Nipte meerderheid Kamer voor opvang illegalen

Screenshot_18

DEN HAAG – De opvang voor illegalen kan in de Tweede Kamer rekenen op een nipte meerderheid. Naast de PvdA willen ook SP, D66, ChristenUnie, GroenLinks, Partij voor de Dieren, Groep Kuzu/ Öztürk, 50PLUS (samen 77 zetels) een basisopvang voor onder andere afgewezen asielzoekers.

Een aantal gemeenten biedt illegalen al noodopvang, maar ze willen hier geld voor van het Rijk. Dat gebeurt nu tijdelijk, maar de vraag is of het kabinet dit structureel gaat regelen. De coalitie van VVD en PvdA ruziet daar al de hele week over, na een uitspraak vanuit de mensenrechtenorganisatie Raad van Europa. De ministers van de aangesloten landen vinden dit soort opvang nodig.

Over één ding in het asielbeleid is de hele Kamer het wel eens: asielzoekers die zijn afgewezen en uitgeprocedeerd, moeten Nederland verlaten. Dat staat ook zo in het regeerakkoord. De vreemdelingen zijn daar zelf verantwoordelijk voor. Het probleem is echter dat velen weigeren weg te gaan en dan soms jaren als illegaal in Nederland leven, vaak in de marge van de samenleving. Wat er met hen moet gebeuren, zorgt al jarenlang voor een politieke worsteling „omdat er eigenlijk geen oplossing is”, aldus een betrokkene.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nipte meerderheid Kamer voor opvang illegalen

 1. Tistochwat zegt:

  ZE KUNNEN ZICH BETER DRUK MAKEN OM EEN WERKELIJK MET UITSTERVEN BEDREIGDE DIERSOORT!
  http://www.demorgen.be/wetenschap/laatste-mannelijke-witte-neushoorn-ter-wereld-wordt-permanent-bewaakt-a2287822/

  ‘Asielzoekers’ zijn er genoeg; die vormen zelfs een gevaarlijke plaag!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ten langen leste is de PvdD door de mand gevallen als een partij, die meer van (illegale) mensen dan van dieren houdt! (LOL!)

  Like

 3. fransLdewit zegt:

  Ze moeten ze gewoon laten kiezen, of je vertrekt vrijwillig of je gaat gewoon vast voor de weigering. Nou dan gaan ze wel hoor. En anders hebben ze toch kost en inwoning

  Like

  • BertG. zegt:

   Met gewoon vast bedoel je toch niet in een gevangenis.
   Want daar zouden ze geen enkel probleem mee hebben. Dan heb je ook onderdak en voedsel. En na jarenlang verblijf mag je dan alsnog blijven omdat je gewend bent.
   Ze moeten niet eens binnen kunnen komen, maar ja, die open grenzen hé.

   Like

 4. koloth zegt:

  Uitgeprocedeerde asielzoekers die niet weg gaan: O dat is zo verholpen hoor, geen probleem.
  Je knipt er elke dag een vinger of teen vanaf tot die op zijn en dan begin je aan de rest te zagen, tot dat ie compleet in de hakselaar kan.
  Wat gaat hier een preventieve werking van uit zeg, ongelovelijk.
  Succes verzekerd.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Goed idee, ik heb nog een aantal scherpe snoeischaren. Mag ik mee knippen? Zetten we daarna alle beknipten op een gammel bootje, hakken drie vuistgrote gaten in de bodem en vullen die op met een oud Hollandse peperkoek. Zeker weten dat het gammele bootje na 500 meter varen nog gammeler word.

   Like

 5. Jean zegt:

  Illegalen, criminelen en parasiterende allochtonen MOETEN ERUIT, punt.
  Stop met er een eurocent aan te verknoeien, de politiek heeft uit te voeren wat de meerderheid van de burgers willen.

  Like

  • Driek zegt:

   Jean zegt: Stop met er een eurocent aan te verknoeien, de politiek heeft uit te voeren wat de meerderheid van de burgers willen.

   Nou, dat betwijfel ik sterk, beste Jean, of de burgers dat willen, gezien de laatste stembusuitslagen willen de burgers juist veel meer parasiterende gelukszoekers. En aangezien maar 49 % van de stemgerechtigde burgers is komen opdagen om hun stem uit te brengen, krijgt het volk wat het verdient. Nee, van die burgers moet je het niet hebben.

   Like

 6. dendieje zegt:

  “Over één ding in het asielbeleid is de hele Kamer het wel eens: asielzoekers die zijn afgewezen en uitgeprocedeerd, moeten Nederland verlaten.”
  En hoelang moet dat doorgaan. Waarschijnlijk enkele jaren? Ons eigen volk kan al niet meer rondkomen, worden achteruit gezet.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Dat kon je natuurlijk op je klompen aanvoelen. En natuurlijk gaat de politiek die illegalen vertroetelen. Er zullen nog honderduizend(en) Afrikaanse gelukszoekers deze kant op komen. Een aanzuigende werking zegt men wel eens. Onze straten zullen vol lopen met gespuis, ruziezoekers, dieven, verkrachters, moordenaars, aanranders, noem maar op. Steeds meer no go areas. Want iedere binnensluiper mag immers toch voorgoed hier blijven. Oud nieuws eigelijk. Die linksen hebben het altijd over dat wij een goede toekomst voor onze kinderen moeten creeren. Maar die toekomst die we tegemoet gaan zal nog erger worden als de meest enge horrorfilm !

  Like

 8. tijluylenspiegel zegt:

  Een humane en afdoende oplossing is de hele asielprocedure in te perken.
  Asiel aanvragen = binnen 14 dagen uitsluitsel.
  Eenmaal protest aanteken= binnen 14 dagen uitsluitsel.
  Uitspraak is bindend en vertrek is verplicht, onderduiken in illegaliteit is strafbaar en na het uitzitten van de straf volgt uitzetting.
  Als daar strak de hand aan wordt gehouden doet de tamtam binnen de kortst mogelijke keren haar werk en gaan ze voor een ander land kiezen “want die Hollanders daar valt niet mee te spotten”.
  Dan droogt de stroom op en kunnen we gaan werken aan hetgeen hier onterecht is binnengehaald.
  Land van afkomst weer veilig? Inpakken en wegwezen, geen mitsen en maren, wij hebben onze plicht gedaan, nou niet meer zeuren maar wegwezen.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Als ik al de reacties lees van verschillenden kranten, komt het er op neer dat de meeste mensen vinden dat deze uitgeprocedeerde asielzoekers NERGENS recht op hebben en terug moeten naar land van herkomst. Wanneer gaan de heren in Den Haag eens naar hun eigen bevolking luisteren, ik denk dat het echt tijd wordt voor een opstand, dat de bevolking zich eens laat horen. Genoeg is nu echt genoeg en al deze asielzoekers worden betaald met onze belastingcentjes, dus ik denk dat wij ook wat te zeggen hebben en anders zou ik zeggen….stoppen met betalen.

  Laten wij eerst eens zorgen dat ons eigen land op orde is, voordat wij andere mensen/ landen helpen, ik denk dat wij genoeg hebben gedaan voor dit soort mensen en wij krijgen er niets voor terug. Nu zijn wij aan de beurt, onze ouderen, onze chronisch zieken mensen en vele anderen die onze hulp nodig heeft. Laatst voor de radio gehoord dat er hier in Nederland heel veel kinderen onder de armoegrens leven, laat de regering daar eens iets aan doen, inplaats al die zwarte mannen te helpen, zend ze terug dan kunnen zij hun eigen land opbouwen…

  Like

 10. Democratie is dat als 50,00001% van de Nederlanders die gaan stemmen asielzoekers willen. Op kosten van een ander, dat dan weer wel. Want deze 50,00001% van de stemmers zijn zelf afhankelijk van de asielzoekersindustrie, de asielzoekerspolitiek, de asielzoekersambtenarij, de asielzoekerswoningcorporatietiecratie, de afdeling wangtoekeerders en hierisdehelftvanmijnhoofddoek van christelijke persuasie, kortom van al dat volk, hun familie en hun moeder dat zich bij gelegenheid Nederlander noemt en dat gespecialiseerd is op het terrein van het parasiteren op en beroven van anderen. Dat is dan ook meteen de reden dat we hier in het westen allemaal een mooie democratie hebben die we ook graag exporteren. Desnoods met geweld.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  PvdA, SP, D66, ChristenUnie, GroenLinks, Partij voor de Dieren, Groep Kuzu/ Öztürk, 50PLUS dit zijn dus de collaborateurs en landverraders !!! Weet dus waarop U stemt de volgende verkiezing, U kan zich niet meer verschuilen door te zeggen: “Ik heb het niet geweten.”

  Like

  • bigljohn zegt:

   koddebeier; Het kan ook anders zijn. Mensen die geen geweten hebben, wilsonbekwaam, een schande dat ze mogen stemmen. En dat zijn er ettelijke miljoenen. Die zelfs voor dat ze gaan stemmen nog koehandel plegen en zeggen; Wie zal ik nu eens mijn stem geven, want het maakt toch allemaal niets uit ! Of wat ziet die of die politicus, politica er toch sexy uit ! Of degenen die totaal gewetenloos zijn, er op uit zijnde zodanig te stemmen dat de rotzooi in Nederland zo lang mogelijk blijft voortbestaan. Die zweren bij Groen Links of hopen op een uiterst linkse nieuwe koers van de PvdA, of de E.U. lovers van D66, de leugenpartij VVD, het CDA (Christenen en Moslims hebben dezelfde God).

   Like

   • Driek zegt:

    bigljohn zegt: christenen en moslims hebben dezelfde God.

    Dat ben ik niet met u eens, beste bigljohn, de god van de islamieten heeft Mohammed overgenomen uit het Oude Testament. En ja, dat geslijm van die christenen, die willen er één pot nat van maken, dat begrijp ik wel. Fijn, vriendjes met de mohammedanen blijven. Nou, mooi niet.
    Maar de godheid uit het Oude Testament is een geheel andere dan die van de koran. Ik ga er verder niet over uitweiden. Ik heb er even geen zin in. Dat hele geloof komt mij zo langzamerhand de strot uit. Geloven doe je maar binnen. In je eigen huis.

    Verder ben ik het roerend met u eens hoor.

    Like

 12. Boorzalf zegt:

  We worden besodemieterd waar we bijstaan. Die lui gaan echt niet weg, meerderheid van de bevolking wil dat die lui weg gaan. Maar nee hoor, ze mogen gewoon blijven en die worden weer gesteund door comité “wij zijn hier” man man wat is het toch een zooitje. Gewoon hup het vliegtuig in, en laten landen in Soedi Arabië daar is plek zat. En voor de overige dobbernegers die nog op zee zijn terug laten varen naar herkomst. Punt uit

  Like

 13. luckybee zegt:

  Hoogste tijd dat wij Wilder en zijn PVV een mandaat geven om te regeren, en de rest naar huis sturen.Ze kosten ons alleen heel veeel geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s