Bericht aan alle vrouwen die van plan zijn een moslim te trouwen. . .

Screenshot_86

(Vertaling: “delamontagne”)

“Het hoeft absoluut geen probleem te zijn”, zegt hij. “Jij houdt je bij jouw geloof en ik me bij het  mijne”. Het mag dan wel zo zijn dat een moslim met een christelijke vrouw mag trouwen, maar klopt het wel dat er dan geen problemen zullen zijn in zo´n huwelijk? Om deze vraag te kunnen beantwoorden, moet een vrouw begrijpen wat het betekent om met een moslim getrouwd te zijn.

Uw positie

Volgens de islamitische doctrine is de vrouw ondergeschikt aan de man (soera 2:228 ). Volgens de islamitische doctrine hebben vrouwen slechts de helft van de rechten van een man: dit betekent bij de rechtbank dat haar getuigenis slechts de helft waard is als die van de man (soera 2:282 ); bij een erfenis erft zij slechts de helft (soera 4:12).

In de islam wordt de vrouw als “bezit” beschouwd: de islam beveelt vrouwen om zich te versluieren als ze hun huis verlaten. Hij instrueert gelovige vrouwen de sluier te dragen en niet hun sieraden te tonen (soera 3:12). Mohammed onderwees ook dat vrouwen een gebrek hebben aan intelligentie en religie: “Ik heb nog nooit mensen gezien met zo´n  gebrekkig geloof en intelligentie als vrouwen (Al Bukhary vol.2, 541). Mohammed onderwees eveneens dat vrouwen een slecht voorteken zijn: “De vrouwen, het huis en het paard zijn een slecht voorteken (Al Bukhary vol. 7,30 ). Volgens Mohammed bezorgen vrouwen de mannen pijn: “Ik ben nog nooit iets tegengekomen dat schadelijker is voor mannen dan vrouwen ( Al Bukhary vol.7,33).

Uw huishouden

De islam staat “veelwijverij” toe: een man kan tot 4 vrouwen per keer trouwen (soera 4:3). Een man kan van zijn vrouw scheiden door het uitspreken van een paar woorden. De vrouw heeft  niet hetzelfde recht. Zo´n afwijzing kan tweemaal worden gedaan (soera 2:229). Als de echtgenoot  driemaal de woorden voor scheiding heeft uitgesproken  tegen zijn vrouw kan zij later niet met hem hertrouwen als zij niet eerst weer getrouwd is geweest met een andere man en daarvan is gescheiden en een seksuele relatie met deze heeft gehad (soera 4:38).

Uw seksuele leven

Uw vrouwen zijn een akker voor u – komt daarom tot uw akker, zoals het je behaagt en doet goed voor jezelf en vrees God en weet, dat je Hem zult ontmoeten en geef goede tijdingen aan de gelovigen (soera 2:223).

Uw kinderen

Uw kinderen moeten worden opgevoed in het “geloof” van hun vader: de islam. Als U mocht scheiden, dan blijven de kinderen bij hem en U zult ze niet meer zien. Volgens de sharia (de islamitische wet) moeten in een gemengd huwelijk de kinderen het beste van de twee geloven volgen; In Uw geval is dit de islam. Volgens de koran is de islam het enige, echte geloof: de religie van Allah is de islam (soera 3: 17). Niet-moslims kunnen nooit de beschermers zijn van moslims. “Oh gelovigen,  maak geen vrienden onder de ongelovigen maar slechts onder de gelovigen” [de moslims] (soera 4:143).

Uw toekomst

Als Uw “moslimechtgenoot” voor U komt te overlijden en zijn bezittingen zijn in een moslimland, dan is de islamitische wet van toepassing. De vrouw die zich niet tot de islam heeft bekeerd, erft niets. Zij die dit wel heeft gedaan, krijgt zeer weinig. Volgens de koran erft de vrouw niet al het bezit  van de man. Als hij sterft zonder kinderen na te laten, ontvangt zij ¼ van de erfenis. Zijn ouders, broers, ooms enz. krijgen de rest. Als de overledene kinderen nalaat, krijgt de vrouw ⅛ deel, de kinderen de rest; de zonen krijgen het dubbele van dat van de dochters.

Voordat u uw “jawoord” uitspreekt

Alvorens in het huwelijksbootje te stappen met een moslim is het goed dat U zijn motieven nagaat. Voor U kan het “uit liefde”zijn, voor hem  wellicht om een verblijfsvergunning te krijgen. Misschien denkt U dat Uw aanstaande echtgenoot een niet-praktiserende moslim is. Bedenk dan wel dat de islam niet alleen een geloof is, hij is ook een “complete” juridische code, die de moslim verplicht is te volgen. Net zo goed als de “niet-moslim” dit hoort te doen in een islamitisch land. In het geval er onenigheid is tussen U beiden, kun je beter niet naar een  moslimland gaan.

Bronnen:
www.medias-presse.info

http://euro-jihad.com/blog

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Mensenrechten, Moslims, sharia. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bericht aan alle vrouwen die van plan zijn een moslim te trouwen. . .

 1. Pingback: Bericht aan alle vrouwen die van plan zijn een moslim te trouwen. . . |

 2. fransLdewit zegt:

  Zo dan lijkt wel of je een straf krijgt opgelegd moet je wel heel stekeblind verliefd zijn zeg

  Like

 3. Anna zegt:

  Uw kinderen moeten worden opgevoed in het ” geloof” van hun vader…….
  DAAROM IS BARACK OBAMA ( Barry Soetoro) een moslim.

  Daarom is hij zo fel tegen Israel hij is net zo antisemitistisch als de ayatollah ’s in Iran.
  Hij heeft tegen ten tijde van de regering van Morsi tegen de Egyptische buitenlandse zaken minister gezegd dat hij ” Israël gaat aanpakken” daar is hij volop mee bezig. De lafaard!!!!!!!
  Hij is een groot islamitisch gevaar voor deze wereld….

  Nee als vrouw heb je TOTAAL NIETS TE ZEGGEN OVER JE KINDEREN…..
  MANNEN HEBBEN ZELFS HET RECHT KINDEREN VAN HUN NIET ISLAMTISCHE VROUW TE ONTVOEREN….
  VROUWEN VAN. NEDERLAND ” BEZINT EER GIJ BEGINT”

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  +

  “There were both laughing and high fives when a group of young men today sat in the court, accused of a serious assault on Nanna Skovman and Mads Schøllhammer at Christmas night.

  http://10news.dk/?p=1207

  A few times during the reading of the indictment the defendants broke out in laughter – partly because conditions around the vandalism was read. …

  +

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Voordat we in Nederland enig benul hadden van de islam zei men al dat bij 2 geloven op EEN kussen daar slaapt de duivel tussen.
  En dat ging dan over verschillende soorten protestanten of tussen protestanten en katholieken.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Hè, m’n geheugen is weer een beetje opgefrist. Ik weet nu weer waar de islam voor staat als het om vrouwen gaat: onderdrukking, achterstelling en belediging! Ik kan niet begrijpen dat er vrouwen zijn die met een moslim willen trouwen, behalve als ze zijn gevallen voor het uiterlijk. Sommige vrouwen zijn gek op hele donker ogende mannen. Iets anders kan ik niet bedenken.
  Volgens die zichzelf tot profeet uitgeroepen Mohammed ontbreekt het de vrouwen aan o.a. intelligentie. Merk op wie dit zegt! Gekker vind ik zijn uitspraak dat er niets slechter voor mannen is dan vrouwen! Als dit zo is en alle mannelijke fans van Mo (“vrede zij met hem” ;)) zouden de vrouwen links laten liggen, dan is binnen 100 jaar de islam uitgestorven. Dat zou niet gek zijn! Maar als vrouwen dan zo slecht zijn voor mannen, laten ze er ook vanaf blijven. Ik vrees dat ze deze woorden van ‘de profeet’ naast zich neergelegd hebben, want moslims hebben bijna een patent op verkrachten.

  We kunnen er lang of kort over praten; de islam is gewoon een achterlijke ideologie die niet thuis hoort in een moderne samenleving zoals de onze.
  En de westerse vrouwen zijn gewaarschuwd.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Over deze zaken wordt al zeker 4 decennia gepubliceerd, dus eigenlijk zou iedereen het onderhand moeten weten.
  Wel krijgt men de indruk, dat vrouwen in de jaren ’60 en ’70 -niet echt een verrassing- veel argelozer in de val trapten: Ze werden verliefd op een Turk of Marokkaan -bij wie naar buiten uit het geloof dan ook geen of geen grote rol speelde- en trouwden ermee. Dat dit na enige tijd dan toch vaak fout ging, lag, behalve aan de islam, ook in belangrijke mate aan de cultuur, die zich, wat we hier niet direct doorhadden, vóór het huwelijk evengoed liet gelden als ernà: Het is in dergelijke landen wel degelijk de gewoonte, dat een man, in zijn ijver om een vrouw te krijgen, zich heel anders voordoet dan na de huwelijksvoltrekking, als de verhoudingen ‘vast’ liggen en het ‘bezits’ aspect zich doet gelden. -Dit laatste geldt dan weer voor zowel de cultuur als voor de islam, die nu eenmaal voor de echtgenoot altijd wel zijn bepaalde, aantrekkelijke kanten heeft, óók als hij in de grond niet eens zo bijster gelovig is.
  Daarnaast hoorde (en hoor je nog) dat ook invloeden van familieleden en vrienden dikwijls een niet onbelangrijke rol speelden -en spelen.
  Het lijkt er trouwens op, dat de laatste 10 à 20 jaar bij dergelijke huwelijken de islam een steeds bewustere rol speelt: Steeds vaker verneemt men, dat de vrouw zich voor haar grote liefde tot de islam bekeert of, nog sterker, zich op eigen initiatief bekeerd heeft, waarna zij haar partner vindt in islamitische kring. Hoewel je zou zeggen, dat ze in dat laatste geval de consequenties, die er aan vastzitten, beter overziet, kan óók dàn het ‘roze-brileffect’ nog wel een rol spelen en moet je maar afwachten hoe het allemaal verder gaat.
  Op you tube, om precies te zijn bij een video over tot moslima bekeerde Nederlandse vrouwen, die óf voor, of ná hun bekering een islamitische partner hadden gevonden, suggereerde een reaguurder, dat westerse vrouwen, die zulke keuzes maakten, waarschijnlijk een laag zelfbeeld hadden, waardoor zij in westerse kring hun draai niet hadden kunnen vinden. “Geloof me,” besloot hij, “sommige types zijn nu eenmaal voor de onderhorigheid gebóren.” Hoewel dat natuurlijk weer niet in alle gevallen zal opgaan lijkt me dat nóg steeds een heel plausibele verklaring voor een verder onbegrijpelijk verschijnsel.

  Like

 8. “Mohammed onderwees ook dat vrouwen een gebrek hebben aan intelligentie” In dit geval heeft hij, als het gaat om de vrouwen van moslims, volkomen gelijk! Je moet echt een gebrek hebben aan hersencellen om een moslim te trouwen…

  Geliked door 1 persoon

 9. Wie loopt er nou in hemelsnaam een valse profeet achteraan? De halve wereld!

  Like

 10. tjonge zegt:

  “Ik ben nog nooit iets tegengekomen dat schadelijker is voor mannen dan vrouwen ( Al Bukhary vol.7,33)”
  .
  nou snap ik waarom ze allemaal liever stiekem alle geiten ontmaagden !

  Geliked door 1 persoon

 11. luckybee zegt:

  Dit topic goed lezen, dat staat alles in Koraan en a Hadith.Wat je voor zeggen is beslist alles gelogen, alleen om je in bed te krijgen.liegen is in de islam toegestaan.

  Like

 12. Als er in deze tijd nóg steeds vrouwen met een moslim trouwen verdienen ze niet beter.
  Hard misschien maar wel de waarheid.
  Dan achteraf ook niet janken.

  Like

 13. Bas zegt:

  Ik adviseer ieder een van jullie wat meer te verdiepen in de islam, ipv klakkeloos uit je nek te zitten kramen. Dan krijg je al gauw helder waarom de vrouw minder religieus is.(Heeft te maken met dat de vrouw menstrueert, en dus in deze periode onrein is waardoor ze niet kan en mag bidden.) daarom dus minder religieus. Zo wordt er in dit artikel niks genuanceerd en word er ook niet gesproken over de voordelen die een vrouw heeft want die zijn er wel degelijk binnen de islam..Beste mensen vergaar je kennis ipv een religie op te hitsen tegen de onwetende. Dit is puur een kansloze haatcampagne over de islam door een gedupeerde malloot die zijn dochter/vriendin of een andere geliefde heeft zien gaan met een marokkaan. En dat is de waarheid. Fijne dag verder

  Like

  • Sebastiaan zegt:

   Dat zal best Bas, het is alleen jammer dat het merendeel van de moslims niet deze voordelige kant ten tonele brengt. Met een positieve belichting zal jouw bewering gerust kloppen, dat de Koran dit voorschrijft, maar je hoeft niet gestudeerd te hebben om in te zien dat dit in de praktijk niet gebeurt. Ophitsen hoeft zeker niet maar met het bagataliseren van dit onderwerp kan je ook kwaad bloed zetten bij mensen die er op welke manier dan ook ongewenst mee geconfronteerd worden.

   Like

 14. NAERT M zegt:

  inderdaad.DAT VROUWEN IN HUN OGEN NEIT INTELLIGENT ZIJN EN ZIJ ZICH DUS DE MAN VAN DE MACHT VOELEN IS OP ZICH AL GEDOEMD OM TE MISLUKKEN GEZIEN ZE STARTEN MET ONGELIJKENENIS.JE MOET GEK ZIJN EEN MOSLIM TE HUWEN.

  Like

 15. Awa ben saaid zegt:

  Ik ben al 34 jaar getrouwd met een moslimse marokkaanse man die mij niet gedwongen heeft om moslim te worden hij is van mening dat je niemand mag veranderen alleen aan elkaar aan passen maar helaas zie ik dit bijna niet dat nederlandse meisjes zich zelf mogen blijven en door liefde verblind worden door de islam maar de keuze is aan hun ik en mijn zijn gelukkig zo en hopen dat nog heel lang te blijven

  Geliked door 1 persoon

 16. M zegt:

  Groote deel is wel goed wat betreft surat van koran maar helaas niet alles is goed beschreven, maar uitleg van die surat zijn ook heel belangrijk, koran is ongetwijfeld leer van God en daar aan geen twijfel dus voor dat men misbruik gaat maken van het leer het is beter eerste goed te lezen met uitleg.
  Vrouwen hebben evenveel rechten als mannen ik ben zelf ook een vrouw ennheb alle rechten dus als ergens een vrouw wordt ondergedrukte is niet fout van geloof maar van hoe hebben ze geloof geleerd en dan aangepaste in dagelijkse leven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s