Crisis of geen crisis? Pas vanavond laat weer onderhandelingen VVD, PvdA over illegale asielzoekers

Screenshot_57

(Door: Frank Verhoef)

Ze houden het nog even spannend.

“Zijn ze nog steeds bezig?”, hoor ik je vragen. Ja, VVD en PvdA zijn nog steeds bezig met de onderhandelingen hoe ze de kwestie van de illegale asielzoekers nou moeten aanpakken. Wie geeft er het meest toe? Mark Rutte of Diederik Samsom? Wie houdt zijn hoofd koel en wie overschreeuwt zichzelf?

Het is in feite crisis in het kabinet, anders overleg je niet bijna een week over één enkel issue, maar premier Rutte probeerde in ieder geval uit te stralen dat daar echt heus serieus geen sprake van is door zich uitgebreid te laten fotograferen tijdens zijn wandeling door Den Haag.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, VVD. Bookmark de permalink .

28 reacties op Crisis of geen crisis? Pas vanavond laat weer onderhandelingen VVD, PvdA over illegale asielzoekers

 1. luckybee zegt:

  Ze deugden allebeide niet stuur ze liever naar huis, en geef Wilders en de PVV de mandaat om te regeren, de enige partij die voor ons hun nekken uitsteken.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Wat valt er nu de goede kant op te gaan Zijlstra? Het is net het zelfde als bij een toss, kop of munt een van deze partijen moet bakzeil halen, zwichten voor de andere zijn argumenten, niets meer of minder. Alle gelul tot in de kleine uurtje ten spijt, men draait gewoon een rad voor de ogen van het volk en de randdebiele achterban, zo simpel is het. Het pluche blijft trekken de achterban van de VVD is tot op het bot verdeeld van Aartsen en van Zanen zijn twee burgemeester die het Bed, Bad en Brood wel degelijk zien zitten, dus opzouten met dat misselijke goed praten en moslim geknuffel, opzouten met deze illegale uitvreters…

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, peterselie, wat valt er nou eigenlijk te marchanderen, u zegt het mooi, het is gelul tot in de kleine uurtjes, dus opzouten met dat moslim geknuffel, en opzouten met die illegale uitvreters. Ik heb werkelijk zo genoeg van.

   Geliked door 1 persoon

 3. toestroom zegt:

  En maar rekken weer over werk kost ons als belastingbetaler weer geld, en het is zo simpel. Terug sturen naar het land van herkomst.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ik hoop dat ze in elkaar storten met hun hele criminele leugen en bedrog kabinet!

  Like

 5. Cleo zegt:

  Recht praten wat krom is, dat kan heeeeeeeeeeeeel lang duren. Economische crises, humanitaire crises… ‘Ach, zolang het mij persoonlijk nog niet raakt, blijf ik maar lachen’. Ziedaar de zelfingenomen premier van dit volksvijandige kabinet. Dieptriest, dus aub: weg ermee!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Stel dat de partijen inderdaad werken naar een oplossing waar beide partijen zich wel in kunnen vinden – ook al is zo’n oplossing altijd een typische poldercompromis en zal geen van beide partijen er echt blij mee zijn,”

  De ‘heren’ zouden er beter aan doen om er voor te zorgen dat WIJ realisten ergens blij mee kunnen zijn; een flinke belastingverlaging bijv. door een punt te zetten achter die ellendige ‘asielzoekers’ poppenkast waarmee vele landverraders zich toch zo heerlijk kunnen verrijken.

  “dan nog kan er vanalles misgaan vanavond en vannacht.”

  LATEN WE HET HOPEN! Kunnen we na nieuwe verkiezingen meteen door met het kabinetje ‘pechtold de grote’, in de hoop dat -door diens islamofiele toedoen- de ogen van van hun volgelingen dan E I N D E L IJ K zullen opengaan!

  Hoeveel belastinggeld kosten die bekvechtende ‘heren’ ons vanavond weer?
  Ze zitten daar immers niet te ‘werken’ om ons te plezieren of omdat ze zoveel van dit land houden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je hebt gelijk, Tistochwat: In het verleden is die misselijke partij altijd door de mand gevallen zodra ze regeringsverantwoordelijkheid kreeg, al was het ook maar zó ’n beetje; kun je nagaan wat dat wordt, nu ze de premier zouden gaan leveren!
   Pechtold heeft zich dan wel ingeslijmd in de Bilderbergkliek, maar dat illustreert juist, hoever hij van de dagelijkse realiteit af staat.
   Het ‘mooiste’ zou zijn als er toevallig tóch eens een terroristische actie zou plaatsvinden terwijl h i j net MP is: Dàn zou hij nog eens mogen laten zien, hoe hij zich er uit lult!

   Like

   • zrast zegt:

    Zou het ook mooi zijn als 1 van uw familie leden slachtoffer zou zijn van een terroristische aanslag?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee. ‘Mooi’ staat ook niet voor niets tussen aanhalingstekens.
    Maar als U een betere methode weet om de ingeslapen massa wakker te schudden zou ik zeggen: Brand maar los!

    Like

   • zrast zegt:

    Er zijn al zeker 2 aanslagen geweest, Pim Fortuyn en Theo van Gogh, hebben die de massa wakker geschud?

    Like

   • harry zegt:

    Zrast , naast die rare naam plemp je ook rare reacties neer .
    Nou weten we wel dat Noorderlingen nogal links geïndoctrineerd zijn , maar jij maakt het wel bont !
    Terwijl iedereen zich uitput in het analyseren van de ellendige situatie waar we dankzij die kutmoslims en de EU in verzeild zijn geraakt en probeert wat vóóruit te denken , kom jij enkel met een demotiverende rotopmerking als : “zou het ook mooi zijn als 1 van uw familie leden , etc .”
    En nee de massa is niet wakker geschrokken van de moord op Fortuyn en Van Gogh .
    Nou was dat in het eerste geval niet door zo’n kutmoslim , trouwens , maar wél door zo’n linkse idioot , waarvan er in het Noorden , volgens de stemmingen nogal wat rondhangen .
    In die zin zijn Groningen en Friesland berucht !
    Of achtergebleven . Of allebei .
    Kennelijk is er een grotere calamiteit nodig om het linkse volk wakker te rossen .

    Like

   • zrast zegt:

    Jammer dat je op de man/provincie speelt Harry, gebrek aan argumenten? Ik heb hetzelfde gedachtengoed als Wilders maar in tegenstelling tot mevrouw Geissler en jij zit ik niet te wachten op een nog terroristische aanslag, hoe motiverend dat volgens jou ook mag zijn. Het kost altijd onschuldige mensen levens, moet je niet willen/wensen.

    Like

   • toestroom zegt:

    Harry: In die zin zijn Groningen en Friesland berucht !
    Of achtergebleven . Of allebei . Harry dit klopt helemaal, de pvda heeft hier zijn zetels vandaan maar zrast is wel een fries maar woont er niet meer.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @zrast, 08.17u.: Nou goed, maar dan herhaal ik het nog maar eens: Als U een betere methode weet om de ingeslapen massa wakker te schudden, ga dan gerust uw gang.
    Zoals Harry zegt: De eerstgenoemde aanslag wèrd niet eens gepleegd door een moslim ( tot grote opluchting van alles wat goedmensch was). Wat de tweede betrof, daar waren de goedmenschen eveneens opgelucht, dat ze een stok hadden om de hond te slaan in de vorm van Theo van Gogh’s benaderingswijze.
    Maar slachtoffers -en dan meer dan één, bij voorkeur- die onmiskenbaar part noch deel hebben aan een en ander is nog wat anders!
    Wrang, ja; wrang en akelig, maar dat ís de actuele situatie dan ook, de lethargie van de massa bovenal.
    Dus roept U maar als U daarvoor een andere remedie weet, zou ik zeggen!

    Like

   • toestroom zegt:

    Dit had er nog bij moeten staan Migratiestroom

    Like

  • toestroom zegt:

   zrast het antwoord op u vraag is NEE. De Nederlander is dom.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Beste Tistochwat, het zal een zegen blijken te zijn dat één van beide partijen de handdoek in de ring gooit, want dan is het voor beide partijen een win win situatie geworden ten spijt van de parlementaire pers. Namelijk bij een coalitiebreuk winnen ze beide, de PvdA heeft laten zien dat ze tot het uiterste zijn gegaan voor de ‘menswaardige’ oplossing van Bed, Bad en Brood en de VVD welke toch helemaal verdeeld is op dit issue (VVD burgemeesters zijn gewoon voor het B,B en B regeling) enfin de VVD kan óók laten zien aan haar achterban dat ze tot het einde zijn gegaan met deze komedie…

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Ach, rubbere Rutte zal wel weer toegeven !

  Like

  • Wachteres zegt:

   Rubbere Rutte kan niet anders dan toegeven, @koddebeier

   De illegale vluchtelingen zijn en godsgeschenk voor de EU.

   Onze regering kan discussiëren tot zij een ons weegt, maar er zullen geen strenge maatregelen worden genomen, omdat de EU dat helemaal niet van plan is.

   Al jaren laten de EU-leiders dit toe en dat zullen zij blijven doen, omdat zij het Midden-Oosten vrije instroom beloofd hebben en omdat ze zo gauw mogelijk een veranderde maatschappij willen.

   Een maatschappij waarin de oorspronkelijke bevolking bijwoners zullen worden en zijn en waarin de islam het voor het zeggen krijgt.

   Dat neemt de EU voor lief, omdat ze denkt dat het allemaal wel mee zal vallen en omdat dit de enige mogelijkheid is om de oorspronkelijke bewoners van hun omgeving te vervreemden.

   Onzin wat ik zeg?

   Zeg mij dan één reden waarom de EU doorgaat met de jaarlijkse immense instroom uit het Midden-Oosten terwijl zij in 2010 al bij monde van Angela Merkel heeft erkend dat de multiculturele samenleving VOLLEDIG is mislukt.

   Like

  • Leo zegt:

   Als de voor ons behorende, naar goeddunkende politici ,ten opzichte van de bevolking
   geen GOEDE beslissing kan/ wil nemen dan MOET de bevolking een beslissing kunnen nemen door middel van een bindend referendum.
   Da s pas democratie !!

   Punt uit ! Geen gezeik

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Het einige wat die achter gesloten deuren doen is koffie schlurpen !
  Wat kann ook anders bij dit links slap gelul erbij uit komen !
  Trap ze maar allemaal in hun belastingverkwanselaars kont en
  bevorder ze maar eveneens naar de afrikaanse zandbak !
  STELLETJE ELITE RANDDEBIELEN !
  Ik kann de vuile smoelwerken niet meer zien !

  Like

 9. toestroom zegt:

  Pechtold: beschamende vertoning

  DEN HAAG –
  D66-leider Alexander Pechtold vindt het een ‘beschamende vertoning’ dat de coalitiepartijen PvdA en VVD al ruim een week bezig zijn een oplossing te vinden voor het vraagstuk van de opvang van uitgeprocedeerde asielzoekers. Hij zei maandagavond in Pauw dat het kabinet dit probleem al anderhalf jaar zag aankomen.

  „Regel dat bed, bad en brood”, aldus de fractievoorzitter. Hij beklemtoonde dat het kabinet belangrijker zaken heeft af te handelen, onder meer wijzend op de (jeugd)werkloosheid.

  Dus als u goed leest is hij er voor.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Open deur: Die EU- en immigrantenknuffelaar zal er níet voor zijn!
   In zijn burgermans-oppervlakkigheid is hij erger dan de PvdA!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ toestroom 21 april 2015 om 08:14

   “„Regel dat bed, bad en brood”, aldus de fractievoorzitter. ”

   Tuurlijk joh, gewoon even ‘regelen!
   De belastingbetaler draait wel op voor de kosten, wat jij, hè Alexander?!
   Moet je die brutale zelfingenomen kop op die foto nou toch zien; de arrogantie spat er nog steeds vanaf!
   Zou die landverrader nu écht zelf geloven dat heel Afrika in dit kleine landje past en dat wij, de eigen bevolking, die islamieten tot aan onze dood kunnen blijven onderhouden?
   Waarom neemt hij er geen 20 bij hem thuis op?!

   Er zit veel meer achter die islamisering dan Alexander en z’n grote vriendin van de Bilderberg-clan willen toegeven.

   Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  De linkse idioten in Den Haag houden zich tijdens de vergadering niet bezig met de gevolgen voor ons en voor het land, wat hen alleen interesseert is hoe zij de ‘vluchtelingen’ kunnen onderbrengen ten koste van ons. Voor deze houding, verraad van land en volk dienen zij aan de galg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s