandse bedrijf.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat het werk van Karel Martel voor niets was geweest; zonder hem geen Karel de Grote en geen Christelijke Franken rijk in Europa.Dat zou jammer zijn geweest. dus ook geen Jan Sobieski of Don Juan de held van Lepanto.Geen blanke Europa mogelijk.

  Like

 6. hans zegt:

  Nou, wat betreft dat verhaal bij die Albert Heijn: Vieze smerige maffia bewaking wat erger tuig is dan wat er zogezegd buiten gehouden moet worden, straatinteelt wat daar vakken vult en snauwkrengen met hoofddoeken die mij of mensen waar ik van hou dit hadden aangedaan dan was er geen filiaal meer inclusief het fascistische moslimtuig wat er werkt!
  Opwachten na werktijd..etc..,
  Men moet en kan toch zeker niet denken dat dit eeuwig zo doorgaat!?
  We hebben in ieder geval genoeg lantaarnpalen en bomen als u mij begrijpt, alvorens een flinke afranseling met publiek! Alsmede een speciaal cadeau voor iedereen die met deze stront sympathiseert!

  Like

 7. fransLdewit zegt:

  Nou inderdaad de aanduiding of iemand zwart bruin of blank is moet bij een misdaad helemaal geen rol spelen, iemand moet aangeduid worden over het fijt wat er is gebeurd en wat hij of zij gedaan heeft. Je kan zeggen ik heb Potgrond gebruikt om een plant te planten. Maar je kan natuurlijk dan beter POT gewoon weg laten zodat de grond niet geassocieerd word met een Lesbische dame. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s