Sachsen: “vluchtelingen” betasten 11-jarige!

Screenshot_96

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren berichtte PI-News dat twee Marokkanen in Dippoldiswalde in de Duitse deelstaat Sachsen een 17-jarige seksueel geïntimideerd en haar helpers daarna geslagen en met een mes bedreigd hebben. Deze “verrijking” door “vluchtelingen” was geen incident in Dippoldiswalde. Zoals de “Sächsische Zeitung” bericht, werd nu zelfs een 11-jarig meisje het slachtoffer van een overval:

sz-online schrijft:

Yvonne Bernhardt is het zat. Drie van mijn kinderen gaan elke dag met de bus en er is altijd wat”, zegt de 37-jarige. De afgelopen weken is het in bussen steeds opnieuw tot incidenten met asielbewoners gekomen die in het centrum in Schmiedeberg zijn ondergebracht. De Sächsische Zeitung berichtte daar in februari al over. Ze zouden niet betalen, mensen beledigen, ze zouden ook al eens gespuugd of de bus al toilet gebruikt hebben, vooral ´s avonds. Maar ook overdag zou het al tot pesterijen zijn gekomen. “Ik heb altijd tegen mijn kinderen gezegd dat ze rustig moeten blijven en zich niet moeten laten provoceren”, zegt Yvonnen Bernhardt. Dat werkte – tot woensdagochtend.

Haar drie schoolkinderen zijn zoals altijd ´s morgens in Kipsdorp in de lijnbus gestapt. Onderweg zijn er ook weer asielzoekers ingestapt, schetst de 16-jarige dochter. “opeens heeft eentje mijn kleine zusje gepakt”, zegt ze, “grof”. Hij zou het meisje, dat pas 11 jaar oud is, overal hebben betast. Terwijl ze dat zegt, beweegt ze met haar armen en benen, net zoals ze dat aan de politieagente heeft laten zien. Twee oudere jongeren – 17 en 18 jaar oud – kregen dat mee en zouden het meisje in bescherming hebben genomen, zodat ze in Obercarsdorf ongehinderd kon uitstappen. Zo kreeg ze in ieder geval niet mee wat er daarna op het korte stuk tot Dippoldiswalde zou gebeuren, zoals de SZ gisteren al berichtte.

Wat doen onze politici onze kinderen met deze massale toestroom van achterlijke en onbeschaafde immigranten wel niet aan! PEGIDA is belangrijker dan ooit!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Sachsen: “vluchtelingen” betasten 11-jarige!

 1. Cathja zegt:

  Zo langzamerhand weet ik geen woorden meer te vinden om mijn grote afschuw over dit soort wandaden duidelijk te maken. Je moet je als overheid en vluchtelingenorganisatie inmiddels toch wel diep, zéér diep schamen dat je je landgenoten blootstelt aan deze vreselijke ‘mensen’? Als zij het normaal vinden om jonge meisjes te betasten en de bus al als toilet gebruiken, dan gaat toch niemand mij wijsmaken dat ze niet weten dat dit strafbare zaken zijn? En mochten ze dit echt niet weten, welk achterlijk volk heeft men dan tot Duitsland toegelaten? Zelfs dieren hebben meer beschaving dan dit tuig. Waarom nemen busmaatschappijen nog asielzoekers mee? Laat ze maar lopen, dan hebben ze meteen wat beweging.
  Vreselijk wat er over Europa komt! Elke dag is er wel ergernis over dat tuig. Ik kan me niet voorstellen dat op termijn de gezondheid van mensen hieronder niet gaat lijden.
  Waar hebben wij dit in hemelsnaam aan verdiend?

  Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: Vreselijk wat er over Europa komt! Elke dag is er wel ergernis over dat tuig. Ik kan me niet voorstellen dat op termijn de gezondheid van mensen hieronder niet gaat lijden.

   Beste Cathja, ik denk dat mijn leven een stuk rustiger is als ik E.J. Bron niet meer lees, en in plaats daarvan alleen nog maar De Telegraaf. Maar dan raken we achter, dan gaan we net zo dom lullen als al die andere mensen, die zo begaan zijn met het lot van die gelukszoekers, en dan gaan we ook zeggen dat niet alle islamieten zo zijn, dat de meerderheid het goed doet. Nou ja, vul zelf maar in. Maar goed voor onze gezondheid, en voor onze gemoedstoestand is het zeker niet. Ik kan het mij af en toe moeilijk voorstellen dat mijn leefwereld zo is veranderd. En dat allemaal door de islam. Ik had dat nooit verwacht, toen, zo’n veertig jaar geleden.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je weet dat je je gaat ergeren als weer je dagelijkse portie moslim ellende heb “verwerkt”. Gezond kan dat inderdaad niet zijn.
    Maar net zo dom lullen als al die andere dat zit er niet in voor ons, daar hebben we teveel voor gelezen. Maar na nog al die andere er zien van te doordringen waar ze mee bezig zijn, dat is nog de zwaarste beproeving die je dagelijks weer meemaakt.
    Telkens blijven ze het ontkennen, wat je ze ook laat zien of weten.

    Like

   • Ad de Koning zegt:

    Beste Driek, ik lees de Telegraaf en dat,is de enige krant die het beestje bij de naam noemt en altijd iemands afkomst vermeld bij een misdaad tot ergernis van de andere kranten want die hebben een convenant ondertekend dat ze geen afkomst meer zullen vermelden maar daar weigerde de Telegraaf aan mee te doen en bovendien neemt columnist Rob Hoogland geen blad voor de mond wat betreft buitenlanders en asielzoekers, er valt natuurlijk altijd iets te verbeteren maar alle andere kranten nemen het op voor moslims en asielzoekers en zijn voor de EU.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Ad de Koning, 12.12u.: Ze zijn mij alleen wat té nep-oranjegezind, Ad!
    Dat eeuwige gejuich en gejubel over alles, wat met die kliek te maken heeft, alsof we er het achtste wereldwonder mee bezitten…..Ik verdroeg het niet meer.
    2 Jaar geleden, zo rond de troonswisseling, het kreng subiet opgezegd: Ik ergerde me elke dag groen, geel en paars!

    Like

   • Cathja, volledig met je eens,ik zou ook niet meer op E.J.Bron moeten kijken en gezappig doorgaan over futebol te lezen net zo als mijn mede brazilieanen,maar ik kijk iedere dag weer,en me steeds meer verbazend over de ontstellende naieviteid van eens mijn medelanders.WÈL ben ik sreeds mèèr te vreden hier te mogen wonen, ook veel criminaliteid,maar NIET moedwillig binnen gehaald.

    Like

  • Leo zegt:

   Waar we dit aan verdiend hebben………????
   1e Aan onze slinxe politici en corrupte eurocraten
   2e Aan NL -ers die nog steeds niet snappen wat verkiezingen inhouden.
   3e Aan figuren die massaal gaan feesten bij een voetbalkampioenschapje maar
   niet massaal gaan stemmen als HUN belang op het SPEL staat .

   brood en spelen

   Like

  • Jan zegt:

   Verwacht van links volk geen enkel medelijden met dat meisje. Die zeggen dat zij dan een andere bus of route moet nemen of dat ook Duitsers dit doen. Zolang links volk leeft van de asielindustrie gaat dit door en van kwaad tot erger.

   Like

 2. fransLdewit zegt:

  Zo proberen ze hun dankbaarheid te tonen natuurlijk, de schoften

  Like

 3. a onder de linden zegt:

  zijn jullie onder tussen wakker geworden in duitsland bij ons worden onze kinderen het ziekenhuis in geslagen en daar word ook niets aan gedaan maar in zweden is het nog erger daar hebben ze deze maand een school klas met meisjes de hele onder kant weggehaald en dicht genaaid

  Like

 4. Avidia zegt:

  Helemaal met je eens Cathja, het is vreselijk volk dat binnen is gelaten, geen beschaving, vaak ongeletterd. Ik huiver bij de gedachten dat die lui los lopen op straat. Volgens mij komt er een volksopstand als dit blijft duren. Bij mij is al een tijd opstand aan het kriebelen.

  Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Laat die opstand door heel Europa maar los barsten Avidia, ik en velen met mij zijn er klaar voor! Als eerst alle niet westerse buitenlanders eruit trappen en dan de regeringen drastisch aanpakken! Europa is over het algemeen blank en dat willen we graag zo houden! Racistisch . eh.. so what, de donkere medemens heeft zijn eigen landen, daar verstaan ze elkaar en moeten zelf maar eens eigen land leren op te bouwen!

   Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Cathja zegt: 21 april 2015 om 22:39
  Waar hebben wij dit in hemelsnaam aan verdiend?
  Aan onszelf door op het juiste moment (verkiezingsdag) de verkeerde beslissing te nemen, nl. op de verkeerde partij te stemmen.
  VVD en PvdA piekeren zich een ongeluk hoe ze de bevolking kunnen voorliegen met een smoes hoe de asielvluchtelingen ‘bad, bed en brood’ te geven en ze daardoor de indruk te geven dat ze hier kunnen blijven.
  Nederlanders blijven rustig achter hun voordeur naar de TV kijken, met Tante Mien twitteren en Facebooken en vergeten dat als ze NIET IN ACTIE KOMEN, hun (klein-)kinderen spoedig aan de beurt zijn om in de bus ‘betast’ te worden …… of erger.
  Als al die ‘GOEDMENSCHENPARTIJEN’ echt zo begaan waren met het lot van al die verdrukten in de Afrikaanse samenleving dan hadden ze toch allang voor een ‘safe haven’ op het Afrikaanse continent gezorgd waar deze ‘gelukzoekers’ veilig terecht kunnen ipv af te reizen naar Europa en op de Middellandse Zee te verdrinken.
  Dat zou niet alleen ‘levensreddend’ maar ook nog een stuk goedkoper zijn.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Jan zegt:

  En in NL:

  Doodrijder aan de slag als pooier

  De 19-jarige Abderrahim I., die in mei 2013 de Biltse oud-wethouder Jan van Eijken doodreed, staat dinsdag terecht voor vrouwenhandel.
  Het Openbaar Ministerie (OM) beschuldigt I. van het prostitueren van een 17-jarig meisje, zo schrijft RTV Utrecht. …Op zijn 17e botste de tiener met hoge snelheid tegen de 76-jarige oud-wethouder Jan van Eijken op de Hessenweg in De Bilt. Hij overleefde het ongeluk niet. I. sloeg, samen met zijn bijrijder, op de vlucht….
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23952820/__Doodrijder_aan_de_slag_als_pooier__.html

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dat gebeurd ook hier bij ons maar het wordt gewoon doodgezwegen.

  Like

 8. DE POLITIE MINSTENS VERDUBBELLEN!! HOE MEER GELUKSZOEKERS, HOE MEER POLITIE!! EN DAN ZEKER ALLEEN AUTOCHTONE POLITIE!! HET LOOPT DE SPUIGATEN UIT!!!

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Ik hoop dat het nog eens zover komt.
  De echte Nederlanders de kans krijgen om al diegene die voor die asielzoekers zijn het land uit te flikkeren.
  je moet eerdaags je kinderen begeleiden als ze naar school of hun werk gaan.
  Je moet ze op een vechtsport doen om te overleven.
  Wat een zooitje zit er toch in deze regering en ze likken en slikken elkaar maar om aan de macht te blijven

  Like

 10. Het is volgens mij de bedoeling om een burgeroorlog uit te lokken.
  Want dit gaat een keer goed fout.
  Overal in Europa is het een ellende met die asieleisers.

  Like

 11. Jean zegt:

  Die viespeuken dadelijk oppakken en direct het land uit flikkeren ‘zonder pardon’ en zonder oprotpremie want wij walgen van die perverse smeerlappen.
  Dat aan die import een einde gaat gemaakt worden moet niemand twijfelen, niet door de politiekers maar door de burgers en daar zullen we met volle overgave aan mee helpen want wij zijn dat geïmporteerd uitschot kotsbeu.

  Like

 12. Mary Gijzen zegt:

  Ik zag vandaag alwéér bij mijn fb berichten 2 van die onsmakelijke asiel preventjes reageren op een doodnormale reactie van mij op een topic over asielzoekers. Die sporen echt niet en ik heb en blijf maling aan ze hebben. Voor mij is de generaties na ons vele malen belangrijker dan duistere afrikanen die hier van geen enkele meerwaarde zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s