Griekenland maakt zijn dreigement waar! Athene wil talloze asielzoekers documenten verstrekken om daarmee de EU te overstromen

Screenshot_64

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Daar waar ze de absolute macht hebben, nemen communistische landen geen vluchteling op. En al helemaal geen massa´s vluchtelingen. Waar ze geen absolute macht hebben zoals in Griekenland (of Duitsland), blijken de socialisten/communisten echter bijzonder genereus te zijn wat betreft de massale opname van immigranten. De reden is, voor een ieder die een beetje op de hoogte is van de geschiedenis van het socialisme en zijn denken, snel duidelijk: waar socialisten absoluut heersen, willen ze geen binnenlandse politieke destabilisering door ongecontroleerde massa´s vluchtelingen. Waar ze niet absoluut, maar slechts relatief heersen, willen ze deze vluchtelingen exact om deze reden: linksen beloven zichzelf de destabilisering van de door hen gehate burgerlijke democratieën, om ze daarna over te nemen. Daarom is het opkomen van de linksen voor vluchtelingen puur boerenbedrog.

(Michael Mannheimer, 20 april 2015)

Griekenland maakt zijn dreigement waar!

Athene wil per direct tienduizenden “vluchtelingen” of meer asiel toestaan en ze van documenten voorzien, opdat ze vrij kunnen reizen in de EU en zich kunnen vestigen in het land van hun keuze!

“Griekenland wil aan asielzoekers uit het oorlogsland Syrië onmiddellijk asiel verlenen. De Griekse kustwacht houdt rekening met duidelijk meer dan 100.000 mensen. . .

Na de vergadering had regeringswoordvoerder Gabriel Sakellaridis verklaard dat alle migranten van de Griekse eilanden naar het binnenland gebracht zouden moeten worden om, uitgerust met desbetreffende documenten, later in de EU verder te kunnen reizen: ´Syriërs, die asiel aanvragen, zullen onmiddellijk legale documenten krijgen waarmee ze naar die landen kunnen reizen die hun voorkeur genieten´.” (www.faz.net)

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Griekenland maakt zijn dreigement waar! Athene wil talloze asielzoekers documenten verstrekken om daarmee de EU te overstromen

 1. luckybee zegt:

  Per direct stoppen met betalen?Kunnen ze de immigranten dan nog wel ergens naar toe sturen? of moeten ze met ze op hun maag zitten?

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  𝘟riexe chantage, fijn! Milliarden hebben die kudtgrieken ons al gekost pleur dat land uit de unie en als ze met milliarden euris over de brug komen mogen ze er misschien weer bij alsof ze dat dan nog zouden willen, ik betwijfel het. Die verdomde kudtunie wordt ons aller ondergang maar dat wist U al.

  Like

  • kraftavilq zegt:

   Blijkbaar ben je niet goed op de hoogte. Nederland Duitsland IMF etc hebben alleen al aan de rente miljarden verdient.De EU is onze ondergang dank zij mensen die dezelfde onrendabelen hebben gestemd.U reageert net als de meeste nederlanders zonder dat ze op de hoogte zijn. Laat je eens goed informeren over de grieken.

   Like

   • harry zegt:

    Kun je dat eens vóórrekenen kraftavilq ?
    Hebben wij aan de rente verdiend ? Welke “wij” dan ?
    We hebben alleen nog maar geld gestort waarmee de Grieken dan hun bankschulden enigszins afgelost hebben .
    Vooralsnog levert zoiets niks op , het is in het gunstigste geval vestzak – broekzak .
    Maar het is nog veel beroerder , er is belastinggeld ( dus : geld van de burgers ) weggegeven en dat is via de Griekse omweg in bezit van de banken gekomen !
    Ergo – ons geld is foetsie en de grootgraaiers zitten plannen uit te broeden om zichzelf zoveel mogelijk daarvan toe te eigenen .

    Like

 3. E. Janssens zegt:

  De grenzen tussen Griekenland en de rest van Europa hermetisch sluiten, de Grieken uit de EU gooien en alle betalingen aan dat onland met onmiddellijke ingang stoppen!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik heb geluiden gehoord dat Brussel de vluchtelingen wil spreiden over Europa, en dat de mensen niet meer zelf mogen kiezen in welk EU-land ze zich vestigen. Nou, dat zal een rel worden onder die immigranten, want ze willen natuurlijk niet graag in een ‘armzalig’ land zoals Bulgarije of Roemenië wonen! Er is daar niks te halen natuurlijk.
  Ik verwacht van vluchtelingen trouwens dat ze zich ook GEDRAGEN ALS VLUCHTELING, en niet als mensen die op zoek zijn naar een plek waar je heerlijk kunt winkelen en waar je kunt baden in luxe!

  Ik hoop dat Brussel dit plan uitvoert. Er zullen zéker landen zijn die de immigranten niet graag zien komen, maar dat is dan jammer. Brussel moet maar financiële bijstand verlenen, en de rest zoeken ze maar uit. Het zal duidelijk moeten worden dat je komt voor je veiligheid, en niet om je te verrijken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jij bent veel te vriendelijk nog, dit is een opgedrongen probleem.
   Jij probeert een oplossing te bedenken voor iets wat ze je door je strot willen douwen.
   Ongewild en ongevraagd.
   Ze moeten helemaal niet verdeeld worden. Die grenzen moeten dicht.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. 21:57

    Nou, zó vriendelijk ben ik echt niet. Lees maar eens hoe ik hier af en toe aan de bel trek.
    Maar we zitten momenteel opgescheept met een gigantisch probleem, en het is niet te doen om zulke aantallen mensen op hele korte termijn te controleren en vast te stellen of ze recht hebben op een verblijfsvergunning omdat ze uit een oorlogsgebied komen of niet.
    Echte vluchtelingen (en dan bedoel ik ook échte vluchtelingen!) mogen hier tijdelijk zijn. Helaas is het overgrote deel geen echte vluchteling. Omdat de hele situatie de EU-‘leiders’ boven het hoofd is gegroeid (je kunt beter zeggen dat ze er geen moer aan gedaan hebben), kun je nu niet zomaar boten en/of vliegtuigen vol stoppen met immigranten en daarna vertrekken. Want waar horen ze thuis?
    Ik ben het voor 100% met u eens dat de grenzen dicht moeten! We hadden nooit dat Schengenverdrag moeten tekenen. Baas over eigen grenzen, niks EU, en alles in eigen beheer. Dat wil ik ook graag. En ik heb net als u een donderse hekel aan alles wat me ongewild door de strot geduwd wordt.
    Maar voor de huidige problematiek is niet 1, 2, 3 een oplossing voorhanden.
    En dat weet u net zo goed als ik.

    Like

 5. Pingback: Griekenland maakt zijn dreigement waar! Athene wil talloze asielzoekers documenten verstrekken om daarmee de EU te overstromen |

 6. dgneree zegt:

  tijd om ze uit de EU te schoppen.

  Like

 7. dgneree zegt:

  waarschijnlijk willen ze ook naar gedwongen uitstappen toe.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Roger Köppel:

  Die bedenklichen Ansichten des Journalisten, der bei Jauch gegen Flüchtlinge hetzte
  The Huffington Post | von Jan David Sutthoff
  Es gibt viele Menschen, die etwas gegen Flüchtlinge haben, aber nur wenige können es so eloquent verpacken wie der Schweizer Roger Köppel.
  Der Chefredakteur der rechtskonservativen “Weltwoche” verteilt rassistische Sprüche am Fließband, wenn man ihn lässt. Und erst am Sonntagabend ließ ihn Günther Jauch.

  Köppel forderte ganz offen, dass man den “Todeskanal” über den die “muslimischen Massen” kommen, endlich dichtmache.

  Das deckte sich mit dem, was Köppel sonst so von sich gibt. Ein paar Beispiele:

  “Wir dürfen nicht die ermutigen, die kein Asyl verdient haben.”

  “Wir müssen Grenzen absichern.”

  “Wir können nicht ganz Afrika aufnehmen.”

  Köppel, der selbsternannte Märtyrer

  Harte Töne. Als Journalist weiß Köppel, wie Botschaften aussehen müssen, damit sie bei den (richtigen) Menschen ankommen. Und, davon darf man ausgehen: Er sagt die Dinge nicht nur – er meint sie auch so.

  Köppel hat sich nach Kräften dafür eingesetzt, dass die Schweizer sich in einem Volksentscheid gegen “Masseneinwanderung” entschieden haben. Er ist einer, der selbst vielen in der CSU zu rechts wäre.

  Im Oktober kandidiert er für die rechtskonservative Schweizerische Volkspartei (SVP) für den Nationalrat. Die “verheerende Politik der linken Mehrheit in Bundesrat und Parlament” zwinge ihn dazu.

  Bei der Vorstellung seiner Kandidatur sagte er, er habe nicht in die Politik gehen wollen, er habe gehen müssen, sei quasi hineingetrieben worden – von der falschen Politik, die in seinem Land betrieben werde. Köppel, der Märtyrer.

  Man könnte ihn einfach machen lassen in der Schweiz. Aber wann immer es geht, wird er nach Deutschland eingeladen. Wer noch einen Scharfmacher für seine Talkrunde braucht, fragt bei Köppel an – und bekommt, was er verlangt.

  Maischberger, Illner, Plasberg, Jauch: Sie alle zählen so sehr auf ihn, dass man den Eindruck bekommen könnte, in Deutschland gebe es “schlicht keinen annähernd so eleganten, kampflustigen und konservativen Rhetor”. So beschrieb es “Spiegel Online” mal.

  Jedenfalls gilt für sie die Formel: Köppel, der Journalist, sorgt für die Schlagzeilen.

  Und wenn die bösen Geister ständig gerufen werden, kann man ihnen keinen Vorwurf dafür machen, dass sie kommen.

  Like

   • paulzwueste zegt:

    Sjaak. Allemaal “onvolwassen” moordenaars en rovers! De waanzin! De nieuws-dame vertelt een noodlotsverhaal met zoetgevooisde stem, en het slaafse volk probeert ze stoïcijns of naïef op te vangen, met inzet van alle mogelijke uiterst kostbare en keurig uitgedachte westerse voorzieningen.
    Dat ze niet in het minst besteed zijn aan die massa’s geestelijk gedegenereerde struikrovers schijnt niemand wat te zeggen. Niemand van al die ambtenaren en hulpverleners maakt amok!!! Heel interessant. Allemaal waanzinnigen bij elkaar.
    Zowel die bende zogenaamde minderjarige geestelijk gehandicapte criminele “vluchtelingetjes…” maar ook al die idioten die hun opwachten en branden blussen etc.
    In plaats dat iedereen daar de boel er bij neergooit! Dat zou de oplossing zijn.
    Massale stakingen en demonstraties tegen die waanzinnige massa-overrompeling!
    Dat zou geestelijk gezond zijn, maar dit buigen en meelopen in het EU-gareel is pas ècht héél ziek!

    Like

   • Mee eens;wat gaan we er aan doen?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Als iedereen het werk neer gooit in heel Europa, massale landelijke stakingen dus, is het karwei in 2 weken gefikst. Dit is nou iets voor die zogenaamde “vakbonden” maar die geven niet thuis. Allemaal linkse zakkenvullers dus. Nee het volk moet spontaan het werk neergooien. Dat zal nog wel even duren. Het wegkijken is nog in volle gang onder het motto: “Ik heb er niks van en ik krijg er niks van!”

    Like

   • Ik heb al zo vaak oproepen daartoe gedaan maar:noppes!Iedereen kijkt niet verder schijnbaar tot morgen en de eigen voordeur!

    Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  STANK VOOR DANK! EU DE HANDLANGER VAN CRIMINELEN…

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Hebben ze ons eerst die stoomboot met allemaal Zwarte Pieten erop afgepakt, krijgen we te maken met boten vol zwarte koppen van andere negers.

  Like

 11. Geef mij dan maar zwarte piet;die komt niks halen,alleen maar brengen:vreugde,verwachting en pepernoten!Die negers komen alleen maar halen:onze gemoedsrust,geld,veiligheid,woningen,enzovoorts!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Yvonne van Cleef 20 april 2015 om 23:08

   Mijn idee! En die Zwarte Pieten stonden tenminste te lachen, terwijl bij die dobber-moslims de haat in hun ogen te lezen staat.

   Like

   • Cathja zegt:

    De goedmensen noemen dit ‘ontreddering’……
    Tja…

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 21 april 2015 om 21:55

    “Ontreddering”!
    Ja, verd*md, zo durven ze het te noemen!
    De enige echte ontreddering staat te lezen in de ogen van de mensen die hun vaste lasten niet meer kunnen betalen en hierdoor naar de voedselbank moeten of die zelfs hun huis worden uitgetrapt door de ‘socialistische’ ‘asielzoeker-verwenners’!
    DIE uit hun huis gejaagde mensen zijn de echte vluchtelingen!!!

    Like

 12. Theo van Ewald zegt:

  Golden dawn GO

  Like

 13. fleckie zegt:

  Wie had ons er ook weer de …EU..’. Ingerommeld ‘?…studenten,die er ook. Economische Last van
  zullen ondervinden , mogen dat ( uitzoeken) onderzoeken?,.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  De stukken van de noodlots-legpuzzel vallen gestaag op zijn plaats! Datgene waarvoor wij al decennia geleden waarschuwden en riepen niet doen politici!, gaat heden ten dage gebeuren!
  Het ene drama volgt op het andere. Het gigantische, Kafkaiaanse, onheilbrengende ‘EU-House of Carts’ zal ineenstorten door zijn eigen machtswellust en hebzucht!

  Like

 15. Laten we ZELF uit de EU en weg uit BRUSSEL wezen gelijk onze GRENZEN sluiten en alles WAT hier in NEDERLAND niet THUIS hoor HET LAND UIT ROTTEN Nederland IS EN BLIJFT voor het NEDERLANDSE VOLK….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s