EU-reddingsacties vergroten asielzoekerstroom

Screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

t-online.de schrijft: Na de jongste vluchtelingencatastrofe in de Middellandse Zee met meer dan 1000 doden neemt de druk op de politiek toe. Ook de Duitse regering reageert prompt en kondigt een koerswijziging aan. Een nieuwe reddingsmissie van de EU in de Middellandse Zee zou niet meer uitgesloten worden. “Het is voor iedereen in de Duitse regering duidelijk dat er gehandeld moet worden om nog veel meer doden in de Middellandse Zee te voorkomen”, zei regeringswoordvoerder Steffen Seibert. Hij verwees daarbij naar overleg tussen de ministers van Binnenlandse Zaken en Buitenlandse Zaken van de EU in Luxemburg. Op dit moment zouden er alleen al in Libië een miljoen vluchtelingen staan te wachten om naar Europa over te steken.

In de “Focus” en de “Stern” zijn langere artikelen verschenen over in Turkije gevestigde professionele bendes mensensmokkelaars en hun methodes.

Hieronder drie desbetreffende passages uit die artikelen, die bewijzen dat de smokkelaars doelbewust misbruik maken van de Europeanen:

En dat al in mei, toen de meeste vluchtelingen nog via de klassieke route van Libië naar Italië kwamen, nog steeds meer mensen in steeds kleinere boten. In 2014 kwamen er driemaal zoveel als in de recordjaren daarvoor, hiertoe bijna aangezet door de Italiaanse kustwacht, die direct voor de Libische kust patrouilleerde en schipbreukelingen betrouwbaar uit het water viste. De mensensmokkelaars calculeerden deze hulp in. Ondertussen brachten ze hun boten met opzet tot zinken. Zo heeft de kustwacht de zaken zelfs nog aantrekkelijker gemaakt. Een onzin, die maandelijks negen miljoen euro verslond. Officieel werd het programma vanwege de kosten stopgezet.

Screenshot_91

[…]

Veel Turkse politieagenten maken er geen geheim van dat Duitsland volgens hen sowieso meer vluchtelingen zou kunnen verdragen. Waarom ze dan tegenhouden? Vooral wanneer er met wegkijken ook nog geld te verdienen is.

[…]

De handleiding voor de doorreis na de landing staat vooraf in de online brochure van de organisator: “Weigert u zo mogelijk uw vingerafdrukken af te staan in Italië, om het even waarmee u bedreigd wordt; maakt u zich echter niet bezorgd. In Europa is het uitoefenen van druk door autoriteiten kinderspel vergeleken met de Arabische landen.”

Screenshot_92

Binnen slechts 6 dagen hebben meer dan 11.000 boot”vluchtelingen” de kust van Italië bereikt. Inmiddels weigeren complete Italiaanse dorpen en regio´s om nog meer “vluchtelingen” op te nemen. Uit peilingen blijkt zich tot het jaar 2050 alleen al 800 miljoen zwarte Afrikanen in Europa willen vestigen.

Het immigratieland Australië laat zien hoe men zijn grenzen en bevolking beschermt. Sinds begin 2014 is er op grond van de strenge vluchtelingenpolitiek geen boor meer in Australië aangekomen. Internationaal wordt deze handelwijze scherp bekritiseerd, maar Australië viert het als groot succes, bericht “Die Presse”.

Screenshot_93

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, oliebelangen, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op EU-reddingsacties vergroten asielzoekerstroom

 1. Cor Ozinga zegt:

  Als de EU de Australische methode niet toe gaat passen,wordt het voor de autochtone Europeanen tijd om het vertrek voor te bereiden, zodat ze op tijd het zinkend schip kunnen verlaten.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Illegalen worden naar hun “4-sterren-hotel” gebracht in Italië. Er kwamen gelijk klachten, wel TV, maar geen internet en GEEN VIDEO. ……..dat kan natuurlijk niet.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Vandaag in de televaag !
  MEER-MEER-MEER !
  Doodrijder aan de slag als pooier
  De 19-jarige Abderrahim I., die in mei 2013 de Biltse oud-wethouder Jan van Eijken doodreed, staat dinsdag terecht voor vrouwenhandel.
  Dat blijkt tijdens een pro-formazitting.
  Het Openbaar Ministerie (OM) beschuldigt I. van het prostitueren van een 17-jarig meisje, zo schrijft RTV Utrecht. Hij zou een relatie met haar aan zijn gegaan en vervolgens hebben verteld over schulden. Met seks kon ze een hoop geld verdienen, vertelde hij haar. Het geld zouden ze verdelen, maar vervolgens verdween het meeste in de zak van de Biltenaar, stelt justitie.
  Op zijn 17e botste de tiener met hoge snelheid tegen de 76-jarige oud-wethouder Jan van Eijken op de Hessenweg in De Bilt. Hij overleefde het ongeluk niet. I. sloeg, samen met zijn bijrijder, op de vlucht. Hij werd later gepakt en, ook in hoger beroep, veroordeeld tot drie maanden jeugddetentie, waarvan 81 dagen voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar. Hij kreeg een werkstraf van 120 uur.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik vind dit alles een buitengewoon grof schandaal! En dat Duitsland nog steeds geen rem zet op het opnemen van vluchtelingen is ook niet te begrijpen. Straks is er grote woningnood, er zal geld tekort zijn om de ‘vluchtelingen’ te geven wat zij eisen, en omdat die ‘vluchtelingen’ niet krijgen wat zij eisen zal het uitdraaien op grote onlusten!
  Beelden verschijnen nu op mijn netvlies van grote groepen boze gitzwarte mensen die in sloppenwijken ergens in Zuid-Afrika stampij maken. Sloppenwijken bevinden zich over een tijdje niet alleen meer in Zuid-Afrika, maar misschien zelfs ook in Duitsland.
  Wij in Europa verkwanselen ons mooie werelddeel, en laten een puinhoop als erfenis achter voor ons nageslacht! Dat is nog het ergste van alles. Ik herinner me nog een uitspraak van een politicus die zei dat we de begroting op orde moesten zien te krijgen, want “we moeten de problemen niet doorschuiven naar de volgende generatie”. Het klinkt nog na in mijn oren.
  Mag het dan wel gebeuren dat vreemdelingen hier de dienst gaan uitmaken en onze kinderen en kleinkinderen tot slaven maken?
  Dat is wat ik zie gebeuren, al zullen wij het misschien niet meemaken.

  In- en in-triest!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  En wij maar vroeger geld inzamelen en – zilverpapiertjes – verzamelen voor de arme kindjes in Afrika. We zeulden naar de lagere school met een margarine doos vol met aluminium afsluitdoppen van glazen melkflessen, en aluminium wikkeltjes van repen chocola. We zijn in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw al opgevoed om meelij te krijgen met die Afrikaanse mensen. Maar het is ze bij mij niet gelukt. Als ik nu zie dat Europa al veerdiensten inzet om zoveel mogelijk Afrikanen binnen te halen, slaat mij de schrik om het hart. Als er dit jaar 1,3 miljoen Afrikaanse mannen Europa binnenwandelen, en die ook nog eens hun complete families laten overkomen, kan voornoemd aantal van 1,3 miljoen oplopen tot een veelvoud daarvan. En dat alleen voor het jaar 2015. Uit peilingen blijkt zich tot het jaar 2050 alleen al 800 miljoen zwarte Afrikanen in Europa willen vestigen. Heeft men daar die gezinsherenigingen ook al bijgeteld, en het feit dat de Afrikaan dol is op; gaat en vermenigvuldigd u ?????

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bigljohn op 21 april om 23:44

   Maar dát vinden de Afrikaantjes nou juist zo’n leuke tekst: “gaat heen en vermenigvuldig u”. Er staat niet bij hoeveel keer, maar omdat ze uit het leven halen wat er te halen valt, gaan ze voor een maximum aan nageslacht.
   Ergens anders staat te lezen dat de man “met verstand bij zijn vrouw moet wonen”. Ja, daar lezen ze snel overheen, want het is toch gewéldig als één vrouw wel 16 kinderen ‘produceert’? We hoeven ons niet af te vragen waar dan het ‘meeste’ verstand zit…..

   Prima allemaal, maar zorg er dan zelf voor en blijf in je eigen land. Dan maakt het mij niets uit hoe groot je nageslacht is. En maak mij niet uit voor ‘meedogenloos’ en ‘egoïste’ als ik niet wil bijdragen aan zelf gecreëerde armoede!

   Like

 6. tijluylenspiegel zegt:

  We waren al zo blij met de Arabische verrijking van onze cultuur, nou bereid u maar voor de verrijking met Afrikanen wordt nog veel gezelliger.
  Afrika het continent dat het rijkst bedeeld is met bodemschatten, van diamant tot goud, van uranium tot zilver je kunt het zo gek niet bedenken.
  Afrika het meest vruchtbare continent ter wereld, en in plaats van de graanschuur van de wereld te zijn rollen ze van de ene hongersnood in de ander.
  Nee daar gaan we nog een hoop plezier aan beleven.
  En dat ondanks de vele miljarden die al gedurende tientallen jaren naar die gebieden worden gebracht.
  Het is niet meer genoeg dat het geld wordt gebracht, ze komen het halen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s