Nederland: de nieuwe Jodenhaat

Screenshot_18

Rabbi Benjamin Jacobs

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De hoogste rabbijn van Nederland heeft gezien de dramatische toename van de Jodenhaat een nieuwe campagne in het leven geroepen. Hij roept alle Europese niet-Joden ertoe op om als teken van hun solidariteit zich in het openbaar te laten zien met de typisch joodse symbolen.

“Toen ik veertig jaar geleden naar Nederland kwam, heeft nooit iemand me op straat een smerige Jood genoemd of me vervloekt, omdat ik als Jood herkenbaar was. Nu is dat normaal”, vertelt rabbi Benjamin Jacobs, leider van 30.000 joden in het land.

“Dat heb ik allemaal persoonlijk meegemaakt”, zegt hij. “Ze gooien ook voorwerpen tegen mijn ramen. Ik ben aangereden door een auto. Maar gelukkig beschermt de regering me op een heel vriendelijke wijze.”

Intussen krijgen steeds meer Joden te maken met de anti-joodse stemming. Velen verbergen hun identiteit uit angst om uitgescholden of aangevallen te worden.

“Ons antwoord daarop moet de zichtbaarheid van onze joodse identiteit zijn. We zouden moeten laten zien dat we niet bang zijn en ons niet verstoppen. Draag een keppeltje i.p.v. een baseballcap, draag de Davidsster, draag alles wat jullie als Joden kenmerkt”, zegt rabbi Jacobs.

Hij en andere rabbi´s in het land roepen alle niet-Joden ertoe op om zich aan te sluiten bij de campagne en zodoende te laten zien dat de zwijgende meerderheid geen antisemieten zijn. Onlangs nog hadden fans van FC Utrecht tijdens een voetbalwedstrijd de fans van Ajax uit Amsterdam uitgescholden met luide haatleuzen.

Veel fans van Ajax zijn Joden en moesten zich leuzen laten welgevallen als “Mijn vader zat bij de commando’s, mijn moeder zat bij de SS. Samen verbrandden ze Joden, want Joden die branden het best” en “Hamas, Hamas, Joden aan het gas.” Een strijdkreet, die inmiddels ook door Duitse straten schalt.

Bekijk hier de video.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nederland: de nieuwe Jodenhaat

 1. beatsme zegt:

  Hoe geweldig moedig ik uw idee ook vind, raad ik het ten stelligste af.
  De Jodenhaar zit zo diep, en is inmiddels zo gegroeid, dat ik als niet Jood bij een klein conflict voor vuile kankerjood wordt uitgescholden. Naar de politie gaan doe ik geen moeite voor, daar de kring van mensen zich van mijn kant niet tot getuigenis laten overhalen, en aan de andere kant -heb ik gemerkt- het normaal is getuigen steunverklaringen af te geven; als u begrijpt wat ik bedoel.

  Eerder zou ik pleiten om het algeheel verbod op burgerverdediging op te heffen. Dit verbod is vervat in de Wet op de weerkorpsen, die georganiseerde groepsverdediging binnen de samenleving streng verbiedt.
  Zoals u weet zijn er uitzonderingen. De moskee korpsen. Ik noem het bekende salafistische moskee korps in de Schilderswijk, welke in ieder geval tijdens feestdagen patrouilles uitvoert op straat.

  Vooralsnog geldt er een verbod voor korpsvorming waar het niet-islamieten betreft.
  Zeker in mijn omgeving, indien we een weerkorps zouden mogen vormen, zouden we u graag ondersteunen bij uw veiligheid. Ook in het kader van de zelfredzaamheid lijkt het mij een uitkomst als ook andere burgerkorpsen -en niet alleen maar moskeekorpsen- zich onder toezicht van de politie zouden mogen vormen.

  Like

  • Driek zegt:

   beatsme zegt: Hoe geweldig moedig ik uw idee ook vind, raad ik het ten stelligste af.
   De Jodenhaar zit zo diep, en is inmiddels zo gegroeid, dat ik als niet Jood bij een klein conflict voor vuile kankerjood wordt uitgescholden.

   Beste beatsme, dat ben ik helemaal met u eens, maar in de gemeente waar ik woon, kun je nog met een keppeltje en oorlokken lopen, maar in Amsterdam zou ik dat toch echt niet doen, veel te gevaarlijk, dat tuig slaat je het ziekenhuis in. Maar rabbi Benjamin Jacobs meent het goed.

   Like

   • beatsme zegt:

    Natuurlijk meent die man het goed.
    Maar ik pleit voor bredere organisatie van de burgerij middels de nu verboden weerkorpsen. Dat levert ook bredere veiligheid voor de Rabbi, wat ik hem absoluut gun.
    Verder steekt het mij, dat een burgemeester in Den Haag bijvoorbeeld de vorming van een salafistisch weerkorps wel toestaat, hoewel volgens de wet verboden?
    Dan geldt toch zeker het gelijkheidsbeginsel voor andere burgerij. Ook die willen graag, evenals de salafisten, hun Joodse medeburgers beschermen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beatsme. Ik ben het met u eens. Hoe goed bedoeld ook van die Rabbi, is het idee totaal niet constructief.
    Het is leuk en aardig om te laten zien dat je niet bang bent, maar bij gebrek aan voldoende rugdekking is zijn idee een zeldzame vorm van masochistische arrogantie..
    De groei van het aantal anti-Joodse incidenten en de stijgende brutaliteit daarvan, komen simpelweg voort uit het feit dat wij de laatste decennia een heel leger van criminele geloofswaanzinnigen hebben binnengehaald die vijandig staan tegenover onze samenleving. In West-Europa wordt, zoals men in antwoord hierop zou aannemen, de dagelijkse veiligheid niet met harde hand gegarandeerd waardoor de onveiligheid met honderden procenten is toegenomen. De aanwezigheid van politie in de straten is een zeldzaamheid. Stelselmatige en voortdurende bewaking door leger of andere civiel-militaire groepen van gebouwen evenementen of personen, wordt als ondenkbaar en zelfs risicoverhogend, van de hand gewezen.
    Zo lang als de politiek-correcten de macht hebben die stoelt op het geduld en ingepompt fatsoen van de burgerij zullen de Joden meer en meer belaagd worden.
    Ik stel daarom voor dat de Joden hier zich zullen bewapenen net als in Israël.

    Like

 2. Theo Lambregd zegt:

  Zoals wel vaker zijn het juist de joodse burgervaders en joodse bestuurders die de haat jegens joden en niet-moslims jarenlang hebben gefaciliteerd en tot heden bagetelliseren. Vanaf Samkalden in islamsterdam werden alle waarschuwingen en kreten tot waakzaamheid weggegodwind, afgedaan alszijnde islamofoob, maatschappelijk en financieel kapotgemaakt enzovoorts.
  Laten we hopen dat de moeder van Asscher, Hanneke Groentemann, de kinderen van Felix Rottenberg, de Barendjes en Raoul Heertje etcetera eens onheus bejegend worden door een semitische verwanten van mohammedaanse afkomst. Wie weet keert dan het tij meneer Jacobs.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ik ben ook niet herkenbaar als agnost, ik snap die drang niet om perse herkenbaar als wat dan ook te zijn, is mens zijn niet genoeg?

  Like

 4. N.F. van Kleef zegt:

  Allemaal leuk en aardig maar waarom benoemd de goede man niet, waar vandaan die nieuwe Jodenhaat vooral komt. Is hij misschien te laf om gewoon te zeggen dat het vooral door die walgelijke ideologieaanhangers komt ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat vond ik nou ook: Toch weer iemand, die in wezen net zo handelt als het CIDI.
   Ik ben overigens niet van plan om Joodse symbolen te gaan dragen als niet-Joodse; daarvoor kan hij evenééns respect hebben.
   Waarom vraagt hij dit van niet-Joden en verzwijgt tegelijkertijd, waar het grootste deel van het antisemitisme vandaan komt, namelijk van de moslims? Dàt zit me, eerlijk gezegd, niet helemaal lekker.
   Dít doet mij nou denken aan de houding van de laatste vooroorlogse generatie tegenover hun kinderen, kort na WOII: Ze met de verantwoording opzadelen voor iets, waar ze part noch deel aan hadden gehad. Op die manier kwéék je immers balorigheid!

   Like

  • Sjaak zegt:

   En niet alleen jodenhaat maar op iedereen die geen moslim is !
   Moorden in naam van een phedo Christenhater !

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Heel goed idee wat mij betreft. Nu wil het “toeval” dat wij beiden voor iets heel officieëls in het “hol-van-de-leeuw” moeten zijn. Te weten Rotterdam stadhuis a.s. eind mei.
  ( mischien ontmoet ik Abu himself wel …….! ! )
  Niet dat ik erg WIL, maar we moeten wel.
  Een keppeltje heb ik al, die draag ik dan onder mijn hoed ( een “heer” van 77 draagt geen base-ball-pet )
  En een hoed moet je binnen afdoen.
  Maar even serieus, weet iemand waar je op internet iets Joods, een Davidster, e.d., ik bedoel b.v. een speld, of iets wat je op een costuum kunt dragen, kunt bestellen.
  Graag adressen>……………

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Aan mijn voordeur zit een mesuza. Ik draag dag en nacht een ring met een Davidsster en als ik de deur uitga altijd een buckle met een Davidsster. Die draag ik ook in het hol van de leeuw, de Oosterse Markt in Beverwijk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  We weten allemaal uit welke hoek dit komt en hier worden we een aardig poosje voor gewaarschuwd! Maar zolang onze bevolking blijft wegkijken, in de trend van het valt allemaal wel mee en op de totaal verkeerde mensen blijven stemmen, blijft dit enorme probleem bestaan. Sterker nog, het wordt alleen maar erger met gigantische stromen aan gelukszoekers uit Afrika en andere landen waar we wederom al veel langer voor gewaarschuwd worden.

  Ziende blind en horende doof. gaan onze bestuurders echter voort met hun vernietigende beleid. Wie gaat dit betalen? Of beter wie gaat het echte gelag zo betalen?

  Like

 8. vlo zegt:

  Weer zo’n goed bedoelde zinloze actie. Jodenhaat begint met indoctrinatie uit de Koran. Dit boek/geloof moet in de ban. Anders schaft Nederland zichzelf af en worden we overgeleverd aan het islamitisch barbarisme uit het stenen tijdperk.

  Like

  • baksteen zegt:

   Vergeet dan niet de Sira en de Hadith ook gelijk te verbieden want daar staat het allemaal nog veel duidelijker in, de meer praktische uitwerking van de Koran zal ik maar zeggen.

   Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Alles wat je zoekt kun je vinden bij:

  https://www.israelwinkel.nl/

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. baksteen zegt:

  ik heb nog 2 keppeltjes in de kast liggen met Ajax er op, een collectorsitem van mijn zoon.
  Misschien iets voor in Rotterdam of in Lombok.

  Like

 11. um shmum zegt:

  Een paar maanden geleden in de Hoogstraat een zilveren davidssterretje met steentjes ontdekt en gekocht. Ik was verbaasd dat er überhaupt 1 in de etalage lag! Was dan ook een Chinese winkel …
  Later nog eens gekeken, maar niks meer te vinden

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Waarom verteld deze Rabbijn Jacobs niet wie precies de aanvallers zijn? Waarom zegt hij niet dat 98% van deze aanvallers hebben strontkleurige huidskleur en behoren tot de kudde van Allah? Waarom beschuldigt hij autochtone Nederlanders, die (behalve enkelingen) niets ermee te maken hebben? Weet hij dat dezelfde mensen die nu Joden, in Nederland, aanvallen, vallen ook MASSAAL autochtone blanke Nederlanders aan? Dat deze monsters zelfs VROUWEN VAN 96 JAAR OUD, DIE ACHTER HUN ROLLATOR LOPEN, NIET MET RUST KUNNEN LATEN? Dat gebeurde niet zo ver van zijn huis vandaan …In de Amsterdamse Pijp. Een Irakese “asielzoeker” reisde speciaal naar Amsterdam om een AUTOCHTOON TE VERMOORDEN. Oma Toni werd zijn slachtoffer. Het fysieke geweld dat Moslims in Nederland tegen autochtonen gebruiken, is op dagelijkse basis? Er is niemand die de slachtoffers, Joden en niet Joden, in bescherming neemt. Niet de politie en zeker niet de politiek-correcte overheid, die nog steeds in de wereld van John Lennon’s hit “Imagine” leeft…..

  Mijnheer de rabbijn kan ook het probleem van de andere – zonnige kant – zien. De Joden hebben een land waar ze heen kunnen gaan. Waar de regering niet politiek-correct is en waar men kan, zonder blozen of schamen, de vijand hardhandig pakken. In de meeste gevallen wanneer de Islamitische vijand aanvalt, wordt hij door passanten afgerekend; meestal doodgeschoten. De politie hoeft maar met een stoffer en een blik komen en de resten schoonvegen. De Nederlanders hebben maar een land en die wordt door de Gutmenschen verraden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het, Thomasson, dat vind ik nou ook!
   Laat hij om te beginnen nou eens probéren, de verantwoording niet onverdiend op de autochtone Nederlander af te wentelen. (Natuurlijk is dat de gemakkelijkste weg, maar daarom nog niet terecht.)

   Like

 13. Jan zegt:

  Je emigreert naar San Diego en vindt dit ’s ochtends op je woning

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De vader kan beter een wapen zoals een Desert Eagle of een Glock and het houden in handbereik. Veel effectiever.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s