Hans Jansen – Taghoet

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

Taghoet of Taroet, met het accent op de laatste lettergreep – kent u die uitdrukking, dames en heren? De uitdrukking maakt deel uit van de Nederlandse straattaal, en betekent daar meestal ‘politie’. In het kader van de islamisering is het aanbevolen dit woord toe te voegen aan uw islamitische woordenlijst, naast jihad, Taqiyya, boerka enzovoort. Taghoet wordt ook gebruikt voor andere soorten gezagsdragers dan de politie, zoals treinconducteurs die zo brutaal zijn naar uw vervoersbewijs te vragen, ambulancemedewerkers die willen dat u een stapje opzij doet zodat ze hun werk kunnen doen, of een brandweerman die wil dat u doet wat hij zegt om te voorkomen dat er mensen ontijdig zullen ingaan tot het Eeuwige Vuur. Ook de grensrechters in het jeugdvoetbal zullen wel bij de taghoet horen. In de islamitische wereld zelf wordt het woord vooral door de godvrezenden gebruikt om de seculiere regeringen aan te duiden die aarzelen de sharia in te voeren.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, Moslims, Nederland, sharia. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hans Jansen – Taghoet

 1. Tistochwat zegt:

  Wat maken die verschrikkelijke moslims het voor zichzelf en vooral voor niet-moslims toch vreselijk moeilijk met al die regeltjes en wetjes. Het lijkt wel obsessief compulsief gedrag.
  Zelfs als ze naar het toilet gaan, moeten ze nog een compleet ritueel verrichten.

  Bij de baard van de profeet, moge allah verhoeden dat de moslim aan de diarree geraakt! Hij zal nauwelijks tijd hebben voor zijn aan het toiletbezoek voorafgaand gebed!

  Die mohammed, die al dit moois heeft bedacht, moet wel een heel ernstig krankzinnige figuur zijn geweest. Dit zou mij niet zo storen indien de moslim in zijn eigen woestijn was gebleven, maar hij komt ONS opzadelen met zijn idiote wetten en eisen en barbaarse gebruiken.
  En deze fijne islamisering geschiedt ook nog eens op onze kosten!

  Die Zweden zitten wel héél erg onder de islamitische plak; wát een stel onderdanige kwezels.
  Ik ben bang dat die Zweedse gekte hier ook zal gaan huishouden, voor zover dit nog niet is gebeurd.

  *zucht*

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik geloof daar niet in, Tistochwat. Serieus: Daar geloof ik niet in.
   Het zal heus nog gek gaan worden, maar zo gek als in Zweden…Nóóit.
   Lees ook mijn comment op “Zweden heeft niet de intentie……enzovoort” van 18.44u.

   Like

 2. Wachteres zegt:

  En de moslims die IN ONS EIGEN LAND erop staan dat tijdens een discussieprogramma op de TV niemand wijn drinkt, of dat moslims wordt toegestaan dat zij vrouwen geen hand hoeven te geven, of dat een moslim niet hoeft op te staan voor een rechter, wat alleen maar uit respect voor het ambt is, krijgen allemaal hun zin. enzovoort, enzovoort …Aan al hun eisen wordt voldaan.

  En onze achterlijke ‘elite’ heeft niet in de gaten dat zij hiermee de sharia invoeren of misschien beseffen zij dat wel en interesseert het hen geen donder.

  Like

 3. alidas1 zegt:

  Tistochwat en moet je in de moskee er achter liggen en hij de WC niet kan halen

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Tot overmaat van ramp, ook nog een moslim als burgemeester van Rotterdam. Oh wacht, een gematigde moslim. Bestaan die dan?

  Like

 5. luckybee zegt:

  De aanwezigheid van Moslims in ons land is een beledigging voor de God van Abraham.dat on zijn wetten met de10 Geboden heeft geschreven en aan Mozes heeft gegeven.
  En da6t zegt geen andere Goden voor zijn aangezicht, wij moge voor ze nietbuigen nog gehoorzamen.Duuuuuuus weg met ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s