IK VIND HET MAAR VREEMD

Screenshot_35

(Door: Driek)

Ik blijf dat hele vluchtelingengedoe toch een vreemde zaak vinden. Hele bevolkingsgroepen, die een paar duizend kilometer hier vandaan wonen, wereldvreemde mensen uit een heel andere cultuur, die besluiten zomaar, omdat hun geboorteland hen niet langer aanstaat en omdat ze het er erg arm hebben, te vertrekken naar een land dat zowat een halve aardbol van hun geboorteland verwijderd is, om daar van de bevolking te verlangen dat zij hulp krijgen. Zij wensen dan in dat vreemde land een verblijfsvergunning, een huis, medische verzorging, een maandelijkse uitkering, huisraad, kortom van alles en nog wat om een prettig leven op touw te zetten. Maar wie wil dat nou niet? Je kunt toch niet verlangen dat alles je zomaar in de schoot wordt geworpen?

We zijn hier niet op aarde om alleen maar bedelend je hand op te houden. We zijn op aarde gekomen om te werken, ons verder te ontwikkelen en om geestelijk hogerop te komen. En dat heeft helemaal niks met geloof te maken. Dat is je plicht als mens. Daarmee onderscheiden wij ons van het dier. En als die asielzoekers na hun procedure worden afgewezen, gaan ze in protest. Ze betrekken openbare ruimten en eisen opnieuw een advocaat, wat wederom een hoop geld kost. En daar betaal ik aan mee. Ik, gekke Driek.

De laatste keer dat ik een advocaat raadpleegde, was ik ruim duizend euro kwijt. Voor een inleidend gesprekje en twee brieven. Kun je nagaan wat die asieladvocaten opstrijken, die lui lopen hartstikke binnen. Die gewiekste lieden worden schat hemeltje rijk van die asielindustrie.

Maar als je toch bent afgewezen, na alle procedures, dan kun je toch niet zeggen dat je niet meer naar je land terug kunt? Waarom niet? Heb je dan misschien een misdrijf op je geweten? Deug je soms niet? Ben je een crimineel? Ik denk het. Want als ik mijn geluk elders zoek, en ik wil terug naar Holland, dan kan dat. Want ik heb nog altijd de Nederlandse nationaliteit. Niemand zal mij in de weg staan. Ik ben geen crimineel.

Ja, ik zou wel aan de Spaanse kust willen wonen, in een huis aan zee, met wuivende palmen en een mooie jonge blonde vriendin, en geld toe, want Nederland komt mij de strot uit met al die Mohammedanen en moskeeën. Maar ik kan wel zoveel willen. Ik ben te oud en ik heb een ouwe kop. Ik heb er de energie niet meer voor. Die Spanjaarden zien me aankomen zeg, kom nou. Die ouwe is gek, zeggen ze dan, en dan wijzen ze op hun voorhoofd. Ja, ik geef ze geen ongelijk.

En waarom moet ik meebetalen aan het levensgeluk van vreemde volken waarmee ik geen enkele associatie heb? Ik wil die mensen ook niet leren kennen, ik wil niks met die mensen te maken hebben. Helemaal niks. En hun cultuur interesseert mij ook helemaal niks. Nul komma Josef. Ik luister naar J. S. Bach. En ik lees boeken. En daar zijn al die getinte gelukszoekers ver van verwijderd. En gelukkig maar ook. Ik wil ze niet in mijn buurt hebben. Ik wil ze ook niet zien.

Dan die idiote optocht van uitgeprocedeerde asielzoekers met die studenten. Ik erger me rot aan die lui. Laat je handen een keer wapperen. Studenten in de filosofie. Ja, daar zitten we echt op te wachten. Dat worden allemaal Hans Spekmannen. Toekomstige PvdA en Groen Links figuren. Vieze kleren, ongeschoren rotkoppen, slonzige meiden die niet eens fatsoenlijk kunnen praten, nog geen behoorlijke zin kunnen formuleren, sjekkies draaien, en maar lullen. Over niks. Over democratie. Over meer rechten. Ga eens een boek lezen. En je haar kammen. En scheren jullie die baard een keer af. Jullie lijken allemaal op moslims.

Ik wil dat hier even gezegd hebben. Op deze roemruchtige site van E.J. Bron. Of u het nu met me eens bent of niet. Want ik heb er schoon genoeg van. Gelukkig hield Geert Wilders in Dresden een mooie toespraak. Je moet toch maar het lef hebben. Hulde voor Geert. Driemaal bravo.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

65 reacties op IK VIND HET MAAR VREEMD

 1. fransLdewit zegt:

  Ja man kan je helemaal begrijpen. Vroeger lachten ze om inboorlingen die stokjes door hun huid droegen, nu jaren later lopen ze zelf voor lul en dat noemen ze dan piercing. En dan die moderne woorden Lansing e.d. je broek zak er vanaf. Ja we leven in de wereld met slechts een paar enkele mensen die echt volwassen zijn geworden hoor. Weet niet misschien kom het door die straling, ja je weet het niet. Geloof wel dat je op een gegeven moment blij bent dat je je ogen mag sluiten.

  Like

 2. Zo denk ik er ook over, Driek. Er was een knulletje van 23 uit Turkije op mijn werk, plantsoenendienst, die zei dat ik mijn Davidsster af moest doen omdat ie er niet tegen kon en ie vertelde dat er een Jood door een paar moslims ernstig in elkaar was geslagen om ook zo iets of ik dat ff begreep? Verder hoorde ik zo’n tien, twintig keer “vuile, smerige kankerjood met je vieze Jodenster”… Totdat ik de directrice van het bedrijf een brief schreef over die Jodenhaat tegen mij! Toen zei die Turk niks meer tegen mij, toen negeerde hij me volkomen! Hij is nou voorgoed vertrokken uit het bedrijf, ontslag of geen werk meer. Ik weet wel raad met ze!!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Driek, ik denk, dat verreweg de meesten van ons bij dit kristalheldere betoog instemmend zitten te knikken, dan wel onwillekeurig even applaudisseren!
  Goed gezegd!

  Like

 4. Marc zegt:

  Wat ik vreemd vind is dat een lerares van een basisschool in Amsterdam kennelijk de macht heeft haar leerlingen niet alleen met multiculturalisme te indoctrineren, maar deze zelfde kinderen ook nog eens naar een groep uitgeprocedeerde asielzoekers (die illegaal in tenten midden in de stad staan) weet te dirigeren om hen ‘steun’ te betuigen. Die kinderen staan daar hartverscheurend te huilen over zoveel ‘onmenselijkheid’ in ‘ons kleine kikkerlandje’. Weten die kinderen veel. Maar dat dit zomaar ongestraft mag in ons land. Onbegrijpelijk. Het zal je kind maar wezen die door ‘juf lief’ even verpest wordt.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik ben het hartgrondig met u eens hoor Driek! Ik heb er ook schoon genoeg van!!

  Like

 6. pieter zegt:

  goed verhaal, duidelijk en correct

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Niet alle NL-ers die in Spanje wonen zijn steenrijk. Maar mocht U besluiten in Murcia te gaan wonen, dan is de kans groot de oplichter van
  Rochdale, de “heer” Hubert Möllenkamp,
  tegen te komen.
  Zijn vroegere “stichting-voor-sociale-woningbouw” WIL NU HET VOLGENDE:
  Rochdale wil vluchtelingen opvangen
  AMSTERDAM –
  Woningcorporatie Rochdale is bereid vluchtelingen zonder verblijfsvergunning tijdelijk te huisvesten.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23922356/__Rochdale_wil_vluchtelingen_opvangen__.html

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HIER DE MEEST REALISTISCHE WAARNEMING VAN EEN BURGER! WIE NU NOG HET WOORD “HAATZAAIEN” GEBRUIKT IS EEN “EIGEN” VOLKSVERNIETIGER EN DUS EEN LANDVERRADER…

  Like

 9. Brabosh zegt:

  Af en toe nuanceren kan geen kwaad. Wat bijvoorbeeld te denken van de ca. 170.000 Canadese burgers van Belgische origine die vanaf het einde van de 19de eeuw naar Canada zijn getrokken om er een beter leven op te bouwen? Of bijvoorbeeld de ca. 390.000 Amerikaanse burgers van Belgische origine die om gelijkaardige dezelfde redenenen de afgelopen eeuwen naar de Verenigde Staten zijn geimmigreerd? Hun belangrijkste reden: armoede, avonturisme, maar vooral: hoop op een beter leven voor zichzelf en hun kinderen….

  Like

  • Driek zegt:

   Brabosh zegt: Af en toe nuanceren kan geen kwaad. Wat bijvoorbeeld te denken van de ca. 170.000 Canadese burgers van Belgische origine die vanaf het einde van de 19de eeuw naar Canada zijn getrokken om er een beter leven op te bouwen?

   Beste Brabosh, u maakt een onzinnige vergelijking, slaat helemaal nergens op, die mensen gingen inderdaad voor een beter leven naar een ver land, maar van enige ondersteuning in die landen was geen sprake, en de Nederlandse emigranten die in de jaren vijftig en zestig naar Canada en Australië en Nieuw Zeeland vertrokken, kregen daar niks, je moest meteen keihard werken en van alles aanpakken. En dat waren allemaal mensen die een vak beheersten en een opleiding hadden, of het waren rasechte boerenfamilies, die kregen een lap grond toegewezen, en verder zochten ze het maar uit.

   Like

   • Brabosh zegt:

    Ik hoor zonet dat er mogelijk weer 400 vluchtelingen verdronken zijn in de Middellandse Zee voor de Italiaanse kust. Ik vind dat verschrikkelijk. Los dat eerst maar op. Dit kan zo niet verder gaan.

    Like

  • roberto zegt:

   Klopt Brabosh , maar die mensen die vertrokken naar die landen gingen niet om hun hand op te houden maar om te werken en die hier komen weten niet eens wat dit is.

   Like

   • Brabosh zegt:

    Een veralgemening die niet strookt met de werkelijkheid en het beschikbare cijfermateriaal. Het klopt dat de werkloosheid onder allochtonen disproportioneel hoog is vergeleken met de situatie onder autochtonen, maar dat betekent concreet dat nog altijd ca. tweederden van de allochtonen effectief aan de slag is. Ik beschouw het glas nog steeds als meer dan halfvol.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Meneer Brabosh, Ik denk dat u goed de weg kwijt bent. Of u bent bijzonder naïef of u ligt bewust dwars. U mag zelf kiezen. Overigens druk ik mij nog heel keurig uit.
    De massa’s mensen die elke dag “fort” Europa binnenvaren zijn gewoon gelukszoekers.
    Niks meer of minder. Natuurlijk zullen er in de massa’s, die hier elke dag arriveren, wel enkele echt-gemotiveerden zitten. Maar de overgrote massa bestaat uit mensen die geloven in een gemakkelijk lui lekker leven met veel gratis geld, en verder ook alles gratis. U maakt een totaal verkeerde vergelijking met de Belgen die in vervlogen tijden naar het zo gezegde grote nieuwe continent zijn geëmigreerd.
    Overigens waren dat niet alleen Belgen maar heel veel mensen uit alle landen van Europa. Die mensen, meneer Brabosh, gingen daar naar toe om een beter leven OP TE BOUWEN.
    Leest u dit goed Heer Brabosh? Mooi, dank u.
    De manier waarop ze in dat nieuwe werelddeel werden ontvangen zou door iedereen hier nu met schrik en afgrijzen begroet worden.
    Kinderen die een ziekte onder de leden hadden werden genadeloos van hun ouders gescheiden en moesten per kerend schip terug naar Europa. Hetzelfde gold voor de ouders. Uitkeringen???!!! Bestonden niet. Men moest leven van het weinige dat men mee had kunnen brengen. Dat waren pas erge toestanden! De mensen die daar en in die leefsituatie een nieuw leven hebben opgebouwd zijn de ware helden!
    Ik begrijp dan ook niet hoe u met uw vraag naar een meer genuanceerde beoordeling van die criminele massa-immigratie van NU, kunt wijzen naar de immigratie van vroeger? Er is fundamenteel geen enkel vergelijk mogelijk!
    Als je in Nederland, of nem port wat welk westers west-Europees land dan ook, niet slaagt kun je nergens op de hele wereld slagen! Alles wordt voor je gedaan. Je krijgt alles gratis. Huizen, kinderwagens, kleding, inboedel, complete Miele-wasmachines, en geld meneer Brabosh. En nog is dat niet genoeg. Ze hebben namelijk ook recht op al onze rechten. De rechten van de mens. Niemand mag gescheiden worden van zijn ouders of ouders van zijn kinderen. Plus al onze sociale rechten die wij in eeuwen van bloed zweet en tranen hebben opgebouwd.Als ze het land moeten verlaten wordt gedoogt dat ze hier blijven hangen. Het eventuele paspoort ontvangen ze per post.
    Dit alléén al is kenmerkend!
    Het is een waanzinnige plus-plus situatie waarvan men donders goed weet dat ze hier bestaat… En alléén dáár komen ze voor meneer Brabosh!
    Nog even iets over al die mensen die verdrinken op hun reis naar hier. Oké, dat is erg en dan? Als ik in het water spring doet u het dan ook? Ze kiezen zelf voor het risico.
    Punt uit.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Paulzwueste, 17.46u.: Geen speld tussen te krijgen, Paul, bravo!

    Like

  • Jacqueline zegt:

   Deze mensen hebben hard moeten werken en kregen niet alles cadeau!

   Like

  • Joost Visser zegt:

   En 99% zijn daarin geslaagd vanwege aanpassing aan het land, te beginnen metgoed engel spreken, en een gemeenschappelijke christelijke achtergrond. Daarenboven waren er niet zoveel mensen op de wereld als nu en waren er dus veel meer mogelijkheden. Het grootste verschil is de hoeveelheid: 170.000 verspreid over tientallen jaren of in een jaar.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Joost Visser 15:31

    Ik onderschrijf uw reactie. Ik heb ook familie in Amerika, en zij hebben met keihard werken een goed bestaan opgebouwd. Ze kregen echter niets cadeau!
    Verder is Amerika vergeleken met ons land een immens groot land, dus de immigranten zaten niet op een kluitje. Er was en is nog steeds een zee aan ruimte daar. Dat maakt beslist verschil!
    Ik weet niet of mijn gedachte juist is, maar was het niet zo dat vlak na de tweede wereldoorlog de Nederlanders juist gestimuleerd werden om te emigreren? En was het niet de toenmalige koningin Juliana die zei dat Nederland VOL was met een inwonertal van 12 miljoen? We zitten nu al bijna aan de 17 miljoen.
    We moeten echt toe naar een immigratiestop!

    Like

  • Joost Visser zegt:

   Brabosch, soms moet je mensen tegen zichzelf beschermen. Bij de kust van Libie gaan liggen met een flottieltje en bootjes op sleeptouw nemen ter ug naar Libie. Schendt wel de internationale zeerechten, mar wellicht is er met enig geld wel wat te regelen met een of andere militie die het stukje kust in bezit heeft. Na een maand is het over en zijn er geen drenkelingen meer.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Pardon !! In de jaren 1950,1960,1970 werd het door de regering aangemoedigd om te emigreren, er waren regelmatig voorlichtingsavonden over de emigratielanden.
   Al in 1950 verklaarde Koningin Juliana in haar troonrede dat Nederland met tien miljoen inwoners ‘vol’ was. Zij herhaalde dat in 1979: “Nederland is vol, ten dele overvol.” Zij werd daarin bijgevallen door vele vooraanstaande Nederlanders zoals de econoom prof. dr. Jan Pen en oud-ministerpresident dr. Jelle Zijlstra, die in 1997 nog schreef: “Nederland is vol, vol, vol”.

   Like

  • harry zegt:

   Brabosh , ik ben wat minder genuanceerd dan de meesten hier .
   Dat is omdat ik me mateloos erger aan onnozelheid en onwetendheid en u dan tóch wel een opinie ergens over meent te moeten hebben .

   U bent in mijn optiek op z’n zachtst gezegd een zacht gekookt ei .
   Volgens de laatste statistiek die ik heb kunnen vinden was 65% van de allochtonen werkeloos en leeft van een uitkering . Voorts zit een fors gedeelte achter de tralies , die worden ook niet meegerekend onder de werkzoekenden .
   Nu is het zo dat wij als ondernemers verplicht worden om een percentage van de werknemers “allochtonen” in dienst te nemen , meen dat op iedere 15 medewerkers je verplicht één geitenneuker of neger in dienst moet nemen . Met een Engelsman nemen ze géén genoegen .
   Dat vertekent het beeld ook nog !
   Dat je meestal geen donder aan die lui hebt , zal de overheid een worst wezen !
   Je zou toch wel achterlijk zijn om zo’n mocro in dienst te nemen ???
   Wie wil op maandagmorgen op z’n nuchtere maag tegen dergelijke koppen aankijken ?

   En de zwarte medemens is ook behoorlijk onbemiddelbaar .
   een klant van me had twee negers in dienst genomen vanwege overheidseisen .
   De een kwam na drie dagen al niet meer omdat ie de werkdruk niet aan kon !
   De ander moest werkzaamheden aan een generatormotor verrichten .
   Zijn baas had hem opgedragen eerst een schermkap over de fan te maken en daarna de motor op te starten om te testen .
   Wat doet de klootzak ?
   Hij start éérst de motor , grijpt ergens naar en de fan versnippert één hand hélemaal !
   Nou , dan ben je mooi klaar als ondernemer ! Arbeidsinspectie er bij , het hele bedrijf stil gelegd en álles werd gecontroleerd !
   Vervolgens stelt die neger zijn werkgever aansprakelijk , heeft hem nog ruim een ton gekost !

   Stop alsjeblieft met dat “genuanceer” .
   Dan ben je gewoon hartstikke wereldvreemd , man !

   Heb vroeger in Afrika gewerkt en even voor de duidelijkheid , niet op zoek naar een beter leven , maar dingen doen waar die zwarten in geen honderd jaar toe in staat zullen zijn .
   MIDDEN in de bush , vroegen die zwarten mij soms waar ik vandaan kwam , als je dan zei , dat je uit Holland kwam zeiden ze : oh , als je in Holland niet werkt dan krijg je toch geld van de regering , hé ?
   Wanneer ik terugging naar Holland ?
   Ofdat ze dan meteen mee konden ?

   Word wakker , man !

   Like

  • harry zegt:

   Brabosh , 12.51 ,

   Daar lees ik tot mijn grote verbazing : ” dat er weer 400 “vluchtelingen” in de middellandse zee verdronken zijn , LOS DAT EERST MAAR OP ” !
   Wat is dat voor baarlijke nonsens , man ?
   Waarom moeten WIJ dat oplossen ?
   Moeten we de middellandse zee dan droogleggen of zo ?
   Een brug bouwen zodat ze hierheen kunnen komen wandelen ?
   Moeten we die lui dan maar zelf op gaan halen met een enorm cruiseschip ?
   Als die lui verzuipen komt dat door :
   1) Overvolle motorboten .
   2) Onveilige boten waar technisch geen donder van deugt .
   3) Gebrek aan zeemanskunst .

   Maar het overgrote deel van de schuld zijn de smeerlappen , die die lui hierheen brengen , zoals isis en andere islamitische mensenhandelaren .
   En geholpen door onnozelaars als U , die liever voor vreemdelingen kiezen dan voor hun eigen volk .
   Geen nuance mogelijk . Ik noem het landverraad .

   Like

   • Brabosh zegt:

    Draai en keer het zoals je wilt: de allochtonen gaan nooit meer weg, hoeveel jij ook mag jammeren.

    Maar begrijp me niet verkeerd. Ik ben een rasechte sinjoor in Antwerpen en ik herken mijn stad niet meer. Ik zou evengoed in Parijs, Londen of Rotterdam kunnen wonen. Vandaar trouwens dat ik mij ernstig voorbereid op emigratie. Want als het zo zit, kan ik overal wonen.

    Een paar dagen geleden las ik dat 7 op 10 borelingen in Antwerpen (ca. 480.000 inwoners) van allochtone origine zijn. In de kernstad (ca. 180.000 inw.) is dat zelfs 8 op 10 borelingen. Dat wil zeggen dat over x-jaar tijd de volledige oorspronkelijke bevolking van Antwerpse origine compleet zal vervangen zijn door een gemengde bevolking van allochtone origine.

    Welke groep dan uiteindelijk de bovenhand zal krijgen valt nog af te wachten. Maar dat Islam op termijn een steeds groter impact zal krijgen op beleidsbeslissingen van stad en streek, dat staat buiten kijf. De typisch Antwerpse eigenheid, tradities en volkse geest smelt weg als sneeuw onder de zon en niemand die de klok nog kan terugdraaien. Tenzij met Stalinistische of Hitleriaanse methodes, maar wie wil dat nog.

    Soms kan ik in weken mijn typisch Antwerps dialect niet gebruiken en blijft het netjes doorzeuren in Algemeen Nederlands (Vlaamse dictie). Jammer. Want Antwerpenaren hebben een speciale humor die je alleen in het dialect kan verwoorden. Ik raak dus niet enkel mijn taal kwijt maar ook mijn humor. Helaas pindakaas.

    Getekend: uwen onnozelaar. 😉

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Brabosh. Ga toch lekker wieberen man in Antwerpen, waarvan je nu al zegt dat het over een paar jaar voor driekwart in handen zal zijn van ongedierte! Wel eens gehoord van het Vlaams Belang? Waarom stem je daar niet op he? Zeker ’n brug te ver voor je.
    Onnozelaar!

    Like

   • Dot zegt:

    Hahaha Harry, bedankt voor mijn eerste lach van de dag 🙂

    Like

 10. oud-marinier zegt:

  Ben het geheel met u eens Driek…..Triest en intriest is het….En ja, je wordt er dood en doodmoe van om dit soort ONZIN dag in , dag uit te moeten zien en aanhoren. Ik kan me NIET voorstellen dat mensen op een gegeven moment naar de dood gaan verlangen (buiten dat mensen ongeneeslijk ziek zijn en vreselijke pijn lijden) , puur en alleen omdat het land waarin ze leven ZOOOOOOOOOOOOO naar de kloten wordt geholpen door een stel incompetente rand debielen die doorgaan als POLITICI , die het zo “goed” met de andere mensen op deze “aardkloot” voor hebben. Zoals ik al zei gisteren in een ander artikel op deze site : Ik heb geen enkel bezwaar om daadwerkelijke vluchtelingen en asielzoekers te helpen cq op te nemen in NL , indien het ook daadwerkelijk VLUCHTELINGEN / ASIELZOEKERS zijn die vodoen aan de daarvoor geldende criteria om als zodanig te worden geclassificeerd . En indien deze mensen dan ook nog eens besluiten om de NLse waarden en normen en gebruiken en tradities te respecteren , zich aan de NLse wet-/regelgeving te onderwerpen en een positieve bijdrage aan de NLse samenleving (proberen te) geven……dan ben ik al HEEL blij en zijn we op de goede weg ……Maar zoals het NU toegaat ……Man , man , man………………………

  Like

 11. Zou het nu echt de bedoeling zijn dat Het Volk uit pure zelfverdediging weer van die Weerkorpsen gaat oprichten om zich te beschermen tegen haar eigen overheid, die uit Brussel en tegen de verplichte vaccinaties uit Asielzoekië? Ik doe graag mee, voor de stormbaan ben ik iets te belegen maar ik weet alles van het maken van operatieplannen en het inunderen van bouwwerken door de kelder onder water te zetten en dan met een kleine hoeveelheid trinitotolueen en kauwgum…..Ik ben ook in het bezit van laarzenpoets, groene kankerverwekkende chroomverf voor het blancoën van koppels en tanks, een bivakmuts en een militair zwemdiploma en bij het afzwaaien was ik korporaal dus moet dat nu door de automatische promoties in het leger zeker na 50 jaar minstens generaal b.d. zijn. Ik denk dat die van Uhm nog hakkies voor mij moet maken. Mail even en niet morgen maar nu.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Ik doe mee. Ik ben bekwaam in het verwerken van gesneuvelden.

   Like

   • Bedankt voor de snelle meel @hendrikush en goed dat je het over gesneuvelden hebt. We zoeken nog leuke meiden die een mooi kruisje kunnen snijden op de punt van de 7.62. Eigen scheermes daarvoor is wenselijk. Dus vrouwen die zich scheren genieten de voorkeur.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Indien nodig …kom ik ook …Ben zeer bekwaam in het cre-eren van gesneuvelden ! The Lord God Giveth…..The marine sniper TAKETH !!!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Breinbrouwsels 11:42

    ???
    Zit het wel helemaal goed in uw Brein….???

    Gelieve ondertiteling te gebruiken!

    Like

   • hendrikush zegt:

    Voel je iets voor marketentser Cathja?

    Like

   • Cathja zegt:

    @ hendrikush 13:57

    Nou nee, dank u wel. Ik heb al een rijk gevuld leven, en ik vervul schone taken. Misschien zou u het één van de andere dames hier eens kunnen vragen……?

    Like

 12. toestroom zegt:

  wo 15 apr 2015, 05:30
  ’Bed, bad en brood hoeft niet’

  Jorn Jonker
  Nederland hoeft geen afgewezen asielzoekers en andere illegalen op te vangen. Volgens een conceptuitspraak zal het Comité van Ministers van de Raad van Europa vandaag oordelen dat het niet over het vraagstuk van ’bed, bad, brood’ gaat, weten Haagse bronnen. Deze verrassende wending zorgt voor koortsachtig coalitieoverleg aan het Binnenhof.
  In de coalitie werd niet meer gerekend op een oordeel dat zo in het straatje van de VVD past. De PvdA wilde juist wel ’bed, bad, brood’ geven aan illegalen en wil nu het liefst alsnog het punt binnenhalen dat al binnen leek.
  Er wordt nu naarstig gezocht naar aanknopingspunten in de uitspraak, die volstaat met allerlei overwegingen, om toch een vorm van opvang voor illegalen te rechtvaardigen. Dat lijkt echter lastig voor de liberalen, met zo’n uitspraak in de achterzak. Waarschijnlijk pas als de uitspraak definitief naar buiten komt, inclusief alle details, zal de coalitie een knoop doorhakken. De Raad van Europa oordeelde eerder juist dat Nederland opvang moet bieden.

  Like

 13. Gelieve hierboven ‘en tanks’ maar weer door te strepen want die hebben we niet meer.

  Like

 14. Pingback: IK VIND HET MAAR VREEMD |

 15. Ildiko zegt:

  al die lafaards, leugenaars, linkse en christelijke imbecielen gewoon een podium krijgen op de TV. Onze veiligheid er wordt steeds minder gegarandeerd, steeds moeilijker bewaakt, maar nog steeds geen massale opstand. Ze zijn blij als de PEGIDA minder demonstranten krijgt, en dan zijn ze blij om.

  Like

 16. Ildiko zegt:

  p.s. correctie: ze zijn blij als de Pegida minder demonstranten krijgt.

  Like

  • Zou dat erg gevoelig liggen als er Safaritrips op de Middellandse Zee worden georganiseerd in combinatie met een busreis naar Lloret de Mar? Ik las dat je voor zoiets aan de kust van Somalië 800 dollar betaalt en voor 14,95 al een golf 7,62-ers kunt kopen. Inclusief bier en snacks.

   Like

 17. D.DAY zegt:

  Driek, ik wil hier mijn grote waardering voor jouw stuk uitbrengen. Ik herken mij zo in wat je geschreven hebt. Ik erger mij al tientallen jaren aan de gestage degeneratie van Nederland. Deze wereld is mijn wereld niet meer. Ik ervaar de grote immigratiegolf als de eerste fout, die een enorme golf van verloedering heeft veroorzaakt en niet meer te herstellen is. De tweede fout is dat deze immigranten vooral moslims zijn, die hun middeleeuwse zeden en gewoonten, niet denkend aan de oorspronkelijke bevolking, schaamteloos blijven voortzetten. Tevens eisen ze dat wij hier nog respect voor moeten opbrengen. Zonder radicale maatregelen gaat Nederland, maar eigenlijk geldt dit voor het hele Westen, ten onder. En wij, trouwe BRONners, weten wie het dan voor het zeggen krijgt.

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  In de eerste plaats vraag ik me af WAAROM wij eigenlijk deze procedures nog hanteren , ALS we die mensen uit Asielzoekie TOCH toestaan om in NL te blijven en bed , bad en brood bieden ? Beetje TEGENSTRIJDIG lijkt me zo …maar dat kan natuurlijk aan mij liggen.

  Like

 19. Thoth zegt:

  Tja. De 1e golf van immigratie, dat was in de jaren ’70. Daarna ging het steeds verder. De decennia-lange en nog steeds voortdurende immigratie van allerhande kanslozen trekt nog steeds een zware wissel op onze samenleving. De populatie van omze (jeugd)gevangenissen bestaat voor 80% uit allochtonen, terwijl zij slechts voor 10% van de bevolking uitmaken. Er worden nog steeds honderden miljoenen geinvesteerd om toch deze groep in de de nederlandse samenleving te integreren, maar dit faalt hopeloos. Inburgeringscursussen, opleidingen, subsidies, buurtvaders, etc, etc, het uiteindelijke resultaat is nog steeds beroerd. Elke immigrant kost de nederlandse belastingbetaler gemiddeld minimaal 200.000 Euro. Het hele immigratie-drama heeft Nederland al vele miljarden gekost. Dat er er echter nog steeds stug wordt doorgegaan met dit experiment, is uitsluitend te wijten aan de gevestigde partijen. Immigratie is inmiddels tot een industrie verworden. Zeer veel mensen, van COA (goed salaris : http://politiek.thepostonline.nl/2014/12/06/het-coa-big-business-big-big-big-business/ ), tot advocaten en buurtwerkers verdienen hun brood in deze tak van industrie die tot op heden per saldo alleen verlies heeft opgeleverd. Elk nuchter, wijs mens zou zeggen, stop toch eens met deze onzin, maar zijn roepende in een woestijn of worden voor racist, fascist, xenofoob, islamofoob of nog erger uitgemaakt. Al met al een gewoon treurige geschiedenis. En denk nu niet dat dit allemaal uit lucht komt vallen. De oude Dr. Willem Drees, die na-oorlogs nederland uit het slop trok, waarschuwde al dat het verstrekken van Nederlandse paspoorten aan de 100.000 duizenden gastarbeiders een zware wissel zou trekken op de nederlandse samenleving en deze ernstig zou ontwrichtten. Maar het toenmalige christen-liberale kabinet Lubbers wilde er niets van weten. De PvdA ook niet. En hòe heeft deze verstandige PvdA’er (ex) en groot staatsman z’n droevige gelijk gekregen. Kijk naar de huidige stand van zaken en huiver.

  Like

 20. Cathja zegt:15 april 2015 om 13:17
  @ Breinbrouwsels 11:42
  ??? Zit het wel helemaal goed in uw Brein….???
  Gelieve ondertiteling te gebruiken!

  Beste @Cathja, ik begrijp dat u geen ouwe soldaat bent. Die hebben weinig woorden nodig. Een kruisje op een punt heeft niet meteen iets met seks te maken maar is het simpele vervaardigen van olifantenmunitie. Dumdum dus. En dat doe je met een scherp (scheer)mes. Een 7.62 is Nato-munitie die bijvoorbeeld uitstekend in de FAL te gebruiken is. Een FAL is een Fusil Automatique Legèr van Belgisch fabricaat waarmee ik in de goeie ouwe tijd op 1000 meter een vlieg ontmande. Ik mikte meestal op de linkse en dat komt mogelijk nog van pas als we op Safari gaan. Oh en een bivakmuts is een muts (m/v/anderszins) om mee op bivak, een soort vakantie, te gaan. Bel maar als je nog meer wil weten.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Breinbrouwsels 14:09

   Eh……. juist! Ik heb ‘m door. Maar ik naai toch liever! O.K.?
   Wel lief van u hoor, dat ik even mag bellen voor meer informatie. Dat kom je zelden tegen!

   Een zonnige dag gewenst!
   Groetjes,
   Cathja.

   Like

 21. Driek zegt:

  Breinbrouwsel zegt: ik begrijp dat u geen ouwe soldaat bent. Die hebben weinig woorden nodig. Een kruisje op een punt heeft niet meteen iets met seks te maken maar is het simpele vervaardigen van olifantenmunitie. Dumdum dus. En dat doe je met een scherp (scheer)mes. Een 7.62 is Nato-munitie die bijvoorbeeld uitstekend in de FAL te gebruiken is.

  Ik snap er geen bal van, beste Breinbrouwsel, doch als ik het zo allemaal lees, dan bent u voor geen kleintje vervaard. Op 1000 meter een vlieg ontmannen, nee, dat doe ik u niet na. Ik vind het stoere taal, maar eigenlijk interesseert het me niet zoveel, ik heb al moeite met een mug doodslaan.

  Like

  • Men moet ergens beginnen @Driek en stoere taal is al een redelijk begin om een discussie op te voeren. Begrippen waar u geen bal van snapt kunt u overigens met de cursor activeren en vervolgens met het rechtermuisknopmenu naar Zoeken bij Google werkt verlichtend.

   Like

 22. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned het volgende bericht.

  De scheepsramp die maandag aan vermoedelijk vierhonderd migranten het leven kostte, werd mogelijk veroorzaakt door de opvarenden zelf.
  Tegen de BBC hebben overlevenden vandaag gezegd dat de opvarenden een groter schip met hulpverleners zagen en in hun enthousiasme allemaal naar één kant van de boot gingen.
  Daardoor kapseisde het bootje waarop de migranten zaten voor de kust van Libië. Velen van hen overleefden dat niet, zei kinderrechtenorganisatie Save The Children gisteren. Het is een van de ergste rampen met een migrantenboot op de Middellandse Zee. (ANP)

  Ik schaam mij ervoor, maar ik moest er wel om lachen, die lui zijn zo stom, dat ze niet weten dat een boot gaat kantelen, als je allemaal aan één kant gaat staan. En die lui komen hier de boel verrijken, dat zijn de toekomstige handen aan het bed, onze toekomstige wetenschappers. Klaar zijn we ermee, mijn hemel, wat een stom volk.

  Like

  • Republikein zegt:

   Er was eens geen hoer in Timboektoe, enz….nee, dit is flauw.
   Er was wel een haathut,variant op de klimmuur!
   Het evenwicht hebben ze daar geoefend, als je eraf valt ben je ook dood!
   Aan hun oren mankeert niks! Onze jongens gaan het daar afmaken, anders blijft het een gebed zonder end!

   Like

 23. Harry zegt:

  Goed verhaal , Driek .
  Helemaal mee eens .

  Beetje off topic , maar met betrekking tot je reactie van 20.54,
  heb in Nigeria gewerkt en daar moesten we iedere dag met een kleine boot de zee op , naar een groot baggerschip .
  Al die lokalen zaten dan aan de zijkanten van de boot op de verschansing .
  Die negers telden dan de mensen , voor iedere vent die aan bakboord zat moest er ook een aan stuurboord zitten .
  Of er nou vijf dikzakken aan stuurboord zaten en vijf overmaatse muizen aan de andere kant , daar stonden ze niet bij stil .
  Een neger is een neger tenslotte .
  In een later stadium moesten we met een enorme zeesleper naar zee , van minstens vijf en twintig meter breed en WEER gingen ze mensen tellen !
  Toen er aan een kant twee te veel zaten , moest er EEN aan de andere kant gaan zitten !
  Ze wisten uit ervaring dat een boot anders omdondert …………………….

  Ik bedoel maar , je kunt een aap een kunstje leren , maar ergens over nadenken , is nog weer heel iets anders .

  En dat soort komt hier dagelijks naar binnen !

  Like

  • BertG. zegt:

   Grappig voorbeeld, is me ook wel eens opgevallen als het om omgaan met gereedschap te maken heeft. Elke logica is zoek dan.
   Alles wordt als een trucje aangeleerd, lijkt het wel.

   Like

   • harry zegt:

    Ja , Bert , dat is ook zo grappig , Nigeria was een Engelse kolonie .
    Die Engelsen hebben daar best een heleboel verwezenlijkt en scholen opgezet om die lui wat te leren , ook timmeren bij voorbeeld .
    Als je daar iemand ziet zagen gaat dat nét andersom als bij ons , omdat die lui altijd in hun eigen poten zaagden , bij de laatste snee door het hout , hebben ze ze geleerd om van zich áf te zagen , dus niet de tanden van de zaag naar je toe , maar van je áf !
    Toen ik eens op onze manier een plankje af wilde zagen , kwamen ze allemaal aanrennen om te vertellen dat ik het helemaal verkeerd deed !
    Stomme donders !

    Like

 24. W.Wedding. zegt:

  Stuur ze allen naar de boeren en laat in de koeien en varkens stallen huizen en slapen,dan krijgen zij misschien weer HEIMWEH en weer verlangen naar huis.
  Wat hebben we toch een kloot regering en alle zogenaamde advocaten die alleen op geld belust zijn om deze uitgeprocedeerde “assielzoekers” te helpen en ook van die onfrisse zogenaamde jonge intellectuelen ,die nog geen cent aan onze noodlijdende NL hebben bijgedragen.
  De ouderen die dit land hebben opgebouwd worden in de tehuizen op een kluitje verzameld en in de stront gelaten.Bah…wat een rooie rakkers bezit Nederland.Daarom Geert Wilders maak Nederland weer het land voor de Nederlanders.

  Like

 25. delamontagne zegt:

  harry zegt: 16 april 2015 om 21:55
  Ik durf m,n @$… er-onder te verwedden dat jij nog nooit “gehospitaliseerd” bent geweest in een van die “niet”-zo geliefde Afrikaanse landen ?
  Hier een clip van een “Franse” bende, die zegt de boel te gaan overnemen.
  …………..
  Verscheidenheid die het goed doet: verontschuldiging voor het doden van blanken, homo’s, drugshandel, etc
  “De apen komen los uit de dierentuin”.
  Dat zeg ik niet, dat zeggen ze zelf op …0.57

  Like

 26. rs zegt:

  Hadden wij deze man maar in de “regering “zitten:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/bedbadbroodbasisinkomenmielemobieletelefoon.html

  Maar die zal vandaag of morgen wel omgelegd worden door een of andere “activist”!!!!!!!!!

  Moet je die kerel van Amesty International en Voordewind horen kakelen!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s