Ouders Syriëgangers willen Staat aanklagen

Screenshot_31

LEIDEN – Een aantal ouders van Syriëgangers wil gezamenlijk naar de rechter stappen om de Nederlandse staat aan te klagen. Ze vinden dat Nederland te weinig heeft gedaan om hun kinderen te beletten naar Syrië af te reizen om zich bij de terreurgroep IS aan te sluiten.

Aanleiding voor de actie is een 27-jarige Nederlandse vrouw die vorige week door Turkije naar Nederland werd teruggestuurd omdat ze het voornemen zou hebben gehad zich in Syrië bij IS te voegen. De Turkse autoriteiten bevestigden aan persbureau Anadolu dat deze Leidse vrouw als gezocht geregistreerd stond bij Interpol, waardoor ze kon worden aangehouden en teruggestuurd.

De groep ouders claimt dat eerdere waarschuwingen over hun kinderen in de wind zijn geslagen waardoor zij wel de grens konden overschrijden.

Lees verder>>>
(h/t “jowitteroos” en “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Allochtonen, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Ouders Syriëgangers willen Staat aanklagen

 1. koddebeier zegt:

  Nou wordt die helemaal mooi, Ouders Syriëgangers willen Staat aanklagen omdat hun onopgevoede tuig naar Syrie is vertrokken,

  Natuurlijk ruiken de moslimparasieten (uiteraard geholpen door linkse collaborateurs) weer geld.

  Wanneer is genoeg is eindelijk genoeg en besluiten we met z’n allen deze parasieten van de maatschappij er uit te rotten !!

  Like

 2. fransLdewit zegt:

  Ja natuurlijk mensen en dat een flinke financiële vergoeding eisen en gaat zo maar door. Jullie hadden potverdorie zelf je kinderen opvoeding moeten geven, stelletje uitbuitende mafkezen zeg
  Eerst hier hulp komen vragen en maar om hulp blijven vragen. Dat is volgens mij het eerste wat aangeleerd wordt in die landen. Je kan niet altijd blijven potverteren op je gastheren en dames

  Like

 3. Joshua zegt:

  De nederlandse staat aanklagen?
  Zij moeten die smerige zuiplap moh. aanklagen als het om syriegangers gaat.
  De Nederlandse regering moet aan geklaagd worden omdat die moordenaars weer terug mogen komen en op onze(de autochtone burgers) kosten heropgevoed mogen worden.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt je natuurlijk afvragen, waar ze het lef vandaan halen, maar ja, dat zijn we intussen gewend van dat slag…..
  Wat kan de Staat hier in Godsnaam aan doen? Wat er achter het terughalen van die 27-jarige zat, weet ik niet precies, maar normaliter hééft de staat die bevoegdheid nu eenmaal niet, bij meerderjarigen!
  Moet je ze maar niet opvoeden met het woord van de profeet, dan komen ze misschien wat minder snel op de gedachte, weten wij veel…..!
  Ga ze voor mijn part zelf halen en blijf daar meteen met z’n allen; óók een oplossing!

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Tuurlijk , toe maar , de NLse staat aanklagen vanwege het feit dat de NLse staat te weinig doet om Syrie gangers TEGEN te houden, Dan staat dan mooi HAAKS op het feit , dat wanneer men huiszoeking wil doen , de NLse politie en inlichtingen-/veiligheidsdiensten , ook van “A”: tot “Z” tegen gewerkt worden en aangeklaagd omdat men honden gebruikt enz enz…..Dit gebeurd dus wanneer men mensen in de gaten houdt . Beetje HYPOCRIET he stelletje K*Tmossels . Geef verdorie gewoon toe , DAT JE ALS OUDER(S) zijnde van “A” tot “Z” gefaald hebt . Ik zou het mezelf NOOIT vergeven , wanneer mijn kinderen het huis op een zulke wijze zouden verlaten .
  Hier heeft de NLse staat ABSOLUUT geen schuld aan . De schuld ligt bij jullie idiote religie , die dit soort stommiteiten doctrineerd. DAAR ligt de fout , klaag IS maar aan ….als je ’t LEF hebt. Maar nee ….zo geweldig zijn we nou ook weer niet . Ik hoop dat de NLse staat de betreffende ouders AANKLAAGT voor ’t feit , dat ze als OUDERS gewoon gefaald hebben en er maar een beetje met de pet naar gegooid hebben. Geef die lui verdomme een koekje van eigen deeg en gebruik de wapens die zij TEGEN ONS gebruiken eens TEGEN hen zelf. Je zal zien dat deze BULLSHIT snel is afgelopen.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   oud-marinier zegt:
   14 april 2015 om 21:03

   Ik ben het helemaal met u eens.
   Ze voeden hun kinderen op naar de koran – waar wij ons niet mee mogen bemoeien – en nu lopen ze te klagen dat de Nederlandse staat nalatig is geweest.
   Als zij – de ouders – hun kinderen niet met haat hadden opgevoed, dan zouden die er geen behoefte aan gehad hebben om naar Syrie te gaan om daar andermans hoofden te willen gaan afsnijden.

   Je mag niet tegen een moslim zeggen dat mo een heel slecht voorbeeld is en niets meer was, dan een moordenaar, rover, vrouwenhater en verkrachter, dan worden ze woest, want je beledigt hen en daarmee ook de profeet. Want mohammed is de meest perfecte mens die ooit geleefd heeft.
   Moslims voeden hun kinderen op naar het voorbeeld van mo ‘de slachter.’

   En nu willen ze de Nederlandse staat aanklagen voor de manier waarop ze hun kinderen hebben opgevoed en opvoeden!!!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank u voor uw steun daiyu-ninja !!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ze maken geen enkele schijn van kans.
    Dit is weer zo’n truck van linkse advocaten in samenwerking met op onze kosten afgestudeerde islam-juristen. Deze laatste groep is de ergste trouwens.
    Het gaat ze alléén om de poen en de aandacht in de traditionele media. Want daar bericht het hoererende journaille wèl over natuurlijk..

    Like

  • Cathja zegt:

   @ oud-marinier op 14 april om 21:03

   Beste oud-marinier, ik wil u ook best steunen hoor, want ik ben het met u eens!

   Like

 6. Cathja zegt:

  De brutaliteit van die lui kent geen grenzen! Die OUDERS hadden hun kinderen moeten gebieden dat ze niet zouden uitreizen. Ze hebben zich daar onvoldoende voor ingespannen, en daarom is het schaamteloos, ongepast en te gemakkelijk om de Nederlandse staat nu aan te klagen alsof zij de schuldige is!

  Maar zelfkritiek heeft een moslim niet. Anderen zijn altijd de boosdoeners. Triest volk!

  Like

  • hendrikush zegt:

   De oplossing is simpel. We kunnen dit soort rechtzaken voorkomen door de moskeeën te sluiten en de islam te verbieden. Verwijs deze dumbo’s maar naar hun predikers en moskeebestuurders. En weiger ze juridische bijstand van staatswege.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ hendrikush 8:25

    Op papier is de oplossing simpel, maar we hebben helaas te maken met ontzettend veel tegenstribbelend links gepeupel hier in Nederland, die met hun enorme platen voor de koppen telkens weer (indirect) de kant van de moslims kiezen!
    Moskeeën sluiten kan alleen wanneer er sprake is van extremistische geluiden van daaruit. We hebben vrijheid van godsdienst in Nederland, en omdat men de islam als een godsdienst beschouwt is een verbod dus niet zonder meer mogelijk.
    Juristen staan te popelen om aan de moslims te verdienen, dus juridische bijstand verlenen zal niet worden geweigerd, want onze overheid wil koste wat het kost álle burgers ‘gelijk behandelen’, en gelijke rechten toekennen. Dat de autochtone burgers achtergesteld worden, daarover zal ik nu maar niet uitweiden.
    Ik ben er persoonlijk wel een voorstander van om moskeeën te sluiten en de moslims geen mogelijkheden te geven tot het indienen van bezwaarschriften, het doen van aangifte wegens ‘(vermeende) discriminatie’, etc., maar ik heb het hier niet voor het zeggen.

    Was dit maar zo. Ik heb mijn plannen voor een prettig en leefbaar Nederland wel klaar!

    Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Die is goed zeg! Straks moeten we hun het eten ook nog voorkauwen.

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Dat komt er van , als mensen niet op eigen benen kunnen staan. Ze zijn gewend om verzorgd te worden door de Nederlanders . Zelfs hun eigen kinderen opvoeden ,hebben ze niet geleerd. Het enige wat ze kunnen is klagen en aanklagen. Dat is nu het grote cultuur verschil. Zij eisen en klagen (hadden ze dat maar in hun eigen land gedaan) en wij moeten betalen tot de pot leeg is. Het is ook geen wonder ,dat met dat soort slappelingen hun eigen land naar de bliksem gaat. En natuurlijk zijn er weer een paar Nederlanders, die van deze ellende profijt hebben. Wat mij verbaasd is ,dat veel asielmannen hun vrouwen en kinderen achter hebben gelaten in die “zogenaamde ellende” In mijn ogen zijn het pure gelukzoekers. En heel Europa laat zich gebruiken tot de overname daar is.
  Uit eindelijk zijn wij net zo slap, want we laten het gebeuren.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Doornroosje 8:48

   Het is niet te begrijpen dat je als man alleen naar Europa ‘vlucht’, en je vrouw en kind(eren) daar achterlaat. Een Syriër zat te huilen voor de camera; hij was gefrustreerd dat hij al 2 weken in het AZC zat en nog steeds geen woning had! Alsof de woningen hier vanzelf uit de grond komen! Hij zou nog liever terugkeren, zei hij, want hij had zijn kinderen daar achtergelaten. Over zijn vrouw sprak hij niet.
   Ik zou zeggen: ga terug! Het past je niet om je eigen lijf te ‘redden’ en die arme kinderen achter te laten! Wát een mentaliteit! Ik zou me niet kunnen voorstellen dat mijn man weg zou gaan, en mij met de kinderen achter zou laten! Dan heb je toch geen hart in je lijf?

   Voor mij staat het vast dat deze mensen niet uit een oorlogsgebied komen, maar dat het doodgewoon economische vluchtelingen zijn, aan wie ze gouden bergen hebben beloofd. Eenmaal hier zien ze overduidelijk dat er niets van klopt. En ja, daarvan zou ik ook wel gefrustreerd raken!

   Like

 9. Jan zegt:

  Antwoord regering: allah riep hen toch zich.

  En nu oprotten.

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  oud-marinier zegt:
  15 april 2015 om 15:57

  You’re welcome.

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Weer een provocatie. Dat gaat maar door. Als ze hun kinderen weer willen terugzien dan weet ik wel een oplossing: Een enkeltje Syrië/het beloofde land voor die ouders.

  Like

 12. Dot zegt:

  Voor geld doen zij ook maar alles, zelf hun dochter van 12-13 jaar oud aan een oude viezerik verkopen, dat heb ik gezien in een documentaire over de Syriërs in vluchtelingenkampen in Turkije. En de Turkse politieagent die het kind terug naar haar ouders bracht werd door de vader doodgeschoten, disgusting people bah !

  Like

 13. b. gast zegt:

  Laat ze maar aanklagen. Dan kan de staat de geboden en opdrachten van hun grote voorbeeld, de pedofiele serieverkrachter en massamoordenaar Mohammed aanklagen en zijn profetieën verbieden. Die kinderen volgen gewoon letterlijk hun eigen religie, die ze meegekregen hebben van hun ouders of die ze hebben overgenomen als bekeerlingen, omdat ze hier niet voor gewaarschuwd mochten worden door politiek correcte idioten onder aanvoering van de Moslims zelf. Koran is perfect en Mohammed is perfect, dus volgen deze kinderen zijn geschriften letterlijk.

  Like

 14. b. gast zegt:

  Wel klagen dat hun kinderen naar Syrië vertrekken, maar door blijven gaan met radicale imams uit te nodigen om in de moskee te spreken en kwaad zijn als dat bekritiseerd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s