Saoedi-Arabië is de baas!

Screenshot_25

(Door: “Kenny Tiepen”)

Saoedi-Arabië, het grootste stukje schijtland op deze aardbol waar niemand wat mee te doen wil hebben, tenminste als het geen olie had. Want daar gaat het om. Dan zijn vrouwenrechten niet meer belangrijk, bloggers mogen kapot gemarteld worden en slaven houden is eigenlijk best oké. Toen Geert Wilders met een anti-islam stickertje de Tweede Kamer binnenliep, nam het kabinet onmiddellijk afstand van het stickertje, want je wilt natuurlijk geen boze kromzwaarden en al helemaal geen handelsboycot. De Saoedi’s reageerden precies zoals Saoedi’s moeten reageren, namelijk met dreigementen.

Of ze de dreigementen in de praktijk hadden gebracht, is nog maar de vraag. In ieder geval was het genoeg voor Nederland om een diepe buiging te maken en te laten zien dat ‘we’ slaafjes van Saoedi-Arabië zijn.

Screenshot_26

Nu is Zweden aan de beurt, want dat heeft kritiek geuit op de middeleeuwse praktijken van Saoedi-Arabië. De Zweedse minister van Buitenlandse zaken had commentaar op de Saoedische regering, nadat de blogger Raif Badawi zijn eerste 50 stokslagen van de duizend had gekregen. Ook zei ze dat de Saoedi’s vrouwenrechten schenden en noemde ze Saoedi-Arabië een dictatuur. Geen woord aan gelogen en dat komt binnen bij de Arabische theedoeken.

Hoe kan het zo zijn dat het inmiddels weer ‘dik’ aan is tussen Zweden en Saoedi-Arabië? Nou, hierdoor: de Zweedse autoriteiten waren er als de kippen bij om uit te leggen dat het niet de bedoeling was om Saoedi-Arabië te kleineren. Ook gaat Zweden een ‘nationale strategie tegen islamofobie’ lanceren.

De slavenhandelaren kunnen doen wat ze willen zolang ze olie in hun tuin hebben liggen. Wie is er nu eigenlijk de baas?

Screenshot_28

Door:
Kenny Tiepen
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Arabieren, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, oliebelangen, political correctness, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Saoedi-Arabië is de baas!

 1. Geert zegt:

  Maar ik ben misschien niet zo slim, maar heeft Rusland geen olie dan laat ze lekker de vinken tering krijgen.

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  In 1973 hadden we tenminste nog ballen. Nu laat de politiek(koningshuis) zijn oren hangen naar de goorste fascisten op aarde.
  Ze kunnen dit keer niet meer zeggen “Wir haben es nicht gewust”, want het internet staat er vol mee, wat voor een nachtmerrie de wahabistische islam is.

  Like

 3. Misschien kan de nalatige i.n.d. organisatie nu is eindelijk grote aantallen ten onrechte toegelaten islamitische assielzoekers rechtstreeks naar Saoedi Arabië sturen ,daar dit land het zo goed voor heeft met de volgelingen van de massa moordenaar en pedofiel Mohammed ,de stichter van de ‘bloeddorstige afgoden religie ‘genaamd ‘de islam’ !!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Voor geld worden mensen vermoord, maar voor olie in combinatie met Islam worden desnoods hele volken uitgeroeid. Als het dus aan de Islam ligt, zijn die van plan 75% van de hele wereldbevolking uit te roeien. Ten gunste van een verzonnen god en de richtlijnen uit een vunzig boek die ze de koran noemen. Die hele zieligheidsindustrie, de politiek, de media…..Uit hun daden lijkt het wel of ze gefinancierd worden vanuit het midden Oosten ! Als er geld in het spel is, kunnen velen de verleiding niet weerstaan om al hun principes overboord te gooien. Net als bij het
  Amerikaans worstelen; eenieder heeft zijn prijs ! Wat schuift het ? Okay, dan zal ik de tegenstander maar laten winnen !

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Goede vraag ware het niet dat het antwoord al besloten ligt in de geschetste situatie.
  Maw. een goed artikel dat veel zo niet alles duidelijk maakt.
  Jammer van de afsluitende vraag, die valt in de categorie; Hoe heet prins Bernhard en zo ja waarom niet.

  Like

 6. Pingback: Saoedi-Arabië is de baas! |

 7. Theresa Geissler zegt:

  Om de olie is het allemaal begonnen en om de olie zal het eindigen.
  Met andere woorden: Als we niet afhankelijk geweest waren van de olie, hadden we hier geen -of veel minder- islam gehad.
  Zullen we er maar eens een nieuwe benaming voor verzinnen? Ik stel voor: De olie-immigratie, met daaraan verbonden de olie-ideologie…….
  Maar, alle gekheid op een stokje: Zodra Nederland net zo ver mocht gaan als dat doorgedraaide Zweden is het tijd voor een Burgeroorlog!

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Upon completion of her research, she decided to submit a report for a school project in an elective class she was taking for extra credit. She titled it ‘Holohoax,’ and got an A on the report! Unfortunately for the regime, the widely accepted version of the ‘holocaust’ which has been passed down for generations and constantly promoted through Hollywood propaganda films is not enough to brainwash the youth, who are increasingly thinking for themselves, outside the box.

  http://www.israelandstuff.com/15-yr-old-submits-a-holocaust-denial-report-called-holohoax-gets-an-a

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Het is zoals het IS. Makkah in de jaren 30 -40, toen ze nog zo arm waren als moskee-ratten en niet wisten dat ze bovenop het zwarte goud zaten; aangestampte lemen vloeren rondom de “heilige”Kaäba.
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpVPsCSrCzYx6WuzwzPIM9ASIo5xeK8O09EqOZ9IKgrK2xr78oPw

  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRugDWks1dyNcqLhTDfyC46uzDs-rsazs5DxatGSJMrRvirSjGa
  Mecca anno 2015
  Goud-omrandde-marmeren vloeren hebben het leem vervangen;

  Maar de “heilige” kubus, waarom heen de gelovigen cirkelen ziet er van binnen nog net zo armoedig uit als in de tijd van Muhammad; 2 gammele ouwe stoeltjes, een paar onaanzienlijke olielampen en dan het “allerheiligste”, de kapotte steen;

  De ongeleuvige honden mogen daar uiteraard niet komen, zelfs koningen niet.
  Ze mogen wel in klatergouden nieuwe moskees hun bewondering uiten over zoveel rijkdom.
  Bea vermomd in een nwe moskee Qatar

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  18 april 2015 om 11:35
  Ergens in de jaren 80, toen keizer Hirohitho een bezoek bracht aan NL en uiteraard ontvangen werd door de H.K.K.H-heden, stond Wim Kan buiten met een bord te demonstreren. Woedend was hij erover dat die Hier-en hito door de keunegin werd ontvangen..
  Hij zat in de oorlogsjaren in Burma, zij heerlijk in Canada ( en daarna in de warme tropen…).
  Het leven is oneerlijk……….

  Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Het westen zou alles in het werk moeten stellen om de olie van de Saoudi’s niet meer nodig te hebben laten ze maar een rietje in de grond steken om de dollars op te zuigen.

  Like

 12. Tja de hele Ellendige LITE,gaan werkelijk door het slijk om dat zooitje arabieren te behagen.

  Like

 13. Ieder integer mens zou zeggen:dan maar geen olie,ongeacht de consequenties.Wat het zwaarst is,moet het zwaarst wegen!Maar ik geloof dat er niet veel integere mensen bestaan,helaas!

  Like

 14. En buiten dat,als ieder land afname van olie weigert,droogt hun geldstroom ook op en dan eens kijken wie wie nodig heeft!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat geld hebben ze echt niet meer nodig. Daar worden onze regeringen mee betaald.
   Om ons eigen ondergang mee te financieren. Zij verdwijnen naar veiliger oorden, wij blijven achter.
   DIT IS OPZET.

   Like

  • fleckie zegt:

   EN…..hoe ver is MEN eigenlijk met de ontwikkeling van WATERSTOF, voor gebruik ..van….., ( maar dat zal wel ‘AFGEREMD” worden, door…”BELANGHEBBENDEN”, v.d….OLIEINDUSTRIE)

   Like

 15. Dot zegt:

  JA de Saoedi kameeldrijvers zijn echt de baas.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Maar ze worden wel door de Shiieten bedrijgt, en die zijn pro Iran.en ze hebben net zo veel olie als de Saudi’s .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s