Diederik Samsom vecht voor zijn politieke leven

Screenshot_4

Tot diep in de nacht werd overlegd in het Torentje

(Door: Syp Wynia)

De regeringspartijen proberen kleur op de wangen te krijgen en zetten daarbij het voortbestaan van het kabinet op het spel. Het is geen toeval dat het illegalenbeleid nu het struikelblok is.

De regeringspartijen VVD en PvdA staan al een paar dagen met verhitte hoofden tegenover elkaar over de opvang van illegalen. Voor beide partijen en voor de hoofdrolspelers staat er veel op het spel. Het is bepaald niet voor het eerst dat het immigratiebeleid de coalitie uiteendrijft, maar voor het eerst lijken voorbestaan van coalitie en kabinet daardoor onzeker.

De VVD slikte bij de onderhandelingen over het Regeerakkoord in 2012 de eis van PvdA-leider Diederik Samsom dat er een ‘kinderpardon’ zou komen, een verblijfsvergunning voor jonge illegalen die in Nederland geworteld zouden zijn.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op Diederik Samsom vecht voor zijn politieke leven

 1. Frans Brassens zegt:

  Samsom IS al ‘politiek dood’. Om het maar eens correct te zeggen.
  Alleen weet hij het zelf nog niet.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Mocht er alsnog door het kabinet besloten worden dat deze illegalen mogen blijven, dan word er bij deze een monster van Frankenstein geschapen. Dat monster bestaat overigens al veel langer, want in de praktijk van alle dag mag praktisch IEDERE illegaal (voor 90% Moslims) voorgoed in Nederland mogen blijven. Illegaal betekent bijvoorbeeld; u bent een misdadiger of een economische gelukszoeker, cq radicale Moslim, die alleen naar Nederland kwam om te profiteren en of om de crimineel uit te hangen. Wat dat alles voor impact heeft voor Nederland laat zich raden. De politie en het leger worden wegbezuinigd, terwijl tegelijkertijd de criminelen uit Afrika op een rode loper worden binnengehaald. De Zweden mogen dan al gek geworden zijn, alhier (de kiezer incluis) kan men er ook wat van !

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Ruzie over het immigratie beleid .
  Vraag me af of ze zich ooit nog voor ons land en de Nederlanders gaan inzetten.
  Ik vind het eigenlijk schandalig.

  Like

 4. JCC zegt:

  Het is een verschrikkelijke man deze Abu Samsom. En ja, in principe zegt men dan: graag weg ermee. Maar we kunnen van de regen in de drup raken als we er een ergere voor terugkrijgen die ook nog meer klapvee weet te lokken.

  Like

 5. Ik mag ‘m niet, die Viezerik Samsom, terwijl ik eigenlijk nooit mensen op hun naam alleen beoordeel.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wat is dat ‘asielzoekers’-gedonder toch een tijdrovende en geldverslindende ellende; waren we er maar nooit mee in aanraking gekomen…
  Ik zeg het nóg maar een keer:
  we zijn tientallen jaren gedwongen om geld voor ‘ontwikkelingshulp’ op te hoesten, maar wat is er mee bereikt?
  NIETS, de neger en de anders-getinte islamiet komen alsnog gewoon hierheen om de boel uit te vreten en op stelten te zetten!

  Ooit schreef een vriend met schitterende inzichten het volgende onder een artikel:

  “Een volkstribunaal zou mooi zijn, al zal daar wel eerst een volksopstand voor nodig zijn.
  Wat betreft die volksopstand: dat zou in principe ook geweldloos kunnen.
  Namelijk door met 3 miljoen medestanders de kont tegen de krib te gooien en de leugenachtige corrupte en stelende roverheid laten weten dat we het helemaal zat zijn en geen dubbeltje meer afdragen voordat:
  1) het roer volledig omgaat, om te beginnen Nederland uit de eu en uit de euro
  2) het oranje-opvreters-circus in een open roeiboot zónder buitenboordmotor maar mét een bami-afhaalmaaltijd naar Lampedusa is gestuurd
  3) de met het ons afgeperste belastinggeld gefinancierde publieke omroep voortaan niet alleen maar links georiënteerd is; idem op provinciaal en (waar van toepassing) ook op stedelijk niveau (zoals bijvoorbeeld de AT5).
  Over en sluiten dus voor programma’s/figuren als Pauwel & Wauwel, De Rode Wereld Draait Dol, Zembla is Rood, Ché Knevel & Fidel van den Brink, vuurrode Clairy en al die andere welbekende rode praatjesmakers
  4) alle politieke zakkenvullers (onverschillig van welke partij) ontmaskerd, leeggeplukt en onschadelijk zijn gemaakt
  5) op gesjoemel met overheidsfinanciën, nepotisme, baantjes-ritselen, declaratiefraude en corruptie zware minimumstraffen komen te staan
  6) alle belastingen met minimaal de helft worden verlaagd
  7) het budget voor de volstrekt zinloze ontwikkelingshulp met tenminste 90% is verminderd
  8) alle hier aanwezige buitenlandse criminelen, benevens alle criminelen met een dubbel paspoort na het plegen van één zwaar misdrijf linea recta en VOORGOED retour geboorteland worden uitgebonjourd (voor vertrek nog wel eerst even DNA afnemen, zodat bij onverhoopte terugkeer het aannemen van een andere identiteit of wegschuren van vingerafdrukken zinloos is)
  9) politici, ministers, staatssecretarissen, hogere ambtenaren en andere politieke ambtsdragers zoals CvdK’s, burgemeesters en wethouders PERSOONLIJK aansprakelijk worden gesteld voor ontstane schade door falend beleid
  10) de ‘nep-asielzoekers-industrie’ volledig wordt opgedoekt en toelating in Nederland voortaan slechts mogelijk wordt in geval van extreem hoge en boven elke twijfel verheven noodzaak, met een maximum van 500 personen per jaar. Als die personen dan langere tijd in Nederland willen verblijven, dienen ze binnen 1 jaar onze taal goed te beheersen, en door arbeid voor tenminste 75% in hun eigen behoeften te kunnen voorzien.
  ‘Vakantiereisjes’ naar eigen geboorteland -dat ze zogenaamd ontvlucht zijn vanwege levensbedreigende situaties- dienen een onmiddellijke en onherroepelijke intrekking van de verblijfsvergunning tot gevolg te hebben.
  Misschien dat het dan ooit nog een beetje goed gaat komen met dit land.
  In ieder geval hebben de Fransen op 14 juli 1789 laten zien wat ‘het volk’ kan bereiken, nadat ze tientallen jaren meedogenloos door ‘vorstenhui’s, ‘adel’ en ‘notabelen’ onderdrukt en leeggestolen waren. De zuiver afgehakte kopjes rolden aan de lopende band gutsend in de rieten manden.”

  Wat een prachtige reactie blijft het toch!

  Like

 7. Leo zegt:

  Ik heb begrepen dat er een heleboel linxmenschen zijn die er GRAAG een paar in huis willen nemen.
  Om dan ook GRAAG de mantelzorg poen op te strijken.

  Pak wat je pakken kan is het motto.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Hij wordt binnen kort door de Nederlanders begraven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s