De amorele psychopaten uit Brussel veranderen Europa in slagerchaos

Screenshot_77

(Door: Joost Niemöller)

De EU is, zoals u weet, geen democratische organisatie. In Brussel kunnen beslissingen worden genomen, zonder dat de beslissers worden afgerekend door kiezers. Het is een indirect, getrapt systeem, waarbij bestuurders intern door de machtselite worden benoemd, en waarbij niemand precies weet wie nu waar precies de macht heeft.

De Europese regeringen hebben de gevoelig liggende immigratiepolitiek naar boven toe weggeschoven, naar Brussel. Daar is men nu al enige tijd achter de schermen bezig om een nieuwe immigratiepolitiek in te voeren. Er is weinig fantasie voor nodig om te zien wat die politiek zal behelzen; het vereenvoudigen van de migratiestromen.

De duizenden mensen die nu omkomen in de scheepjes in de Middellandse Zee zijn voor de zittende bestuurselite in Brussel zeer welkom. Niemand wil dat leed, toch? We moeten die arme mensen helpen toch?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Brussel, Demografie, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De amorele psychopaten uit Brussel veranderen Europa in slagerchaos

  • Tistochwat zegt:

   Sjaak 21 april 2015 om 08:39

   Gingen ze maar weer ‘weer’!
   Let u allen vooral op de geluiden aan het eind van dit fraaie lied.
   En de tekst vanaf 3:45…

   Like

 1. Jan zegt:

  Slimme mensensmokkelaars ‘lachen Europa gewoon uit’

  Het zijn net touroperators. Ze doen aan marketing, op Facebook bijvoorbeeld. Er zijn bureautjes en bemiddelaars, in vluchtelingenkampen of bij busstations. En ze bieden een reis voor elk budget. ,,Wie geld heeft, kan met het vliegtuig. Geen geld? Dan ga je derde klas in een bootje en loop je risico,” schetst Andrea di Nicola, criminoloog van de universiteit in het Italiaanse Trento. Hij reisde met journalist Giampaolo Musumeci 2 jaar rond de Middellandse Zee om twaalf topsmokkelaars en hun gevolg te interviewen en schreef het boek ‘Bekentenissen van een mensensmokkelaar’.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3970392/2015/04/21/Slimme-mensensmokkelaars-lachen-Europa-gewoon-uit.dhtml

  Like

 2. Jan zegt:

  ‘Door het beleid van Obama is het Midden Oosten veranderd in een slagerchaos.’

  Dit scenario wordt voortgezet in wording in de VS.

  Obama And Erdogan To Help Open New Mosque In Maryland
  A couple of years ago it was reported that Turkey was helping fund the building of a $100 million dollar mega mosque in Lanham, Maryland. In fact Erdogan visited the mosque when he was here in May of 2013, promising to come back for the opening.

  Well that time has apparently arrived and now Erdogan and Obama will be together at the mosque for the big opening ceremony:

  ANADOLU AGENCY – The presidents of Turkey and the U.S. will open the Turkish-American Culture and Civilization Center in Maryland, Turkey’s foreign minister said Sunday.

  Mevlut Cavusoglu, on a three-day visit to Washington, visited the center that also has a middle-sized mosque, and lunched with representatives from the American Muslim community

  http://therightscoop.com/obama-and-erdogan-to-open-new-mosque-together-in-maryland/

  Like

 3. delamontagne zegt:

  ’Handelaar des doods’ opgepakt
  De Italiaanse politie heeft gisteren 24 mensen gearresteerd die worden verdacht van mensensmokkel.
  http://www.corrierequotidiano.it/sites/default/files/styles/large/public/media/immigrazione_0.JPG?itok=MOvz1Igq
  Een heel netwerk van mensen uit Eritrea, Ethiopië, Ghana, Ivoorkust en Guinee, die gedeeltelijk in Sicilië wonen, blijkt enorm aan de mensensmokkel te verdienen. De anti-maffia-afdeling van de Italiaanse justitie schat dat er in de afgelopen twintig jaar zeker 32 miljard euro is verdiend aan de mensenhandel in de regio. Italië heeft nu in totaal 1002 mensen wegens mensensmokkel gearresteerd.

  ‘WIL VAN ALLAH’

  Onder de gisteren opgepakte mensensmokkelaars is de beruchte Ethiopiër Ermias Ghermay. „Zo zij de wil van Allah!” riep hij door de telefoon toen hij hoorde dat er op 3 oktober 2013 bij Lampedusa 366 immigranten waren verdronken.

  Ghermay was zelf de hoofdverantwoordelijke voor deze reis geweest. De Ethiopiër had een leidinggevende functie als mensensmokkelaar, vooral voor de vaart tussen de kust van Libië en Sicilië. Er was daarom sinds vorig jaar juli een internationaal arrestatiebevel tegen hem uitgegaan.

  Ghermay werkte vooral tussen de Libische hoofdstad Tripoli en Zuwarah. Hij vroeg aan iedere clandestiene migrant 3000 tot 3600 dollar om de Middellandse Zee over te steken.
  ’Handelaren des doods’, zoals de Italiaanse autoriteiten smokkelaars als Ghermay noemen noemen, ronselen vluchtelingen in kampen in het Midden-Oosten, en overvallen groepen migranten die door Afrika trekken.
  Na betaling worden de vluchtelingen vastgehouden in kampen aan de Libische kust. De lokale autoriteiten zouden niet optreden tegen deze praktijken, en er zelfs van profiteren. In de plaatsjes aan de Middellandse Zee worden de vluchtelingen vervolgens in etappes op bootjes geladen, om aan de levensgevaarlijke oversteek te beginnen. Zeker 20.000 mensen haalden de afgelopen twintig jaar het einde van die tocht niet.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Yep, de immigratie politiek. Nu gaan er nog steeds mensen uit Europa, de vorige immigratie, die zich aansluiten bij de ISIS om ook de mensen de keel door te snijden of ze regelrecht dood te schieten. Dat waren de vorige allochtonen…

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dat leed hebben ze zelf gewild,het ligt in hun religie; in de Koraan staat het ook geschreven
  4. De Vrouwen (An-Nisa)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  Hayat 75 Laten derhalve zij die hun tegenwoordig leven voor hun leven in het hiernamaals ,willen offeren,voor de zaak van Allah strijden,En wie voor de zaak van Allah strijd, het zij gedood wordt of overwint, weldra zullen wij hem een grote beloning geven.
  Grote beloning betekent in Mohammed’s hemelse bordeel met 72 maagdjes verenigd.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  ‘De tijd komt dat een ieder die u doodt meent God een heilige dienst te bewijzen’
  Duitse moslimrapper roept op tot moordaanslagen op Europeanen – ISIS publiceert handboek voor Europese moslims om aanslagen te plegen en goedgelovige Europeanen te misleiden.

  Christenen geknield, wachtend op hun executie door hun moslim beulen. Volgens de Bijbel zal het tijdens het eindoordeel precies andersom zijn, en zullen de daders van nu in het eeuwige vuur worden gegooid. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/De-tijd-komt-dat-een-ieder-die-u-doodt-meent-God-een-heilige-dienst-te-bewijzen

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Europa…..Het verloren continent, overspoeld door gelukzoekers die denken dat het geld hier aan de bomen groeit. Een ware sprinkhanen plaag die onze landen kaal komen vreten.
  Verkocht en verraden door criminelen politici, helaas het merendeel van de bevolking heeft het nog niet door, armoede, onzekerheid, verderf en de dood wachten op ons, mede dankzij de zogenaamde linkse gutmenschen en andere collaborateurs.

  Like

 8. Deze horror kunnen we alleen samen te lijf gaan en verdrijven,te beginnen bij de regering!Alleen…..er is geen samen in dit uitgeholde land,helaas!

  Like

 9. JCC zegt:

  Hoogstwaarschijnlijk heeft Brussel expres duizenden mensen laten verdrinken, want om levens geven de keuzeheren en -dames van deze Moloch absoluut niet. De vox populi laat dan vervolgens van zich horen: “Zo kan het niet langer!” En de EU past het beleid aan om de zo gewenste massa-immigratie te faciliteren. Dat het probleem veel beter door opvang in de regio opgelost zou kunnen worden, daar heeft Brussel geen enkele boodschap aan. Immers massa-immigratie is een middel om de zo gewenste demografische aardverschuiving te bewerkstelligen.

  Like

 10. Identitair Verzet Limburg zegt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s