“Ze zeiden: jullie bloed, geld en familie zijn van ons.”

Screenshot_26
De ontvoering van ruim 200 [vertaler: vooral christelijke!] schoolmeisjes in Noordoost-Nigeria door [vertaler: de islamitische terreurbeweging!] Boko Haram, vandaag een jaar geleden, staat niet op zichzelf. Amnesty International verzamelde ooggetuigenverslagen van gruwelijkheden op andere plaatsen in de regio.

Zoals in Katarko, waar Boko Haram begin januari 218 mensen (134 vrouwen en meisjes, 84 jongens) meenam. De aanval begon aan het eind van de middag, zegt dorpsbewoner Mohammed Yakubu.

“Boko Haram zei: ‘jullie proberen het Nigeriaanse leger te tippen dat we in jullie dorp zitten. Daarmee behoren jullie ook tot de groep van ongelovigen en daarom zijn jullie bloed, geld en familie van ons’.”

Executies

Strijders van Boko Haram staken daarop huizen in brand en stuurden de mensen naar de centrale moskee in het dorp. Daar werden de vrouwen en kinderen gescheiden van de mannen.

36 mannen tussen 15 en 45 jaar werden buiten de moskee standrechtelijk geëxecuteerd. Strijders gooiden de lijken in een waterput. De vrouwen en kinderen werden weggevoerd naar een nabijgelegen kamp van de terreurgroep.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op “Ze zeiden: jullie bloed, geld en familie zijn van ons.”

  1. oud-marinier zegt:

    En dat raport van Amnesty International …..wat gebeurd daar dan mee ….????? Gaat de VN dan EINDELIJK en DAADWERKELIJK iets ondernemen ? Nee dus…. Dus hou op met die bullshit te verkopen dat er eerst een raportage afgewacht moet worden alvorens tot actie over te gaan enz enz…..Men weet verdomd goed WAT men MOET doen….de WIL is er alleen NIET (om welke reden dan ook) . Het lijkt me toch niet zo moeilijk om ook HIER , bij het operationele gebied van Boko Haram , de boel te omsingelen en hermetisch AF te sluiten . Niemand er in , niemand eruit , behalve de mensen die daar als Christenen of wat dan ook wonen , en verder het NETWERK dichter en dichter maken totdat gehele omsingeling een feit is en dan is het wat mij betreft …PRIJS SCHIETEN . ZELFS GEEN krijgsgevangenen maken….AFSCHIETEN dat tuig….en laat de ouders /familieleden van die ontvoerde mensen LEKKER meehelpen. Die weten wel “raad” met die lui.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s