Waarom Wilders niet racistisch is

Screenshot_71

(Door: Rob Kern)

Het is de media niet ontgaan dat Wilders bezig is met een rondreis door Europa. Op 27 maart was hij in Wenen en sprak hij op het congres van de FPÖ. Op 13 april reisde hij af naar Dresden en sprak hij 10.000 PEGIDA-aanhangers toe.

Wilders werd enthousiast ontvangen en hield een bevlogen, zij het voor ons Nederlanders bekende, lezing over de gevaren van de islam voor de moderne westerse maatschappij.

Dat gedeelte van zijn voordrachten heeft voldoende aandacht gekregen in de media, vandaar dat ik hier niet verder op in wil gaan. Wel is Wilders’ houding jegens Israël, die hij op de bijeenkomsten nadrukkelijk besprak, een nadere beschouwing waard.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV, Racisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Waarom Wilders niet racistisch is

 1. toestroom zegt:

  Ik ben ook niet racistisch, maar deze regering kweekt het wel dat je het word.

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik krijg altijd leuke en ‘leuke’ reacties als ik bij de kassa van AH sta en dit shirt aan heb, ligt er aan wie er zit. Weten zij direct wat zij aan mij hebben

  http://www.israeli-t.com/Israel-t-shirts/Israel-Independence-Day-t-shirts/Israel-Forever-T-Shirt-6474/

  Like

 3. luckybee zegt:

  Natuurlijk is Wilders geen rassist Islam is geen Ras.En ik haat de islam net zo als vele van ons.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zoals de in het artikel besproken reactie van Den Uyl aangeeft stond eind Jaren ’60-begin Jaren ’70 ook Links Nederland nog, althans in grote lijnen, achter Israël. Dat veranderde eigenlijk kort daarop, toen er sterker sprake was van arme, zielige moslims, die hier opgevangen en ‘geholpen’ moesten worden: Vanaf dat moment drong het besef door, dat ook de Palestijnen moslims waren en verkreeg de babyboom-generatie de stok om de hond te slaan, naar welke ze onbewust al had gesnàkt sinds al het opgedrongen Joden-en-Israël-liefhebben van na de oorlog, waartegen ze zich voordien bij gebrek aan argumenten niet voldoende had kunnen afzetten.
  Om niet in die val te trappen, moest je je nu eenmaal bijtijds realiseren dat de islamitische doelstellingen verder van het westen afstaan dan de Israëlische…..En dàt hebben talloze westerlingen zich tot op de dag van vandaag niet kunnen realiseren.

  Like

 5. Anna zegt:

  Je kunt ook nog vanuit Bijbels perspectief pro Israel zijn. Tot die categorie behoor ik.
  Israël is via Jezus ( die ook een volbloed jood was) mijn oudste broeder, het volk van Israël is Gods oogappel. Waaraan God nu, na 1948 nog grote profetische beloften voor heeft gegeven die langzaamaan een voor een vervuld worden.
  Lees de profeten Jesaja Jeremia Ezechiel en Obadja Zacharia.
  Israël ZAL hersteld worden en daarna zal de God van Israël aan de hele wereld laten zien wie hij is. Daar is het voorlopig nog wachten op. Want nog niet alle Joden zijn ” thuis” in Israel.
  Maar de wereld maakt zich klaar voor deze grote finale.
  Het lijkt wel alsof de kerken in Nederland dit grote HEILSPLAN van God zelf gaan missen, dit inzicht niet hebben of willen inzien.
  Het is ook moeilijk om toe te geven dat het in de eindtijd niet om de kerk maar om het volk van Israël zal gaan. Israël is en blijft Gods eerstgeboren zoon…..
  Deze visie over Israël vind men ook bij de kleine Christelijke partijen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s