JODEN NIET GEWENSCHT

Screenshot_82

(Door: Driek)

De laatste tijd valt het mij op dat ik mij niet zo veilig op straat meer voel als in vroeger jaren. Vreemd donker gespuis zie ik sluipen langs onze wegen. Tuig van de richel uit donker Afrika dat  onze steden en dorpen onveilig maakt. Het berooft vrouwen van 87 jaar en ouder. En stokoude mannen die geen verweer meer kunnen voeren. Ook willoze gehandicapten en bejaarden in scootmobiels zijn een gewilde prooi voor dat schorem. Laffe rotzakken zijn het. De laatste tijd zie ik veel van die zwarte mannen rondstruinen, meestal met een norse gelaatsuitdrukking. Die zijn natuurlijk boos, omdat ze nog geen ingericht huis hebben. En nog geen flatscreen. En geen wasmachine. Maar het komt eraan, zou ik dan tegen ze willen zeggen, want de Nederlander is geen offer te groot.

Onze bewindslieden zijn al dagen aan het overleggen of we dat geteisem eten moeten geven. En een bed. Ze kunnen het maar niet eens worden. Want de vraag is: Joden eruit en bejaarden op straat en die zwarte Mohammedanen erin? Of andersom? Maar de uitslag is voor de Joden niet bijster gunstig. En voor de bejaarden al helemaal niet.

Straks, want de nood is hoog, gaan gemeenteambtenaren op huisbezoek, kijken of ik niet in een te groot huis woon, of ik niet een vluchteling in huis kan nemen, want ik ben toch maar alleenstaand. Mijn antiek en schilderijen moet ik dan maar verkopen, want daar hebben die Mohammedanen toch een pesthekel aan. En tenslotte heeft die ouwe niet lang meer te leven. Die kost alleen maar geld. Want zo gaat dat binnenkort. Gelooft u me maar. Alles herhaalt zich.

Maar ik kan nog wel Jodenkoeken kopen. Voor bij de koffie. Maar ik verwacht wel, misschien binnen afzienbare tijd, dat in de grote steden, hier en daar, op winkelruiten, en op de ruiten van horecagelegenheden, bordjes verschijnen waarop staat: JODEN NIET GEWENSCHT. Want die tijd komt weerom. Sneller dan u  denkt. Ik wens u nog een prettige dag.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, asielwaanzin, demoniseren, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op JODEN NIET GEWENSCHT

 1. Cor Ozinga zegt:

  Driek, ik hoop dat je ongelijk krijgt, maar ik vrees met jou het ergste. Weg met ons Nederlanders.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Nou Driek, ik zit in dezelfde situatie denk ik. Een groot huis voor mij en mijn waakhonden alleen. Over twee jaar mag ik met pensioen. Hopelijk komt er geen ambtenaar kijken of er plaats is voor een aantal moslims. Die wil ik absoluut niet in mijn huis hebben. Niet eens in het varkenshok. Maar ja, hoe voorkom je dat? Wellicht toch maar eens een vrouw zoeken. Mijn eisen liggen niet hoog, maar een goede blanke Nederlandse vrouw met een gedachtegoed zoals veel reageerders hier hebben zijn dun gezaaid. Ja, misschien moet ik toch eens op zoek gaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Joannes den Hollander 13:16

   Goed plan Joannes! Honderd keer beter een goede vrouw in huis dan zo’n uitgekotste asielzoeker, waarvan je niet weet wat hij met je van plan is!

   Ik wens u veel succes met uw zoektocht. Wij hier mogen het natuurlijk wel weten hè, als u ‘geslaagd’ bent? 😉

   Like

  • Driek zegt:

   Joannes den Hollander zegt: Mijn eisen liggen niet hoog, maar een goede blanke Nederlandse vrouw met een gedachtegoed zoals veel reageerders hier hebben zijn dun gezaaid. Ja, misschien moet ik toch eens op zoek gaan.

   Ach, beste Johannes, je moet er net tegenaan lopen, als je er naar op zoek gaat wordt het niks. En zo’n vrouw heeft misschien verborgen gebreken. Zit je daar weer mee. Trouwens iedere levensstijl heeft z’n eigen bekoring. Ook het alleen zijn.

   Like

 3. Joost Visser zegt:

  Wij zien dit, omdat u en ik een bepaalde leeftijd hebben. De kindjes van nu weten over 20 jaar niet beter of het is altijd zo geweest. Ze groeien op in een andere omgeving dan wij. Eens heeft een politicus een gezegd dat ´over een jaar of dertig weet de meerderheid niet dat het ooit anders is geweest en is de EU en de euro volledig geaccepteerd´. Machtshebbers werken ook voor hun (Klein)kinderen en weten dat hun kinderen over dertig jaar de macht hebben en dan over een dociel volk. Als er nu, en bedoel ik nu 15 minuten over 12, niets aan de misstanden wordt gedaan, is het over en sluiten.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk zullen de bejaarden namens de regering verzocht worden de Pil van Drion te slikken,
  omdat ze te veel geld kosten en te weinig opbrengen.
  Dan blijft er meer geld over voor de horde moslim babaarsprinkhanen die druk bezig zijn de sociale voorzieningen leeg te vreten en het land in een bittere armoede te storten.
  Hoedt U ook voor de moslimdobberneger, haat blanken, joden, christenen, ongelovige, homo’s, vrouwen, meisjes (behalve om te misbruiken) en wil alles hebben wat U ook bezit, maar wil er niet voor werken.

  Like

 5. fransLdewit zegt:

  Is gewoon de pure ondankbaarheid van die gasten, waar ze ook vandaan komen. Heeft niets met kleur of geloof te maken, zijn gewoon verwende rotgasten, die hier niet horen. Als de politiek nu eens gewoon de vraag stelt, waarom ze hier komen, want niets deugd er aan ons. Ze moeten het nu eens omdraaien bij die gasten. Hun deugen niet, gewoon oprotten

  Like

  • Cathja zegt:

   @ fransLdewit 14:34

   Ik ben het met u eens. Het zijn ondankbare lui. In Italië zint het warme eten hen niet. Wat ze te eten krijgen gooien ze achter zich neer! Ze hebben wel eens gezegd dat ze hetzelfde eten wilden hebben als in hun thuisland. Nou, ga álsjeblieft meteen retour als de maaltijden daar wel smakelijk waren! Wat doen ze dan hier?
   Onbeschofte schoften, met een veel te grote muil! Het zijn geen vluchtelingen, maar aardsluie kerels, die met hele foute plannen naar Europa zijn gekomen.
   Waarom ziet men dit niet in Brussel (of wil men dit niet zien)? Waarom reddingsacties op touw zetten om het leven van je vijand te sparen?
   Onbegrijpelijk dit alles, en het houdt maar niet op. In Duitsland gaan particulieren nota bene met een boot de zee op om ook mensen te redden. Niet te vatten.
   Reken er maar niet op dat Nederland in dit geval zal wegkijken. De euro’s zullen rijkelijk vloeien om die arme stakkers op te vangen en ze van alles te voorzien.

   Maar onze ouderen mogen toekijken….! 😦

   Like

   • Ook hier vanavond zo’n jodokus op het rtl nieuws:Heeft satelliet op zijn priveboot laten installeren zodat hij sneller de kustwacht kan waarschuwen:nu gaat hij naar bootjes in nood zoeken;ik hoop dat de opvarenden van “die bootjes”hem goed te grazen nemen;hij verdient niet beter!En artsen zonder grenzen,evenals het rode kruis;idem dito!

    Like

   • Joshua zegt:

    Cathja
    21 april 2015 om 20:05.
    Onze oudjes moeten maar snel vernietigd worden is een betere opvatting met wat er gaande is in de politiek.

    Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wat de meesten niet durven te zeggen, omdat ze kunnen worden aangeklaagd voor racisme, is WEL de keiharde waarheid: “Europeanen niet gewenst”!

  Like

 7. “Nederland behoort aan Allah”, zo denken die gasten. Wij zijn niet gewenst in Nederland. Koffer pakken of de doodskist…

  Like

 8. Hans zegt:

  Goed stuk.
  Kan alleen maar zeggen:
  MAAK JEZELF WEERBAAR
  • Koop een ouwe hockeystick of honkbalknuppel of golfclub
  • Voor alleenstaanden: een slot aan de binnenkant van je slaapkamerdeur zodat je niet in je slaap wordt overlopen
  • Verberg steekwapens, gewoon lekkere grote, liefst gekartelde, keukenmessen op strategische plaatsen
  • Niet afwachten maar aanvallen als er een islamitische beroepsneger in je huis staat
  • Bel na afloop wat vrienden en ruim de troep op.
  • Doe geen aangifte, in Nederland hebben we daderrechtsspraak, geen slachtoffer rechtsspraak, het tuig is beter beschermd dan u.

  Like

  • Willie zegt:

   @ Hans , dit is een van de betere ideeen die ik hier ooit al mocht zien
   MESSEN WETTEN graag !Zal nog nodig zijn met zulke lompe kiekens in onze contreien

   Like

  • toestroom zegt:

   Hans die wapens die u op noemt mogen niet volgens de wet van Nederland.u mag ze wel gebruiken als voor een hobby.rij maar eens rond met een honkbalknuppel in u auto bij een aan houding mag u deze inleveren. ondanks dat u er net mee heeft gespeeld met u kinderen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat wel mag en zeer goed werkt zijn werkschoenen aantrekken met stalen neuzen en een korte stalen hondenketting in je zak.
    Werkschoenen zijn allang niet meer lomp en zwaar en in elke uitvoering te vinden, van sportschoenen tot legerkistjes.
    En op diverse plekken een mes in je huis neer liggen is ook handig, een honkbal knuppel staat al naast me bed. Er moet wel een gat in zitten met een sleutel eraan, dan is het een sleutelhanger.

    Geliked door 1 persoon

   • toestroom zegt:

    BertG. ik heb deze.

    Mag niet in Duitsland ook hier geld een wapenverbod daarom zitten we op een schietclub.

    Like

   • toestroom zegt:

    DWM P08 Luger € 1.100,00
    Aangeboden of gezocht: Aangeboden
    Status: Gebruikt
    Postcode: 1051 LM
    Plaats: Amsterdam
    Land: Nederland
    Ophalen of verzenden: Ophalen
    Geplaatst op: 12 januari 2015 21:34
    Verloopt over: 80 dagen, 3 uur

    Uitgebreide omschrijving
    Te koop aangeboden DWM P08 Luger. Polizei productie.
    Wapen in kaliber 9mm Para.
    Voor meer informatie reageer via het formulier.
    Bezoek op afspraak bij AMS in Amsterdam, Rob Streuli.
    Verkoop alleen aan verlofhouders.

    Like

 9. louis portugal zegt:

  Idd. bij veel mensen, waaronder helaas ook veel nederlanders, is de mentaliteit er al.
  Alleen de bordjes ontbreken nog.

  Like

 10. Jan zegt:

  Amnesty laat haar ware gezicht zien: Tegen antisemitismecampagne in UK

  Amnesty International has rejected a motion to tackle the rise in antisemitic attacks in Britain at its annual conference.
  The motion was tabled by Amnesty member Andrew Thorpe-Apps in March who said it was defeated at the International AGM on Sunday by 468 votes to 461.
  http://www.thejc.com/news/uk-news/134529/amnesty-rejects-call-campaign-against-antisemitism

  Zes jaar terug geen enkel probleem met campagnes gericht tegen Israël zoals geen wapens voor Israël:
  http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2009/02/200922313453545186.html

  Like

 11. Hier loopt heel veel van dat tuig;met een blik van:hoe durf jij hier te lopen?Is van mij!Als ik ze dood zou kunnen kijken,had ik het al lang gedaan!

  Like

 12. Jan zegt:

  ISIS moordt, Israël schuldig:

  ISIS executes three asylum seekers deported by Israel
  At least three Eritrean asylum seekers who lived in Israel and were deported to a third country were executed by Islamic State militants in Libya this past week, according to family and friends who recognized them in a video released by the extremist Sunni group.

  http://972mag.com/isis-executes-three-asylum-seekers-previously-deported-by-israel/105758/

  Like

 13. Jan zegt:

  UNESCO veroordeelt in resolutie rechten van Joden in Jeruzalem

  The foreign affairs committee at UNESCO’s executive board on Monday adopted a resolution submitted by Jordan and Palestine that reaffirms the definition of Al Aqsa Mosque as the entire sacred complex surrounding it.

  The resolution, supported by the Arab and Muslim group, confirms that Bab Al Magharbeh, the largest entrance for non-Muslim visitors to Al Aqsa Mosque complex, is an indivisible part of Al Aqsa, Islam’s third holiest shrine, the Jordan News Agency, Petra, reported.

  The resolution also calls on Israel to cease all excavation work and demolitions within the Old City, and urges it to end all violations that exacerbate tension and conflict among the followers of various faiths.

  The UNESCO committee also called for an immediate stop to all actions impeding 19 projects implemented under the Hashemite rehabilitation projects of Al Aqsa Mosque.

  http://jordantimes.com/unesco-panel-adopts-resolution–submitted-by-jordan-palestine-on-al-aqsa-mosque

  Like

 14. toestroom zegt:

  Daarom zijn mijn joods vrienden Nederland al ontvlucht naar veiligere oorden, en gelijk hebben ze, ze kweken weer een W3

  Like

 15. Jan zegt:

  Interessant: eerste Joodse slachtoffer van antisemitisme van Arabieren was in 1873.

  Hershler was killed in January 1873, at the age of 23, as a result of gunfire of an Arab cell that penetrated his neighborhood – Mishkenot Shananim – the first Jewish neighborhood outside Jerusalem’s Old City’s walls. He is buried at the Mount of Olives and his life story is commemorated on the Defense Ministry’s website.

  On Gimel of Tevet 1874, Arabs broke into the Hershler family house, most likely in search of money or valuables. Because of the massive rain that year, the neighborhoods reservoirs were full, and the Jews had stopped purchasing their water from the Arabs, which seemed to exact an economic price from the locals.

  Hershler returned home from his studies and noticed the thieves. He scared the gang away and began chasing them. Fearing their identity would become known, they shot him 12 times. Hershler sustained serious injuries, and four days later succumbed to his wounds and passed away at the hospital. He was survived by a wife, a daughter, parents and brothers.
  ….
  The first female casualty of this period is one of the first settlers in Petah Tikva – Rahel Hadad Halevy –who was killed when Arab marauders broke into the settlement with the intent of wreaking havoc and beat her to death.
  At the time of the incident the settlement’s men were all meeting with the Turkish governor in Jaffa to complain about just such incidents.
  Halevy attempted to save the settlemtents’ women and children by protecting them with her body and paid for her bravery with her life on April 1886.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4368095,00.html

  Waarmee direct de onzin van ‘bezetting’ in de prullenbak kan.

  Like

 16. Jan zegt:

  Amsterdam 2015

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s