OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE CS.

Screenshot_34

Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat de Eerste en Tweede Kamer er mee instemmen dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen en ze dan nog maandelijks € 600,- tot hun dood toe sturen!!!! Wat ging er mis tijdens deze beslissing?? Om over de kinderbijslag maar te zwijgen. . . Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 375,- eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,- per maand betalen en niet eens eigen risico!

Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel. We geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,- Hij had “onterecht” vastgezeten, hij was maar een illegaal. . . en die moet je koesteren, toch, Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet. Dat D66 en GroenLinks proberen om in het Turks stemmen te krijgen. . . hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier. Pak je koffers Rutte, rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee. . . Vooral geen liefs van mij!

Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen. . . misschien leer je hier nog iets van! Hallo allemaal, een Nederlandse 65-plusser spreekt! Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14e. Ik maakte 40 en soms tot 50 uur per week, en dat meer dan 40 jaar lang. Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om dáár te komen waar ik vandaag ben.

Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn om gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde. Ik ben het beu om te horen dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van arbeidsethiek niet kennen. Ik ben het beu om te horen dat de regering het geld dat ik verdiend heb van mij wil afpakken – desnoods met geweld! Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachid en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier € 900,- euro werklozensteun of O.C.M.W. opstrijken. Ik ben het beu dat men mij vertelt dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de opwarming van de planeet tegen te gaan, terwijl de VS het vertikken om de Kyoto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner heeft dan mijn hele straat. Ik ben het beu verteld te krijgen dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch moet laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade die zij bij zichzelf aanrichten.

Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu. Maar ik ben heel erg blij dat ik 65-plusser ben. . . Want nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen voor wat anderen van deze wereld maken. Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties. Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans om het verschil te maken. Ik ben 65-plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t J.F. K.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, PvdA, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

29 reacties op OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE CS.

 1. U heeft zoooooo gelijk!Maar het zal geen indruk maken,noch op Rutte,noch op de andere nsb’ers in het kabinet!Die hebben een vooropgezet en uitgestippeld doel:weg met ons!En voor zichzelf een topbaan die gloort aan de horizon in Brussel!

  Like

 2. F.Weber zegt:

  Het lijkt er op dat wij Nederlanders uit dit land moeten verdwijnen. Via wegpesten en zorgen dat men van kwaadheid een hartinfarct krijgt.

  Like

  • Ik ben het hier zo ontzettend zat,dat ik best genegen ben te vertrekken.Maar dan wel op dezelfde voorwaarden als die haatbaarden met aanhang:verhuispremie,reiskosten en levenslange uitkering,die ik in NL ook zou genieten!En wel naar een land van eigen keuze!

   Like

   • Gemelos zegt:

    Nogmaals Yvonne, waar wil je heen? Overal is het ellende en vooral met de Moslims! Nee we zullen onze tijd uit zitten ! Ik heb gelukkig geen kinderen.

    Like

 3. oud-marinier zegt:

  Geheel mee eens met dit artikel geachte heer E.J. Bron.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik vind het een mooie brief, ik hoop dat Rutte hem leest, ik kan me niet voorstellen dat zo’n man deze website nooit aanklikt. En ja, u heeft gelijk, ik mij ook niet meer verantwoordelijk voelen voor wat anderen van deze wereld maken, want ik behoor tot de bejaarden. Maar ik heb wel te doen met de volgende generaties. Alleen de huidige generatie doet niks. Die gaan het Maagdenhuis bezetten. Studenten in de filosofie. En gaan zitten janken omdat hun protestactie mislukt. Een generatie van niks.

  En ik lees zojuist op de site van De telegraaf:

  400 vluchtelingen verdronken

  Ongeveer vierhonderd mensen zijn verdronken, nadat de boot waarmee zij vanuit Libië Italië probeerden binnen te komen, was gekapseisd. Dat heeft de organisatie Save the Children dinsdag gemeld op basis van getuigenverklaringen van overlevenden die van een andere boot werden gered en naar een Italiaanse havenstad werden gebracht.
  Volgens Save the Children waren onder de slachtoffers „vele jonge mannen, waarschijnlijk minderjarigen”.

  Jammer dan, ik wens niemand een verdrinkingsdood, maar als het zo doorgaat – en dat gaat het – verdrinken we zelf in al die vluchtelingen, Ze moeten die boten tegenhouden, want we gaan er aan kapot, we verzuipen.

  Like

  • Dan kunnen zij toch beter verzuipen dan wij!Is misschien hard,maar ik heb inmiddels eelt op mijn ziel gekregen en kan er geen traan om laten!In ieder geval 400 minder!

   Like

   • Martien zegt:

    Met de brief zelf kan ik wel leven……maar de reactie van Yvonne van Cleef is diep en diep treurig…..in ieder geval 400 minder! Nog even en ze staat te springen van plezier als Yvonne weer zo’n bericht leest!
    Schaam je Yvonne!

    Like

   • Ik schaam me niet om te zeggen wat heel veel mensen denken;er komt geen einde aan en het zijn GEEN vluchtelingen,waarvan ik vind dat je ze zeker moet helpen,totdat ze weer op eigen benen kunnen staan!Dit zijn gelukszoekers die als dank voor een uitgestoken hand hun gastheren allerlei ellende bezorgen.En dat al jaren lang!Ieder Europees land wordt uitgewoond en sociale voorzieningen uitgehold!Ik woon er midden in en zie en ondervind dagelijks de ellende die dit teweeg brengt.Terwijl gehandicapten,ouderen en hulpbehoeftigen steeds verder afgeknepen worden leven de “medelanders”behoorlijk luxe er op los zonder zich ook maar van iemand iets aan te trekken.Ze zijn zo erg moeten vluchten,dat ze wel op vakantie kunnen en gaan naar daar waar ze vandaan zijn gekomen,terwijl heel veel mensen nog geen kop koffie op een terrasje zich kunnen veroorloven!Ik gun niemand de dood,maar na jaren bedonderd te zijn door regeringen,met volledige instemming van de linkse meute,ben ik het meer dan zat!En als u dat niet kunt of wilt begrijpen:so be it!

    Like

   • Ad de Koning zegt:

    Nou Martien, ik kan je gedachtengang wel volgen maar eerlijk gezegd heb ik al dikwijls precies hetzelfde gedacht als Yvonne en daar heb ik echt niet wakker van gelegen, ik zou vroeger nooit gedacht hebben dat ik zoiets zou kunnen denken maar ze maken het er zelf naar. We hebben ze toch niet uitgenodigd, als je ziet wie er op die boten zitten kun je op de beelden zien dat het meestal jonge mannen betreft die er echt niet ondervoed uitzien en bereid zijn om zich niet meer terug te laten sturen, we zien nu in Amsterdam, en niet voor de eerste keer, dat de uitgeprocedeerde asielzoekers blijven weigeren om zich terug te laten sturen en dat moet in ieder geval niet mogelijk zijn, dir4ect terugsturen.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Martien 8:43

    Beste Martien, ik denk niet dat Yvonne er de voorkeur aan geeft dat deze mensen allemaal omkomen, maar als er iets met hen op zee gebeurt, hebben ze dit wel aan zichzelf te danken.
    Een VLUCHTELING -en het woord zegt het al- is iemand die hals-over-kop zijn land moet verlaten, alles achter zich moet laten en moet zien dat hij/zij het er levend vanaf brengt. Deze meestal jonge mannen staan vaak al geruime tijd klaar voor vertrek (sommigen zelfs meer dan 1 jaar! Ik heb beelden en een interview met hen gezien in een reportage van Saskia Dekkers, opgenomen in een bos dichtbij zee), dus die ZIJN niet op de vlucht. Ze geven het ook zelf toe dat ze in Europa een ‘beter leven’ zoeken. Op zich is dit niet vreemd, omdat ieder mens graag een goed leven wil hebben. Het probleem is natuurlijk dat wij al die Afrikanen nooit aan werk en huisvesting kunnen helpen, wat bij hen enorme teleurstelling teweeg brengt, en dat leidt weer tot agressie, inbraken, en ontwrichting van bevolkingen in Europa. Bovendien zijn ze niet van plan om zich aan onze westerse samenleving aan te passen. Problemen genoeg dus, veroorzaakt door cultuurverschillen, én de islam, die geen raakvlakken heeft met het vrije westen.
    De illegalen horen terug gestuurd te worden. Europa is te laks met het uitzetbeleid. Veel te lang laat men deze mensen in de waan dat ze misschien mogen blijven, en hoe langer deze situatie duurt, hoe beroerder het is om ze uit te zetten.
    Om burgeroorlogen te voorkomen zullen de EU-lidstaten eensgezind deze problematiek moeten aanpakken. Laten verdrinken is geen optie, maar het uitzetbeleid moet veel en veel strenger worden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Martien 15 april 2015 om 08:43

    Sorry Martien, maar ik ben het met Yvonne van Cleef eens.
    WIJ verzuipen ook; in angst, zorgen, moedeloosheid, machteloosheid, stress, ergernis en woede.
    Moeten die negers (allemaal weldoorvoede, jonge gezonde kerels) maar thuis blijven en daar orde op zaken gaan stellen. Hun bekken zijn groot genoeg en ze mankeren niets aan hun handen.
    Ik heb er schoon genoeg van om de hele wereld aan het vreten te houden!

    Like

 5. delamontagne zegt:

  Dat moet je dan eens vergelijken met (oorspronkelijke NL-ers ) die terug willen keren naar hun vaderland vanuit het buitenland./…………….. !
  Toch heel anders dan die “namaak”-NL-ers, die naar hun ECHTE vaderland terug-gaan………
  Terugkeren naar Nederland vaak ingewikkeld voor Nederlanders……………
  ……………
  27 december 2014
  Persbericht Agos Radio 1, zaterdag 27 december, 14.00 – 15.00 uur

  Veel Nederlanders ondervinden na een lang verblijf in het buitenland problemen bij het terugkeren naar Nederland. Een aantal van hen ziet om die reden zelfs af van terugkeer.. Dat blijkt uit een onderzoek van het onderzoeksprogramma Argos (Vpro-HUMAN-Vara, Radio 1).
  Advocaat Susanne Mooij van Everaert advocaten beaamt dit, “Er zijn zeker Nederlanders die ervoor kiezen om niet terug te keren naar Nederland. Ze zeggen, laat maar, dit zijn teveel regels.” Volgens haar gaat het vaak om hoog opgeleide mensen met goede banen.
  Grootste klacht onder deze groep is het gebrek van informatie over terugkeer door de Nederlandse overheid. De wirwar van regels waaraan terugkeerders moeten voldoen en het gebrek aan voorlichting of zelfs maar de mogelijkheid om informatie te achterhalen zijn frustrerend.
  “Je hoeft niet te verwachten dat de rode loper uitligt maar nu ligt opgerold voor de deur
  http://argos.vpro.nl/nieuws/terugkeren-naar-nederland-vaak-ingewikkeld

  Like

 6. Cathja zegt:

  Volledig eens met de inhoud van het artikel! Goed onder woorden gebracht.

  Like

 7. Pingback: OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE CS. |

 8. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdnieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Duidelijk de gedachten van veel Nederlanders weergegeven.
  Verder niets aan toe te voegen.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Mooie open brief en ik ben het met de inhoud eens. Alleen is het jammer dat wellicht niemand van de politiek laat staan Rutte en zijn kabinet deze brief zullen lezen. Als je naar de politieke besluiten van de laatste jaren vooral onder Rutte kijkt dan zie je dat het voor ons autochtone Nederlanders steeds slechter wordt. Zo goed als ALLE rechten en sociale verzorging in 40 jaren opgebouwd zijn verdwenen of gehalveerd. Pensioenen blijven achter, worden al jaaaaaren niet meer geïndexeerd, maar de lasten zijn wel steeds hoger. Sommige zijn zelfs stiekem verhoogd voor buitenlandse belastingplichtigen, zelfs tot 64% verhoging aan toe! Ouderenkortingen enz worden versneld afgeschaft, pensioenleeftijd versneld verhoogd. Dit terwijl men in de zuidelijke landen incl Frankrijk al veel eerder met pensioen gaat, ja zelfs op 55 jarige leeftijd! Iets waar wij ook nog aan moeten meebetalen, denk aan Griekenland.
  Het lijkt er ook op dat dit alles ruimhartig besproken is in de geheime! Bilderberg-bijeenkomsten, alwaar Rutte en Pechtold graag geziene gasten zijn……………

  Gezien dan ook het beleid – later met pensioen/AOW, sluiten van verpleeg-/verzorgingshuizen, verhoging eigen ziektekostenbijdrage, “afschaffen” thuiszorg enz (allemaal zaken voor de ouderen/gepensioneerden) – lijkt het er op dat men een beleid voert gebaseerd op:
  het liefst zo snel mogelijk en zoveel mogelijk dode ouderen……dat scheelt een hoop AOW-uitkeringen en een nog grotere hoeveelheid aan pensioenuitkeringen.
  En dan kunnen wij (EU/ECB, Ned. kabinet, Bilderbergleden) dat mooi onder ons verdelen.

  Het is opvallend ook hoe apathisch en stil de Nederlander reageert en geen enkele actiebereidheid vertoont. Vroeger hadden we vele protestdemonstraties, maar waar zijn die nu?
  Ik zie ze nergens meer, oh ja mekkeren en discussies thuis, aan de bar, op internetfora enz enz.
  Maar als men dan echt in actie moet komen: op straat demonstreren enz enz, dan geeft men allemaal NIET thuis. Dan zijn de smoesjes niet te tellen waarom men niet kan……
  De Leeuw van Nederland brult niet meer, die slaapt en zit in een zeer diepe roes. Verwend als ie is. De overheid lacht zich rot en van het “Je maintendrai” (ik zal handhaven) komt niets meer terecht ……………

  Like

  • We hebben geen dienstplicht meer, geen saamhorigheid, geen eensgezindheid, de richting -en vechtlust is eruit. Bijna niemand steekt het Rood Wit Blauw meer uit, zelfs dat is te veel werk geworden. Ik ben het met de Marineman eens, dat dit in en in droevig is. We zijn weer in de tijd beland van het gebroken geweertje. Heel triest is, dat het weer dezelfde soort mensen zullen zijn die straks opstaan en waaronder de slachtoffers zullen vallen. We hebben een volk gecreëerd van verwende lafbekken.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Jacob Zuidvlieger ,16 April 2015 , 15.17 uur : En als je het Rood-Wit-Blauw al uithangt , moet je ook nog voorzichtig wezen…..Er zijn “medelanders” die dit als “ZEER kwetsend , discriminerend EN als racisme opvatten , waardoor je je eigen leven NIET meer zeker bent.” afgaande op berichten enkele maanden geleden tijdens bepaalde “demonstraties in NL.

    Like

 11. we kunne hopen en verwachten MAAR WIJ DOEN NIE3TS EN DAT IS HET WAAR RUTTE KAN DOEN WAT HIJ WIL

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  AMEN!

  Like

 13. Joshua zegt:

  Deze regering is zo met onduidelijke afspraken bezig, zodat zij iedereen laten barsten met uitzondering van (asiel zoekers), met geld opbrengende leugens en diefstallen.
  Deze IDIOTEN verdienen voor de rest van hun leven een WERKSTRAF zodat zij weten wat echt werken voor je vreten betekend!!!!!!

  Like

 14. Er zijn 2 partijen waarop we kunnen stemmen. Laten we eerst uit Europa gaan en de rest volgt dan vanzelf….Doen!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s