“Vluchtelingen”: niemand wil de kosten dragen

Screenshot_14

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland worden dit jaar minstens 300.000 “vluchtelingen” verwacht. Velen houden al rekening met 500.000. Maar daarmee nemen ook de kosten voor onderbrenging toe, die eigenlijk niemand echt wil dragen. In de bevolking ontstaat steeds meer onvrede, omdat het op veel plaatsen ook tot problemen komt.

De oorlogen en conflicten in het Midden-Oosten en Afrika, evenals de deels nog steeds precaire economische situatie in veel arme landen, zorgen ervoor dat miljoenen mensen op weg gaan naar een mogelijk beter leven. Bendes mensensmokkelaars, die uit hebzucht grote beloften over een gouden leven doen, dragen er mede toe bij dat vooral jonge mannen hun economische heil in Europa zoeken. Enkele honderdduizenden van hen komen ook dit jaar naar Duitsland.

Maar in de Bondsrepubliek kunnen de staatsautoriteiten het in toenemende mate minder aan. Vooral de deelstaten en de gemeenten moeten zorgen voor de onderbrenging en verzorging van de mensen. Vooral de gemeenten, die vaak sowieso al voor de financiële afgrond staan, weten niet hoe ze dat moeten betalen. Bij de deelstaten ziet het er gedeeltelijk niet veel beter uit. Desondanks houdt de Duitse regering er koppig aan vast dat de deelstaten en de gemeenten de belangrijkste last moeten dragen.

Nu roepen de ministers-presidenten van de deelstaten op tot een vluchtelingen-top, temeer daar de i miljard euro die de staat voor 2015 en 2016 heeft toegezegd tamelijk zeker niet voldoende zal blijken te zijn. Voor de gemeenten, die verantwoordelijk zijn voor de onderbrenging, is dat te weinig. Want veel deelstaten zouden, aldus de fractiechef van de CDU Volker Kauder, het extra geld van de staat liever gebruiken om nieuwe leraren te benoemen dan het aan de gemeenten te geven voor de verzorging van de “vluchtelingen”.

Bovendien is er in veel gemeenten sprake van massale protesten tegen de “vluchtelingen”. Op veel plaatsen voelen de mensen zich al bedreigd, omdat het aantal vluchtelingen veel groter is dan het aantal autochtone inwoners. De buurtbewoners berichten er echter vooral over dat het aantal inbraken, beschadigingen en diefstallen in de omgeving van de onderkomens drastisch zou zijn toegenomen. Ook al is een algemene veroordeling absoluut verkeerd, toch mag men deze resultaten niet onder het tapijt stoppen.

Problematisch is vooral de omstandigheid dat met de vele “vluchtelingen” ook honderdduizenden mensen in Duitsland stranden die in de opvangkampen niets te doen hebben en daarmee quasi alleen nog vegeteren. Dienovereenkomstig leiden de rondtrekkende groepen – die zo natuurlijk een beetje de tijd willen doden – tot een ernstige verstoring van het veiligheidsgevoel van de buurtbewoners.

De politiek zal hier iets op moeten bedenken. Want om binnen enkele jaren meteen miljoenen mensen op te nemen zonder hen een echt toekomstperspectief te kunnen bieden, zal uiteindelijk tot enorme conflicten leiden. Want ook al is de Bondsrepubliek subjectief gezien een rijk land, toch stuiten de openbare begrotingen steeds vaker aan de grenzen van de belastbaarheid. En ook naar de bevolking in die streken, waarin tegelijk meerdere honderden “vluchtelingen” worden ondergebracht, moet geluister worden. anders dreigt de Bondsrepubliek een duidelijke radicalisering van de mensen, die hun onvrede dan d.m.v. gewelddadigheden de vrije loop laten. En dat kan per slot van rekening niemand willen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Vluchtelingen”: niemand wil de kosten dragen

 1. janfreak zegt:

  Het ergste is dat op de duur de eigen cultuur van een land door dat van de ‘vluchtelingen’ vervangen zal worden zodat je je niet meer thuis voelt in je eigen land. Denk dat we zeker niet op de islam zitten te wachten want die staat haaks op alles wat goed is.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  HEEL EENVOUDIG !

  De verplichte opname van twee gelukzoekers
  per linkse gelukzoekerknuffelaarsfamilie !

  WIE ZE BESTELD BETAALD !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  @ Sjaak 13 april 2015 om 18:42

  Zo is dat! ‘Asielzoekers’ zijn HUN hobby en iedereen betaalt z’n eigen hobby maar!
  Liever zie ik die ‘asielzoekers’ natuurlijk allemaal vertrekken want we zitten al met z’n allen op een kluitje en ‘genoeg is genoeg’, zoals Geert Wilders altijd zo treffend stelt.
  En:
  vol = vol!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Sjaak 13 april 2015 om 18:42; vol = vol is niet aan die linkse bende besteed. Die menen dat ons land pas vol begint te raken bij 100.000.000 inwoners. In het recente verleden had de PvdA al gepleit om de bossen van de Betuwe te kappen, zodat die plaats konden maken voor woningbouw ten behoeve van asielzoekers. Die linksen lopen trouwens altijd met dwaze ideeen rond. Ook werd er al geopperd om veel hoogbouw te plegen. Flatgebouwen van 16 hoog of meer waar massa’s asielzoekers in kunnen. Zolang de linksen de macht behouden in Nederland, is nog van alles mogelijk. Alle soorten van onheil die over ons uitgestort kunnen gaan worden !

   Like

 4. Marc zegt:

  Kosten? Dat los je toch gewoon op door huren of belastingen te verhogen? Sufferds. We kunnen nog miljoenen ‘immigranten’ toelaten. Want wat is nou erger: die mensen in eigen armoede in eigen land laten leven, of hun een gemakkelijk leventje dankzij onze (toch niet echt geringe) arbeidsinspanningen te bezorgen? Natuurlijk kiezen wij voor dat laatste: een eigen huis, een eigen uitkering, hier en daar een lokale negenjarige meid. We gaan er alles aan doen deze vreemdelingen hun eigen land in Europa te bezorgen. Het liefst in Nederland, want die stomme Zweden en Engelsen steken ons behoorlijk de loef af. Want we bestaan nog steeds. En dat kan niet kloppen, toch?

  Dus naar beneden die grenzen: elk huishouden in Europa ten minste drie vluchtelingen, liefst jonge mannen die hun testosteron uiteraard kanaliseren door zich uit te leven op lokale Europese inlandse vrouwen of mannen.

  Man, man. Wat een menslievendheid!

  Like

 5. JooJootje zegt:

  anders dreigt de Bondsrepubliek een duidelijke radicalisering van de mensen, die hun onvrede dan d.m.v. gewelddadigheden de vrije loop laten. En dat kan per slot van rekening niemand willen.
  Euh dat is nu precies wat veel mensen wel willen beginnen met de grote schoonmaak en ja met zeer grof geweld als dat noodzakelijk is.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Maar is het de bedoeling dan dat deze ‘vluchtelingen’ tot in lengte van dagen (dus tot aan hun dood toe) in Duitsland blijven? Vluchtelingen krijgen toch niet altijd een permanente verblijfsstatus? Als ik denk aan de Balkan-oorlog, dan herinner ik me nog dat er vooral veel jongeren naar ons toe kwamen, maar wel met de bedoeling dat ze terug zouden keren als de situatie weer veilig was. Misschien zijn ze niet allemaal teruggekeerd, maar het gros toch wel.
  Ik vind het niet normaal dat ‘vluchtelingen’ zich voor de rest van hun leven laten verzorgen, wat ten koste gaat van de autochtone bevolking, want die werken zich een slag in de rondte, om vervolgens te moeten constateren dat niet ZIJ profijt hebben van hun werkzame leven, maar de immigranten. Duitsers zullen steeds meer belasting moeten afdragen, maar eens is onherroepelijk de rek eruit, en wordt dat land ook een derde wereldland. Misschien zullen wij dit niet meer meemaken, maar het gaat absoluut de verkeerde kant op in ons buurland!

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Linkse ratten moeten dit probleem maar zelf oplossen…

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Zeer dubieus stuk van die Herr Maier. Hij suggereert dat al die vluchtelingen uit nood (oorlogen) hierheen komen! De leugenaar.
  “De regering zal er iets voor moeten bedenken want…” Wat ’n lul!

  Like

 9. The patriot zegt:

  Revolutie is nodig in Nederland / EU, we hebben het al eerder gedaan en de tijd is daar, het was toen al zo dat de elite er alleen zit voor eigen belang en de geschiedenis herhaald zich.
  ———————————————————————————————————————————
  In de nacht van 25 op 26 september 1781 werd overal in het land een anoniem pamflet verspreid. Het was gericht ‘Aan het Volk van Nederland’ en riep de burgers op om hun rechtmatige aandeel in het bestuur van stad en land op te eisen. De schrijver was de Overijsselse edelman Joan Derk van der Capellen tot den Pol, maar dat zou later pas duidelijk worden. Deze oproep was het startsein voor de revolutie van de patriotten tegen corruptie, vriendjespolitiek en andere misstanden. Een van hun leiders was Cornelis (Kees) de Gijselaar uit Dordrecht en naar hem werden de patriotten ook wel ‘Kezen’ genoemd. De ‘Keeshond’ werd hun beeldmerk, dat ook als sieraad gedragen werd. Ze werden bespot door hun tegenstanders: ’In onze Eeuw der dolle Keezen, is ’t een Eer een Zot te weezen.’

  Like

 10. Revolutie in nederland?? Moeten ze eerst niet meer met vacantie kunnen naar verre oorden,hun toettoet niet meer kunnen bekostigen,en andere luxe zaken opgeven.

  Like

 11. tijluylenspiegel zegt:

  En dat kan niemand willen zo sluit het stukje af. Nou dat valt nog maar te bezien of niemand dat kan willen, ik zou er in elk geval geen minuut minder door slapen, als onze politieke elite niet wakker wil worden dan is dat zelfs misschien wel de enige manier om ze wakker te schudden.

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  Laat het gewoon lekker tot een ontploffing komen en een volksopstand….die slaat zeer waarschijnlijk over naar NL , Belgie en Frankrijk ….Denk dat het dan snel gedaan is met de vluchtelingen , wanneer het VOLK in opstand komt. De dagelijkse orde en regel overneemt van de TOTAAL incompetente politici die er momenteel een grote puinhoop van maken …in heel Europa. Dan zal het tij keren en de JUISTE mensen op de juiste plek op het juiste tijdstip.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   En dan graag ook degenen, die ons Nederlanders in de ellende gestort hebben of niets gedaan hebben om dat te voorkomen, zich laten verantwoorden voor een Volkstribunaal.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Uiteraard VERGETEN we die lamlendelingen niet . Al rennen ze nog zo snel …..oud-marinier met z’n sniper rifle blaast ze naar de hel !!

    Like

 13. sjun zegt:

  Het kan geen kwaad om een kennis te nemen van dat pamflet. Enkele thema’s van toen doen ook vandaag de dag nog opgeld: http://bit.ly/1O8Uq4G

  Like

 14. Ildiko zegt:

  patriotten van NL????? ze zijn nergens, en ik twijfel of er zijn ze ooit geweest.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Vluchtelingen van hun eigen geloof?Man heb ik zo’n geloof maak ik me zelf van Kant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s