Gemak dient de mens

Screenshot_36

(Door: M.A.L. Sion)

Maak het uw toekomstige moordenaars maar zo gemakkelijk mogelijk. 32% van 1884 deelnemers aan een enquête van de Volkskrant kozen ervoor om een vluchteling in huis te nemen. Deze aantallen zijn een momentopname, nl. het moment dat ik kennis nam van dit gegeven. Die enquête maakte deel uit van een artikel over dit onderwerp. Gelet op het aantal reeds ingevulde enquêtes zal de einduitslag vrijwel zeker niet ver afwijken van deze verhouding.  Een echtpaar in Urk heeft een Koerdische vluchteling uit Iran in huis opgenomen. Het betreft een christen en verwacht mag worden dat het verblijf in Urk in harmonie zal verlopen. Gevreesd moet echter worden dat er ook veel vluchtelingen met andere achtergrond en andere beweegredenen gebruik zullen willen maken van deze faciliteit. ISIS heeft aangekondigd om mensen met Jihadistische oogmerken als vluchteling naar Europa te zullen sturen. ISIS is, zoals met veel activiteiten, open en mededeelzaam.

Jihadistische activiteiten in opdracht van ISIS in Europa zullen erin bestaan om ook hier zoveel mogelijk christenen en anders gelovigen om het leven te brengen. Inla en andere organisaties die zich inzetten om vluchtelingen onder te brengen zullen, neem ik aan, niet in staat zijn om deze Jihadisten te onderscheiden van echte vluchtelingen. Deze Jihadisten voeren een TAQYYA-opdracht uit en zijn door ISIS uiteraard grondig voor hun taak getraind. Op een aangename manier kunnen ze hier op het signaal wachten om in actie te komen.

Dit verhaal, deze stellingname, straalt WANTROUWEN uit. Ik besef dat wel degelijk. Dit wantrouwen stel ik tegenover de onterechte TOLERANTIE van de deelnemers aan deze altruïstische daden. De ervaringen die we tot nu toe hebben met moslims die in Europa verblijven en hier op tal van plaatsen aanslagen plegen – gelukkig nog niet in Nederland – zijn geen voedingsbodem voor een groot VERTROUWEN. Integendeel. Veel hier verblijvende moslims worden gerekend tot de ‘gematigde’ moslims. Een groot deel daarvan gaat echter wel elke week naar het vrijdagavondgebed waar de boodschap van Mohammed wordt verkondigd. Deze boodschap is de opdracht om te moorden, te verkrachten en mensen van hun bezit te beroven. In het Midden-Oosten, in Afrika, maar ook elders. Ook in Nederland. Met de toename van het aantal moslims, al dan niet vermomd als vluchteling, neemt het risico toe. Mijn insteek zou zijn om de BARMHARTIGHEID op andere wijze gestalte te geven, namelijk om een bijdrage te leveren aan opvang in de regio. Met de hoeveelheid geld waarmee nu in eigen land hulp wordt geboden, kan in de regio een veelvoud aan hulp geboden worden. Het verkleint tevens het risico dat ‘paarden van Troje’ worden binnengehaald.

Lees hier het artikel in de Volkskrant

Door:
M.A.L. Sion
malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Gemak dient de mens

 1. Jean zegt:

  Zelfs om ramen te wassen mogen ze nog niet binnen in mijn huis, ik ben mijn leven niet moe.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je VERMOEDDE natuurlijk, dat het in dit land stíkt van de naïeve sukkels, maar dat het zó erg was……
  Enfin, als de komende tijd de berichten over bloedige moorden op hele huisgezinnen duidelijk toenemen, weten we, waar we de oorzaak moeten zoeken.
  Altijd handig om te weten, want je kunt er donder op zeggen, dat in dat soort gevallen bepaalde bijzonderheden omtrent afkomst en/of religie zorgvuldig zullen worden vermeden!
  Tjonge, jonge, wat een schilderachtig voorbeeld van onnozelheid!

  Like

 3. Driek zegt:

  Maar, beste M.A.L. Sion, dat paard van Troje is zeker al voor de helft binnen. Nog even, en dan klinkt het signaal, dan breken de verschrikkelijke donkere nachten aan, waarin wij, aardige Nederlanders, huiverend te saam zitten, wachtend, op voetstappen en deuren gebons, op het ijzeren gerinkel der moordwerktuigen. Dan, plotsklaps, als wij bijna slapend zijn, wij bijna in dromenland toeven, dan komen de slagers van Mohammed in actie, de angstkreten der burgerbevolking doorklieven dan de nachtelijke stilte. In triomf zullen de volgelingen van de moordenaarsprofeet ons als grof vuil afvoeren, in roestige vrachtwagens met open laadklep. Of misschien onder een grauwgrijs klapperend dekzeil. Het is niet anders. De Nederlander heeft zich laten misleiden. Door regering en vorstenhuis. Door kletsmajoors als ene Mark Rutte.

  Maar goed, de Nederlander heeft niet gereageerd op de waarschuwende boodschappen op de website van E.J. Bron. Eigen schuld. Maar u heeft een mooi artikel geschreven. Ik zoude willen dat dit artikel van u door vele Nederlanders worden gelezen.

  Like

  • toestroom zegt:

   Bea heeft nog twee paleizen leeg staan. laten ze daar maar gaan wonen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Koning Willie en zijn plaathoer uit Argentinië hebben nog zo’n tig landgoederen overal op de beste plekken van de wereld. Om o.a. de familie van die flamenco-danseres huisvesting te geven moet paleis Noord-Einde verbouwd worden voor ruim 200 miljoen! Ruimte zat!!! Dan moet ze ook ander gajes opvangen… Vind ik. Maar ja.

    Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Driek, het paard van Troye is niet voor de helft binnen het is al het 208.453 ste gevuld tot aan de nok met parasieten.
   Hopelijk beseft iedereen wat parasieten veroorzaken?
   Niets goeds, laat dat duidelijk zijn.
   Waarom zetten ze die niet in Soesdijk? Daar is toch super bewaking aanwezig op kosten van de gemeenschap voor iets wat door niemand gekozen is…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven Driek.

   Like

 4. Nooit zal ik onderdak verlenen aan een allochtoon,nooit,zolang ik leef!

  Like

 5. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdnieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart

 6. LafSchaap zegt:

  Dat tussen de vluchtelingen jihadisten zitten, is al erg genoeg. Maar ook gewone moslims, die door Nederlanders in huis worden genomen door altruïsme, weten zich niet aan te passen, zo meldde zelfs de NPO vandaag op de radio. Klein voorbeeldje: de vluchteling zit de hele dag in de woonkamer achter de TV om zoveel mogelijk nieuws over Syrie tot zich te nemen. Daar moet je als gezin maar tegen kunnen. En het zou dan ook goed zijn als zij, die toetreding van vluchtelingen tot ons land zo goedkeuren, zelf een vluchteling in huis namen. Leren ze het gelijk af.

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Geachte M.A.L.Sion , goed artikel ….en het is exact wat ikzelf ook al enkele malen op deze site heb geschreven , daar ik het ZELF als ooggetuige , tijdens een korte detentie periode bij immigratiedienst van een Aziatisch land, EXACT dit heb gezien . Rellen en opstanden bij de immigratie detentie afdeling door “asielzoekers” (afkomstig uit Afghanistan, Bangladesh , Pakistan) die van alles en nog wat EISEN , de andere mede gedetineerden aanvielen met IED (geimproviseerde bommen , Molotovcocktails enz enz) . Hoe KAN DAT ? Zulke kennis heb je alleen wanneer je of oud militair cq agent bent OF wanneer je een cursus “TERRORIST” hebt gevolg bij Al Qaida , IS , Taliban enz enz…Die lui werden DAGELIJKS gevoed door Amnesty International , IOM = International Organisation for MIgrants , UNHCR …heb er samen met de andere mede gedetineerden MELDING van gemaakt bij de betreffende organisaties , bij de NLse authoriteiten in het betreffende land als ook bij terugkeer in NL , enz enz……NIEMAND , maar dan ook totaal niemand die het een reet interesseerde. Er staat NL , Europa en de rest van de Westerse landen nog HEEL wat te wachten …dat kan ik u verzekeren.

  Like

 8. Er is al teveel over deze misdaad tegen Het Volk geschreven en geroepen. Allemaal vrijblijvend en met een kinderlijk enthousiasme. Er worden open brieven aan Jan Rap en zijn moer gepubliceerd, spandoeken opgehangen of kleurplaten gekleurd en op de internetten schuim geschuimbekt. Er worden nog net geen lijkstoetprocessies op viaducten gehouden waar dan de asielzoekers onderdoor kunnen lopen terwijl boven hen de ontelbare natte broekjes worden uitgewrongen. Dit land met totale inhoud is compleet van het padje af. En als je het aandurft om te zeggen dat het genoeg is en zonder kaartje maar met een bijlachtig voorwerp in de achterzak naar Den Haag gaat om het er eens over te gaan hebben met een paar man is er niemand thuis en hoor je slechts de wanhoop van die konijnen met die koplampen: nou, nou, nou ,nou maar zo gaan wij hier niet met elkaar om want we willen niet worden zoals hullie.

  Like

 9. Driek zegt:

  BERICHT VOOR ARIE GOEDHART VAN DE WEBSITE BOIINK

  Geachte meneer Goedhart,
  ik maak bezwaar tegen publicaties van mijn reacties en schrijfsels op uw website Boiink, want dit is een antisemitische site. Er staan artikelen in over de ontkenning van de Holocaust. Uw website is mij niet sympathiek.
  Vriendelijke groeten,
  Driek

  Like

 10. Sjaak zegt:

  32% van 1884 deelnemers aan een enquête van de Volkskrant
  kozen ervoor om een vluchteling in huis te nehmen !
  ———————————————————————————–
  ca. 600 deelnemers ?
  Hebben jullie ook die Adressen daarmee
  jullie ze vrij huis afleveren kunnen ?
  Natuurlijk niet !
  Want zouden die daadwerkelijk zo ermee konfronteerd zijn
  dat ze direkt voor de huisdeur staan met vluchtelingen,
  verdwijnd deze 32 % als sneeuw voor de zon !
  En het einige wat daadwerkelijk overblijft is
  jullie nutteloze rooie wens-leugens-propaganda !

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  “32% van 1884 deelnemers aan een enquête van de Volkskrant kozen ervoor om een vluchteling in huis te nemen.”

  Dat percentage zal dan ook landelijk wel zo zijn; meer dan een derde landverraders dus.
  De sukkels hebben kennelijk niet eens in de gaten dat ze dat zijn.
  Maar goed: u ziet het, we komen NOOIT meer van die ‘vluchtelingen’ af; sterker nog, er zullen er steeds meer hierheen komen nu er zo veel gastvrije ‘Gutmenschen’ zijn, die hen volgaarne een liefdevol tehuis willen bezorgen.

  Nog even en het ‘in huis nemen’ van zo’n ‘asielzoeker’ wordt verplicht.
  OMG, ik moet er niet aan dénken om dag en nacht met (islamitische) vreemdelingen in mijn huis opgescheept te zitten!

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Een derde der Volkskrantlezers, en daarmee dus feitelijk ook een derde der Nederlanders, staat positief om een vreemdeling(en) in eigen huis op te nemen. Ongewenst bezoek zoals ratten, muizen en kakkerlakken, mag ik nog bestrijden met ongedierte bestrijdingsmiddelen. Ander ongedierte, de menselijke variant, zij die ons letterlijk naar het leven staan, zullen we binnenkort verplicht in onze huizen moeten opnemen. Kunnen ze de koelkast leegeten, ons bestelen, de vrouw dwingen om mee naar bed te gaan, alsmede onze dochters misbruiken. Bovendien kunnen ze ons leven knap lastig gaan maken met uitvoering van de wetten uit de Koran. Joden, Christenen en ongelovigen zijn hun leven al niet meer zeker als er een Islamiet, verplicht door de Staat, in ons huis zijn intrek neemt. Termen als; Bij mij komen ze er niet in, en ik steek liever mijn huis in de fik zijn niet meer als een wanhoopskreet. Want als je weigert, sluit de Staat jou net zolang op totdat je toestemt. Steek je jouw huis in de fik, gaat jou dat hetzelfde resultaat opleveren, of in het andere geval word je een zwerver die moet toezien dat Islamieten jouw huis ingepikt hebben ! Verzet tegen een totalitaire Staat is onmogelijk, want je gaat toch voor de bijl ! Dat bewezen de voormalige communistische regimes in Europa, zoals Rusland en Oost Duitsland, Noord Korea, en de Islamitische staat Iran. De E.U. is ook een totalitair gebeuren !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bigljohn 15 april 2015 om 15:08

   O ja, dat gaat gegarandeerd gebeuren: verplicht ‘asielzoekers’ in je woning huisvesten.
   En er is NIETS wat je daartegen kunt doen; net zomin als tegen het betalen van belasting.
   Vreselijk zal het zijn om een islamiet, die de westerling haat, in je huis te hebben. Vanzelfsprekend zullen we onze hond weg moeten doen en onze woning in elk opzicht ‘moslim-vriendelijk’ moeten maken. En uiteraard moeten we de ‘asielzoeker’ te vreten geven en z’n kamer uitmesten.
   OMG, ik kan het nu al nauwelijks aan; mag ik tegen die tijd alsjeblieft op een nette manier doodgaan?
   Ik zou die ergernis niet kunnen verdragen…

   Like

 13. dgneree zegt:

  Ik meen dat deze syriër zich voor de gelegenheid even tot het Christendom bekeerd heeft. Ik wed dat meteen afgelopen is zodra de permanente verblijfsvergunning binnen is.

  Like

  • Republikein zegt:

   Goed geraden D.G.! (naam even gewijzigd i.v.m. de privacy van D.G! – webmaster)
   Bob zou zeggen, door naar volgende ronde voor koelkast met deukje, webmaster is jury!

   Like

 14. Dot zegt:

  Dat zegt ook opperchef Paus Franciscus maar er is nog geen asielzoeker gevestigd in de Vaticaan of in zijn talrijke landelijke paleizen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s