Terreurinfiltratie: ISIS valt de VS aan vanuit Mexico (+ video)

Screenshot_69

(Door: Markus Gärtner – Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische fanatici van ISIS openen behalve in Europa een tweede front in het Westen. Terwijl ze probeert om terroristen vanuit Libië met vluchtelingenboten de EU binnen te sluizen, valt ze nu ook de VS rechtstreeks aan. Ze hebben twee steunpunten aan Mexicaanse zijde – slechts enkele kilometers verwijderd van de grens met Texas en New Mexico – opgebouwd.

Dat bericht de website van Judicial Watch, een stichting die de regering, het bestuur en het rechtssysteem in de VS op de vingers kijkt. Volgens Judicial Watch werd het ene terreurkamp ten westen van Ciudad Juárez en het andere in de buurt van Puerto Palomas ingericht. Judicial Watch beroept zich met deze informatie op militairen, ambtenaren en kringen van de geheime dienst in Mexico.

De streek, waarin ISIS haar kampen voor aanvallen op de VS opbouwt, worden door Mexicaanse drugsbendes zoals het Vicente-Carillo-Fuentes-kartel en de Barrio-Azteca-gang gecontroleerd.

Volgens het bericht worden ISIS-strijders via bestaande drugsroutes over de staatgrens de VS binnengesluisd. Hiervoor zij de zogenaamde “coyotes” verantwoordelijk, de mensensmokkelaars van de kartels dus. Ze opereren vooral in de meest doorlaatbare delen van de Amerikaanse landsgrens tussen Acala en Fort Hancock in Texas.

De streek staat bekend als bijzonder geschikt voor smokkelaars, omdat de plaatselijke politie een enorm personeelstekort heeft. Judicial Watch citeert de volgende zinnen uit een rapport van de Mexicaanse geheime dienst:

“. . . ISIS is van plan om gebruik te maken van spoorwegverbindingen en vliegvelden in de streek rondom Santa Teresa in New Mexico. ISIS heeft waarnemers in de oostelijke Potrillo-bergen van New Mexico gestationeerd om het binnensmokkelen van terroristen te ondersteunen.

ISIS geeft al informatie op universiteiten in de regio (voor aanslagen) en observeert bovendien de raketbasis White Sands, regeringsgebouwen in Alamogordo, Fort Bliss evenals de elektriciteitscentrales in de buurt van Anapra en Chaparral in New Mexico.”

Een jaar geleden al had de sheriff van het district Midland County in Texas gewaarschuwd dat strijders van ISIS zouden proberen de Amerikaanse grens over te steken om aanslagen in de VS te plegen.

En in augustus 2014 heeft volgens Judicial Watch de voormalige CIA-agent Mike Baker op de Amerikaanse televisie verteld over een samenwerking tussen Mexicaanse drugskartels en de ISIS.

Volgens Judicial Watch bagatelliseert de Amerikaanse regering al langere tijd een golf van geweld en misdaad langs de zuidelijke landsgrens. Politiemensen zouden aanwijzingen hebben gekregen om de meest door criminaliteit getroffen delen van de grens te mijden, omdat ze te gevaarlijk zijn geworden.

Bovendien zou het gevaar bestaan dat het tot “internationale incidenten” zou kunnen komen.

Op de website Info Wars wordt in dit verband smakelijk Obama´s eerste minister van Homeland Security, Janet Napolitano, met de uitspraak geciteerd dat de zuidelijke grens “zo veilig zou zijn als ooit tevoren”.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Markus Gärtner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
Kopp-Online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Terreurinfiltratie: ISIS valt de VS aan vanuit Mexico (+ video)

 1. dgneree zegt:

  wat een rare foto. Behoorlijk gefotoshopt. dat hoofd in zijn hand lijkt wel een carnavalsmasker

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @ D.G.

   Als je even de tijd neemt om de video te bekijken en het artikel op Infowars lezen, zul je begrijpen dat dit in scene is gezet. Alleen maar om aan te tonen hoe gemakkelijk het voor ISIS is om de Mexicaans-Amerikaanse grens over te steken, terwijl Obama en zijn minister van Homeland Security verzekeren dat de grens waterdicht is!!

   Groeten,

   E.J.

   Like

   • Leo zegt:

    Zou dit iets te maken kunnen hebben met de operatie JADE HELM 15,
    wat de Amerikaanse bevolking momenteel met angst en beven bezig houdt ??

    Like

 2. Jean zegt:

  De achterlijke gewelddadige perverse barbaarse smeerlapperij islam wordt de ondergang van het westen als we niet heel snel een HALT maken aan die smeerlapperij, i.p.v. import moeten we overschakelen op export. Min. 10.000 per week richting Afrika.

  Like

 3. Pingback: Terreurinfiltratie: ISIS valt de VS aan vanuit Mexico (+ video) |

 4. Seculiere zegt:

  Fox News vs Harvard over ISIS veranderd in schaamte en onwetendheid

  Like

  • danny zegt:

   Bizar! Die zogenaamde Harvard-studenten zijn helemaal gebrainwashed met die walgelijke smerige linkse doctrine en eigen haat.
   Je kan beter zeggen Obama’s handelen is uit eindelijk gevaarlijker dan IS!. 1 oplossing: IS en dergelijke terreurorganisaties(hamas, boko haram, hezbollah , al nusra en al qaida) met wortel en tak uitroeien en alle moslims terugsturen, zonder oprotpremie, naar waar ze vandaan komen en asiel aan laten vragen in Saoedie-Arabie, quatar of VAE. Als er dan nog Moslim naar het westen wil komen, waarschuwen dat beter niet te doen, doen ze het wel, dan allemaal opruimen.
   Laat ze hun eigen problemen oplossen en niet problemen bij ons maken! Wij hebben er onze buik van vol inmiddels!

   Like

  • Leo zegt:

   YouTube: Obama s end game revealed by KGB

   Like

 5. Driek zegt:

  DIT IS EEN VOLKSVERHUIZING
  En dan vraag ik mij steeds af, na het lezen van al die verschrikkingen welke wij dagelijks op deze site lezen – , beginnen lieden als Alexander Pechtold, Hans Spekman, Lodewijk Asscher, Job Cohen en andere liefhebbers van de multiculti – beginnen die lieden het niet een keer benauwd te krijgen met al die ellende die ze over ons afroepen met dat hele islamgebeuren.
  We hebben, las ik zojuist, honderdduizend illegalen, die moeten toch ergens naartoe? Dit is gewoon een volksverhuizing, dit heeft niks meer met asielzoekers te maken, met mensen die in nood verkeren. Die bewindslieden brengen heel Nederland naar de ondergang. En daar mag je dan geen kritiek op hebben, want dan ben je een racist en wat niet al.

  Ik kan er ook nog steeds niet over uit, dat zoiets gewoon kan gebeuren, dat hele buurten, steden en dorpen, ontregeld worden, allemaal door de islam. Door een achterlijke godsdienst. Dat mensen worden opgezadeld met een moskee naast hun deur. Ik vind het abnormaal hoor. En waarom worden die zogenaamde vluchtelingen niet opgevangen in een groot barakkenkamp, want daar moesten de Joodse vluchtelingen in de jaren dertig ook genoegen mee nemen, tenzij je over geld beschikte.

  En die Joodse vluchtelingen die geen geld hadden, die kwamen uit normaal ingerichte huizen, dat waren nette kleinburgers, ze waren alleen niet rijk genoeg om in Nederland ergens een huis te kopen of te huren. Ze moesten van bijeen gebedeld geld, van Joodse organisaties naar kamp Westerbork. En dat kamp Westerbork hebben de Joodse mensen zelf moeten betalen.
  Maar die asielzoekers komen uit landen waar ze amper een plee hebben. Waarom moeten die primitieve mensen uit die achterlijke landen perse een ingericht huis hebben met alles erop en eraan. Wel ja, toe maar, een Miele wasmachine, hoe verzin je het. Ze kunnen toch worden ondergebracht in een barak met kranen en wasbakken? Nou ja, ik zie het natuurlijk weer verkeerd. Ik pas niet meer in deze tijd, dat is het natuurlijk. Het zal wel mijn leeftijd zijn.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Wij hadden hier vlakbij een Fransman, van Spaanse afkomst wonen, ze zijn nu allebei, ver in de 90 geworden, overleden.
   Zij waren met hun ouders na de Spaanse Burgeroorlog eind jaren dertig, met 10-duizenden anderen over de Pyreneën naar Fr gevlucht.
   Hij kon er woedend op terugblikken als hij de asiel-zoekers van nu vergeleek met hoe zij hier werden opgevangen.
   Ze werden a.h.w. “kampen” ingedreven. Allemaal kregen ze slechts de meest primaire levensbehoeften. Heel primitieve toestanden.
   Als hij het dan had over hoe nu die z.g.n asielzoekers worden opgevangen………………
   En dan te bedenken dat het hier waarschijnlijk niet 1/2 zo “goed” is dan in Noordelijker gelegen landen.

   Like

  • BertG. zegt:

   Hadden ze later ook niet gevluchte KNIL soldaten in Westerbork opgeborgen.
   Deze mensen hadden ook helemaal nergens recht op toen ze in NL aankwamen.
   Ik heb daar wel eens beelden van gezien en verhalen over gehoord.
   Werkelijk mensonterend wat deze mensen hebben moeten ondergaan.

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Het is voor mij onbegrijpelijk dat de meeste van die ellendige zakkenvullers in den Haag een land zo maar naar de kloten sturen en ook dat de lamlendige Nederlander het zomaar pikt.
  Ouders denk toch aan je kinderen waar die in terecht komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s