Dode dobbernegers, Hillary Clinton, Gerbert van der Aa en “linkse” taal als vederlicht uitgezaaide kanker

Screenshot_84

(Door: Martien Pennings)

Ja, ook ik heb ook altijd smakelijk gelachen om Gerard Reve die al die Surinaamse Negers op een Tsjoekie-Tsjoekie-Stoomboot naar hun Takkie-Takkie-Oerwoud wilde terugsturen. Want hij zei het in een tijd dat het aandeel van de Surinaamse medemens in de criminaliteit en de uitkeringsstatistieken nóg veel groter was dan nu. En ook op heden blijven er, ondanks Simone Weimans, donkere gedeeltes bestaan in de Surinaamse cultuur. Er blijven trouwens donkere plekken in het globale zwarte cultuursegment überhaupt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Dode dobbernegers, Hillary Clinton, Gerbert van der Aa en “linkse” taal als vederlicht uitgezaaide kanker

 1. luckybee zegt:

  Voor de Dobbernegers maak ik me geen zorgen ze zijn daar aangekomen waarvan ze gedroomd hebben, namelijk in Mohammed’s hemelse bordeel verenigd met hun 72 maagdjes.
  Simone Weimans ? Tsia of ze hebben bij de NOS geen smaak, om zo’n lelijk Gorilla , iedere dag ons aan te spreken; Wie weet mischien is ze wel een aanhangerin van een Voodoo Tovenaar.Wat weer tegen de wil van de God van Abraham verstoot

  Like

  • Als jij een christen bent, Luckybee, ben ik een hond met zeven lullen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @martienpennings en BertG.: In beide gevallen raak getypeerd, Heren,maar het vervelende is, dat het christendom, zoals uitgedragen door Lucky’, nog steeds aan te treffen valt, overal ter wereld:
   Als sommigen zich nog afvragen, waarom ik telkens in verzet kom, wanneer iemand hier de voormalige blanke Zuidafrikaanse Apartheid verdedigt: Nou, precies dáárom: Omdat die gebaseerd was op hetzelfde soort farizeïsme. En dáár rust in elk gevál geen zegen op! (Voor zover daar van gesproken kan worden.)

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  De EU moet maar snel een Afrika luchtbrug opzetten. Een snelwegbrug bouwen over de Middellandse Zee vergt/kost teveel tijd en Europa zal tevreden zijn, al die voorkomen doden.

  Gewoon voor de verdere uit/opbouw van het voormalig Romeinse Rijk beslist noodzakelijk. Gelukkig al die deskundigheid voorhanden te verkrijgen.

  De VS zal er gelukkig mee zijn.

  Like

  • Nee Aegolius, je moet gewoon in NAVO-verband gaan patrouilleren voor de kust van Libië met voldoende lucht- en zeemacht en de bereidheid hebben om met gerichte commando-acties aan land te gaan en die smokkelaarsnesten uit te mesten.
   Beter nog zou zijn: NAVO-invasie in alle kerngebieden van IS en van die verdere terreurafkortingen en fantasienamen en deze keer humane regels stellen en ze handhaven.
   En dan hoeft er dus geen “demokratie” te komen: daaraan zijn ze aldaar over 200 jaar misschien toe.
   Als je tenminste bereid bent 200 jaar lang die humane regels te handhaven en daar de energie voor op te brengen.
   Het alternatief is: de verwording van Europa tot hetzelfde soort slachthuis als aldaar reeds bestaat.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Natuurlijk weer een beetje kort door de bocht, de zogenaamde dobbernegers hadden een vrije keuze om aan boord te stappen van die gammele bootjes. De Joden hadden dat niet toen ze door de nazi’s en hun vazallen naar de gaskamers werden gevoerd !

  Like

  • Natuurlijk heb je daar een punt, koddebeier, maar uit Syrië vlucht je nou toch ook niet vanwege een impulsieve keuze gemaakt in een lichtzinnige bevlieging.

   Like

   • En nou hoor ik vanmorgen Arnold Karskens op WNL weer zeggen: die bootmensen uit Syrië zitten in Jordanië waar geen oorlog is, dus ze maken de vrije keuze om naar Libië te gaan en op die boten te stappen.
    Karskens beweert bovendien dat zelfs een invasie van Libië nooit zou kunnen lukken, want dat zou dan bewezen zijn in Irak dat je dat nooit wint.
    Maar in Irak is het nu juist zo dat de Amerikanen “democratie” hebben toegestaan en veel te vroeg zijn vertrokken.
    Als ze als MacArthur in Japan te werk zouden zijn gegaan, dan had ik het in Irak nog wel eens willen zien.
    Volgens mij kan het wél: in de IS-kerngebieden in NAVO-verband massaal naar binnen en daar desnoods 200 jaar een MacArtur-bewind voeren.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Dat mensen uit Syrië wegvluchten is begrijpelijk, maar het merendeel komt uit andere landen. En waarom vluchten ze niet naar moslimlanden ??

    Like

 4. ZwoelieZwoelie zegt:

  Douwe Dabbert negers. 🙂

  Like

 5. pieter zegt:

  de enige die dit probleem op kan lossen is de NS, want die zet bij calamiteiten bussen in

  Like

 6. Nog maar eens fundamenteel.
  Het domme Westen (VS plus EU) dat de ware aard van de islam weigerde te kennen, geloofde in de Arabische Lente en verving de dictators (Saddam Hoessein, Moebarak, Assad, Khadaffi) door iets veel ergers: IS en IS-achtigen.
  “Het domme Westen”: dat is dus gewoon het “linkse” gekkenconglomeraat dat sinds de “Mars door de Instituties” nu al 40 jaar aan de macht is.
  In Europa ononderbroken, in Amerika wél onderbroken, namelijk door 8 jaar Reagan (1981-1989).
  Het “linkse” gekkenconglomeraat blijft volharden en wil alsmaar niet zien wat de islam is.
  Ze blijven liever Israël demoniseren en treiteren en moslims binnenhalen.
  Het “linkse” gekkenconglomeraat bestaat uit de Gutmenschen en de media, de hulporganisaties die in feite samenwerken met de mensen-smokkelaars-maffia en zo een gezamenlijke asielzoekers-industrie vormen.
  Het “linkse” gekkenconglomeraat blijft weigeren de echte maatregelen te nemen waardoor mensenlevens van bootvluchtelingen worden gespaard en waardoor Europa nog een kans krijgt om in de toekomst niet óók in een slachthuis te veranderen.
  Die echte maatregelen zijn: een voorlopig structurele NAVO-operatie voor de kust van Afrika (gecombineerde zee- en luchtmacht) met de bereidheid op het vasteland van Noord-Afrika commando-acties uit te voeren en mensen-smokkelaars-nesten uit te mesten.
  In het hartland van IS “boots on the ground” en IS vernietigen.
  Opvang van vluchtelingen in de regio, waarbij vooral de oliesjeiks gedwongen moeten worden tot medewerking.
  Hoe die dwang eruit moet zien, weet ik ook niet precies, maar als er eerst maar eens de bereidheid van het Westen zou zijn om de oliesjeiks onder echte druk te zetten, zou er al veel een stuk duidelijker worden.
  Oh ja: en NIET die Obama-deal met Iran door laten gaan, maar de druk op Iran opvoeren met alle opties open, inclusief samen met Israël nucleaire installaties bombarderen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Helemaal met je eens Martien ! Het “linkse” gekkenconglomeraat werkt aan een totale ondergang van Europa en ik betwijfel of het (on) tij nog te keren is.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Mijn complimenten voor Uw goede artikel hier, a.h.w. een vervolg van;
   martienpennings zegt:
   20 april 2015 om 11:44
   Artikel over “negers”.
   het commentaar daar, vond ik heel goed en oprecht.
   Maar om een einde aan alle ISLAM-ellende te maken, wäre het beter en beter geweest als toendertijd dat hele S.A. veroverd was geworden na WO II.
   Uiteindelijk komt alle ellende daarvan daan.

   Like

 7. Vederso zegt:

  Er komt binnenkort een boek uit in de VS dat nu al voor opschudding zorgt; Clinton Cash. Zelfs de New York Times heeft moeten erkennen dat het een goed onderbouwd boek is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s