Extremist loopt stage bij politietop: “Hij stelde ongezond veel vragen”

Screenshot_80

Bilal B.E. (22) – niet de man op de foto – kon twee dagen in de politiecomputers rondneuzen

De federale politie heeft een stagiair in de hoofdzetel in Brussel op non-actief gezet omdat hij op zijn Facebookprofiel sympathiseerde met Islamitische Staat. Op dat moment had hij al twee dagen toegang tot de privégegevens van hooggeplaatste officieren.  

Bilal E.B. (22) uit Elsene maakte tijdens zijn kijkstage op de ICT-afdeling van het politiehoofdkantoor (RAC) – de nieuwe hoofdzetel van de federale politie in Brussel – een hele reeks foto’s van zijn zwaar bewaakte werkplek. Volgens zijn collega’s stelde hij ook “ongezond veel vragen” over de wapens in het politiegebouw. Eén keer probeerde de Belg van Marokkaanse origine zelfs binnen te geraken in het bureau van politiebaas Catherine De Bolle. “Dat was alleen maar om met haar op de foto te gaan”, beweerde hij.

Lees verder>>>
(h/t “jowitteroos”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Naïviteit, Overheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Extremist loopt stage bij politietop: “Hij stelde ongezond veel vragen”

 1. elisamad2013 zegt:

  De PVV heeft ,zoals altijd weer ,gelijk…Géén islam bij staatsbanen en in het leger!

  Like

  • Thoth zegt:

   Helemaal geen sekte, de islam, meer… Deze moet verboden worden in Europa. Anders blijven we bezig. En de gasten die het wel willen geloven, ga naar het MO, Azië of het land waar ze vandaan zijn gekomen.

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Dat was alleen maar om met haar op de foto te gaan”, beweerde hij.”

  Nog een slechte smaak ook. Met Catherine de Bolle zou ik niet op de foto willen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Wat een onnozel naïviteit. Die zijn er dus ter bescherming van de bevolking.!!!!!!!!!
  Iedere moslim die solliciteert voor een publieklijk gevoelige postie, waar de veiligheid in het geding is, MOET al bij voorbaat “verdacht” zijn.
  Maar dat mag natuurlijk niet, iest-niet-Kkhorekt.
  Liever de veiligheid in gevaar brengen dan van disccriminatie beticht worden.

  Like

 4. Jean zegt:

  Overal waar moslims aanwezig zijn volgt ellende snel daarom “NERGENS moslims in dienst nemen”, ze zo snel mogelijk verwijderen van ons grondgebied want als wij een kopvod of soepjurk zien rond zwalpen dan komt automatisch het beeld van “terrorist” naar voor..

  Like

 5. Wachteres zegt:

  En liberaal/links maar heftig verontwaardigd zijn als de PVV voorstelt om geen moslims tot bepaalde functies toe te laten.

  Ruim meer dan de helft van de moslims heeft sympathie voor IS.

  Maak maar eens uit of men een ‘goede’ moslim bij de politie, bij een veiligheidscontrolefunctie of in het leger krijgt.

  Een kwaadwillende kan zich ook ‘gedekt’ houden en zijn mening niet op internet naar buiten brengen.

  Like

 6. Moet je nou echt een Belg zijn, om je vijand rustig rond te laten kijken in je eigen wapenkamer om te laten weten wat hij doen moet als hij met zijn maatjes terug komt om je op te blazen???
  Zijn er nog gekkere Belgen dan deze?

  Like

  • Jean zegt:

   Gert, wel netjes blijven he, in Nederland laten ze een tapijtvreter zelfs burgemeester worden in Rotterdam, een burgemeester is nl. hoofd van de politie in de stad dus….
   Ik ben een volbloed Vlaming en zal dus nooit zeggen dat ik Belg ben, Belg is een scheldwoord geworden in Vlaanderen.

   Like

 7. Geronimo zegt:

  Dit is niet alleen erg voor de verbindingsofficieren van wie de identiteit nu mogelijk bekend is bij het islam-gespuis, waardoor die nu nog meer dan voorheen blootstaan aan gevaar voor lijf en leden, maar het is vooral erg, omdat men blijkbaar nog altijd, nu men toch bij de top van de politie de grote dreiging zou moeten kennen vanwege IS en hun manier van werken via infiltratie, als pure amateurs te werk gaat bij het rekruteren van bepaalde personen. Geen screening tot in de diepte bij het aanwerven. In godsnaam, hoe is het mogelijk.
  Alleen al het feit dat de man een Marokkaanse Belg is, had een extra belletje moeten laten klinken, want hoe je het ook draait of keert, deze dubbele identiteit houdt een groot bijkomend risico in. Dat heeft helemaal niets met racisme te maken, ook niet met het stigmatiseren van een bepaalde bevolkingsgroep, maar alles met veiligheid en rekening houden met de harde en gevaarlijke realiteit m.b.t. de islam en al wat er mee verband houdt. Zijn de ogen nog altijd niet geopend.
  Mocht politiechef Bolle een beetje eergevoel hebben, ze zou haar ontslag al lang hebben gegeven. Want ze heeft blijk gegeven van een verregaande incompetentie, waardoor ze een deel van haar personeel onnodig heeft bloot gesteld aan een groot gevaar. Zo iemand hoort niet thuis aan de top van gelijk welke politiedienst. Benieuwd wat ze gaat doen, mocht een van haar mensen, van wie de identiteit nu te grabbel is gegooid aan de eerste de beste sollicitant, door het IS-crapuul worden omgebracht. Schandalig amateurisme.

  Like

  • Jean zegt:

   Geronimo, een marokkaanse belg bestaat niet, of je bent marokkaan of je bent Vlaming of Waal.
   Ik spreek bewust niet over Brussel want dat is een levensgevaarlijk getto met marokkanen en EU gespuis.

   Like

 8. Berthe zegt:

  Bij de Nederlandse politie wordt expliciet als eis gesteld dat je ‘kennis hebt van verschillende culturen door je achtergrond (!) of door je werkervaring!!!!!!!!!!!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Goed zo !!! Meer, Meer, Meer allochtonen bij politie, justitie, defensie, de rest van de overheid,
  Goed voor Uw en mijn veiligheid !!

  Like

 10. IFF zegt:

  Het is gewoon te krankzinnig voor woorden! Laat dit niet het topje van de vulkaan (vergeet de ijsberg) zijn! Eerst zaten ze in het leger, toen ‘werkzaam’ in een kerncentrale en nu ze lopen ze al ‘stage’ bij de Federale Politie. Smijt alle moslims op plaatsen met hoge veiligheidsrisico’s buiten a.u.b. voor het te laat is!

  Like

 11. Cathja zegt:

  Nou, díe is secuur gescreend zeg!! Geweldig, wat een beleid! Ja, haal alles maar binnen hoor, zelfs bij de politie. We kunnen alles gebruiken. Er moeten veel meer allochtonen bij de politie worden aangesteld (Marcouch hier in NL), want dan kunnen we de moslims beter begrijpen.

  Het is in België al net zo’n zooitje als hier. Wat zijn wij Europeanen tot naïef! Die moslims lachen zich te barsten. Het overrompelen van de niets vermoedende burgers wordt hen héél erg gemakkelijk gemaakt!

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, volgens die criminele leeghoofden van de EU moeten wij meer inspanningen doen om dat tuig naar hier te halen want de vernietigingsstrategie verloopt te traag.
   In het weekend was die slaapmuts Belet vzn cd&v op TV, die eikel was van mening dat wij zelf boten moeten inleggen om het zootje naar hier te halen, hopelijk rolt zijn achterlijke rotkop als eerste.

   Like

 12. OphEUffen zegt:

  Het is ongezond mensen met deze achtergrond in een dergelijke functie in dienst te nemen. Maar ja, dat raakt het gelijkheidsbeginsel dus kijken onze elites liever weg. Maar de oorspronkelijke inwoners hoor ik u denken. Zij vinden het prachtig. Als kikkers in een opwarmend water water en als konijnen die verblind in een koplamp staren. Gelukkig niet allemaal maar helaas is daar weinig van te merken. Tot het te laat is. De vraag is niet of maar wanneer.

  Like

 13. um shmum zegt:

  Ze zitten toch al in alle geledingen van de maatschappij, valt niks meer te screenen. Laat ze maar hun gang gaan, dan pas kan je ze eruit werken … slapende cellen

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  Zoals ik al zei : ” Met onmiddelijke ingang OP-NON-ACTIEF-ZETTEN van IEDERE moslim in de krijgsmacht , poitiemacht , justitie , gouvernement / regeringspost , andere beveiligings-/orde diensten …..Reden : Nationale Veiligheid . Dat ten eerste . Ten tweede , waarom zou men mensen moeten / kunnen betichten van discriminatie tijdens sollicitatie ? Je kan toch heel eenvoudig zeggen dat : ” Bedankt voor uw sollicitatie en moeite . NA het sollicitatiegesprek (en hij/zij was 1 van de velen die solliciteerden ) , men heeft gekozen voor iemand anders die GEHEEL volgens het profiel pastte . Men is niet verplicht om verdere uitleg te geven .Wij wensen u verder veel succes bij uw verdere sollicitaties.” Wat is daar nu moeilijk aan ? En het is helemaal GEEN discriminatie cq racisme. Als werkgever , beslis IK , wie ik WEL of NIET aanneem . Niet de sollicitant.

  Like

  • bigljohn zegt:

   oud-marinier; We zijn al zover gezakt in Nederland, dat niet de overheid, maar de gelukszoeker bepaalt of hij voorgoed in Nederland wil blijven, dan wel vertrekken. Wat Rutte en Samson nu aan het bekokstoven zijn komt er altijd op neer dat de uitgeprocedeerden in ieder geval mogen blijven ! We bevinden ons in een glijdende schaal die niet meer te stoppen is.

   Like

 15. luckybee zegt:

  Een Jadist bij de politie schiet niet op criminelen maar op zijn Collega’s. Dat is zeker als 1+1 =2

  Like

 16. Geronimo zegt:

  @Jean
  Beste Jean, voor alle duidelijkheid: een Marokkaanse Belg bestaat wel degelijk.
  Tot 2007 was het bezitten van de Belgische nationaliteit samen met die van een ander land niet toegestaan. Sinds 2008 is dit gewijzigd, en is de dubbele nationaliteit toegestaan.
  Een u zeker gekend voorbeeld is een heerschap dat u niet al te nauw aan het hart zal liggen, nl. Fouad Belkacem, leider van de extremistische moslimvereniging Sharia4Belgium. Die is zowel Belg als Marokkaan. Een buitenlander die Belg is geworden kan momenteel nl. die nationaliteit verliezen als hij ernstig tekort komt aan de plichten van een Belg.
  Wordt Belkacem zijn Belgische nationaliteit afgenomen, dan wordt hij weer gewone Marokkaan, en wordt hij normaal gezien aangehouden, zodat hij zonder probleem kan uitgeleverd worden aan Marokko, gezien de rechtbank van Tanger in 2007 al zijn uitlevering heeft gevraagd, omdat hij daar nog een celstraf van tien jaar moet uitzitten wegens drugshandel.

  Like

 17. hendrikush zegt:

  Neem het Pact van Umar; vervang Jood door Moslim; en je hebt een perfecte handleiding voor de omgang met mohammedanen.

  Kill Muslims wherever you find them.
  Those who submit and convert from Islam will be treated well.
  Don’t make deals with Muslims. They are all evil and should not be trusted.
  Treat those who give up Islam well, but kill those who refuse to convert from Islam.
  Fight Muslims! God is on your side; he will give you victory.
  Don’t be friends with any Moslem family members.
  Fight against Muslims until they are subdued and give up their property.
  Reason must prevail, by force if necessary, over Islam.
  Fight for freedom with your wealth and whatever weapons are available to you.
  Those who refuse to fight for freedom (claiming they are unable) are liars who have destroyed their souls.
  Fight the Muslims. Be harsh with them. They are all going to hell anyway.
  Those who refuse to give their wealth and lives for freedom will go to hell.
  Those who refuse to fight for freedom will be treated (along with their children) as Muslims.
  Lovers of liberty must fight the worship of Allah. They must kill and be killed. God will reward them for it.
  Fight Muslims who are near you, and let them see the harshness in you.

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  “We” doen het best wel goed hoor en niet lachen bij ’n toevallig incident:

  AIVD weigert honderden mensen in luchtvaart
  De geheime dienst deed vorig jaar –samen met politie en marechaussee– bijna 40.000 zogeheten veiligheidsonderzoeken. Het gaat dan om speurwerk naar mensen die –willen gaan– werken in vertrouwensfuncties waarbij de nationale veiligheid in het geding is en staatsgeheimen een rol spelen. Iemand kan pas een vertrouwensfunctie vervullen als de AIVD een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) heeft afgegeven. In bijna 1000 gevallen trapte de geheime dienst op de rem: de VGB kwam er niet óf werd ingetrokken. Het betrof „merendeels functies in de sector burgerluchtvaart.”

  http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/aivd_weigert_honderden_mensen_in_luchtvaart_1_907037

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s