DE INVASIE WORDT GELEGALISEERD

Screenshot_2

(Vertaling: “delamontagne”)

De invasie wordt gelegaliseerd door de VN : “Men moet  naar  wettelijke alternatieve middelen zoeken die in de plaats komen van de gevaarlijke reizen over zee.” Het Hoge Commissariaat van Vluchtelingen van de VN heeft een plan ontworpen voor de Europese regeringen om de capaciteit van de hulpverlening op de Middellandse Zee met de hoogste urgentie te versterken en verbeteren. De organisatie is zich na de laatste verdrinkingen in de Middellandse Zee en in het bijzonder die ten zuiden van Lampedusa, waar men vermoedt dat honderden immigranten zijn verdronken, gaan bemoeien met de overtochten. Een vertegenwoordiger van de VN: “Ik was erg geschokt toen ik vernam dat een overvolle boot met vluchtelingen op zee kapseisde en er 400 mensen verdronken”.

Dit verklaarde Hoge Commissaris Antonio Guterres in een  circulaire:”Dit laat ons zien dat het belangrijk is dat we een  heel goed systeem van redding op de Middellandse Zee moeten opzetten. Bovendien is het vroegere ´Mare Nostrum´ niet vervangen door gelijksoortige reddingsoperaties en tegelijkertijd ontbreken  de legale routes over land voor hen die bescherming nodig hebben.” Guterres, die op dit moment in Beiroet is, onderstreepte de noodzakelijkheid om toelatingen op humanitaire gronden  te verbeteren, een beleid met een meer flexibele visie te verwezenlijken, o.a. programma’s tot familiehereniging en een effectief systeem om mensen in de Middellandse Zee te redden.

De woordvoerder van de UNHCR, Federico Fossi,  die door de BBC werd geïnterviewd,  herhaalde de oproep om vaart te maken met een goed systeem voor het zoeken naar drenkelingen en  het redden van levens. Het Hoge Commissariaat heeft al voorstellen gedaan om deze uitdagingen aan te gaan tot het redden van de duizenden vluchtelingen en immigranten, die hun leven in de waagschaal stellen door te proberen Europa te bereiken. Onder andere:

1. Het in werking zetten van een solide Europees systeem tot redding en zoeken naar vluchtelingen.

2. Een Europees programma op te zetten dat scheepvaartmaatschappijen de schade compenseert die voortkomt uit de reddingen op zee.

3. Het uitbreiden van legale alternatieven, die in de plaats komen van de gevaarlijke overtochten over zee.

4. Een programma ter herhuisvesting van de Syrische vluchtelingen die in Italië en Griekenland aankomen.

Amnesty International  beschuldigt de VN ervan niet hun verantwoordelijkheid te nemen. Amesty heeft de VN er van beschuldigd dat zij schuldig zijn aan de afname van de reddingsoperaties in de Middellandse Zee o.a. door een einde aan de operatie “Mare Nostrum” van Italië.  De VN hebben hun verantwoordelijkheid niet genomen en bedreigen daardoor de levens van duizenden mensen. Jean-François Dubost, directeur van de afdeling “vluchtelingen” van Amnesty in Parijs, onderstreepte dat de laatste tragedie ( de dood van 400 migranten ) de “horror” belicht en dat er totaal geen oplossingen zijn gevonden voor de “Middellandse Zee”.

Screenshot_3

Bron:
http://euro-jihad.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.imolaoggi.it

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Amnesty International, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op DE INVASIE WORDT GELEGALISEERD

 1. eva zegt:

  Ik ben nog veel meer geschokt dat men ze nu bij wijze van spreken al een paar kilometer voor de kust waarvan ze vertrekken op wil vangen, zodat er maar zoveel mogelijk het beloofde land bereiken.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Het volgende is dan een veerdienst die ze gaan opzetten met in beslag genomen cruiseschepen of een drijfbare brug waar je met een tank of bussen overheen kan rijden.
  Maar misschien is het toch handiger om dat stukje zee in te dammen en daar met taxi’s over en weer laten rijden om ze op te halen.
  Misschien zelfs een treinverbinding met een restaurant wagon om wat bij te komen. Eventueel met een wagon erbij waar ze vast paspoorten krijgen uitgereikt en een huissleutel van iemand ze huis die er nog uitgeflikkert moet worden bij aankomst.
  Ik zou daar zo kunnen werken, alleen er nog even over nadenken hoe je dit kan verkopen aan de bevolking maar waarschijnlijk is dat het laatste waar ze mee bezig zijn.
  We hebben het maar te accepteren. En anders ben je een racist, en dat wil niemand.

  Like

  • koloth zegt:

   Idd. Bert anders ben je een racist.
   Maar we worden gewoon gedwongen om een racist te worden, want anders tekenen we ons eigen doodvonnis.
   Het is de keuze: Of racist of vermoord worden.(direct of indirect).

   Like

 3. Claudia M. zegt:

  Neen, nee en nog eens neen! Laat de VN zich druk gaan maken om de veiligheid in die landen vanwaar deze mensen komen, dan hoeven ze niet ‘en masse’ hierheen te komen! We kunnen ze niet kwijt, we hebben geen werk en vooral het geld is op!

  Daarnaast hebben deze mensen een compleet andere cultuur waarvan wij de bijzonder wrange en zure vruchten al geruime tijd plukken; genoeg is genoeg. Opvang in de regio, dan wil ik er nog aan meebetalen ook, maar niet hier!

  Like

 4. Jan zegt:

  Communisten zeggen dat om een betere wereld te krijgen slachtoffers een noodzakelijk kwaad zijn. Zeg ik als niet-communist ook over Antonio Guterres en zijn acolieten.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Hoe meer ze er hier heen halen, des te groter is de ellende waar de rest in achterblijft.
  Zo krijg je een compleet werelddeel zonder mannen en jongens om nog iets te beginnen, niet dat ze bijzonder veel uitspookte daar w.b. hun land opbouwen behalve mekaar de hersens inslaan, maar zo wordt het daar nog veel erger.
  Misschien moeten wij maar eens die kant op gaan maar na een tijdje gaat er dan weer hetzelfde gebeuren maar dan omgekeerd.

  Like

 6. Pingback: Segers (cu): samen in de boot, multiculti-samenleving, islam gelijkwaardige religie | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 7. Doornroosje zegt:

  immigranten, die hun leven in de waagschaal stellen door te proberen Europa te bereiken.

  Dat kunnen ze dan beter in hun eigen land doen . Heeft het ook nog nut.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Help de mensen op het Afrikaanse continent, dan hoeven wij ze niet uit zee te vissen.
  De VN is een door de islam gerunde club, ook daar moeten we uit of hele club moet daar op de schop.

  Like

  • LafSchaap zegt:

   Al decennia lang gaan er klauwen met geld vanuit het westen die kant op, zonder dat het ook maar iets geholpen heeft. Dat is te danken aan het feit dat er veel te veel geld is blijven plakken aan de hulporganisaties zelf en machthebbers ter plaatse. De VN heeft daar niets aan gedaan, zelf ook belanghebbende zijnde.
   Ik stel voor dat we de eerstvolgende rubberboot die arriveert eens volstouwen met VN-medewerkers en een duwtje geven richting Afrika.

   Like

 9. Tempelier zegt:

  Ik heb ook een voorstel , alle mensen werkzaam voor de VN en Amesty stellen hun privé eigendommen beschikbaar voor alle asielzoekers. Hieronder vallen: vakantie huizen , eigen huizen, bankrekeningen , auto’s , kleding, plezier jachten, fietsen, 1 x per week gevulde koelkasten en een gevulde diepvries met halal producten. De kinderen van deze medewerkers zullen als (slaven) vrijwilligers er voor zorgen dat het de asielzoekers aan niets ontbreekt.
  Wie wil mag de lijst uitbreiden.

  Like

 10. Idefix zegt:

  Laat ze maar komen……Het gros van de bevolking is meer geïnteresseerd in Boer zoekt Vrouw,sport en andere onbenulligheden ,kritische reacties op artikelen ,geplaatst bij de gevestigde media zoals NU.nl leveren je een ban op.
  De gemiddelde Europeaan verdiend gewoon niet beter.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar WIJ……Verdienen w i j dan óók niet beter?
   (Al hebben er hier inderdaad personen gereageerd, die dat insinueerden: Om beter te verdienen moest je volgens hen de júiste grootmacht -Rusland- aanbidden en bereid zijn, dáárvoor te stèrven. -Of zoiets. Deed je dat niet, dan kon je, alweer volgens díe personen, gelijk met de anderen in de strónt zakken.
   Namens Geert, volgens zijn eigen verklaring eerder trans-Atlantisch georiënteerd: Héél hàrtelijk dànk! )

   Like

 11. Frans Brassens zegt:

  Guterres en Fossi staan, zoals we gewend zijn van E.U. sukkels, weer eens buiten alle realiteit.
  Ze hebben geen enkel idee van wat er daar allemaal op zee ronddobbert. En waaróm.

  Like

 12. Vederso zegt:

  De “humanitaire gronden” van de VN betekenen in werkelijkheid: landjepik, rooftocht en geweld.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Niks veilige routes over land! Gelukszoekers moeten in eigen land blijven, en doen zij dit niet, dan moeten de EU-lidstaten hen zonder pardon uitzetten.
  Wat is dit toch voor een gedoe met die zogenaamde vluchtelingenorganisaties? Het heeft er alles van weg dat ze de toestroom naar Europa juist stimuleren, terwijl ze donders goed weten dat er op termijn ook hier grote onlusten en cultuurbotsingen zullen plaatsvinden. Bovendien denkt men totaal niet aan de mensen die hier met hard werken hun leven hebben opgebouwd en vorm gegeven hebben, en wiens (financiële) oekomst mede door al die niet-uitgenodigden heel onzeker is geworden. Kijk ook eens naar onze ouderen, op wat voor schandalige wijze zij worden behandeld! Vluchtelingen zullen óók de handen uit de mouwen moeten steken; ook ons is niets komen aanwaaien! Geen gratis geld meer en ga iets nuttigs doen als dank voor alles wat je in de schoot geworpen krijgt. Voor niets gaat de zon op.

  Ik ben voor een streng asielbeleid, waar men illegalen en uitgeprocedeerden niet zelf over hun wel of niet vertrekken uit Nederland laat beslissen!

  Like

 14. Anneke zegt:

  Dit is te zot voor woorden, wat moeten wij met al die mensen, wij hebben geen plaats, geld is op, er zijn geen woningen en wij zijn het spuugzat. Waar bemoeit de VN zich mee en al die andere zogenaamde instanties….

  Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba · 22 min. 22 minuten geleden
  Dit is MOORD OP AFROEP OP DE AUTOCHTONEN dr de AZIELIGINDUSTRIE DE INVASIE WORDT GELEGALISEERD http://wp.me/p1O7aM-mGa via @wordpressdotcom

  Like

 16. Wachteres zegt:

  De echte bedoeling: ‘Weg met ons’ en een nieuwe multiculti-samenleving, waarin de blanken een minderheid vormen.

  Deze boot ‘vluchtelingen’ zijn een godsgeschenk voor duivels links

  In Duitsland zeggen de groenen al openlijk ‘niemals wieder Deutschland’.

  Zo denkt links hier er ook over [weg met Nederland en met Europa], maar ze zijn wel zo verstandig om dat niet al te openlijk naar buiten te brengen.

  Honderdduizenden komen straks jaarlijks legaal, met medewerking van de diverse regeringen en de VN, de EU binnen.

  De VN is in feite al in handen van de islam.

  En dat de islam hier straks de zeggenschap krijgt [want uit de islamitische landen komen de gelukzoekers], zal onze regeringen worst zijn.

  Zolang het geld en de olie uit die landen maar binnenstroomt

  En het volk slaapt rustig door.

  Like

  • koloth zegt:

   Wachteres: Dit is een godsgeschenk voor duivels links.

   Nee hoor Wachteres, dit is een vooropgezet plan van het westen: Ze hebben éérst daar politieke onrust gesticht zodat het moord en doodslag werd.
   Het gevolg zouden massale vluchtelingen stromen worden en het is ze gelukt.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Links wil de multiculturele samenleving, koloth en rechts gaat er niet tegenin omdat de zakenlieden ook wel wat zien in een toestroom van arbeiders die dag en nacht willen werken voor weinig geld.

    Like

 17. Jaantje zegt:

  Hier was ik al een tijdje bang voor, het was even slikken na het topic van Arnold Karstens.
  Die word dan ook vermeld als man met hart op de juiste plaats.
  Dat kan maar 1ding betekenen men gaat het reguleren en als er tegenstand is krijg je de UNHCR op je dak zo ging het in Servië ook.

  Like

 18. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 10 min. 10 minuten geleden
  @geertwilderspvv GOH!Dààr hadden de GUTMENSCHEN niet aan ged8!zie ZWEDEN Crisisoverleg in Duitsland-> asielzoekers http://www.nu.nl/buitenland/4033004/crisisoverleg-in-duitsland-asielzoekers.html

  http://www.nu.nl/buitenland/4033004/crisisoverleg-in-duitsland-asielzoekers.html
  Crisisoverleg in Duitsland over asielzoekers
  Foto: ANP
  Gepubliceerd: 17 april 2015 20:23
  Laatste update: 17 april 2015 20:23

  De immigrantengolf en het toenemende geweld tegen vluchtelingen zijn zo nijpend geworden, dat Duitsland volgende maand crisisoverleg houdt.
  De deelstaten overleggen op 8 mei met de regering van bondskanselier Angela Merkel, liet haar woordvoerder vrijdag weten.

  Ook klachten over geldgebrek voor huisvesting van immigranten komen dan aan de orde. Een aantal deelstaten heeft extra geld geëist om de toestroom aan vluchtelingen te kunnen bekostigen.

  Dit jaar komen er naar schatting vier keer zoveel asielzoekers naar Duitsland als in 2013. Dat waren er toen 100.000.

  Het meest recente incident van geweld tegen asielzoekers was begin van de maand in Tröglitz. Daar werd een asielzoekersopvang in brand aangestoken. Dat gebeurde na wekenlange protesten van rechtsextremisten tegen de komst van asielzoekers.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Instroom is het nieuwe leger in de nabije toekomst.
   Om de autochtonen onder de duim te houden.
   Deze keer geen groepjes jongeren die 1autochtoon naar god schoppen maar een heel leger en die worden opgeleid ook is immers geen ander werk.

   Like

 19. Pingback: DE INVASIE WORDT GELEGALISEERD |

 20. Ik weet niet of het waar is maar een lekdoos van GroenLinks lekt dat men de oudjes en andere geraniumfiguren die toch niks meer voor de corpocratie te betekenen hebben een beetje doel in het laatste restje leven wil geven. Nee, ze krijgen dit keer niet de gratis pil van Drion.

  Het plan is verbluffend simpel en praktisch. Precies zoals we dat al eeuwen van de groene mutsjes gewend zijn. Om ook maar meteen de noodlijdende bloemenhandel een beetje op te fleuren moeten de oudjes met rollator en al naar de bloemenwinkel en vervolgens zwaaiend met de fleurige bossen en zo mogelijk juichend aan de wegen gaan staan die van onze grensovergangen en aankomsthallen naar de asielparadijsjes voeren om daar onze gasten een hartelijk welkom te bereiden en ze het gevoel te geven dat ze hier van harte gewenst zijn.

  Een soort Welkom Thuis en proficiat met uw Nederlanderschap. Met de pet in de hand natuurlijk. Onder de aanwezigen worden iedere dag de zieligste asielzoekers verloot en de winnaars mogen ze dan mee naar huis nemen om ze in bad te doen, in bed te vertroetelen en er broodjes voor te smeren..

  Like

 21. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een alweer komt onze voorspelling dichterbij!

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  “Ik was erg geschokt toen ik vernam dat een overvolle boot met vluchtelingen op zee kapseisde en er 400 mensen verdronken”.

  En ik ben nog veel meer geschokt bij het moeten aanzien van het laten creperen van de eigen steeds verder leeggestolen (bejaarde) bevolking!!!

  “Dit laat ons zien dat het belangrijk is dat we een heel goed systeem van redding op de Middellandse Zee moeten opzetten.”

  Dit laat mij alleen maar zien dat ik binnenkort NOG MEER moet gaan betalen voor de opvang en het welzijn van de ‘vluchteling’.

  Like

 23. yobe zegt:

  Het zijn geen gewone vluchtelingen, maar economische, als je dat ziet op die boten, ze zijn niet uitgehongerd zo te zien, velen hebben een mobieltje, moet ik nog meer toevoegen, ik denk het niet

  Like

 24. Als ik het goed begrijp zetten ze dus door dat heel Afrika onder andere hier komt wonen!Waarom zetten ze geen gratis vliegtuigen in joh?En dan natuurlijk wel first class,he?Want dat schuim moet je zoveel mogelijk gerieven!Kotsen moet ik hiervan!Al die hoge pieten mogen ze van mij aan het spit hangen!En geen hond die er nu eens krachtig tegen in gaat:dat zegt wel genoeg!

  Like

 25. Kraftavilqa zegt:

  “…voor hen die bescherming nodig hebben.” Hé lul Guterres, degenen die bescherming nodig hebben zijn de Europeanen die in hun bestaan bedreigd worden door enorme hoeveelheden vijandige kolonisten die o.m. via de Middellandse Zee Europa aanvallen. “Dit laat ons zien dat het belangrijk is dat we een heel goed systeem van redding op de Middellandse Zee moeten opzetten.” Driewerf neen een effectieve marine en kustverdediging is wat we op / aan de Middellandse Zee moeten opzetten. Laat geen dobbernikker meer voet op Europese grond zetten bombardeer ze uit ’t water jaag die boten naar de kabeljauwkelder en mitrailleer de overlevenden dat is humaner dan dat ze langzaam moeten verzuipen; zo maak je aan azielige zoekers duidelijk dat ze onwelkom zijn en houden ze misschien op ’t te proberen. En bescherming tegen linkse idioten zoals lul Guterres lijkt me ook wel een goed idee.

  Like

 26. francobollo zegt:

  Tistochwat – dat verhaal van die drenkelingen klopt misschien niet! Een week of drie à vier geleden zou ook een boot met veel vluchtelingen zijn gekapseisd. In Italie (ben er woonachtig) hoorde je van de media dat er nooit een wrak of drenkelingen zijn gevonden. Nu is een boot met 400! mensen omgekomen. Je zou toch verwachten dat je ergens een wrakstuk of een lijk terugvindt!?

  Like

  • Weer een vies trucje van de media,misschien?

   Like

  • Cathja zegt:

   @ francobollo 00:08

   Vanmorgen las ik op de voorpagina van De Telegraaf dat er een boot met 700 ‘vluchtelingen’ aan boord is gekapseisd, voor de kust van Lampedusa. Het is in de nacht gebeurd, en vissersschepen hebben nog 28 mensen kunnen redden. Volgens de berichten zijn er op de kust van Libië lichamen aangespoeld.
   Ik denk niet dat dit een flauwekulverhaal is. Ik denk dat er in de loop van de dag wel meer duidelijk zal worden over dit voorval.
   Het gaat maar door, en niemand die de mensensmokkelaars eens uitschakelt! Door hen zal deze stroom immigranten over zee zéker niet stoppen!

   Like

 27. Claudia Noordeloos zegt:

  In 2014 zijn 143.000 mensen uit Nederland vertrokken en er zijn 30.000 asielzoekers Nederland binnengekomen. Ongeveer een tiende van het aantal asielzoekers dat Duitsland opvangt. Libanon vangt anderhalf miljoen Syrische vluchtelingen op, op een bevolking van vier miljoen mensen. En wij maar zeiken hier dat we overspoeld worden. Er gaan bijna net zoveel mensen weg als er binnenkomen. Je zal maar zo wanhopig zijn dat je een paar duizend euro neerlegt om je leven te wagen op een gammel bootje op de Middellandse Zee. Ik hoop dat als ooit hier de pleuris uitbreekt en Nederlanders massaal moeten vluchten, de kustwacht in Noord-Afrika alle mensen die hier nu lopen te klagen Linda recta terug de zee opstuurt, ga maar lekker dood in je eigen land. Dat heb je een ander toch ook toegewenst? Egoïsten…

  Like

  • BertG. zegt:

   En waarom zouden al die Nederlander dan massaal moeten vluchten?
   Niet iets om wat we mekaar aan doen maar omdat we bedreigt gaan worden in ons voort bestaan en levenswijze. Hebben wij daar dan om gevraagd?
   Hebben wij ergens uitnodigingen heen gestuurd of zo.
   Het lijkt mij dat er daar in de omgeving ruimte en plek zat is om te kunnen leven.
   Nee, ze maken het mekaar onmogelijk om een bestaan op te bouwen, en daar zou ik mezelf dan verantwoordelijk voor moeten voelen.
   Nederland is niet groot genoeg om de hele wereld op te vangen. En waarom moeten ze de halve aardbol over reizen. Met dat geld wat ze betalen, daar hadden zo ook een toekomst van kunnen opbouwen in eigen land of ergens in de omgeving.
   10 – 12 miljoen mensen in Nederland is druk zat.
   En als ik die kant op zou gaan, dan is daar voor mij geen brood, bed, bad of onderdak voor de rest van me leven. Daar zou ik me klauwen voor moeten laten wapperen en anders kan ik daar sterven. En terecht. Ze zitten daar niet te wachten op uitvreters.
   Daar zijn ze niet zo medelevend met mensen die in hun nest blijven liggen en maar eisen blijven stellen en anders agressief gedrag gaan vertonen.
   Dan kan je oprotten om nooit meer terug te komen.
   Is het onredelijk om te vragen om met rust gelaten te worden. Echte vluchtelingen is een ander verhaal, en dan nog tijdelijk, maar dat zijn de meeste niet.

   Like

   • BertG. zegt:

    En waarom denk je dat er in 2014 zijn 143.000 mensen uit Nederland vertrokken?
    Volgens jou gegevens, ik denk dat het er wel meer zijn.
    Omdat hier zo goed vertoeven is of zo of omdat het zo langzamerhand niet meer uit te houden is hier?
    Mensen verhuizen altijd wel naar een ander land maar zouden dat er ook zoveel zijn geweest als er hier nog normaal viel te leven zonder deze extreem hoge belasting druk omdat we de hele wereld schijnen te moeten onderhouden.
    Alles begint onbetaalbaar te worden en dat is een gevolg hier van.
    Nederlanders worden dakloos hier maar daar is dan geen bed, bad en brood voor beschikbaar, die kunnen creperen in een bushokje. Hulp gaat hier maar 1 kant op.
    En dat gaat wringen op den duur als je weet dat ouderen tot in hun enkels in de pis staan, met vol gescheten luiers moeten blijven zitten.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Claudia Noordeloos 09:58

   Nou Claudia, de irritatie druipt van je verhaal af. Jammer dat je alleen maar oog hebt voor de 30.000 asielzoekers, en je niet afvraagt om welke redenen 143.000 mensen ons land hebben verlaten.
   Het is bekend dat velen het in ons land niet meer zien zitten. Niet voor zichzelf, maar zéker niet voor hun kinderen. Denk eens aan de islam, welke ‘religie’ vreemd is voor ons land. Ze eisen moskeeën, steeds meer en steeds groter. Ze willen de minaretten hoger maken dan onze kerktorens. Een duidelijk signaal dat hun ‘religie’ dominant wil zijn.
   Maar wij zijn geen moslimland, dus zal er geëist moeten worden van moslims dat zij zich aan ons aanpassen, en anders vertrekken ze maar.
   Voor alle asielzoekers geldt: je komt hier niet als rechthebbende, maar als hulp vragende. Dan zou waardering en dankbaarheid jegens het land wat jou (en je gezin) gastvrij opneemt en zelfs allerlei voorzieningen voor je regelt de norm moeten zijn. Het tegendeel is al heel vaak bewezen; ze vechten zelfs in ons land hun religie-twisten uit. Christenen zijn zelfs hier niet veilig voor moslims! De ellende uit het Midden-Oosten is weldra ook ons deel.

   En kijk eens naar het westen van ons land, waar in grote steden soms al meer dan de helft van de inwoners buitenlander is, en waar je als Nederlander je klompen niet meer wilt hebben staan. Alles voor de moslims, en de Nederlander verrekt maar. Hulpverleners mijden de allochtonenwijken als de pest, want ze zijn hun leven er niet meer zeker.
   Toch gek hè, dat er zoveel autochtone Nederlanders hun leven hier niet meer willen leven?
   Als Nederland zijn eigen bevolking kwijt raakt, en vreemde mensen die niets zullen bijdragen aan onze samenleving met open armen ontvangt, dan hoef je niet hoog opgeleid te zijn om te zien waar dat op uitdraait. Kijk naar Duitsland. Het is financieel niet meer op te brengen nu men de deuren wijd open heeft gezet voor ‘asielzoekers’. Als te weinig mensen voor een veel grotere groep het geld moeten verdienen, dan staat armoede voor de deur. Duitsland schaft zichzelf af, en Nederland volgt.
   Over enkele decennia is Nederland ook een derde wereldland geworden. Alles wat wij en onze ouders/grootouders door hard werken hebben opgebouwd, wordt momenteel stap voor stap afgebroken. Als je dit niet wilt zien, vermoed ik dat je bind bent.
   Nederlanders zijn juist NIET egoïstisch! Nederland laat zich helaas inpakken door Brussel, en zit vast aan allerlei verdragen die ze hebben ondertekend. Dat wordt onze ondergang.
   De kruik gaat net zolang te water tot hij barst.

   Voor ECHTE vluchtelingen is in ons land altijd plaats (geweest). Voor mensen die te beroerd zijn om de dag aan te kijken HOORT HIER GEEN PLAATS TE ZIJN!!!
   Ga terug naar je eigen land, steek je handen uit je mouwen en help je land vooruit, in plaats van de benen te nemen en je te laten verwennen en verzorgen door mensen die mede door jouw gedrag alleen maar moeten inleveren! Dit gedrag noem ik doodgewoon a-sociaal.

   Misschien harde woorden, maar zo denk ik erover.

   Like

   • Jaantje zegt:

    Men probeert de autochtonen hulpverleners zoveel mogelijk te vervangen voor hulpverleners die beter aansluiten en de cultuur en taal van de allochtoon rijk/machtig is.
    Idem bij politie ambtenaars enz.

    Like

   • Helemaal mee eens, en het merendeel van die zogenaamde vluchtelingen wat je op tv ziet zijn vreemd genoeg allemaal mannen, komen hun vrouwen en kinderen ook nog hierheen. Kunnen onze lol wel op hoor. Erg is maar een oplossing…grenzen dicht en wat hier niet hoort, terug naar hun eigen land

    Like

 28. francobollo zegt:

  Nog een vraag: waarom stuurt Malta steevast alle ”vluchtelingen” door naar ItaIie? Zelf nemen ze die nooit op. Malta gaat ze ook nooit redden als er nood aan de man is. Waarom?? Ze krijgen toch ook geld van de EU bij instroom??

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als NL “vol” wordt genoemd, dan zou je Malta voller dan overvol kunnen noemen. Een grondgebied nog niet de 1/4 van dat van ,n stad als Rotterdam.
   En dan 400 en meer duizend bewoners.
   NL zou ook eens moeten beseffen dat er niemand meer bij kan.

   Like

 29. paulzwueste zegt:

  Wat een hersenloos plan van die islamitische VN!
  De ultieme oplossing ligt toch zó voor de hand… Als we nou allemaal naar daar gaan, waar die arme vluchtelingen vandaan komen, dan hoeven ze immers niet naar hier te komen!
  Zijn we gelijk van het probleem af dat we hier tegen ze aan moeten kijken. Geen speld tussen te krijgen.

  Like

 30. luckybee zegt:

  Hoogste tijd dat wij alle partijen op de PVV en Wilders na naar huis sturen; ze deugen allemaal niet.

  Like

 31. Rolf zegt:

  Machteloos heb ik steeds meer nachtmerries. Ik zeg het eerlijk:angst beheerst me. Omdat ik heel veel moslims heb gekend. Ben er tussen opgegroeid. Ik schaam me diep dat ik toch kinderen op in dit land heb gemaakt. Want ook zonder de Invasie die exponentieel toeneemt,hebben onze onschuldige kinderen al een zeer moeilijke toekomst. Alleen als je rijk bent,kan je zo buiten Europa gaan,en of blijven. Maar 98% van ons dus niet. Idd verdienen een hele hoop NL-ers het lot dat ons staat te wachten: Echte armoede,geweld…burgeroorlog. De oorlog is allang bezig. Zoalng alleen de buren thuis zijn overvallen,en doodgestoken/geschoten tijdens de beroving kijken dezen gewoon naar boer zoekt vrouw,en andere onzinnige dingen inderdaad. “lief zijn” = onder de voeten worden vertrappeld. Voor deze linksen en door de rechtsen verblinden,is alles een ver van mijn bed show.Maar het duurt nu echt niet lang meer voordat we allemaal in bloedige gevechten zitten. Gewoon in je straatje dus. “grsppig” dat mijn vrienden vroeger mij al niet begrepen,als ik weer eens zat af te geven op die kkr burgers. Want dat waren tenslotte hun ouders. Ik heb geen gezinsleven gekend zoals iedere marokaan wél heeft gehad. Die zaten met mij in een internaat,maar alleen omdat ze “iedereen” hun iets schuldig was. Ik had letterlijk vele redenen om iedereen te haten,terwijl deze jongens Alles hadden gekregen.thuis wat een kind nodig heeft. Maar hun konden toen al het toverwoord ‘discriminatie’ zeggen,en de verdenking van hun krakies de vorige nacht werd verschoven naar de enige nederlander die er was:IKke dus. Dit waren de super linkse geitewollesokken mannen en vrouwen aka de staf. Waar ik naïef vriendelijk tegen was voor veels te lang. En je moest juist schelden,tieren hun moeders vervloeken ennn een allochtoon zijn om met respect te worden behandeld. Verder heb ik veel te lang tussen dit volk moeten leven,en het heeft later mijn ogen wijdopen gemaakt. Wat onze regeringen nu aan het doen is,is onvoorstelbaar destructief. Vrijwillig slachtoffers maken van ons. Ons land is wijdopen om door iedere buitenlandse groep die iets te maken heeft gehad met hollandia ,om schadevergoedingen te krijgen. Andersom zijn er veel meer zaken,maar alles wordt door de nos en media en de populistische talkshow hosts doodgezwegen. Op school (Lyceum) was er giga propaganda. Toen nog niet in de gaten. Ik die altijd iedereen overvriendelijk heeft behandeld, was ALTIJD degene die werd bestolen,en zwaar is gediscriminineerd door onze “minderheden”. En dit geld voor iedere hollander. En ik heb zo sterk de principes van mijn ma mee gekregen ,om Iedereen in zijn waarde te laten,niet discrimineren etc. En ik leefde er naar,wat werd gezien als “zwak” en dus werd er makkelijk over me heengelopen. Gelukkig dat ik dat al jaren geleden spuugzat werd,persoonlijk gezien. En benoem ik gewoon wat er gebeurt. Maar onze regering is écht die enge regering geworden die alles de kop indrukt via spionage middelen. Dit is ook zeer makkelijk met alle smartfoons en pc’s. Maar wát ze beschermen is nu juist zo eng. Een doodscultus die ALLES mag. Moorden tijdens roven. Maar alleen deze groep wordt NIET bekend gemaakt als ze al in het nieuws komen. Als de marokees ,”die van Thalys” ja ,dat in NL had gedaan. Waren er totaal geen ceremonies geweest. Geen helden erkent. En zelfs het tegenovegestelde was er gebeurt: in de talkshows met gasten als P.R de Vries die mohammeds reden hadden toegejuigd en dat er overdreven veel geweld op die arme massamoordenaar was gebruikt. Niemand die dit inziet.of wil inzien. Inderdaad “we” verdienen deze invasie. En “we” verdienen als melkkoe te worden afgeslacht zodadelijk.

  Like

 32. Pingback: 2 moslima’s in USA congres voor de linkse Democraten | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s