Vergeefs wachten op een ‘Free Yarmouk’-flottielje om Syrië ‘s Palestijnen te redden

Screenshot_22

De Mavi Marmara is weer opgelapt, nadat het ‘hulpschip’ in de nacht van 30 op 31 mei 2010 voor de kust van Gaza werd geënterd door de Israëlische marine en een bende gewapende Turkse vredesactivisten terroristen de afranseling van zijn leven kreeg. Zal de Mavi Marmara binnenkort opstomen naar Jarmoek om er enkele duizenden Syrische Palestijnen te ontzetten? Nou nee, niet echt, tenzij je nog in Sinterklaas gelooft. Palestijnen zijn nooit het zorgenkind geweest van ‘vredesactivisten’. Dat is een fabel. Om het vel van Israël is het te doen. Toen, vandaag en tot in de eeuwigheid: ´Jewhate for ever.´

(Door: Joe Settler – Vertaling: Brabosh)

Ik roep de International Solidarity Movement (ISM) op om snel te handelen en uw activisten naar Jarmoek te zenden. De ‘Palestijnen’ van Jarmoek hebben jullie nodig als menselijk schild om hen te beschermen tegen ISIS en tegen de troepen van Assad. Dit is uw kans om aan de wereld te bewijzen dat u meer dan alleen maar antisemieten en Israël-haters bent en dat jullie écht bezorgd zijn omtrent het welzijn van de ‘Palestijnen’.

Onder het meest elementaire activisten programma verwacht ik van u andere ‘Pro-Palestijnse’ studentengroepen te zien in een massale Campus sit-in en protest voor Jarmoek. Misschien zelfs een Jarmoek Week. U kunt op de vloer gaan liggen en doen alsof uw kelen werden overgesneden.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vergeefs wachten op een ‘Free Yarmouk’-flottielje om Syrië ‘s Palestijnen te redden

 1. Cathja zegt:

  Dries van Agt en Gretta Duisenberg, en nog enkele andere ‘bekenden’, hebben hun valiesje al gepakt en gevuld voor hun verblijf in het Midden-Oosten. Palestijnen-lovers bij uitstek, en zij zullen wel eens laten zien dat het hun ernst is, de zorg om die zielige Palestijntjes! Ze houden zóveel van die mensen dat ze hun leven ervoor zouden geven!

  Dus……, die zien we nooit meer terug!

  Like

 2. zrast zegt:

  van agt, jou kans jongen…waarom zit je niet bij Pauw in deze benauwde uren voor de palestijnen. Ook geen schuimbekkende van den Broek te bekennen deze keer..de palestijnen interesseren ze 2 keer niks, het is ze inderdaad op Israël te doen.

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Tegen de troepen van Assad???

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s