Europa uit haar voegen: Italië stuurt Syrië-vluchtelingen zonder controle naar Noord-Europa

Screenshot_69

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Italië omzeilt het Verdrag van Schengen – en stuurt duizenden vluchtelingen door naar het noorden, zonder controle en registratie van hun persoonsgegevens. Dat is het Italiaanse antwoord op de steeds grotesker wordende vluchtelingengolf, die al lang een niet te controleren vluchtelingen-tsunami is geworden. Daaraan zijn twee dingen schuld: de belangrijkste schuld draagt de islam, die de plaatselijke ellende in de landen van het Midden-Oosten en Afrika zelf produceert. Schuldig zijn vooral de rijke islamitische landen, die – zoals Saoedi-Arabië of Qatar – enerzijds de terreur bewust financieren, anderzijds echter strikt weigeren om ook maar één vluchteling op te nemen. Eveneens schuldig zijn de diverse westerse (meest linkse) asiel- en vluchtelingenorganisaties (zoals Pro Asiel of de vakbonden), maar vooral ook een volledig uit de voegen geraakte kaste van politici, die hun volkeren de ene golf vluchtelingen na de andere aandoen.

Geen wonder dat de mensen in Europa hierover klagen, op veel plaatsen ook vreedzaam in verzet komen. Maar dan treden de media op: het is hun taak om iedereen die zijn terechte protest laat horen met de naziknuppel te stigmatiseren. Voor de nu al jarenlang aanhoudende historische vluchtelingensituatie is echter alleen de islam verantwoordelijk. Hij profiteert dubbel van zijn onmenselijke Jihad in de desbetreffende landen. Hij kan islamitische landen radicaliseren en via de door hem veroorzaakte vluchtelingengolven kan hij zijn belangrijkste doel, Europa, verzwakken en uiteindelijk islamiseren. Er is slechts één oplossing: nieuwe regeringen in Europa en uit het Verdrag van Schengen – en de grenzen weer sluiten. Laten de islamitische landen de door henzelf veroorzaakte massale ellende zelf maar oplossen en deze niet langer overal naartoe exporteren.

(Michael Mannheimer, 18-04-2015)

Italië stuurt Syrië-vluchtelingen zonder controle naar Noord-Europa

Italië ziet blijkbaar in het hele land af van controle van de vluchtelingen uit Syrië. Italië registreert de vluchtelingen niet, omdat het de sociale uitkeringen niet wil betalen. Vluchtelingen waarschuwen voor de gevolgen: op deze manier zouden ook terroristen heel gemakkelijk Europa binnen kunnen komen. Mocht het tot een aanslag komen, dan zouden de vluchtelingen algemeen verdacht en tot zondebokken gemaakt worden.

Syrische vluchtelingen komen via de Turkse havenstad Mersin Libië vinnen en van daaruit via Italië in de EU, waar ze dan asielaanvragen indienen. . .

“Er was geen kustwacht. Geen enkele politieagent heeft naar onze papieren gevraagd. Niemand heeft ons geregistreerd, onze vingerafdrukken genomen, foto´s van ons gemaakt of gevraagd wie we zijn”,

aldus Mohammed. De vluchtelingen kwamen bijna probleemloos op Italiaans grondgebied aan en gaan op weg naar Noord-Europa, waar ze financiële ondersteuning en een onderkomen hopen te krijgen. Volgens Mohammed willen de meeste vluchtelingen naar Zweden, Duitsland of Nederland.

De reden: de vluchtelingen krijgen alleen in die landen een sociale uitkering, waarin ze het eerst geregistreerd worden. Daarom vermijden de Italianen de registratie, om geen verplichtingen aan te gaan. . .

De 32-jarige Syriër vertelt hoe de Italiaanse politie hem ertoe heeft aangemoedigd door te reizen in de EU. … De vluchtelingen zijn zelf verbaasd over de lakse controles van de Italiaanse autoriteiten – en wijzen op de gevaren die voortkomen uit dit optreden. Want er zouden per slot van rekening ook gevaarlijke mensen bestaan, die deze wantoestand zouden kunnen misbruiken. “Een IS-terrorist zou zonder problemen via Italië de EU binnen kunnen komen. (…) Ze zouden ook zonder problemen geweren en handgranaten mee kunnen nemen. Want de Italiaanse autoriteiten controleren de bagage niet”, aldus Mohammed.

Een andere vluchteling vertelt van een bijzonder grotesk geval: hij zou in Oostenrijk bij een treincontrole opgepakt en naar Italië teruggestuurd zijn. Bij zijn terugkeer raadden de Italiaanse autoriteiten hem aan om met hetzelfde ticket in de volgende trein te stappen en het nog een keer te proberen. Dit lukte – zo kwam de vluchteling in Berlijn terecht.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, oliebelangen, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Europa uit haar voegen: Italië stuurt Syrië-vluchtelingen zonder controle naar Noord-Europa

 1. Anna zegt:

  Wat een ” ZEGEN” voor de wereld is die Islam toch!
  Alle mensen lopen weg uit de islam landen.
  Europa moet een paar scheepsladingen islamitische vluchtelingen terug naar Qatar of Saudie arabie verschepen……
  Daar staan de moskeeën al klaar en voldoende ( olie) geld om een ” uitkering ” te geven….

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Helaas zet Saudie Arabie op dit momento 2.000 vluchtelingen per dag uit. Ze zijn te duur in het onderhoud. U weet wel, de olieprijs is ook al gekelderd. Vandaag of morgen zal er wel Nederlands of Brussels ontwikkelingsgelden die Kant uitvloeien.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Het wordt een echte verdeling tussen Noord en Zuid zo als wij dat al voor zien hebben. Ik ben benieuwd hoe lang Europa zo als dat nu is nog zal bestaan.

  Like

 3. Vederso zegt:

  Weet je waar het straks op uitdraait? Dat de riante pensioenen van Rutte, Samsom en Pechtold niet meer kunnen worden betaald. Wat een pech nou. Om over de pensioenen van Malmström, Barosso en Timmerfrans maar te zwijgen.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dit kan niet lang meer goed gaan.
  De lont naar het kruitvat begint steeds sneller te smeulen.
  De Europese volkeren zijn het inmiddels meer dan zat.

  Like

 5. renm zegt:

  De bovengenoemde politici krijgen vroeg of laat een probleem door de volkswoede die deze heren en anderen over zich af roepen. Waarschijnlijk werken ze mee aan een bewust plan om de EU door een asiel tsunami kapot te maken. Het vervelende is dat er een punt komt dat burgers van zich af gaan bijten en dus met asielzoekers in conflict komen. Dat is precies waar ze ons willen hebben. De chaos is dan compleet en kan er een soort dictatuur gevestigd worden. De geschiedenis herhaald zich altijd maar altijd net even anders.

  Like

 6. tijluylenspiegel zegt:

  Vederso de riante pensioenen van Rutte, Samsam en Pechtold zullen me aan mijn anus oxideren maar mijn eigen pensioen en dat van vele andere loonslaven des te meer. En die kunnen straks ook door het toilet gespoeld worden.

  Like

 7. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Een idee? De ‘voorstanders’ (om asielzoekers ongeligitimeerd in ons land toe te laten, ) ‘er toe bewegen’ asielzoekers in de eigen huiselijke kring op te nemen, ( bijv.D’66- leden,P&W, etc…………div.t.v.-coryfeeën wonen in’..het ‘ GROENE HART VAN NEDERLAND’, toch??

  Like

 9. Pingback: Europa uit haar voegen: Italië stuurt Syrië-vluchtelingen zonder controle naar Noord-Europa |

 10. Dot zegt:

  …willen de meeste vluchtelingen naar Zweden, Duitsland of Nederland. Ik zou gokken voor Zewden, Duitsland en Frankrijk op de top 3 van de geliefde en gulle bestemmingen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Islamitisch uitschot Niger leeft zich uit op Christenen, kerken en huizen van Christenen (filmpje)
  http://therightscoop.com/allahu-akbar-shocking-new-video-of-muslims-torching-christian-church-while-beating-church-member/

  (en het schorem uit NIger zit ook op de boten)

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  ‘Vluchtelinge’, ‘asielzoekers’, ‘vluchtelingen’, ‘asielzoekers’; de ‘politici hebben het er maar druk mee!
  Hun hele ‘denken’ (nou ja ‘denken’?) en handelen wordt er door beheerst en ze hebben absoluut geen tijd om zich iets aan te trekken van de problemen van de eigen bevolking!!!
  Laat Pechtold nou eens het ‘goede voorbeeld’ geven door een stuk of tien ‘asielzoekers’ in huis te nemen? Kan hij dat gegeven straks mooi gebruiken bij zijn volgende verkiezingscampagne!

  Like

 13. Dit kan nog eens slecht voor onze Poederpruiken aflopen want deze mensen zijn van wat kortere stof dan de oorspronkelijke lokale schapen. Als de uitkeringen, de Miele en de kinderbijslag naar het buitenland straks niet meer betaald kunnen worden en iedereen zoals gebruikelijk de broekriem moet aanhalen hebben ze heel snel een oranje overall aan. Dus vanuit dat oogpunt zie ik het best positief allemaal. Kom d’r maar bij mannen en neem in Allaafsnaam je gereedschap mee.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Ik versta gewoon alle heisa niet die men nu maakt rond al die ‘verzopen parasieten’ op de Middellandse Zee, waar nu al die deftige mensen uit de politiek zoveel misbaar om maken. Wat mij betreft, ik voel me telkens een beetje opgelucht bij dergelijk nieuws. Dat klinkt misschien raar, maar het is wel zo. Zoveel luizen minder in de pels, denk ik telkens. Niet dat ik mensen haat of de dood toewens, integendeel, maar ik voel al die ware volksverhuizingen of massamigraties wel als een serieuze bedreiging voor mijn eigen welzijn, en vooral dat van mijn kleinkinderen. Dat heeft allemaal niets meer vandoen met een gezonde migratie van mensen. Ik vind het dan ook nogal grotesk en een beetje goedkoop, al dat geweeklaag vanwege de vereinigde Europese politici. Zijn zij immers niet de werkelijke oorzaak van al deze doden? Want mochten zij wat strengere regels hanteren m.b.t. migratie, zoals elders in de wereld wel gebeurt en zoals de eigen bevolking van hen verwacht, want de eigen gemeenschap uiteindelijk ten goede, dan zouden zoveel armoezaaiers zich toch niet geroepen voelen om de oversteek naar Europa te wagen, in handen van scrupuleuze mensenhandelaars dan nog. Overigens, waar halen zij al dat vele geld vandaan dat daarvoor nodig is? En waarom altijd richting Europa? Waarom niet wat dichter bij huis, minder culturele verschillen binnen de ‘zandbakken’, of zijn ze daar misschien niet welkom? Zou kunnen. In Saudie Arabië b.v. zijn ze allerminst welkom, meen ik te weten. Daar gooit men ze doodgemoedereerd buiten. Ik hou niet van het regime daar, maar hier hebben ze wat mij betreft, wel gelijk. Ik voel ook geen enkele affiniteit met al deze zogezegde ‘boot-vluchtelingen’. Waarom zou ik dit moeten overigens? Er zijn zowat 7 miljard mensen op deze aardkloot, veel te veel als je het mij vraagt, en niemand kan of mag dan ook van mij verwachten dat die mij allemaal even nauw aan het hart liggen. Dat is gewoon niet zo. Ook van hun kant is dit niet het geval, bijgevolg. Eenmaal hier zullen ze wel hun eisen beginnen te stellen, want als er één ding is waarin al die lui goed zijn, dan is het in eisen stellen. En amok maken als ze niet krijgen wat ze willen, tot zelfs hun eigen centra in de fik steken. Dat betekent o.m. nog meer moskeeën.

  In hun thuislanden kweken ze, excuseer mij de uitdrukking, maar de Paus heeft het onlangs toch ook en terecht zo benoemd, als konijnen, en dan komt die hele konijnenplaag over ons uitgezwermd, en iedereen kent daarvan de gevolgen. Geïmporteerde ellende, om het met een eufemisme te zeggen. Kijk even hoe ze leven in hun thuislanden, en het is meteen duidelijk wat ik bedoel. Ze komen naar hier, niet om een bijdrage te leveren aan onze maatschappij, maar enkel om de hand op te houden. Een beetje rentenieren dus. Op onze kosten. Met als gevolg: lege kassa’s. Ik kan mij onmogelijk goed voelen bij die gedachte. Wie dat van mij verwacht, is niet goed bij zijn hoofd.

  Zo erg als al onze politici blijkbaar bekommerd zijn om het welzijn van al die op komst zijnde parasieten, onschuldige, maar ook veel heel gevaarlijke sujetten, de islam weet je wel, zo weinig maken zij zich zorgen om het welzijn van hun eigen mensen. Dat is waarlijk de wereld op zijn kop, als u het mij vraagt, en ik ben het daarmee helemaal niet eens. Ik meen dat ik dit recht heb. Vandaar, hoe meer bootjes kapzeisen, hoe beter ik me ergens voel. Het lijkt geen fraaie of nobele gedachte, en ik wil ook helemaal niet dat mensen sterven, verre van, ik wens iedereen het beste toe op deze wereld, ongeacht zijn afkomst, maar de huidige gebeurtenissen op de ‘mare nostrum’ zijn naar mijn, uiteraard subjectief, aanvoelen ergens een beetje een kleine pleister op de stinkende wonde van de massamigratie waar wij nu mee worden geconfronteerd. En die is niet mijn schuld, maar wel die van de zogezegde politieke ‘intelligentsia’ die onze maatschappij terroriseren met hun waanideeën. Zij hebben het bloed van al die verzopen migranten aan hun handen, niet ik. Zij zijn de echte verraders van onze maatschappij, omdat zij zijn verkozen om het welzijn daarvan als eerste punt op hun agenda te hebben, en niet de ondergang, waar zij nu deftig en met reusachtige paardenbrillen op aan meewerken. Ik heb daar evenmin schuld aan. Ik heb nl. nooit voor één van deze lui gestemd bij de verkiezingen !
  De enigen die dus met de vinger dienen gewezen, zijn al die geleerde warhoofden, die zich verantwoordelijke politici durven heten. En al die gewetenloze mensensmokkelaars, en de hele reutemeteut aan advocaten, als zwarte aasgieren, die daaraan meewerken, en dus ook mededaders zijn, want zonder hun medewerking zou al wat nu gebeurt, niet mogelijk zijn. Wanneer gaat men die onverlaten eens aanpakken? De hele ‘zieligheidsindustrie’ met name.

  Kortom, ik hoop maar dat al die honderden doden ergens een zeker afschrikkingseffect zullen genereren op hen die nog dezelfde plannen koesteren ginder, zodat dit vanzelf kan stoppen. Want op onze politici moeten wij niet rekenen. Integendeel, straks bouwen die nog een brug over de Middellandse Zee. Dan kan geheel Afrika meteen overkomen, met taxi’s op onze kosten, en kunnen wij van de weeromstuit naar ginder verhuizen. Allerminst een leuke gedachte. Voor mij toch. Misschien is het wel dat wat ze willen, wie zal het zeggen met al dat politiek onbenul.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s