Yes! Arnold Karskens gaat AsielMaffia suen

Screenshot_5

Arnold Karskens

(Door: Pritt Stift)

 It giet oan. Arnold Karskens, de bij de TPO embedded oorlogsverslaggever, is van plan de Nederlandse asielmaffia keihard aan te klagen “wegens schuldig aan nalatigheid de dood ten gevolge hebbende” (filmpje in de bron: 7:55). Volgens Arnold zijn politieke groeperingen en organisaties als Artsen zonder Grenzen en Amnesty International en vele anderen rechtstreeks verantwoordelijk voor vele verzuipdoden in de Middellandse Zee. En Arnold heeft gelijk. Die Somali´s, Syrio´s en Sub-Saharanen stappen in wrakke boortjes, omdat ze weten dat ze toch wel gered worden door EU-landen waar ze #bedbadbrood #Miele #mobieletelefoon en #basisinkomen krijgen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Yes! Arnold Karskens gaat AsielMaffia suen

 1. wouteenhoorn zegt:

  Ik verbaas me elke keer weer opnieuw dat er zo weinig of helemaal geen vrouwen tussen zitten. Hoeven die niet te vluchten of komen ze later.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat denk je zelf. Dit zijn de stoot troepen die op een signaal wachten.
   En hebben moslims dan een binding met thuis anders dan bezit.

   Like

   • BertG. zegt:

    Bestaat er wel een woord of een zin, in het Arabisch, die iets uit zou drukken als – ik hou van jou – Bestaat er een Arabisch woord als – liefde –
    Een vraag die alleen Hans Jansen kan beantwoorden.
    Elke uitleg hierover is gericht aan allah, iets anders is niet mogelijk.
    En anders heb je een probleem.

    Like

  • anna zegt:

   die laten ze achter en zoeken hier een nieuwe ….

   Like

 2. delamontagne zegt:

  De regio in N-Italië willen hen niet meer opnemen, dus…………….maar door richting Noord.!
  NL…………., Duitsland, Zweden

  Like

  • Thomasson zegt:

   Kijk maar naar die koppen van deze … Hebben wij ze werkelijk nodig? Daar gaan weer € 27,000 op jaar basis van onze belastinggeld. Geld die nodig is voor de zorg, voor onderwijs, voor infrastructuur, voor versteviging en onderhoud van de dijken. Zodra ze binnen zijn gaan ze zich wild vermenigvuldigen en dan kosten ze NOG VEEL MEER GELD. IN NO TIME ZITTEN WIJ IN EEN PESTHUIS VOL ….

   (comment aangepast door webmaster)

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Thomasson zegt:
    16 april 2015 om 18:57

    Zodra ze binnen zijn gaan ze zich wild vermenigvuldigen en dan kosten ze NOG VEEL MEER GELD………………

    Klopt. Want hoe meer kinderen, hoe harder de kassa rinkelt. (kinderbijslag)

    Like

 3. bigljohn zegt:

  Ik hoop dat Arnold Karskens een zaak kan maken, maar de werkelijkheid gebied mij te zeggen dat hij helaas totaal kansloos zal zijn. En dan die asielMafia. Maar daar doen de VS ook aan mee. Zij creeerden via oorlogen een machtsvacuum in het midden oosten, die er de oorzaak van is geweest dat groepen als ISIS aldaar de macht namen, en voor een constante stroom van jaarlijks honderduizenden vluchtelingen zorgden. Dat dit laatste het gevolg zou worden moeten de Amerikaanse presidenten en hun inlichtingendiensten hebben geweten. Waar zijn bijvoorbeeld die massavernietigingswapens van Sadam Hoesein ergens gevonden ? En die Arabische lente die nog steeds gesteund word door het Westen had en heeft ook alleen maar hetzelfde doel; steeds meer Afrikaners naar de andere kant van de wereld (Europa) sturen, alwaar ze in de watten gelegd worden ten koste van het welzijn van Europeanen. Waarom zover van huis, terwijl hun eigen roots aldaar liggen. Hier zijn dus zeer duidelijk andere krachten aan het werk. Door sommigen de NWO genoemd ! Ik kan niet anders concluderen dat er wel degelijk zoiets als de NWO bestaat !

  Like

 4. Thoth zegt:

  Artsen zonder Grenzen en Amnesty International. Prima. Maar hij zou ook de COA, Vluchtelingenwerk, etc. ook aan moeten klagen. Die gasten hebben nog meer op hun geweten…

  Like

 5. Sjaak zegt:

  En dit is een VAKKRACHT die een oplossing voor zich heeft gevonden !
  Dakloos ?
  Heel eenvoudig ! Geen treinkaartje kopen, bedreigen en oppakken laten !
  Meteen een dak boven het hoofd en eventueel halal-menueu !
  En omdat hij zowiezo geen Asyl krijgt, steekt hij bij eerst beste gelegenheid
  eerst recht toe daarmee hij voor een paar jaren verlenging krijgt !
  Wat zijn deze rooie armzalige smerige kloothommels toch voor een laf Volk !
  Niet een enkeltje woestijn maar kost en logies op belastingsbetalers kosten !
  FUCK THE EU !

  Celstraf voor bedreigen conducteur
  BREDA –
  De vijftigjarige dakloze Tekin K. die op tweede paasdag een hoofdconducteur
  bedreigde in de trein tussen Tilburg en Oisterwijk, is donderdag veroordeeld tot
  een gevangenisstraf van zes maanden waarvan twee voorwaardelijk !
  Daarnaast moet de man een schadevergoeding van 750 euro betalen.
  Tijdens een snelrechtzitting was even voor de uitspraak negen maanden cel,
  waarvan drie voorwaardelijk geëist.
  De man vertelde de politierechter in Breda dat hij op weg was naar Eindhoven
  omdat hij daar asiel wilde aanvragen. Hij had geen kaartje en ging op zoek naar een toilet.
  De conducteur kwam meteen achter hem aan. K. pakte vervolgens een mes en hield dat
  tegen de hals van de conducteur.

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Karstens gaat het niet stoppen maar wil verbetering in de reis omstandigheden.
  Beter geregeld opdat er geen asielzoekers verzuipen.
  Dat zinken van die bootjes word vaak door degene die de asielzoeker betaald smokkelt.
  Als men vlak voor onze kusten zijn hebben de asielzoekende opvarende er ook een handje van om de boel te bespoedigen en de boot te laten zinken.
  Dat betekend dat we ze eigenlijk zouden moeten ophalen met een cruiseschip opdat er niemand meer verzuipt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jaantje Maar heel weinig zgn. `Asielzoekers` of `Vluchtelingen` of welke naam dat men ze wil geven, ZIJN VLUCHTELINGEN OF ASIELZOEKERS. De meesten hoeven geen rooie cent voor de reis te betalen …Dat wordt door RIJKE OPEC SJEIKS EN ISLAMITISCHE ORGANISATIES BETAALD, dus gefinancierd. Degene die betalen zijn de paar christenen die – voor de show bizz quiz – mee mogen reizen.. Men weet dat ze onderweg worden vermoord. Dus winst aan beide kanten. De jonge kerels aan boord zijn JIHADISTEN ONDERWEG NAAR DE TOEKOMSTIGE KILLING FIELDS IN EUROPA.

   Wanneer zouden alle JANKENDE VIEZERIKEN HET EENS BEGRIJPEN???
   ZE JANKEN EMMERS VOL TRANEN OVER DE MOORDENAARS VAN MORGEN, MAAR HEBBEN GEEN SPAT MEDEDOGEN MET HUN SLACHTOFFERS (EIGEN MENSEN).:..NIET MET DE ARME OUDJES DIE ZE STRAKS VOOR DE LOL ZOUDEN AFSLACHTEN (misschien ook opeten? …Ze houden wel van mensenvlees) EN OOK NIET MET DE ARME BABY’S DIE NET ZIJN GEBOREN.
   DAAROM NOEM IK DEZE SCHIJNHEILIGE GUTMENSCHEN ..VIEZERIKEN ..ANDERE NAAM VERDIENEN ZE NIET!!!

   Like

   • Amen!En….helemaal met u eens;ik kan alleen nog diepe minachting voelen voor allen die dit in stand willen houden en zich dan ook nog op de borst kloppen:zie ons eens goed zijn!Zij hebben straks allemaal bloed aan hun handen,veel bloed!Dat ze mogen rotten in hel!En liefst nog eerder!

    Like

 7. Sjaak zegt:

  Arnold Karskens !
  En niet alleen dit Thema stelt hij aan de kaak !
  Ik kann veel standpunten met hem delen !
  Deze naam moeten we ons merken !

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Arnold Karskens moet – EN WIJ ALLEMAAL!!!! – onze dank betuigen dat er zo veel onderweg VERZUIPEN. AMEN!!!. Deze armada van bootwrakken is de D-DAY invasie van de islam in het algemeen EN ISIS, AL NUSTRA, AL SHA’BAAB en andere Allah schorem in het bijzonder. Gisteren hebben de mediakanalen liters van tranen gegoten over de arme jonge 500 “VLUCHTELINGEN” die in in de Middellandse Zee zijn verzopen. Een totaal verkeerde gevaarlijke beeld. De bittere en vuurgevaarlijke werkelijkheid is: GISTEREN IS IN DE MIDDELLANDSE ZEE EEN HELE BATTALJOEN gevechtsklare ISLAM JIHADISTEN VERDRONKEN, OP WEG NAAR EEN VEROVERINGSMISSIE- MASSAMOORD IN EUROPA.

  Like

 9. Arnold zegt het recht voor zijn raap en is ervaringsdeskundige;die kunnen ze dus niet zomaar weg zetten als niet ter zake doend!Respect voor deze man!

  Like

 10. Jean zegt:

  Waar blijft het schavot?
  Wij hebben enorm veel lafaards en barbaren op ons grondgebied.

  Like

 11. D.DAY zegt:

  Niet iedereen zit te wachten op zo’n ervaringsdeskundige als Arnold. Hij spreekt nl. de waarheid en die horen die linkse mensen liever niet. Al die goedmensen laten vanuit hun zgn. menslievendheid het Westen liever ten ondergaan dan dat zij opkomen voor onze beschaving. Zij doen alles om te voorkomen dat de bootvluchtelingen verzuipen, maar wij ‘verzuipen’ op het laatst in die boorvluchtelingen. Ik ondersteun Arnold van harte.

  Like

  • D.DAY zegt:

   Correctie: boorvluchtelingen moet natuurlijk zijn bootvluchtelingen.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @D Day. Het zijn niet enkel de linksen: Ze zijn het allemaal die de waarheid niet willen horen …en niets willen zien. Ik weet niet wat deze mensen bezielt? …Hoe komt het dat de meeste mensen die voor politieke carrière kiezen, zijn pathologisch en geestelijk onstabiel.. DEZE MENSEN STELLEN ONS – met opzet – BLOOT AAN EEN VERSCHRIKKELIJK GEVAAR. Europese politici hebben hun positie niet door gratie God gekregen. Al willen zij het zo graag geloven. WIJ HEBBEN HET RECHT – EN DE MACHT – OM ZE TE DWINGEN EEN ANDERE COURS TE NEMEN. WIJ WILLEN NIET MEER DE ISLAMITISCHE EN AFRIKAANSE MONSTERS ZO DICHT BIJ ONS HUIS HEBBEN. HET GAAT TEN KOSTE VAN ONZE MENSEN. POLITICI MOETEN KIEZEN TUSSEN HET WELZIJN VAN HUN EIGEN BURGERS EN HET VERDER BESTAAN VAN HUN LAND, OF DE INTERESSES VAN DE JIHAD BEVORDEREN EN DE REET VAN DE MOSLIMS KUSSEN.
   OPTIE 2 HEEFT EEN BETEKENIS: O P R O T T E N en weer naar huis gaan!!. .

   Like

 12. Jaantje zegt:

  Heb allang begrepen dat protesteren betekend kiezen uit twee kwaden(de of truc).
  Keuze nr 1 uit humaan oogpunt bootvluchtelingen helpen en de vaart reguleren.
  Of
  Keuze nr 2 vanwege de massaliteit van de vluchtelingen opvang in de regio die wij gaan regelen en betalen.
  Meer keuze /oplossingen blijken er niet te bestaan.
  Hoe je het ook bekijkt wend of keert de burger word er mee opgezadeld en gaat het bekostigen hier daar en overal.
  Opper je dat er wel degelijk meer oplossingen kunnen bekeken worden dan krijg je niet eens de tijd die te vertellen maar word onmiddellijk in de hoek gedrukt als zijnde geweld of enge dingen te willen voorstellen/bewerkstelligen.
  Het is uit de voegen gegroeid en word geregeerd door asielarchen het is tot een industrie verworden.

  Like

 13. Fred zegt:

  “…omdat ze weten dat ze toch wel gered worden door EU-landen waar ze #bedbadbrood #Miele #mobieletelefoon en #basisinkomen krijgen…” LEVENSLANG EN IN DE GENERATIES. Er zit wat aan te komen, en wat we gaan krijgen, hebben we dubbel en dik verdiend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s