Zweedse regering gaat actief woningen confisqueren voor de islamitische verrijking

Screenshot_2

(Door: Julia Caesar – Vertaling: “rommel”)

Droomt u over een eigen woning? Staat u al 15-20 jaar op de wachtlijst en verwacht u dat het binnenkort uw beurt is? Bent u gepensioneerd en wilt u verhuizen naar een kleiner appartement om zodanig een lagere huur te betalen? Of bent u een grote familie in een kleine flatwoning in behoefte aan een ruimere habitat? Vergeet het maar. Het volgende offer dat de Zweedse bevolking in naam van de heilige massa-immigratie moet brengen is het recht op huisvesting. Met stomheid geslagen hebben politici ontdekt dat er geen woningen meer zijn voor de 100 000+ immigranten die elk jaar in Zweden worden toegelaten.

De vraag is drie keer zo groot als het aanbod

Vorig jaar zijn 126.966 mensen gemigreerd naar Zweden. Tegelijkertijd is met de bouw van 38.500 nieuwe woningen begonnen. De cijfers liggen ver uit elkaar. Maar het is niet het aantal woningen wat het grootste probleem is. Het is de geïmporteerde behoefte aan woningen als gevolg van de massa-immigratie die de crisis heeft veroorzaakt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweedse regering gaat actief woningen confisqueren voor de islamitische verrijking

 1. Jules Vismale zegt:

  Ik weet twee hele goede oplossingen bedacht voor het woningtekort voor de gehate “asielzoekers, islamieten en immigranten” in Zweden:

  1. Prop ze allemaal daarginder, desnoods tot stikkens toe, in alle nog leeg staande huurwoningen, flats, hutten, fabrieken, kraakpanden, asielzoekerscentra’s enz. en zodra ze zichzelf daar allemaal in de weg zitten gaan ze hopelijk elkaar met geweld te lijf en maken ze elkaar wel af!

  2. Stuur die lui naar de regeringsgebouwen in Zweden toe, laten ze daar bij hun akelige linkse islamknuffelaars alles onderschijten, bevuilen, vernielen of platbranden en desnoods stelen ze daar alles aan waarde, slaan zij de vrouwelijke linkse politici tot moes of verkrachten hen en en tuigen ze als afscheid ook nog de mannelijke politici af!

  De desbetreffende groep maakt het in Zweden zo erg dat ik een gruwelijke bloedhekel aan ze heb gekregen maar de Zweedse “vriendjes” van hen in de linkse regering HAAT ik en voor meer dan 200%! Nog even en dadelijk wil NIEMAND meer in Zweden wonen, het tuig van links en uit Afrika niet uitgezonderd!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Men kan beter een verslag doen over de bewoners van een gekkenhuis, dan over Zweden. Eerstgenoemden kunnen er meestal niets aan doen dat ze gek zijn. Het is toch waarlijk van de dolle.
  Arabische tentbewoners die in Europa in luxe mogen wonen, terwijl Europeanen op den duur de keus zullen hebben in een tent te wonen, dan wel de status van een zwerver aan te zullen moeten nemen. Ook hun huizen zullen op den duur geconfisceerd worden ! Geen een vogel bevuilt zijn eigen nest, en elk dier bevecht zijn eigen territorium. In dat opzicht kan de westerse politiek niet meer menselijk genoemd worden. Het is een gewetenloos monster geworden dat ons leven en welzijn opoffert aan die barbaren uit Noord Afrika. Na Zweden zullen alle andere Europese landen aan de beurt komen om geslachtofferd te worden aan de Islam !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ongelofelijk stomme Zweden! Dit beleid móet wel in een catastrofe eindigen. Het is financieel niet meer op te brengen, maar ook de woningnood is een factor van belang. En ook hier is de eigen bevolking de dupe van het vreselijk linkse regeringsbeleid. Zet de deuren maar open en komt allen binnen. Alles gratis, er is geen gebrek!

  Ik vrees eerlijk gezegd dat, wanneer de vlam daar echt in de pan slaat (en alles wijst erop dat dit niet lang meer duurt!), men de blik richt op de landen als Duitsland en Nederland, waar het ook goed toeven is. Stel je voor dat wij al die zogenaamde zielige mensen hier moeten opvangen! We hebben er kennelijk zelf niets meer over te zeggen, als ik de berichten lees over hoe wij bijvoorbeeld met ‘onze’ illegalen dienen om te gaan. De VN is de instantie die dit voor ons gaat bepalen. Waar halen ze het gore lef vandaan?

  Het is overal ellende waar het ‘asielzoekers/gelukszoekers/immigranten/vluchtelingen’ betreft. Wat hebben 70 jaar donaties aan ontwikkelingssamenwerking nou eigenlijk uitgehaald? Niets!
  Hadden we dat geld nog maar in kas.
  We moeten in eerste instantie de VN de rug toekeren. Het is een geldverslindend instituut, wat totaal overbodig is. We zijn echt wel in staat om onze eigen regels te maken.
  Laten we onze soevereiniteit bewaren.

  Like

 4. baksteen zegt:

  Weten we nu in ieder geval wat ons te wachten staat, dit wordt 1 op 1 gecopieerd, maak je maar geen zorgen.
  Op radio 1 weer een niet aflatende politiek correcte braakstroom mbt de zielige asielzoekers, de hele beerput van gelijkgestemden wordt weer opengetrokken met zo nu en dan een enkele goed geselecteerde haspelende mongool om hun eigen morele gelijk te onderstrepen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ baksteen 16 april 2015 om 14:56

   ” een niet aflatende politiek correcte braakstroom mbt de zielige asielzoekers”

   Och ja, het is allemaal zó eenvoudig: de ‘politici’ zit er om de eigen zakken te vullen en hiervoor hebben ze de stemmen van het stemvee nodig (en die krijgen ze elke keer weer) en de ‘asielzoekers’industrie is een goudmijn voor de ‘hulpverleners’.
   Dus hoe kunnen wij nu verwachten dat we ooit van die zooi afkomen?!

   Like

 5. In Duitsland gebeurt dat ook al en hier net zo goed,zij het op een slinkse manier.Van mij mag de bom barsten:Celente voorspelde het al en ik hoop dat zijn voorspelling uitkomt!Even doorheen bijten en opnieuw beginnen!

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  De DRUK op de ketel STIJGT en STIJGT, iig in ZWEDEN is er paniek….
  GEEF JE HUIS AF of je bent een RACIST!!

  ik merk overigens dat ik steeds minder wil reageren…
  het is zo zinloos zolang er niet een revolutie uitbreekt, zolang de ‘regering’ niets doet…
  zolang ‘de bevolking’ alleen maar ‘door leeft’ en van niets weet… en je merkt dat overal..
  men leeft ‘gewoon door’…

  Like

  • Scarlatti,ik zit met hetzelfde!Iedere dag zit ik een uur of 8 a 9 achter de pc,en je komt geen steek verder!Slecht voor je hart en je sociale leven ook nog!Maar niks doen is ook geen optie.Ik weet het ook niet meer!

   Like

 7. Dot zegt:

  In Frankrijk gebeurt het ook dankzij een wet van de Groenen en hun dikke troela’s. Als je huis leeg is ( bijv. vakantie, ziekenhuisopname, reis.. ) en de “asielzoekers” ( meestal Kosovaren, zigeuners, Tchétchènes ) jouw huis krakken dan moet je naar de rechtbank om je huis terug te krijgen en een klacht bij de politie of de gemeente heeft totaal geen zin. Bovendien mag jij ook de gas-elektriciteit niet laten sluiten en blijf je dus voor andere betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s