Italië: 20.000 illegalen kamperen in Rome

Screenshot_56

(Vertaling: “delamontagne”)

De afgelopen weken komen er steeds meer en meer migranten aan via de Middellandse Zee. En nu wordt Italië geconfronteerd met zeer pijnlijke toestanden. In Rome hebben zich 1200 migranten  geïnstalleerd in een niet gebruikt  gebouw van de universiteit. Het zijn mensen uit Eritrea, Ethiopië en Somalië. . . Ze hebben allemaal dezelfde route gevolgd: de  woestijn, daarna Libië, de gevaarlijke overtocht per boot en….uiteindelijk Italië.

Volgens de gemeente Rome zwerven er meer dan 20.000 door de stad. Sommigen al sinds enkele jaren en ze leven onder zeer basale omstandigheden. Diegenen die van een welvarend Europa droomden, zijn erg teleurgesteld. “We hebben totaal geen toekomst, niet voor hem, maar  wij ook niet”, zegt een illegaal terwijl hij naar zijn erg jonge kind wijst. Velen van hen zijn als het ware in een valstrik gelopen door een Europese regel: ze kunnen hun eerste land van aankomst niet verlaten om het in een ander land te proberen. Maar bovenal; de meesten hopen Noord- Europa te bereiken.

Bron:
http://euro-jihad.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.francetvinfo.fr

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Multiculti, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Italië: 20.000 illegalen kamperen in Rome

 1. luckybee zegt:

  Waren ze niet door de Paus Fransiscus uitgenodigd?

  Like

 2. Driek zegt:

  Het zijn mensen uit Eritrea, Ethiopië en Somalië. . .lees ik.

  Ja, maar die landen zijn toch niet in oorlog? Je kunt toch niet, als het in je land onrustig is, meteen maar de wijk nemen naar een ander land, en dan asiel vragen? Zij moeten hun eigen land zien op te bouwen. En er gaat voldoende ontwikkelingsgeld naartoe? Want ik lees doorlopend dat die minister Ploumen aan het geld strooien is. Maar die mensen hebben de capaciteiten niet om iets tot stand te brengen. Dat is gebleken tijdens het bewind van die waanzinnige keizer Haile Selassie (1892 – 1975).

  Tijdens zijn regime hadden veel van zijn onderdanen gelegenheid om in Europa te studeren. Ze hebben er niks mee gedaan. Het boek van Ryszard Kapuscinski “De Keizer”, beschrijft de laatste dagen van de Keizer, het middeleeuwse hof. Het was “De Nachtmerrie” van de macht.
  We hadden ons er nooit mee moeten bemoeien. Dat kleine lullige Nederland had meer koopmanschap moeten tonen, daar waren we altijd goed in. We hadden vroeger Werkspoor, de Daf fabrieken. Stork Hengelo, Fokker, en nog vele andere bedrijven, en nu hebben we niks meer. Ja, een zooitje werkloze islamieten.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  De politici van Europa alléén hebben alle schuld aan deze waanzinnige en bedreigende situatie!
  Niet wij!

  Like

  • Driek zegt:

   paulzwueste zegt: De politici van Europa alléén hebben alle schuld aan deze waanzinnige en bedreigende situatie!
   Niet wij!

   Ik heb mijn zin niet goed geformuleerd, beste paulzwueste, maar ik zit me soms zo kwaad te maken, ik blijf er nog een keer in. Ik zet het even recht. Niet ‘Wij’ – hebben schuld, doch de politici van Europa.

   Like

 4. elisamad2013 zegt:

  BBB en andere uitkeringen kent men in Italie niet,niet eens voor het eigen arme volk!!En de geschonken maaltijden ,die de bevolking hen brengt,smaakt deze zwarten niet dat werpen ze achteloos tegen de muur….uitkering en een woning ,DAT is wat zij willen en wat de smokkelaars hen voorgelogen hebben! Ondertussen gaan ze vrolijk verder met kinder maken!

  Like

 5. ildiko zegt:

  Oriana Fallaci nu denk ik draait zich 100.000x in haar graf. Wat een ellende die per jaar groter en groter wordt.

  Like

  • Driek zegt:

   ildiko zegt: Oriana Fallaci nu denk ik draait zich 100.000x in haar graf. Wat een ellende die per jaar groter en groter wordt.

   Maar, beste ldiko, u denkt toch niet werkelijk dat onze bewindslieden ooit een boek lezen? Nee hoor, die zwetsen alleen maar, die gaan na afloop dineren, en dan weer met een volle maag verder zwetsen, zoals vandaag. Maar de uitslag staat voor mij vast. Die asielzoekers krijgen voedsel en onderdak, gaan vervolgens rondzwerven, en krijgen uiteindelijk een generaal pardon, want weg krijg je ze niet. En inmiddels hebben ze allang aan het thuisfront doorgegeven dat ze bed, bad en brood krijgen. Dus die familieleden staan al in de startblokken, reken maar.
   Ze weten wel dat dan na een jaar of zo een generaal pardon krijgen. Die mensen hebben niks te verliezen. Slechter kunnen ze het nooit krijgen. En stel je voor, als ze het nu opgeven, en er komt alsnog ineens een generaal pardon, want dat gebeurt iedere keer, dat risico nemen ze echt niet. Nee, die blijven hier hangen.

   Like

 6. Boorzalf zegt:

  Europa moet dezelfde houding aan nemen als Australië. Illegalen komen niet binnen, hup gelijk terug.

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  Net weer even naar die vreselijke vara gekeken doe ik normaal nooit ben er gewoon alergie’s voor.
  Maar oke het ging over die volksverhuizing , dus ik dacht even kijken .Wat zitten die lui hard te schreeuwen dat ze allemaal binnen moeten kunnen komen in ons eens zo mooie landje . Ik dacht er vraagt er nou niet een , zou u dan niet een paar van die lui in huis willen nemen , of een tenten kampje in uw tuin om die lieve mensen op te vangen ,maar die vraag word nooit gesteld. Terwijl die lui bij de wereld draaid door allemaal in kasten van huizen wonen ,hebben ze toch ook liever dat die gelukszoekers ergens anders geplaatst worden. Hypocrieter kan het bijna niet , stelletje zogenaamde goedmensen . Ze lullen allemaal met elkaar mee en als je een ander geluid laat horen word je niet meer uitgenodigd . Ik zie de heer Jansen nooit meer op die buis en zo zijn er nog meer die geweerd worden. Maar bij deze doe ik toch een oproep aan alle gutmenschen van NEDERLAND , als jullie ze dan toch zo graag binnen willen laten komen , neem er een paar in huis en of in de tuin . Dan hoeven we ze niet meer in onze bejaarde tehuizen ,scholen ,sporthallen ,vakantieparken ,hotels , leegstaande kantoorpanden , campings ,etc etc onder te brengen . STELLETJE MALLOTEN .
  Getekend een van de PATRIOTEN.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Het Groene Hart van Nederland’ is toch mooi genoeg, om in die kapitale villa’s, (die daar liggen) asielzoekers te ‘herbergen’, als…’tentgasten’ , of als loge’s?

   Like

 8. Cathja zegt:

  Ik word er kotsmisselijk van….!

  Like

  • Anneke zegt:

   Ik ook Cathja, ik word er ook kotsmisselijk van. Gisteravond gehoord dat het grotendeels economische vluchtelingen zijn, wat moeten wij daarmee, wij hebben zelf geen werk, in heel europa is geen werk. Maar het beangstigd mij ook, niet direct voor mij, maar wel voor mijn kinderen en achterkleinkinderen. Wat zadelen wij ons nageslacht met een enorme chaos op. Dit moet echt stoppen, wij moeten echt in opstand komen, het volk samen met alle volkeren van de EU. Dit kunnen wij niet opbrengen. Het maakt mij angstig als ik al die bootjes zie met die grote zwarte mannen, ja, en ik vind het ook erg dat er mensen verdrinken, maar ze horen hier niet, stuur of breng ze terug. Wij weten ook niet precies wat en wie er allemaal tussen die mensen zitten, maar volgens mij ook aanhangers van de IS. Waar zijn wij en onze zogenaamde leiders in Godsnaam mee bezig……

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Anneke 10:26

    Beste Anneke, ik deel uw gevoelens volkomen! Ook ik heb mijn kinderen en kleinkinderen in de eerste plaats op het oog, want zij zijn nog zo jong! Het is meer dan schandalig dat Brussel wéét welke chaos ze creëren, maar tóch laten ze Europa ongehinderd vol stromen met mensen die uit een hele ‘andere wereld’ komen dan wij. We begrijpen elkaar niet, en vooral zij die naar óns toe komen wensen ook nog eens hun cultuur te behouden. Van aanpassen is geen sprake; dit hebben we al op allerlei manieren ondervonden.
    Gisteren las ik ergens dat Afrikaanse moeders hun jonge en sterke (!) zonen aanzetten om de oversteek naar Europa te maken. Wanneer het hen gelukt is voet aan wal te zetten, dan hopen ze dat ze op een dag het bericht van hen ontvangen dat ze een huis en geld hebben gekregen, zodat de rest van de familie/het gezin ook kan overkomen.
    Dit soort berichten maken mij werkelijk woedend!! Wat een mentaliteit hebben die mensen!
    Echt, ik kan met de beste wil van de wereld deze mensen NIET ZIELIG vinden; ze zijn uitgekookt en slim. Ze willen graag leven zonder dat het hen aan iets ontbreekt en zonder er zelf ook maar iets voor hoeven te doen.
    Ik ben van mening dat het ‘zwarte volk’ een luie aard heeft, de (weinige) goede en wel werklustigen niet meegerekend. Al die jonge en sterke gasten die hierheen komen zouden hun land moeten helpen opbouwen! Is het een wonder dat het er daar zo beroerd uitziet? Nee, dat is geen wonder, want ze zijn te lui dat ze de dag aankijken.

    We kunnen gerust spreken van meerdere rampen die over ons heen zijn gekomen. Het is niet alleen de EU, de euro, en de vreselijk dure gezondheidszorg die ons kopzorgen geven, maar we ergeren ons ook aan de discriminatie van de autochtone Nederlanders. Wij hebben maar in te leveren, ten behoeve van de insluipers!
    Er gaat geen dag voorbij, of ik erger me dood aan de berichten in de krant en op TV.
    Wat is ons leven ‘leuk’ geworden, ‘dankzij’ de multicul.

    Maar toch een mooie dag toegewenst Anneke!

    Like

 9. Qvic zegt:

  Alle asielzoekers die naar Europa komen, komen voor gratis levenslange kost en inwoning met geld toe, zonder er iets voor te behoeven te doen.(Wie wilt dat niet?) Niets wordt hen in de weg gelegd, overal krijgen ze een gratis VIP behandeling. Je behoeft echt geen deskundige te zijn, dat dit niet tot de eeuwigheid kan duren. Want niet alleen financieel loopt het spaak, maar Europa is niet zo groot om half Afrika en het halve Midden-Oosten aan inwoners op te nemen en te huisvesten. Daarbij komt dat iedere asielzoeker zijn eigen thuisland mentaliteit en cultuur mee neemt en door deze verschillende insteek van leefgewoontes gaat het hier botsen met de autochtonen bevolkingen. Die het wel allemaal verplicht moeten bekostigen. Waarom laten we de allochtonen niet voor hun eigen inkomen zorgen en ook alle VIP behandelingen niet meer gratis weggeven. Want als ze gelijk behandeld zouden worden, zoals de autochtonen bevolkingen, dan zal de massale instroom al snel minderen en waarschijnlijk omslaan naar een uitstroom. Want de meeste asielzoekers zijn nogal werkschuw.

  Like

 10. Hendrik Morren zegt:

  Tredmolens voor energie opwekking zijn de oplossing!
  Nabij de grote steden grote tredmolens waar elke gratisgeld ontvanger verplicht komt lopen om zo echt groene energie op te wekken.
  Geen bed, bad en brood of geld als er niet 8 uur per dag in ploegendienst gelopen wordt.
  Het kan zo gemakkelijk zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s