Hamburg heeft nog eens 4000 extra plekken nodig voor “vluchtelingen”

Screenshot_10

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

De aanhoudende stroom economische vluchtelingen en de zieke asielpolitiek, die nu meer dan duidelijk uit de hand is gelopen, dwingt ook de stad Hamburg ertoe om meer onderkomens ter beschikking te stellen. Volgens de “BILD-Zeitung” wilde de afdeling van de senator Sociale Zaken, Detlef Scheele (58, SPD), dit jaar 6000 nieuwe plaatsen creëren – maar die zullen niet voldoende zijn.

Nu kondigt Scheele aan: “We hebben nog eens 4000 extra plaatsen nodig” Scheele: “We hebben nog steeds de juridische mogelijkheid nodig om vluchtelingen buiten Hamburg onder te brengen. Het is onbegrijpelijk dat in middelgrote Duitse steden woningen worden afgebroken wegens leegstand, terwijl wij vluchtelingen moeten onderbrengen in wooncontainers.”

De lakse asielwetgeving geeft aan veel niet-Duitse sociale toeristen en economische vluchtelingen al jarenlang een zorgenvrij inkomen, dat op zijn beurt weer voor prikkels voor nog meer immigratie uit het buitenland zorgt. Economische vluchtelingen, die de sociale kassen plunderen en die hier op kosten van de burgers hopen op een beter leven, ook al komen zij naar Duitsland in de wetenschap enkele maanden later een afgewezen asielverzoek te krijgen. Maar ze weten dondersgoed dat nauwelijks iemand Duitsland weer hoeft te verlaten. Ondertussen applaudisseert de politieke klasse in de Bondsrepubliek wat betreft deze schrikbarende aantallen immigranten.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hamburg heeft nog eens 4000 extra plekken nodig voor “vluchtelingen”

  1. rakkertje zegt:

    Ik word er stilaan een beetje misselijk van, van al die vluchtelingen (zeg maar gerust profiteurs !) die maar blijven binnenstromen …….. en op de kap van de gewone burger komen leven …. gratis woonst, eten en noem maar op zonder dan maar ene klop te doen … TERUG STUREN VERDOMME ! ! !

    Like

  2. Tistochwat zegt:

    Ik KOTS van die van gezondheid blakende ‘vluchtelingen’!
    En ik heb helemaal geen medelijden met die schurftige parasieten; ik heb mijn deel aan de ‘ontwikkelingshulp’ in de loop der jaren al ruimschoots TEGEN MIJN WIL betaald!

    Weet u met wie ik wél zielsveel medelijden heb?
    Met deze mensen:

    Die zou ik graag iets te eten hebben gegeven…

    Like

  3. Jade zegt:

    Dat clubje in Brussel wil Europa gewoon kapot hebben…
    Anders waren er al lang adequate maatregelen genomen
    voor wat betreft, de asielstroom vanuit Afrika/midden-Oosten.

    Like

  4. Tempelier zegt:

    Duitsland gaat met rasse schreden Zweden achterna, nog even en de Duitsers worden uit hun woningen gezet. zucht.

    Like

  5. Jan zegt:

    Nog even en Europa ziet er uit zoals Ballard de steden in verhalen als ‘The Concentration City’ en ‘Billennium’ beschreef: een nachtmerrie en hel.

    Like

  6. peterk2014 zegt:

    Niet klagen , maar doen. Stem PVV

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Vluchtelingen ???? Parasieten zijn het !

    Like

Plaats een reactie