VIDEO – ISIS in Afghanistan: 33 doden en meer dan 100 gewonden bij aanslag in Jalalabad


Bron: http://pamelageller.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “vlo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afghanistan, Barbarisme, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO – ISIS in Afghanistan: 33 doden en meer dan 100 gewonden bij aanslag in Jalalabad

 1. ildiko zegt:

  exodus vanuit de Hel. De kut islam.

  Like

 2. koloth zegt:

  Bedankt V.S. al die landen waar jullie democratie zouden brengen zijn verandert in HELL.
  En de Nederlandse regering doet hier aan mee.

  Like

 3. D.DAY zegt:

  In al die islamitische landen zijn de gelovigen bezig elkaar af te slachten en creëren zo potentiële bootvluchtelingen. En met die mensen, die mensensmokkelaars grof geld betalen om ongevraagd naar het Westen te komen, moet ik mij moreel verantwoordelijk voelen als hen iets overkomt. Nou, ik dacht van niet!!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Toen India en Pakistan nog één land vormden als het koloniale “Brits-Indië, was er in het noorden van het westelijk gedeelte een garnizoensplaats.
  Britse militairen hadden al de pest aan die muslims en er werd een bord geplaatst: “Islam = bad”.
  Toen dat westen later onafhankelijk werd verbasterden DIE DOMME moslims dat tot: ISLAMABAD.
  Het werd de hoofdstad van Pakistan.
  Eigenlijk moet die hoofdstad dus genoemd worden:
  ISLAM-IS-BAD

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Isis of Taliban ? Nog geen van beide terroristische organisaties heeft deze aanslag opgeëist. Wel is duidelijk dat de Taliban een beetje aan imago heeft ingeleverd , na het ontstaan van de slachtersbende van Allah (Isis) , dus het zou zomaar kunnen dat de Taliban er achter zit om populariteit te generen over de rug van Isis. Neemt niet weg dat er altijd bloed moet vloeien in die Islam landen.

  Like

 6. Driek zegt:

  Maar, beste lezers, dit is nog niet meer normaal? Dit bloederige tafereel is dus teweeg gebracht door de volgelingen van Mohammed. En die volgelingen van deze bloeddorstige woestijnfiguur – die zijn volgelingen opdracht geeft tot moord en doodslag, – die volgelingen geven wij hier, in Nederland, onderdak. Wij laten ze hier hun gebedshuizen bouwen, waarin gepredikt wordt om alle christenen en Joden en homo’s en wat niet al, af te slachten. En onze bewindslieden, die onnozele sujetten, zijn nu al dagenlang in discussie, over dit soort mensen.

  Die hele islam is een aanslag op het Mens-zijn, een verschrikkelijke aanslag op onze beschaving. In plaats dat onze bewindslieden, bij het aanschouwen van zulke beelden tot bezinning komen, met den vuist op tafel slaan, en zeggen: nu is het genoeg. WEG MET DE ISLAM. Maar neen, ze blijven halsstarrig volhouden dat de islam een godsdienst van vrede is. Maar hoelang kun je zoiets volhouden? De meest simpele van geest kan toch dagelijks zien dat onze leefwereld wordt vergiftigt? Hebben onze bewindslieden poep in hun ogen?

  Of – en dat denk ik wel eens – ze zijn gewoon bang, want ze kunnen nu moeilijk op hun schreden terugkeren, en voluit beamen dat ze het verkeerd gezien hebben, dat ze zich in die hele islam hebben vergist. Liever slepen ze een heel volk mee naar hun ondergang. Net zoals Adolf Hitler. Toen deze misdadiger, die zichzelf ook zag als een profeet, als de nieuwe Messias, eindelijk inzag dat er geen uitweg meer mogelijk was, pleegde hij zelfmoord. Inmiddels had hij heel Duitsland vernietigd. Er stond geen steen meer op de ander. Dat krijgen we hier ook. Want er komt een moment, onverwachts, dat die mohammedanen toeslaan. Maar goed, wie dan leeft – wie dan zorgt. We moeten nog slapen vannacht.

  Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  En dit is dan een aanslag van moslims tegen….moslims, kun je nagaan wat ze voor ons in petto hebben, wij zijn niet eens moslim en sterker nog wij durven zelfs grapjes te maken over hun profeet (vrede zij met zijn slachtoffers).
  En vergis je maar niet, de islam is de enige “religie” die aantoonbaar en aanzienlijk groeit, niet een beetje maar met sprongen.
  Er staat ons dus nog een hoop moois te wachten.

  Like

 8. Jan zegt:

  De Psychopaat: Er is minder geweld in de wereld dan 40 jaar geleden:

  Like

 9. luckybee zegt:

  De Islam is een cult des Dodes.waar het regeert heerst dood en verderft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s