Lentemigratie: daar komen de bootjes weer!

Screenshot_23

Het is lekker weer en dus neemt het aantal migrantenbootjes weer toe

(Door: Servaas van der Laan)

Het is lenteweer op de Middellandse Zee en dus stoppen de mensenhandelaren hun rubberen bootjes weer vol met gelukszoekers. In vier dagen tijd pikte de Italiaanse kustwacht ruim 7.000 migranten op vanaf zee.

De migratie op de Middellandse Zee is de laatste jaren een fenomeen dat het hele jaar voortduurt, maar bij goed weer is het als vanouds erg druk op de route tussen Noord-Afrika en Italië.

Zevenduizend vluchtelingen

Zo pikte de Italiaanse kustwacht maandag 1.358 migranten op uit rubberen bootjes die niet geheel toevallig zonder benzine waren komen te zitten. In de afgelopen vier dagen werden bijna 7.000 opvarenden uit de bootjes gevist en naar Italiaanse asielzoekerscentra overgebracht. Anders dan bij slecht weer overleven de meeste migranten de tocht over de Middellandse Zee. Van de 7.000 migranten overleefden er 10 de overtocht niet.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Demografie, Europa, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Lentemigratie: daar komen de bootjes weer!

 1. bigljohn zegt:

  Driehonderdduizend tot een miljoen Afrikaanse mannen die dit jaar Europa binnensijpelen. Daarna laten ze hun complete families overkomen, en in een wat later stadium volgt gezinsuitbreiding. Vaders en moeders met 8 tot 12 kinderen. Het blijft speculeren, maar een ding is zeker; Europa wordt op zeer korte termijn een tweede Afrika waar de autochtone blanke bewoner het nakijken heeft. Behalve de politieke kopstukken natuurlijk. Die vluchten naar een veilige haven in het buitenland, net zoals de koninklijke familie dat deed in de tweede wereldoorlog, en zullen ons achterlaten in wat de Hel op aarde genoemd kan worden !

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned een ongelooflijk bericht:

  Een aantal ouders van Syriëgangers wil gezamenlijk naar de rechter stappen om de Nederlandse staat aan te klagen. Ze vinden dat Nederland te weinig heeft gedaan om hun kinderen te beletten naar Syrië af te reizen om zich bij de terreurgroep IS aan te sluiten.
  Aanleiding voor de actie is een 27-jarige Nederlandse vrouw die vorige week door Turkije naar Nederland werd teruggestuurd omdat ze het voornemen zou hebben gehad zich in Syrië bij IS te voegen. De Turkse autoriteiten bevestigden aan persbureau Anadolu dat deze Leidse vrouw als gezocht geregistreerd stond bij Interpol, waardoor ze kon worden aangehouden en teruggestuurd.
  De groep ouders claimt dat eerdere waarschuwingen over hun kinderen in de wind zijn geslagen waardoor zij wel de grens konden overschrijden.

  Leidenaar Mohamed Nidalha is initiatiefnemer. Hij staat in contact met een groep van negen ouders en gezinsleden van Syriëgangers die zich, net zoals hij, niet gehoord voelt door de overheid. “Met een aanklacht tegen de staat krijg ik uiteraard mijn zoon niet terug, maar ik doe dit voor andere ouders. Ik wil dat zij in de toekomst niet hetzelfde hoeven mee te maken als wij”, zei hij tegen het ANP. Hij hoopt dat meer ouders zich in zijn verhaal herkennen en zich bij het initiatief aansluiten.

  Zelf nam Nidalha naar eigen zeggen vergeefs contact op met de politie, de AIVD en de gemeente toen zijn zoon afgelopen zomer in Turkije zat met het plan zich bij IS te voegen. “De politie zei dat ze niks konden doen omdat hij meerderjarig is. De AIVD kwam zes weken later terug voor informatie en de gemeente gaf mij een folder mee over maatschappelijk werk. Ik begrijp er niets van, waarom hebben ze deze vrouw wel tegengehouden maar mijn zoon niet?” (ANP).

  Ik vind dit toch weer niet te geloven. Die moslims zullen nooit eens de schuld bij zichzelf zoeken, het zijn altijd anderen, je moet toch wel grenzeloos brutaal zijn om zoiets te durven, om de Nederlandse staat aan te klagen. Wat een tuig. Het houdt maar niet op.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Laat me raden: er zitten weer alleen jonge kerels in die boten?

  “Een man die was overleden, vermoedelijk nadat hij benzine had gedronken, werd door de stuurman zonder pardon over boord gekieperd. Haaien zouden er vervolgens met het lichaam vandoor zijn gegaan.”

  Kan dit geen kwaad voor die haaien? Die krijgen die benzine dan toch ook binnen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die krijgen dan nog wel wat meer naar binnen dan benzine, denk ik:
   Die beesten raken volkomen stoned van de quat: Quat-bladeren kauwen is een wijdverbreide, ‘geestverruimende’ bezigheid in Afrika, weet je……
   Zou de PvdD niet naar het internationaal Gerechtshof moeten stappen om die Stuurman dáárvoor aan te klagen? (LOL!)

   Like

  • Jade zegt:

   Arme haaien…

   Like

 4. Marc zegt:

  Gegeven: 7.000 : 4 = 1.750. x 365 dagen is 638.750 ‘vluchtelingen’ per jaar. x10 jaar is 6.387.500.
  Gegeven: x 4 kinderen per moslim ‘vluchteling’ = 25.550.000 moslims in 10 jaar tijd.

  Vraag 1.

  a. Met hoeveel procent neemt het aantal verkrachtingen per jaar toe?
  b. Met hoeveel procent neemt de kans op aanslagen in Europa toe? Geef een beredeneerd absoluut getal.
  c. Welk neveneffect zal deze migratie op de Europese cultuur hebben?
  d. Bereken positieve en negatieve mogelijke effecten. Geef van elk drie voorbeelden

  Vraag 2.
  Stel: het initiële aantal van 7.000 blijkt na enkele weken te moeten worden bijgesteld tot 17.000.

  Geef een uitgebreide aanpassing van aantallen en voorbeelden van vraag 1.

  Like

 5. Jade zegt:

  Enfin, de meesten hier kennen de uitspraak al…
  “One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory.”
  — Houari Boumédienne, 1974

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s